Finn billige fly til Jakarta

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jakarta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jakarta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jakarta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (CGK)

Vanligvis er flyvninger til Jakarta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jakarta Soekarno Hatta Intl, som i gjennomsnitt koster 5 544 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jakarta koster i gjennomsnitt kun 4 894 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 7 220 kr for flyvninger til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JAKARTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember358 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jakarta fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Jakarta?

Den beste tiden å reise til Jakarta på er i tørkesesongen fra juni til september. I denne perioden er det behagelige temperaturer på omtrent 24-32 °C og 11-12 timer sol hver dag. Dette er den ideelle tiden å dra på sightseeing, med klare dager og gode transportmuligheter. Dette er imidlertid også høysesongen, og du må forvente deg store folkemengder og mange turister, spesielt ved hovedattraksjonene. Dersom du ser etter billige flybilletter til Jakarta bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen, selv om dette kan bety regntid. Det er også mulig å få billig fly til Jakarta dersom du besøker byen under Ramadan.

 • Hvilken flyvning til Jakarta er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Jakarta fra Yogyakarta for 393 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Jakarta. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Jakarta fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Jakarta?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Jakarta i løpet av mars, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 994 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Jakarta?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Jakarta 53 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Jakarta med en gjennomsnittspris på 5 591 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Jakarta?

  De som skal fly til Jakarta kan potensielt finne bedre priser for Jakarta Soekarno Hatta Intl flyplass (20 km fra sentrum i Jakarta), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Jakarta?

  Du kan finne tilbud for Jakarta Halim Perdana Kusuma flyplass for i gjennomsnitt 8 439 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Jakarta?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jakarta
 • Hvilke flyselskaper flyr til Jakarta?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Jakarta from Norge are Emirates, Thai Airways, Qatar Airways and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Jakarta

Under finner du alle flyplassene i Jakarta sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Jakarta fra flyplassen

Når du skal fly til Jakarta lander du sannsynligvis i Jakarta/Soekarno–Hatta internasjonale lufthavn, som er hovedflyplassen i Jakarta, og ligger omtrent 20 km nordvest for byen. Du kan komme deg inn til sentrum med buss på omtrent 40-80 minutter, og med tog på 45 minutter. Alternativt finner du taxiholdeplasser både ved ankomsthallen og utenfor flyplassen. Taxiselskapene som opererer her er blant annet Blue Bird, Silver Bird, Golden Bird og Gamya, og taxituren tar omtrent 50 minutter til Jakarta sentrum. Du kan også forhåndsbestille transport fra flyplassen til sentrum, slik at du har noen som venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Jakarta

Finn dine flybilletter til Jakarta med disse populære rutene
Flyvninger fra Kristiansand til Jakarta
Raskeste flytid18t 45m
Billigst pris7 370 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Jakarta

Det er mange måter å komme seg rundt i sentrum på. Bajaj er et kjøretøy på tre hjul som er en av de vanligste fremkomstmidlene i byen. Husk at de ikke er luftkondisjonerte, og at de fleste sjåførene ikke snakker engelsk. TransJakarta er et moderne, komfortabelt og rimelig fremkomstmiddel som kjører over hele byen, og dobbeldekkerbussene Jakarta Explorer Bus er også populære. Alternativt finner du togene CommuterLine i byen, som er det eneste toget som kjører mellom Jakarta og de omkringliggende byene. Selvsagt kan du også velge å komme deg rundt med taxi eller privatbil, og det anbefales da å laste ned appen Waze som kan hjelpe deg på veien.


Visumkrav for Jakarta

Norske borgere kan reise visumfritt til Jakarta for et opphold på inntil 30 dager. Imidlertid kan du ikke reise uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du må sikre deg at passet ditt er gyldig i minimum seks måneder før du skal fly til Jakarta, og at du kan fremvise returbilletten på forespørsel.


Start planleggingen av reisen til Jakarta


De beste tingene å se og gjøre i Jakarta

Hva bør du se i Jakarta?

Jakarta er en moderne og eksotisk by, med mange severdigheter å besøke og underholdning å oppleve. Besøk nasjonalmuseet og nasjonalmonumentet for å lære om byens kunst og historie, og se en forestilling i den store konserthallen. Jakarta har også et godt tilbud innenfor velvære, spa og massasje, og behandlingene er rimelige i forhold til hjemme.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er mange morsomme aktiviteter for barn og familier her, og spesielt en tur til Ancol Dreamland pleier å være populært blant de små. Dette er et omfattende og døgnåpent kompleks med mange ulike temaparker, og her finner du alt fra dyreshow, akvarium og karuseller til badeland og strender. Snowbay Waterpark er også et høydepunkt blant barna, som er et stort badeland med utallige vannsklier.

Hvor kan du shoppe?

I Jakarta er det gode muligheter for shopping, enten du vil til et eksklusivt kjøpesenter eller handle i de koselige, lokale bodene. Steder du bør besøke er Plaza Indonesia, Mangga Dua og Pasar Ikan.