Finn billig fly til Ungarn

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Ungarn

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ungarn fra Norge
Budapest
Budapest

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ungarn

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ungarn
 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ungarn?

  If you are looking to fly to Ungarn for less, look to airlines like Ryanair, Wizz Air, and LOT, with prices starting at 236 kr, 375 kr, and 591 kr respectively.

 • Hvilke flyselskaper flyr til Ungarn?

  Det er totalt 13 flyselskaper som har flyruter til Ungarn, og Wizz Air er det mest populære alternativet. Det er estimert at 44 % av de som flyr til Ungarn velger å fly med Wizz Air. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Wizz Air, er Norwegian og Finnair også populære flyselskaper å fly med.

 • Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Ungarn?

  I gjennomsnitt tar det 2t 20m å fly fra Norge til Ungarn dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale (den mest populære flyplassen i Ungarn). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Budapest Liszt Ferenc internasjonale, ligger flytiden på rundt 4t 45m.

 • Hvilken er den mest populære flyplassen i Ungarn?

  Budapest Liszt Ferenc internasjonale er den mest populære lufthavnen å fly til i Ungarn, da 99% av alle brukere, som rejser til Ungarn, velger å fly hit. Dersom du ønsker å i Budapest, som er den byen i Ungarn, som ligger nærmest Budapest Liszt Ferenc internasjonale, husk å sjekke momondo for billige tilbud på fly.

 • Hva koster en flybillett til Ungarn?

  Den laveste prisen til Ungarn som nylig ble funnet på momondo, var 122 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 2 339 kr er en bra pris på flyvninger til Ungarn. 2 644 kr er snittprisen på en flybillett til Ungarn, mens 19 887 kr er den høyeste prisen.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Ungarn? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ungarn

Finn flyvninger til disse populære byene i Ungarn fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ungarn

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ungarn som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBudapest2t 20m410 kr
OsloDebrecen27t 30m704 kr
StavangerBudapest20t 55m1 078 kr
TrondheimBudapest4t 20m1 256 kr
BergenBudapest4t 45m1 666 kr
HaugesundBudapest14t 10m1 942 kr
KristiansandBudapest25t 45m3 340 kr

De beste tingene å se og gjøre i Ungarn

Ungarn ligger sentralt i Europa og grenser blant annet til Romania, Serbia og Kroatia. Landet har en lang og spennende historie, og har faktisk en gang vært mye større enn det er i dag. Helt fram til 1920 var dette landet tre ganger så stort. I Ungarn finner du blant annet den største innsjøen i Sentral-Europa, Balatonsjøen. Det er generelt ganske skiftende vær i landet, fordi det ligger mellom tre ulike klimasoner. Her er det et tørt innlandsklima med varm sommer og kald vinter, det er kystklima med mildere temperaturer, og det er middelhavsklima med veldig varme og tørre somre. Budapest er hovedstaden, og mange flyr til Ungarn nettopp for å besøke denne vakre byen. Byen deler seg i to ved Donau, og før var faktisk Buda og Pest to ulike byer på hver sin side av elven. I byen finner du vakre bygninger, spennende museer og ikke minst et yrende natteliv og gode restauranter. Det er ikke rart at Ungarns hovedstad har blitt et så ettertraktet reisemål. Her er det mange hoteller å velge mellom, og det går hyppige flyvninger fra Norge til Ungarns hovedstad. Når du skal fly til Ungarn kan høytider og ferier påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige fly med hotell. Som regel kan du alltids finne en billig helgetur til koselige Budapest.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Ungarn?

Du kan fly til Ungarn fra flere flyplasser i Norge, og du kan fly direkte på kort tid. Det går an å fly direkte til Budapest, som er det mest populære alternativet, eller til Debrecen som ligger øst i landet. Hit går det kun flyvninger med minst en mellomlanding. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du fly med blant annet Norwegian. Du kan også fly med Lufthansa fra Oslo/Gardermoen, men da er det som regel en mellomlanding. Fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola og Bergen/Flesland kan du fly med Norwegian, og da er det en mellomlanding i Oslo før du ankommer Budapest.

Når er det best å reise til Ungarn?

Skal du reise til Ungarn og lurer på når det er best å reise, er det mange tider på året å velge mellom. Det er greit å merke seg de ulike årstidene, og vurdere hva slags tur du er ute etter. Om vinteren kan det bli svært kaldt, men det er uansett mange som velger å fly til Ungarn i jul og nyttår for en koselig helgetur. Det er høysesong i Ungarn, og spesielt Budapest, om sommeren fra juni-august. Da er det mange andre turister som også velger å reise dit, så du bør bestille i god tid. Da er temperaturene på rundt 25-28 grader og det er mye sol og lite nedbør. Våren er en herlig tid å besøke Ungarn på og da er det også mildt vær, med grader fra 10-20 grader. Men det er greit å huske på at påsken er en populær uke å reise bort for mange, så da kan det også være lurt å bestille i god tid før avreise. Det anbefales også å besøke Ungarn i september-oktober. Da er det fortsatt deilig vær, og temperaturene ligger på rundt 16-23 grader om dagen. Dette er perfekt temperatur for opplevelser og severdigheter. Så vil du velge den beste tiden å reise, er det tidlig høst, eller april-mai.

Hvor lang tid tar det å fly til Ungarn?

Skal du fly til Ungarn fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter med direktefly. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland og Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 55 minutter til 4 timer med mellomlanding.

Kan man reise til Ungarn uten pass eller visum?

Når du skal reise til Ungarn trenger du gyldig pass, og det anbefales ved regjeringens reiseinformasjon å også ta med ditt blå europeiske helsetrygdkort. Du behøver ikke visum for innreise i Ungarn.


Internasjonale flyreiser til Ungarn

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Budapest
Raskeste flytid2t 20m
Billigst pris356 kr
Flyvninger fra Stavanger til Budapest
Raskeste flytid20t 55m
Billigst pris1 078 kr
Flyvninger fra Trondheim til Budapest
Raskeste flytid8t 35m
Billigst pris1 069 kr
Flyvninger fra Bergen til Budapest
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris1 666 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Budapest
Raskeste flytid25t 45m
Billigst pris3 340 kr
Flyvninger fra Haugesund til Budapest
Raskeste flytid11t 00m
Billigst pris1 648 kr
Flyvninger fra Oslo til Debrecen
Raskeste flytid27t 30m
Billigst pris704 kr

Finn flyvninger til Ungarn

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Ungarn