Finn billige fly til Karlstad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Karlstad

Du kommer deg til Karlstad lufthavn i Sverige fra Oslo lufthavn Gardermoen på litt over tre timer. Fra Bergen lufthavn Flesland vil du bruke mellom 4 og 5 timer på turen, og reiser du fra Stavanger lufthavn Sola, så kan du forvente å bruke nærmere 5 timer. Flyr du fra Trondheim lufthavn Værners, så kan du forvente en reisetid på omtrent 5 timer. Om du tar turen fra Bodø, så er en flygning til Karlstad på oppimot 6 timer, og fra Tromsø lufthavn Langnes vil det ta i overkant av 6 timer. Gjennom momondo kan du finne gode flytilbud og billige flybilletter til både Karlstad og til andre destinasjoner verden over.

Det finnes dessverre ingen direktefly til Karlstad fra Norge eller resten av Skandinavia, ettersom flyplassen kun tilbyr charterflygninger til destinasjoner ved Middelhavet. For deg som vil ta turen til Karlstad, så er det enkleste å benytte seg av buss som går fra Oslo busstasjon flere ganger om dagen. Dette betyr samtidig at det er enkelt å komme seg til Karlstad for deg som bor utenfor Oslo, ved å først fly til Oslo lufthavn Gardermoen, og deretter bytte til buss derfra.

Hagfors flyplass, Örebro Orebro-Bofors flyplass, Torsby flyplass eller Trollhättan-Vänersborg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Karlstad.

Hagfors flyplass har en gjennomsnittspris på 1 628 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Karlstad. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flyplasser nære Karlstad

Under finner du alle flyplassene i Karlstad sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Karlstad lufthavn?

Fra Karlstad finnes det lokalbuss som kjører mellom flyplassen og sentrum flere ganger om dagen. Du finner bussene ved venteområdet utenfor ankomstterminalen. I det samme området finnes det også et stort antall drosjer som kjører inn til sentrum av byen til en fast pris. For deg som heller ønsker det, så er det også mulig å benytte seg av leiebil fra flyplassen og inn mot sentrum av Karlstad. Husk at du kanskje trenger ekstra dokumentasjon eller legitimasjon for å leie bil, så det kan være lurt å sjekke hva du trenger før du reiser hjemmefra.


Visumkrav for Karlstad

Det er ingen krav til visum for norske reisende som tar turen over til Karlstad og Sverige. I likhet med Norge, så er Sverige en del av Schengen-området, slik at det eneste du trenger er et gyldig pass ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Karlstad


De beste tingene å se og gjøre i Karlstad

Karlstad er en kompakt by, noe som betyr at det er enkelt å komme seg rundt til fots. Sentrum av byen har flere koselige markeder og torg som er verdt å utforske. Her finner du for eksempel et utvalg av forskjellige lokale butikker som selger varene sine ute på gaten. Du kan også sjekke ut Karlstad katedral, som er en storslagen katedral midt i hjertet av byen. Denne flotte og historisk betydningsfulle katedralen er en av de eldste bygningene i byen, og du finner masse informasjon om historien til katedralen når du besøker den. For deg som er glad i museer, så er Varmlands museum et glimrende valg. Her finner du en masse informasjon om hele regionen, med bilder og interaktive utstillinger som passer like bra til venner som familier på tur. Hvis du heller er i humør for en skogsstur, så kan du dra til Mariebergsskogen, like utenfor sentrum. Dette er en koselig bypark hvor du kan vandre rundt i stillhet og nyte det frodige landskapet. Karlstad har et solid tilbud av restauranter i alle prisklasser, som alle ligger i nærheten av hverandre ved byens gamleby. For tradisjonell svensk mat, så er Freden restaurant et glimrende alternativ. Her finner du et stort utvalg av klassiske lunsj- og middagsretter, og et solid utvalg av drikke. Sjekk også ut Nya Via Appia, som er en spennende blanding av mat fra Skandinavia og Middelhavet.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Karlstad når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Karlstad, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Karlstad på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Karlstad.

Prisvarsler for flyreiser til Karlstad er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.