Finn billige fly til Skellefteå

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Skellefteå

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Skellefteå fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Luleå

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Skellefteå

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Umeå (UME)

Vanligvis er flyvninger til Skellefteå fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Umeå, som i gjennomsnitt koster 1 969 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Skellefteå?

 • Hvilken flyvning til Skellefteå er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Skellefteå fra Stockholm for 1 650 kr. Dette er 36 % billigere enn de fleste flytilbudene til Skellefteå. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Skellefteå fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Skellefteå?

  De som skal fly til Skellefteå kan potensielt finne bedre priser for Luleå Kallax flyplass (104 km fra sentrum i Skellefteå), Lycksele flyplass (109 km fra sentrum i Skellefteå), Umeå flyplass (111 km fra sentrum i Skellefteå), eller Arvidsjaur flyplass (122 km fra sentrum i Skellefteå), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Skellefteå?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Skellefteå flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Skellefteå, med en gjennomsnittspris på 1 477 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Skellefteå?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Skellefteå
 • Hvilke flyselskaper flyr til Skellefteå?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Skellefteå fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is SAS. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Skellefteå jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Start planleggingen av reisen til Skellefteå