Finn billige fly til Jakarta

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Jakarta (JKT)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Jakarta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jakarta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jakarta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (CGK)

Vanligvis er flyvninger til Jakarta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jakarta Soekarno Hatta Intl, som i gjennomsnitt koster 5 576 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jakarta koster i gjennomsnitt kun 4 922 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 7 262 kr for flyvninger til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember358 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Jakarta?

Den beste tiden å reise til Jakarta på er i tørkesesongen fra juni til september. I denne perioden er det behagelige temperaturer på omtrent 24-32 °C og 11-12 timer sol hver dag. Dette er den ideelle tiden å dra på sightseeing, med klare dager og gode transportmuligheter. Dette er imidlertid også høysesongen, og du må forvente deg store folkemengder og mange turister, spesielt ved hovedattraksjonene. Dersom du ser etter billige flybilletter til Jakarta bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen, selv om dette kan bety regntid. Det er også mulig å få billig fly til Jakarta dersom du besøker byen under Ramadan.

Hvilken flyvning til Jakarta er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Jakarta fra Yogyakarta for 395 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Jakarta. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Jakarta fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Jakarta?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Jakarta fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 922 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Jakarta i mars, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 4 973 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Jakarta?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Jakarta fra Norge er 53 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 597 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Jakarta?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Jakarta på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 5 236 kr. Den dyreste dagen å fly til Jakarta på, er mandag, med priser som ligger på ca. 6 031 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Jakarta?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Jakarta på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 113 kr. Flyvninger til Jakarta er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 7 618 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Jakarta?

De som skal fly til Jakarta kan potensielt finne bedre priser for Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (20 km fra sentrum i Jakarta), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Jakarta?

Du kan finne tilbud for Jakarta Halim Perdana Kusuma flyplass for i gjennomsnitt 8 489 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Jakarta

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Jakarta som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
27. mai
14:15Kristiansand Kjevik
20t 25m
2 stopp
10:40Jakarta Soekarno Hatta Intl
31. mai
15:25Jakarta Soekarno Hatta Intl
46t 05m
3 stopp
13:30Kristiansand Kjevik
8 210 kr
Finn lignende
KLM
27. mai
14:15Kristiansand Kjevik
20t 25m
2 stopp
10:40Jakarta Soekarno Hatta Intl
31. mai
15:25Jakarta Soekarno Hatta Intl
48t 50m
3 stopp
16:15Kristiansand Kjevik
8 302 kr
Finn lignende
KLM
27. mai
04:55Kristiansand Kjevik
52t 05m
3 stopp
09:00Jakarta Soekarno Hatta Intl
31. mai
15:25Jakarta Soekarno Hatta Intl
46t 05m
3 stopp
13:30Kristiansand Kjevik
8 260 kr
Finn lignende
KLM
27. mai
04:55Kristiansand Kjevik
52t 05m
3 stopp
09:00Jakarta Soekarno Hatta Intl
31. mai
15:25Jakarta Soekarno Hatta Intl
48t 50m
3 stopp
16:15Kristiansand Kjevik
8 360 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Jakarta?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jakarta

Det er ingen flyselskaper som flyr til Jakarta direkte fra Norge. Thai Airways flyr fra Oslo/Oslo Lufthavn til Jakarta/Soekarno–Hatta internasjonale lufthavn med mellomlanding i Bangkok både på utreise og retur, og en flytid på omtrent 17 timer hver vei. Du kan også bestille flybilletter til Jakarta med Emirates, som flyr med mellomlanding i Dubai, og Qatar Airways med mellomlanding i Doha. Disse flyreisene tar omtrent 18-20 timer hver vei.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Jakarta, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til Jakarta lander du sannsynligvis i Jakarta/Soekarno–Hatta internasjonale lufthavn, som er hovedflyplassen i Jakarta, og ligger omtrent 20 km nordvest for byen. Du kan komme deg inn til sentrum med buss på omtrent 40-80 minutter, og med tog på 45 minutter. Alternativt finner du taxiholdeplasser både ved ankomsthallen og utenfor flyplassen. Taxiselskapene som opererer her er blant annet Blue Bird, Silver Bird, Golden Bird og Gamya, og taxituren tar omtrent 50 minutter til Jakarta sentrum. Du kan også forhåndsbestille transport fra flyplassen til sentrum, slik at du har noen som venter på deg i ankomsthallen.


Hvordan kommer man seg rundt i Jakarta?

Det er mange måter å komme seg rundt i sentrum på. Bajaj er et kjøretøy på tre hjul som er en av de vanligste fremkomstmidlene i byen. Husk at de ikke er luftkondisjonerte, og at de fleste sjåførene ikke snakker engelsk. TransJakarta er et moderne, komfortabelt og rimelig fremkomstmiddel som kjører over hele byen, og dobbeldekkerbussene Jakarta Explorer Bus er også populære. Alternativt finner du togene CommuterLine i byen, som er det eneste toget som kjører mellom Jakarta og de omkringliggende byene. Selvsagt kan du også velge å komme deg rundt med taxi eller privatbil, og det anbefales da å laste ned appen Waze som kan hjelpe deg på veien.


Kan man reise til Jakarta uten pass eller visum?

Norske borgere kan reise visumfritt til Jakarta for et opphold på inntil 30 dager. Imidlertid kan du ikke reise uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du må sikre deg at passet ditt er gyldig i minimum seks måneder før du skal fly til Jakarta, og at du kan fremvise returbilletten på forespørsel.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Jakarta?

Jakarta er en moderne og eksotisk by, med mange severdigheter å besøke og underholdning å oppleve. Besøk nasjonalmuseet og nasjonalmonumentet for å lære om byens kunst og historie, og se en forestilling i den store konserthallen. Jakarta har også et godt tilbud innenfor velvære, spa og massasje, og behandlingene er rimelige i forhold til hjemme.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er mange morsomme aktiviteter for barn og familier her, og spesielt en tur til Ancol Dreamland pleier å være populært blant de små. Dette er et omfattende og døgnåpent kompleks med mange ulike temaparker, og her finner du alt fra dyreshow, akvarium og karuseller til badeland og strender. Snowbay Waterpark er også et høydepunkt blant barna, som er et stort badeland med utallige vannsklier.

Hvor kan du shoppe?

I Jakarta er det gode muligheter for shopping, enten du vil til et eksklusivt kjøpesenter eller handle i de koselige, lokale bodene. Steder du bør besøke er Plaza Indonesia, Mangga Dua og Pasar Ikan.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse