Finn billige fly til Jakarta

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jakarta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jakarta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jakarta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (CGK)

Vanligvis er flyvninger til Jakarta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jakarta Soekarno Hatta Intl, som i gjennomsnitt koster 7 724 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jakarta koster i gjennomsnitt kun 5 949 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli79 % dyrereDet koster ca. 13 841 kr for flyvninger til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni731 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Jakarta?

Den beste tiden å reise til Jakarta på er i tørkesesongen fra juni til september. I denne perioden er det behagelige temperaturer på omtrent 24-32 °C og 11-12 timer sol hver dag. Dette er den ideelle tiden å dra på sightseeing, med klare dager og gode transportmuligheter. Dette er imidlertid også høysesongen, og du må forvente deg store folkemengder og mange turister, spesielt ved hovedattraksjonene. Dersom du ser etter billige flybilletter til Jakarta bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen, selv om dette kan bety regntid. Det er også mulig å få billig fly til Jakarta dersom du besøker byen under Ramadan.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Jakarta i løpet av september, kan du også fly billig i Desember. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 6 162 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Jakarta 29 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Jakarta med en gjennomsnittspris på 7 727 kr.

Når du planlegger reisen din til Jakarta, er det viktig å være oppmerksom på at visse måneder har dårligere værforhold enn andre. Månedene Januar, februar eller mars kan ha større sannsynlighet for regn, og Jakarta har 130 mm nedbør eller mer. Det er fortsatt en rekke ting å finne på i Jakarta selv om det regner, men vær obs på at det er stor sannsynlighet for regn i området. Når været er dårlig eller uforutsigbart, er innendørs familievennlige attraksjoner som akvarier et populært alternativ. I nærheten av Jakarta finner du Ancol Dreamland som er perfekt for turister som er ute etter å finne på noe å gjøre for å unngå det dårlige været.

De som skal fly til Jakarta kan potensielt finne bedre priser for Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (20 km fra sentrum i Jakarta), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Ja, hvis du flyr til Jakarta Halim Perdana Kusuma i Jakarta som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Tanah Abang (11,4 km unna).

Flyplassen med den korteste avstanden til Ancol Dreamland, ligger 16,6 km unna – flyplassen Jakarta Halim Perdana Kusuma i Jakarta.Hvilke flyselskaper flyr til Jakarta?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jakarta

Hvilke flyselskaper flyr til Jakarta?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Jakarta from Norge are Qatar Airways, Singapore Airlines, Turkish Airlines and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Emirates til Jakarta

Det mest populære flyselskapet for fly til Jakarta på momondo, er Emirates som har 16 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Denpasar Bali Ngurah Rai, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Jakarta, kostet 7 009 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Jakarta, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 129 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Turkish Airlines til Jakarta

Flytilbud med Turkish Airlines til Jakarta starter fra 5 820 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Turkish Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Denpasar Bali Ngurah Rai er den mest populære avreiseflyplassen for Turkish Airlines til Jakarta, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Turkish Airlines får 8,1/10 i score, basert på 135 vurderinger.


Flyplasser nære Jakarta

Under finner du alle flyplassene i Jakarta sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Jakarta fra flyplassen

Når du skal fly til Jakarta lander du sannsynligvis i Jakarta/Soekarno–Hatta internasjonale lufthavn, som er hovedflyplassen i Jakarta, og ligger omtrent 20 km nordvest for byen. Du kan komme deg inn til sentrum med buss på omtrent 40-80 minutter, og med tog på 45 minutter. Alternativt finner du taxiholdeplasser både ved ankomsthallen og utenfor flyplassen. Taxiselskapene som opererer her er blant annet Blue Bird, Silver Bird, Golden Bird og Gamya, og taxituren tar omtrent 50 minutter til Jakarta sentrum. Du kan også forhåndsbestille transport fra flyplassen til sentrum, slik at du har noen som venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Jakarta

Finn dine flybilletter til Jakarta med disse populære rutene
Flyvninger fra Amsterdam til Jakarta
Raskeste flytid15t 05m
Laveste pris5 764 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Jakarta
Raskeste flytid20t 45m
Laveste pris45 849 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Jakarta

Det er mange måter å komme seg rundt i sentrum på. Bajaj er et kjøretøy på tre hjul som er en av de vanligste fremkomstmidlene i byen. Husk at de ikke er luftkondisjonerte, og at de fleste sjåførene ikke snakker engelsk. TransJakarta er et moderne, komfortabelt og rimelig fremkomstmiddel som kjører over hele byen, og dobbeldekkerbussene Jakarta Explorer Bus er også populære. Alternativt finner du togene CommuterLine i byen, som er det eneste toget som kjører mellom Jakarta og de omkringliggende byene. Selvsagt kan du også velge å komme deg rundt med taxi eller privatbil, og det anbefales da å laste ned appen Waze som kan hjelpe deg på veien.


Visumkrav for Jakarta

Norske borgere kan reise visumfritt til Jakarta for et opphold på inntil 30 dager. Imidlertid kan du ikke reise uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du må sikre deg at passet ditt er gyldig i minimum seks måneder før du skal fly til Jakarta, og at du kan fremvise returbilletten på forespørsel.


Start planleggingen av reisen til Jakarta


De beste tingene å se og gjøre i Jakarta

Jakarta er en moderne og eksotisk by, med mange severdigheter å besøke og underholdning å oppleve. Besøk nasjonalmuseet og nasjonalmonumentet for å lære om byens kunst og historie, og se en forestilling i den store konserthallen. Jakarta har også et godt tilbud innenfor velvære, spa og massasje, og behandlingene er rimelige i forhold til hjemme.

I Jakarta er det gode muligheter for shopping, enten du vil til et eksklusivt kjøpesenter eller handle i de koselige, lokale bodene. Steder du bør besøke er Plaza Indonesia, Mangga Dua og Pasar Ikan.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Jakarta for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Jakarta ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Jakarta. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Jakarta

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Jakarta

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.