Finn billige fly til Skellefteå

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 14.12.
on. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Skellefteå flyinnsikt og trender

Se innsikt for Skellefteå-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Skellefteå?

Den billigste måneden å fly til Skellefteå fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 148 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Skellefteå i september, bør du vente til juni med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 528 kr.

Hvilken flyvning til Skellefteå er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Skellefteå fra Stockholm for 213 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Skellefteå. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Skellefteå fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Skellefteå

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Skellefteå fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Skellefteå

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Skellefteå

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Umeå (UME)

Vanligvis er flyvninger til Skellefteå fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Umeå, som i gjennomsnitt koster 2 535 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SKELLEFTEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Skellefteå koster i gjennomsnitt kun 2 148 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SKELLEFTEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 3 847 kr for flyvninger til Skellefteå fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SKELLEFTEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli310 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Skellefteå fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Skellefteå

De som skal fly til Skellefteå kan potensielt finne bedre priser for Luleå Kallax flyplass (104 km fra sentrum i Skellefteå), Lycksele flyplass (109 km fra sentrum i Skellefteå), Umeå flyplass (111 km fra sentrum i Skellefteå), eller Arvidsjaur flyplass (122 km fra sentrum i Skellefteå), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Umeå flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Skellefteå, med en gjennomsnittspris på 2 385 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Skellefteå

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Skellefteå

Hvilke flyselskaper flyr til Skellefteå?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Skellefteå

Hvilke flyselskaper flyr til Skellefteå?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Skellefteå fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Scandinavian Airlines, Norwegian og Finnair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Skellefteå jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Skellefteå

Scandinavian Airlines er et populært valg for de som reiser til Skellefteå. Flyselskapet har 16 ukentlige flyvninger til Skellefteå, med flest avganger fra Stockholm Arlanda. Scandinavian Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 550 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 334 vurderinger, har momondo-brukere gitt Scandinavian Airlines en gjennomsnittsscore på 7,2/10.


Start planleggingen av reisen til Skellefteå


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Skellefteå som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Skellefteå, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Skellefteå, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Skellefteå og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.