Finn billige fly til Hua Hin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hua Hin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hua Hin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bangkok Suvarnabhumi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hua Hin

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bangkok Suvarnabhumi flyplass (BKK)

Vanligvis er flyvninger til Hua Hin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bangkok Suvarnabhumi, som i gjennomsnitt koster 5 585 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Hua Hin?

Fra Norge er det begrenset med direktefly til Hua Hin, Thailand, slik at man er nødt til å mellomlande minst to ganger for å komme seg til den vakre strandbyen i Thailand. Fra norske flyplasser som Oslo vil det ta minst 20 timer fra Gardermoen Lufthavn til Hua Hin flyplass, inkludert mellomlandinger. Hos momondo har vi en rekke gode tilbud på flybilletter, og du er alltid garantert fantastiske flytilbud til destinasjer som Hua Hin. Reiser du fra Bergen eller Trondheim vil reisetiden øke noe, og du vil bruke rundt 21 timer fra Trondheim, og rundt det samme fra Bergen Flesland.

Siden Norge dessverre ikke har noen direkte forbindelse med Hua Hin, er det beste alternativet å mellomlande i byer som Chiang Mai beliggende i Nord-Thailand, eller fly via Malaysia sin hovedstad Kuala Lumpur. Flyr du fra Oslo lufthavn vil den korteste ruten være å mellomlande i Bangkok før du flyr til Chiang Mai og videre derfra til Hua Hin. Det er også mulig for nordmenn som ikke er basert i Oslo å benytte flygninger via andre byer som Amsterdam, Frankfurt eller Zurich, før man bytter fly og retning mot Thailand.

226 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Hua Hin. Denne flyvningen er fra Phuket, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Hua Hin. Du kan finne den billigste prisen til Hua Hin fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Besøkende som planlegger å feriere i Hua Hin bør bestille fly for Januar, februar, eventuelt mars hvis de har planer om å besøke Hua Hin Beach.

De som skal fly til Hua Hin kan potensielt finne bedre priser for Rayong Utapao Rayong Pattaya flyplass (114 km fra sentrum i Hua Hin), eller Bangkok Suvarnabhumi flyplass (152 km fra sentrum i Hua Hin), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Hua Hin flyplass for i gjennomsnitt 5 204 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Hua Hin

Under finner du alle flyplassene i Hua Hin sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Hua Hin flyplass?

Fra Hua Hin flyplass kommer du deg raskt inn til byen ved å benytte deg av busstilbudet som kjører mellom flyplassen og Hua Hin ved jevne mellomrom. Det hender også at bussen fra Bankgok stopper opp ved flyplassen, for å plukke opp passasjerer som skal videre inn til Hua Hin sentrum. Det er også mulig for reisende som ønsker å leie bil å skaffe seg en leiebil ved flyplassen. Etter å ha passert passkontrollen finnes det skilt til selskaper som driver med bilutleie, slik at du enkelt kan komme deg rundt i området på egenhånd. Det er også muligheter for å benytte seg av drosje fra flyplassen og inn mot sentrum av byen for en rimelig sum.


Visumkrav for Hua Hin

For nordmenn som planlegger å oppholde seg i Thailand i mindre enn 30 dager er det ikke behov for visum eller andre dokumenter. Det vil si at ved kortere opphold i Hua Hin eller andre byer i Thailand er det nok med et gyldig norsk pass ved innreise til landet. Thailand stiller også krav til at personer som ankommer landet har et pass med minst seks måneders gyldighet, for å unngå eventuelle problemer ved utreise eller ved skade.


Start planleggingen av reisen til Hua Hin


De beste tingene å se og gjøre i Hua Hin

Hua Hin er kjent som et av Thailands mange ferieparadis, og er en favoritt blant medlemmer av den thailandske kongefamilien og andre høytstående personer i det thailandske samfunnet. I Hua Hin finner du et rikt utvalg av golfbaner, spa og strender av den høyeste kvalitet. Hua Hin har også flere unike severdigheter og attraksjoner som Klai Kangwon Palace, som er et vakkert palass bygget for den thailandske kongefamilien og som fortsatt benyttes av de kongelige ved anledning. Palasset er åpent for offentligheten når kongefamilien ikke ferierer der. Videre er Hua Hin hjem til vakre landskap som Khao Hin Lek Fai med sin attraktive beliggenhet like ved sentrum. Denne fjelltoppen ruver høyt i været, og er den perfekte utflukten for familier eller andre reisende som vil få med seg den vakre utsikten over byen og nærområdene. Litt utenfor selve Hua Hin finner du også fossen ved navn Namtok Pa La-u, som er et majestetisk skue. Det er enkelt å komme seg ut til fossen ved å benytte seg av lokale transportmidler som du finner i sentrum av Hua Hin.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Hua Hin. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Hua Hin på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Hua Hin, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Hua Hin, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Hua Hin og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.