Finn billige fly til Seoul

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Seoul (SEL)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Seoul

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Seoul fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Incheon

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Seoul

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Seoul (SEL)

Vanligvis er flyvninger til Seoul fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Seoul, som i gjennomsnitt koster 5 653 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEOUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Seoul koster i gjennomsnitt kun 4 800 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEOUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli12 % dyrereDet koster ca. 6 321 kr for flyvninger til Seoul fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SEOUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril485 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Seoul fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Seoul?

Mange mener at mars, april og mai er de beste månedene å fly til Seoul og Sør-Korea på. Dette er tiden hvor naturen blomster, og du kan blant annet se det vakre kirsebærtreet. Temperaturene ligger mellom 10-23 grader. Det er også enklere å finne billige flybilletter til Seoul i denne perioden, da det er litt færre som reiser dit før sommeren.

Mellom juni og august er temperaturene litt høyere og kan stige opp mot 28 grader. Dette er dessuten regnsesongen i Sør-Korea, og klimaet kan oppleves litt klamt i denne perioden. Dette er likevel tiden hvor det florerer av masse spennende festivaler i byen, som jo kan være gøy å oppleve mens man er der.

Hvis du ikke er redd for snø og kulde er dette et land som fint kan besøkes også på vinteren. Akkurat som i Norge er det kuldegrader mellom desember og februar, og det er gode muligheter for vinteraktiviteter.

Hvilken flyvning til Seoul er den absolutt billigste?

281 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Seoul. Denne flyvningen er fra Jeju by, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Seoul. Du kan finne den billigste prisen til Seoul fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Seoul?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Seoul i løpet av mars, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 208 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Seoul?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Seoul fra Norge er 54 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 666 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 4 307 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Seoul?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Seoul fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 5 649 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Seoul på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 6 471 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Seoul?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Seoul på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Seoul på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 429 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 6 495 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Seoul?

Incheon Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Seoul.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Seoul?

Med en gjennomsnittspris på 3 037 kr per person, er det Seoul Gimpo Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Seoul. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Seoul

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Seoul som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
11. sep.
13:40Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
06:40Incheon Intl
17. sep.
18:40Incheon Intl
18t 45m
1 stopp
13:25Oslo Gardermoen
4 418 kr
Finn lignende
KLM
23. aug.
10:15Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
03:55Incheon Intl
12. sep.
20:55Incheon Intl
19t 45m
1 stopp
16:40Oslo Gardermoen
4 766 kr
Finn lignende
KLM
23. aug.
10:25Oslo Torp Sandefjord
17t 30m
1 stopp
03:55Incheon Intl
12. sep.
20:55Incheon Intl
20t 00m
1 stopp
16:55Oslo Torp Sandefjord
4 766 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. mai
02:40Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
00:25Incheon Intl
4. jun.
10:05Incheon Intl
16t 20m
1 stopp
02:25Oslo Gardermoen
5 743 kr
Finn lignende
Air France
4. jun.
13:30Oslo Gardermoen
15t 30m
1 stopp
05:00Incheon Intl
7. jun.
20:40Incheon Intl
23t 00m
1 stopp
19:40Oslo Gardermoen
5 556 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. mai
02:40Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
00:25Incheon Intl
2. jun.
06:15Incheon Intl
18t 25m
1 stopp
00:40Oslo Gardermoen
5 684 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Seoul

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Seoul, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Etihad Airways
Lufthansa
18. mai
07:35Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
21:40Incheon Intl
10 305 kr
Finn lignende
Etihad Airways
18. mai
02:30Oslo Gardermoen
24t 55m
2 stopp
03:25Incheon Intl
4 426 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mai
09:00Oslo Gardermoen
36t 55m
3 stopp
21:55Incheon Intl
3 772 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Seoul?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Seoul

Både vanlige flyselskaper som KLM og Lufthansa, samt lavprisselskaper som Air Europa og Jet Airways, kan by på billige flybilletter til Seoul. Velger du et lavprisselskap bør du være obs på at det kan bli en høyere pris ved behov for ekstra bagasje eller valg av flysete.

Fra Norge går det ingen direkte fly til Seoul. Man må derfor være forberedt på ett eller to flybytter, og det kan derfor ta litt tid å komme seg dit. Det blir fort mellom 12-20 timer i reisetid, men dette varierer av hvilken reiserute du tar. Veldig ofte kan man finne ekstra billige flybilletter til Seoul hvis man er litt mer fleksibel på reisetid. Ta derfor en titt i vår priskalender for å sammenligne forskjellige priser.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Seoul, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det finnes to forskjellige flyplasser hvor du kan ankomme i Seoul. Incheon International Airport ligger 49 km unna byens sentrum, mens Gimpo International Airport ligger 17 km unna. Uansett hvilken flyplass man havner på er det lettest å ta flytoget til byen. Det heter AREX, og du kan velge mellom to alternativer: direktetoget som tar ca. 45 minutter fra Incheon, eller toget som stopper på alle stasjoner og tar ca. en time. Sistnevnte er billigst og koster ca. 4,150 KRW (30 NOK), mens ekspresstoget koster ca. det dobbelte. (Informasjon sjekket: 18/02/18).

Alternativt kan du ta flybussen til en litt rimeligere penge. Denne stopper dessuten ved flere av de mest populære hotellene, og kan derfor være like praktisk som toget i enkelte tilfeller. Både buss og flytog er gode alternativer når det er på tide å reise hjem.


Hvordan kommer man seg rundt i Seoul?

Det er lett å komme seg rundt i Seoul for en billig penge. De har et godt utviklet kollektivt system hvor du kan velge blant både buss og t-bane. Har du tenkt å reise en del kan det lønne seg å bruke et transportkort som Tmoney eller Cashbee, både for å gjøre av- og påstigning enklere, men også for å reise litt rimeligere. Disse kortene kan du enkelt kjøpe på kiosker og automater i byen.

Prisen på en reise med reisekort er 1250 KRW (ca. 9 NOK), og du kan derfor reise mye til en lav pris. Ønsker du å se mer av Sør-Korea enn bare Seoul er det dessuten lett å besøke andre steder med toget. Togbilletter kan kjøpes på nettet eller på togstasjonen. (Informasjon sjekket: 18/02/18).


Kan man reise til Seoul uten pass eller visum?

For å reise til Seoul og Sør-Korea trenger man et pass som er gyldig i minst 3 måneder etter hjemreise. Du trenger ikke visum for å besøke landet med mindre du skal være der lengre enn 90 dager. Om sistnevnte er tilfelle vil du trenge oppholdstillatelse eller visum. Ta en titt på de offisielle nettsidene før du reiser, så er du på den sikre siden.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Seoul?

Det kongelige Gyeongbokgungpalasset er et av stedene som må besøkes. Palasset er plassert i den nordlige delen av Seoul, og er det største av de fem store palassene fra Joseonperioden.

Hva må jeg prøve når jeg er i Sør-Korea?

Når du først er i Sør-Korea bør du smake den berømte ginseng kyllingsuppen, også kjent som Samgyetang, hos Tosokchon restaurant. I tillegg kan det være gøy å besøke kattekafeen i Myeongdong hvor man kan kose med katter!

Hvor bør jeg shoppe?

Gangnam Stations underjordiske shoppingsenter er et av de mest populære shoppingstedene for unge, moteriktige koreanere. Her kan du finne moteriktige plagg for en billig penge, og det er uten tvil verdt et besøk.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Bukchon Hanok Village er en liten bydel av små tradisjonelle hanok-hus, som er bosatt den dag i dag. Bydelen er liten og sjarmerende, og er veldig forskjellig fra resten av byen.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse