0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Ungarn

Finn billige flyvninger til Ungarn fra 585 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Di 16.4.
Di 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Ungarn flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ungarn

Beste pris på enveisbillett

585 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 375 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ungarn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 585 kr (Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ungarn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 375 kr (Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den kjappeste flyvningen til Ungarn fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Ungarn, deriblant Lufthansa, airBaltic og Norwegian.

Ungarn flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ungarn-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ungarn?

Hvis du ønsker å fly til Ungarn for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, Ryanair og Norwegian som henholdsvis har priser fra 637 kr, 765 kr og 909 kr.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Ungarn?

Ifølge momondo-brukerne er det Budapest som er den mest populære byen i Ungarn, og den besøkes 100 % oftere enn andre byer i Ungarn. Debrecen og Miskolc er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Ungarn?

I gjennomsnitt tar det 2t 20m å fly fra Norge til Ungarn dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale (den mest populære flyplassen i Ungarn). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale, ligger flytiden på rundt 5t 30m.

Hvilke flyselskaper flyr til Ungarn?

Det er totalt 13 flyselskaper som har flyruter til Ungarn, og Norwegian er det mest populære alternativet. Det er estimert at 72 % av de som flyr til Ungarn velger å fly med Norwegian. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Norwegian, er KLM og Lufthansa også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Ungarn? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Budapest

Budapest

Széchenyi Chain Bridge

Buda Castle

Hungaroring

Ungarske statsopera-hus

Liszt Ferenc Ter

Debrecen

Debrecen

Protestant Great Church

Deri Museum

Nagyerdei Park

Miskolc

Miskolc

Observation tower

Cave Bath

Miskolc Zoo


De billigste flyvningene til byer i Ungarn

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ungarn fra Norge
Budapest
Budapest

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ungarn

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ungarn

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Puskás Aréna?

Hvis du skal besøke Puskás Aréna i Budapest, er det Budapest flyplass som er den nærmeste flyplassen.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Ungarn?

Hva koster en flybillett til Ungarn?

Den laveste prisen til Ungarn som nylig ble funnet på momondo, var 586 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 1 377 kr er en bra pris på flyvninger til Ungarn. 2 051 kr er snittprisen på en flybillett til Ungarn, mens 9 265 kr er den høyeste prisen.

Hvilken dag er den beste å reise på til Ungarn?

Det kan være lurt å bestille flybilletter til Ungarn på en Sunday, som er den rimeligste dagen å bestille på. Å fly fra lørdag er også et godt tips for å spare noen kroner på billetten. Prøv å unngå å bestille billetter til Ungarn på fredag, som ofte er den dyreste dagen å bestille på.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ungarn fra flyvninger sist?

Priser for Ungarn fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ungarn fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 13 tilbydere å velge mellom fra Ungarn flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Ungarn?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Ungarn med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Ungarn?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Ungarn, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Ungarn. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ungarn

Finn flyvninger til disse populære byene i Ungarn fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ungarn

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ungarn som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBudapest2t 20m1 343 kr
BergenBudapest3t 55m2 025 kr
TrondheimBudapest4t 20m2 285 kr
StavangerBudapest8t 30m2 610 kr
KristiansandBudapest5t 30m3 238 kr
OsloDebrecen17t 20m3 660 kr
HaugesundBudapest20t 25m3 920 kr

De beste tingene å se og gjøre i Ungarn

Hvilke flyselskap flyr direkte til Ungarn?

Du kan fly til Ungarn fra flere flyplasser i Norge, og du kan fly direkte på kort tid. Det går an å fly direkte til Budapest, som er det mest populære alternativet, eller til Debrecen som ligger øst i landet. Hit går det kun flyvninger med minst en mellomlanding. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du fly med blant annet Norwegian. Du kan også fly med Lufthansa fra Oslo/Gardermoen, men da er det som regel en mellomlanding. Fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola og Bergen/Flesland kan du fly med Norwegian, og da er det en mellomlanding i Oslo før du ankommer Budapest.

Når er det best å reise til Ungarn?

Skal du reise til Ungarn og lurer på når det er best å reise, er det mange tider på året å velge mellom. Det er greit å merke seg de ulike årstidene, og vurdere hva slags tur du er ute etter. Om vinteren kan det bli svært kaldt, men det er uansett mange som velger å fly til Ungarn i jul og nyttår for en koselig helgetur. Det er høysesong i Ungarn, og spesielt Budapest, om sommeren fra juni-august. Da er det mange andre turister som også velger å reise dit, så du bør bestille i god tid. Da er temperaturene på rundt 25-28 grader og det er mye sol og lite nedbør. Våren er en herlig tid å besøke Ungarn på og da er det også mildt vær, med grader fra 10-20 grader. Men det er greit å huske på at påsken er en populær uke å reise bort for mange, så da kan det også være lurt å bestille i god tid før avreise. Det anbefales også å besøke Ungarn i september-oktober. Da er det fortsatt deilig vær, og temperaturene ligger på rundt 16-23 grader om dagen. Dette er perfekt temperatur for opplevelser og severdigheter. Så vil du velge den beste tiden å reise, er det tidlig høst, eller april-mai.

Hvor lang tid tar det å fly til Ungarn?

Skal du fly til Ungarn fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter med direktefly. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland og Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 55 minutter til 4 timer med mellomlanding.

Kan man reise til Ungarn uten pass eller visum?

Når du skal reise til Ungarn trenger du gyldig pass, og det anbefales ved regjeringens reiseinformasjon å også ta med ditt blå europeiske helsetrygdkort. Du behøver ikke visum for innreise i Ungarn.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Ungarn

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Ungarn?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Ungarn minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Ungarn med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Ungarn?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ungarn.

Kan jeg finne flyreiser til Ungarn med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Ungarn på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Ungarn?

Når du har søkt etter flyvinger til Ungarn, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Ungarn akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ungarn nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ungarn og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Ungarn på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ungarn.

Populære flyvninger til Ungarn
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Di 16.4.
Di 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post