Finn billige fly til Montego Bay

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

De billigste flyvningene til flyplassene i Montego Bay

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montego Bay fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montego Bay

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montego Bay

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montego Bay (MBJ)

Vanligvis er flyvninger til Montego Bay fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montego Bay Sangster Intl, som i gjennomsnitt koster 7 686 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTEGO BAY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montego Bay koster i gjennomsnitt kun 5 909 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTEGO BAY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 10 407 kr for flyvninger til Montego Bay fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTEGO BAY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember554 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montego Bay fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Montego Bay?

Høysesongen i Montego Bay og resten av Jamaica er fra januar til mars, og i disse månedene er det mange turister som besøker landet for å flykte fra en kald vinter i hjemlandet. I denne perioden kan det derfor være vanskelig å finne både billig overnatting og billige flybilletter til Montego Bay. Dersom du ønsker lavere priser og færre turister, anbefales det å reise til Montego Bay mellom november og desember, når det er behagelige temperaturer, men samtidig utenom høysesongen. Hvis du derimot prioriterer billig fly til Montego Bay over godt vær, bør du vurdere å reise hit om sommeren, men da risikerer du også å oppleve orkansesongen som mange ønsker å unngå.

 • Hvilken flyvning til Montego Bay er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Montego Bay, lå på 5 754 kr/per person fra Oslo, noe som er 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Montego Bay. Du kan finne den billigste prisen til Montego Bay fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Montego Bay?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Montego Bay i løpet av November, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 6 027 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Montego Bay?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Montego Bay på, er ca. 33 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 7 686 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Montego Bay?

  Negril flyplass, Ocho Rios Boscobel flyplass eller Kingston Norman Manley flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Montego Bay.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Montego Bay?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Montego Bay, er vanligvis Kingston Norman Manley flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 8 378 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Montego Bay

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Montego Bay som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
16t 15m
MBJMontego Bay Sangster Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Montego Bay

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Montego Bay, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Flere flyselskaper
16. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
37t 41m
3 stopp
MBJ15:26Montego Bay Sangster Intl
5 629 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. des.
OSL03:45Oslo Gardermoen
37t 42m
3 stopp
MBJ17:27Montego Bay Sangster Intl
5 556 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. des.
OSL13:40Oslo Gardermoen
46t 39m
2 stopp
MBJ12:19Montego Bay Sangster Intl
5 321 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Montego Bay?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Montego Bay
 • Hvilke flyselskaper flyr til Montego Bay?

  Air Canada, Delta, United Airlines og British Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Montego Bay jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Montego Bay med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Montego Bay

Under finner du alle flyplassene i Montego Bay sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Montego Bay, ankommer du Montego Bay/Sangster internasjonale lufthavn, og den vanligste måten å komme seg herfra og inn til sentrum på er med taxi. Det er flere ulike typer taxier i forskjellige prisklasser, og taxiene med røde nummerplater er som regel rimeligere enn de øvrige taxiene Dersom du reiser på budsjett og ønsker en rimeligst mulig reise, bør du derfor velge en av disse. Gå mot innenlands-terminalen, og ta en av de hvite sedan-bilene som venter der. Gjør det imidlertid klart for sjåføren at du ikke ønsker å leie hele bilen, men vil dele med andre passasjerer. Uansett hvilken type taxi du tar, må du alltid avtale pris før du starter turen.


Populære flybilletter til Montego Bay

Finn dine flybilletter til Montego Bay med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Montego Bay
Raskeste flytid16t 15m
Billigst pris6 000 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Montego Bay

Hvordan du kommer deg rundt i Montego Bay, avhenger av hvor du er. Dersom du er i sentrum bør du unngå å gå rundt til fots, men det kan også ta lang tid å sitte på med taxi her på grunn av mye trafikk og mennesker. Hvis du er i Gloucester Avenue, som er full av turisthoteller, butikker og restauranter, kommer du deg lettest rundt til fots. Dette området er heller ikke langt fra flyplassen. Dersom du velger å ta taxi, bør du vite at det er to ulike taxityper. Taxiene med røde skilter er de offisielle taxiene, og her er det viktig å prute på prisen. Taxier uten røde skilter tilhører alle som eier en bil og som vil ta betalt for å kjøre folk rundt. Disse er mindre trygge enn taxiene med røde skilter, og bør unngås som turist.


Visumkrav for Montego Bay

Du kan ikke fly til Montego Bay uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Passet må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise, og du må kunne fremlegge returbillett dersom det kreves. Du trenger ikke visum for å reise til Jamaica for opphold på inntil 90 dager.


Start planleggingen av reisen til Montego Bay


De beste tingene å se og gjøre i Montego Bay

Hva bør du se i Montego Bay?

Det er mange spennende opplevelser og severdigheter du bør få med deg mens du er i Montego Bay. Blant annet bør du prøve deg på rafting i Martha Brae-elven, som er en av de hyggeligste og mest romantiske tingene å gjøre her. Dra deretter til Doctor’s Cave Beach and Bathing Club for kritthvite strender og en idyllisk atmosfære, hvor du kan nyte noen late timer med soling og bading. Mens du er her bør du også ta en dagstur til Dunn’s River Falls, en av landets mest kjente naturattraksjoner.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du burde skaffe deg gyldig reiseforsikring før du reiser til Montego Bay. Reiseforsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med tyveri, ulykker, sykdom, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Vanligvis er det trygt å drikke springvannet på Jamaica, men etter orkaner og stormer bør du kjøpe vann på flaske.


Finn fly til andre byer i Jamaica

Montego Bay har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?