Fly Karibia Jamaica Montego Bay

Finn billige fly til Montego Bay

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Montego Bay?

19 480 kr
14 740 kr
10 000 kr
5 253 kr
Pris
5,253 kr - 19,479 kr

Høysesongen i Montego Bay og resten av Jamaica er fra januar til mars, og i disse månedene er det mange turister som besøker landet for å flykte fra en kald vinter i hjemlandet. I denne perioden kan det derfor være vanskelig å finne både billig overnatting og billige flybilletter til Montego Bay. Dersom du ønsker lavere priser og færre turister, anbefales det å reise til Montego Bay mellom november og desember, når det er behagelige temperaturer, men samtidig utenom høysesongen. Hvis du derimot prioriterer billig fly til Montego Bay over godt vær, bør du vurdere å reise hit om sommeren, men da risikerer du også å oppleve orkansesongen som mange ønsker å unngå.


Flotte tilbud på flyreiser til Montego Bay

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Montego Bay funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
United Airlines
United Airlines
17 jan.
07:40
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
35t 22m
2 Stopp
MBJ
13:02
+1
Montego Bay Sangster Intl flyplass
United Airlines
19 jan.
08:39
MBJ
Montego Bay Sangster Intl flyplass
21t 31m
2 Stopp
OSL
12:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
21 323 kr
United Airlines
United Airlines
17 jan.
07:40
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
35t 22m
2 Stopp
MBJ
13:02
+1
Montego Bay Sangster Intl flyplass
United Airlines
19 jan.
08:39
MBJ
Montego Bay Sangster Intl flyplass
21t 31m
2 Stopp
OSL
12:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
21 323 kr

Hvilke flyselskaper flyr til Montego Bay?

Du kan ikke fly til Montego Bay direkte fra Norge, og som regel får du to stopp både på utreise og retur. Du kan bestille flybilletter til Montego Bay med flyselskaper som Air Canada, American Airlines, Norwegian, Spirit Airlines, TUI Fly Belgium eller Brussels Airlines, og flytiden tar alt fra 19-39 timer hver vei avhengig av mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Montego Bay, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Montego Bay Sangster Intl
3 km fra sentrum

Når du flyr til Montego Bay, ankommer du Montego Bay/Sangster internasjonale lufthavn, og den vanligste måten å komme seg herfra og inn til sentrum på er med taxi. Det er flere ulike typer taxier i forskjellige prisklasser, og taxiene med røde nummerplater er som regel rimeligere enn de øvrige taxiene Dersom du reiser på budsjett og ønsker en rimeligst mulig reise, bør du derfor velge en av disse. Gå mot innenlands-terminalen, og ta en av de hvite sedan-bilene som venter der. Gjør det imidlertid klart for sjåføren at du ikke ønsker å leie hele bilen, men vil dele med andre passasjerer. Uansett hvilken type taxi du tar, må du alltid avtale pris før du starter turen.


Populære flybilletter til Montego Bay

Finn dine flybilletter til Montego Bay med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Montego Bay
Raskeste flytid
28t 10m
Billigste pris
5 872 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Montego Bay?

Hvordan du kommer deg rundt i Montego Bay, avhenger av hvor du er. Dersom du er i sentrum bør du unngå å gå rundt til fots, men det kan også ta lang tid å sitte på med taxi her på grunn av mye trafikk og mennesker. Hvis du er i Gloucester Avenue, som er full av turisthoteller, butikker og restauranter, kommer du deg lettest rundt til fots. Dette området er heller ikke langt fra flyplassen. Dersom du velger å ta taxi, bør du vite at det er to ulike taxityper. Taxiene med røde skilter er de offisielle taxiene, og her er det viktig å prute på prisen. Taxier uten røde skilter tilhører alle som eier en bil og som vil ta betalt for å kjøre folk rundt. Disse er mindre trygge enn taxiene med røde skilter, og bør unngås som turist.


Kan man reise til Montego Bay uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Montego Bay uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Passet må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise, og du må kunne fremlegge returbillett dersom det kreves. Du trenger ikke visum for å reise til Jamaica for opphold på inntil 90 dager.


Kombiner fly til Montego Bay med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Montego Bay?

Det er mange spennende opplevelser og severdigheter du bør få med deg mens du er i Montego Bay. Blant annet bør du prøve deg på rafting i Martha Brae-elven, som er en av de hyggeligste og mest romantiske tingene å gjøre her. Dra deretter til Doctor’s Cave Beach and Bathing Club for kritthvite strender og en idyllisk atmosfære, hvor du kan nyte noen late timer med soling og bading. Mens du er her bør du også ta en dagstur til Dunn’s River Falls, en av landets mest kjente naturattraksjoner.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du burde skaffe deg gyldig reiseforsikring før du reiser til Montego Bay. Reiseforsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med tyveri, ulykker, sykdom, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Vanligvis er det trygt å drikke springvannet på Jamaica, men etter orkaner og stormer bør du kjøpe vann på flaske.


Finn fly til andre byer i Jamaica

Montego Bay har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
*Flypriser til Montego Bay er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Karibia Jamaica Montego Bay