Finn billige fly til Jakarta

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
on. 6.12.
on. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Jakarta flyinnsikt og trender

Se innsikt for Jakarta-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Jakarta?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Jakarta i løpet av mai, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 10 046 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Jakarta?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Jakarta 59 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Jakarta med en gjennomsnittspris på 11 180 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jakarta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jakarta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jakarta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jakarta (JKT)

Vanligvis er flyvninger til Jakarta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jakarta, som i gjennomsnitt koster 11 180 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jakarta koster i gjennomsnitt kun 9 681 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember18 % dyrereDet koster ca. 13 198 kr for flyvninger til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni533 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Jakarta

Den beste tiden å reise til Jakarta på er i tørkesesongen fra juni til september. I denne perioden er det behagelige temperaturer på omtrent 24-32 °C og 11-12 timer sol hver dag. Dette er den ideelle tiden å dra på sightseeing, med klare dager og gode transportmuligheter. Dette er imidlertid også høysesongen, og du må forvente deg store folkemengder og mange turister, spesielt ved hovedattraksjonene. Dersom du ser etter billige flybilletter til Jakarta bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen, selv om dette kan bety regntid. Det er også mulig å få billig fly til Jakarta dersom du besøker byen under Ramadan.

Hva kan man finne på i Jakarta når det regner?

Når du planlegger reisen din til Jakarta, er det viktig å være oppmerksom på at visse måneder har dårligere værforhold enn andre. Månedene Januar, februar eller mars kan ha større sannsynlighet for regn, og Jakarta har 130 mm nedbør eller mer. Det er fortsatt en rekke ting å finne på i Jakarta selv om det regner, men vær obs på at det er stor sannsynlighet for regn i området. Når været er dårlig eller uforutsigbart, er innendørs familievennlige attraksjoner som akvarier et populært alternativ. I nærheten av Jakarta finner du Ancol Dreamland som er perfekt for turister som er ute etter å finne på noe å gjøre for å unngå det dårlige været.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Jakarta?

De som skal fly til Jakarta kan potensielt finne bedre priser for Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (20 km fra sentrum i Jakarta), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Jakarta fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Jakarta ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Jakarta fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 6 tilbydere å velge mellom fra Jakarta flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Jakarta?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Jakarta med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Jakarta?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Jakarta, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Jakarta. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Slik kommer du deg rundt omkring i Jakarta

Det er mange måter å komme seg rundt i sentrum på. Bajaj er et kjøretøy på tre hjul som er en av de vanligste fremkomstmidlene i byen. Husk at de ikke er luftkondisjonerte, og at de fleste sjåførene ikke snakker engelsk. TransJakarta er et moderne, komfortabelt og rimelig fremkomstmiddel som kjører over hele byen, og dobbeldekkerbussene Jakarta Explorer Bus er også populære. Alternativt finner du togene CommuterLine i byen, som er det eneste toget som kjører mellom Jakarta og de omkringliggende byene. Selvsagt kan du også velge å komme deg rundt med taxi eller privatbil, og det anbefales da å laste ned appen Waze som kan hjelpe deg på veien.


Visumkrav for Jakarta

Norske borgere kan reise visumfritt til Jakarta for et opphold på inntil 30 dager. Imidlertid kan du ikke reise uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du må sikre deg at passet ditt er gyldig i minimum seks måneder før du skal fly til Jakarta, og at du kan fremvise returbilletten på forespørsel.


De beste tingene å se og gjøre i Jakarta

Hva bør du se i Jakarta?

Jakarta er en moderne og eksotisk by, med mange severdigheter å besøke og underholdning å oppleve. Besøk nasjonalmuseet og nasjonalmonumentet for å lære om byens kunst og historie, og se en forestilling i den store konserthallen. Jakarta har også et godt tilbud innenfor velvære, spa og massasje, og behandlingene er rimelige i forhold til hjemme.

Hvor kan du shoppe?

I Jakarta er det gode muligheter for shopping, enten du vil til et eksklusivt kjøpesenter eller handle i de koselige, lokale bodene. Steder du bør besøke er Plaza Indonesia, Mangga Dua og Pasar Ikan.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Jakarta?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Jakarta med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Jakarta for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Jakarta?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Jakarta ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Jakarta akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Jakarta. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Jakarta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.