Søk etter og finn billige fly til Ungarn

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ungarn

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ungarn

Beste pris på enveisbillett

350 kr

Beste pris på tur/retur-billett

820 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ungarn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 350 kr (Oslo Torp Sandefjord til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ungarn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 820 kr (Oslo Torp Sandefjord til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den kjappeste flyvningen til Ungarn fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Ungarn, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Ungarn flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ungarn-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ungarn?

Hvis du ønsker å fly til Ungarn for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Wizz Air og Norwegian Air International som henholdsvis har priser fra 170 kr, 257 kr og 748 kr.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Ungarn?

I gjennomsnitt tar det 2t 20m å fly fra Norge til Ungarn dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale (den mest populære flyplassen i Ungarn). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale, ligger flytiden på rundt 4t 50m.

Hvilke flyselskaper flyr til Ungarn?

Det er totalt 13 flyselskaper som har flyruter til Ungarn, og Norwegian er det mest populære alternativet. Det er estimert at 67 % av de som flyr til Ungarn velger å fly med Norwegian. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Norwegian, er Wizz Air og Lufthansa også populære flyselskaper å fly med.

De billigste flyvningene til byer i Ungarn

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ungarn fra Norge
Budapest
Budapest

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ungarn

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ungarn

Den laveste prisen til Ungarn som nylig ble funnet på momondo, var 281 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 3 754 kr er en bra pris på flyvninger til Ungarn. 3 916 kr er snittprisen på en flybillett til Ungarn, mens 14 365 kr er den høyeste prisen.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ungarn

Finn flyvninger til disse populære byene i Ungarn fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Ungarn

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ungarn

Billige flybilletter til Ungarn

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ungarn som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBudapest2t 20m820 kr
BergenBudapest4t 50m1 931 kr
StavangerBudapest7t 00m2 201 kr
TrondheimBudapest11t 25m2 792 kr
HaugesundBudapest29t 10m3 292 kr
KristiansandBudapest21t 35m4 022 kr
OsloDebrecen19t 10m8 325 kr

De beste tingene å se og gjøre i Ungarn

Du kan fly til Ungarn fra flere flyplasser i Norge, og du kan fly direkte på kort tid. Det går an å fly direkte til Budapest, som er det mest populære alternativet, eller til Debrecen som ligger øst i landet. Hit går det kun flyvninger med minst en mellomlanding. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du fly med blant annet Norwegian. Du kan også fly med Lufthansa fra Oslo/Gardermoen, men da er det som regel en mellomlanding. Fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola og Bergen/Flesland kan du fly med Norwegian, og da er det en mellomlanding i Oslo før du ankommer Budapest.

Skal du reise til Ungarn og lurer på når det er best å reise, er det mange tider på året å velge mellom. Det er greit å merke seg de ulike årstidene, og vurdere hva slags tur du er ute etter. Om vinteren kan det bli svært kaldt, men det er uansett mange som velger å fly til Ungarn i jul og nyttår for en koselig helgetur. Det er høysesong i Ungarn, og spesielt Budapest, om sommeren fra juni-august. Da er det mange andre turister som også velger å reise dit, så du bør bestille i god tid. Da er temperaturene på rundt 25-28 grader og det er mye sol og lite nedbør. Våren er en herlig tid å besøke Ungarn på og da er det også mildt vær, med grader fra 10-20 grader. Men det er greit å huske på at påsken er en populær uke å reise bort for mange, så da kan det også være lurt å bestille i god tid før avreise. Det anbefales også å besøke Ungarn i september-oktober. Da er det fortsatt deilig vær, og temperaturene ligger på rundt 16-23 grader om dagen. Dette er perfekt temperatur for opplevelser og severdigheter. Så vil du velge den beste tiden å reise, er det tidlig høst, eller april-mai.

Skal du fly til Ungarn fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter med direktefly. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland og Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 55 minutter til 4 timer med mellomlanding.

Når du skal reise til Ungarn trenger du gyldig pass, og det anbefales ved regjeringens reiseinformasjon å også ta med ditt blå europeiske helsetrygdkort. Du behøver ikke visum for innreise i Ungarn.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Ungarn

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Ungarn?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Ungarn minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Ungarn med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Internasjonale flyreiser til Ungarn

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Budapest
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris820 kr
Flyvninger fra Bergen til Budapest
Raskeste flytid4t 50m
Laveste pris1 931 kr
Flyvninger fra Trondheim til Budapest
Raskeste flytid11t 25m
Laveste pris2 792 kr
Flyvninger fra Stavanger til Budapest
Raskeste flytid7t 00m
Laveste pris2 201 kr
Flyvninger fra Haugesund til Budapest
Raskeste flytid29t 10m
Laveste pris3 292 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Budapest
Raskeste flytid21t 35m
Laveste pris4 022 kr
Flyvninger fra Oslo til Debrecen
Raskeste flytid19t 10m
Laveste pris8 325 kr

Finn flyvninger til Ungarn

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Ungarn


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ungarn.

Ja. Alle flyreiser til Ungarn på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Ungarn, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ungarn nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ungarn og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.