Finn billige fly til Santa Cruz de la Palma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santa Cruz de la Palma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santa Cruz de la Palma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Santa Cruz de la Palma

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santa Cruz de la Palma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santa Cruz de Tenerife (TCI)

Vanligvis er flyvninger til Santa Cruz de la Palma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santa Cruz de Tenerife, som i gjennomsnitt koster 3 075 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Santa Cruz de la Palma koster i gjennomsnitt kun 2 895 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember68 % dyrereDet koster ca. 6 127 kr for flyvninger til Santa Cruz de la Palma fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember560 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Santa Cruz de la Palma fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Santa Cruz de la Palma?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Santa Cruz de La Palma. For å reise til Santa Cruz de La Palma kreves minst én mellomlanding, og korteste reisetid kommer dermed på omtrent ti timer. Denne reisen er fra Oslo. Ved avreise fra andre norske byer vil det være minst to mellomlandinger.

Dessverre er det ingen direkte flygninger fra Norge til Santa Cruz de La Palma, og en reise til denne destinasjonen krever dermed én eller flere mellomlandinger. Vanlige steder å mellomlande er i København, Barcelona, Madrid, Amsterdam, Paris, Frankfurt, München, Brussel, Gran Canaria og Tenerife. Flyreisen fra Oslo til København tar i overkant av én time, mens til Amsterdam, Frankfurt, München og Brussel tar det rundt to timer. Fra Oslo til Paris er det cirka to og en halv time, og til Madrid og Barcelona er det mellom tre og fire timer. Mellom Amsterdam og Gran Canaria er det i underkant av fem timer, og mellom Barcelona og Tenerife eller Gran Canaria er det rundt tre og en halv time. Fra København, Amsterdam og Brussel til Madrid er det mellom 2 og en halv og tre og en halv time.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Santa Cruz de la Palma. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 895 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Santa Cruz de la Palma med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 965 kr fra Norge.Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de la Palma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Santa Cruz de la Palma

Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de la Palma?

På flyreiser fraNorge til Santa Cruz de la Palma, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa og Iberia. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Santa Cruz de la Palma

Under finner du alle flyplassene i Santa Cruz de la Palma sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Santa Cruz de La Palma lufthavn?

Det er flere transportmuligheter når du skal komme deg fra Los Cancajos lufthavn til Santa Cruz de La Palma. Et alternativ er å leie bil, og et annet er å ta taxi. Skal du ta taxi anbefales det å gjøre dette fra taxiholdeplassen, og å unngå taxisjåfører som oppsøker deg andre steder rundt flyplassen. Du kan også ta buss nummer 500.


Visumkrav for Santa Cruz de la Palma

Når du skal reise er det viktig å ha med pass. Et norsk pass eller et nasjonalt ID-kort med reiserett er nødvendig for at en norsk statsborger kan komme inn i Spania. Det er tilstrekkelig at passet er gyldig til og med hjemreisedagen. Også nødpass aksepteres. Dersom en utenlandsk borger med oppholdstillatelse i Norge skal reise til Spania er det ikke behov for visum, men det er nødvendig å vise pass og gyldig oppholdskort. Ved tap av reisedokument må spansk politi kontaktes, og den norske ambassaden i Madrid må oppsøkes i forbindelse med søknad om nytt reisedokument. Dette kan ta opptil flere dager.


Start planleggingen av reisen til Santa Cruz de la Palma


De beste tingene å se og gjøre i Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de La Palma er hovedstaden på øya La Palma, også kjent som Isla Bonita. Det er også den største byen på øya, med omtrent 15 000 innbyggere. Dette er et flott sted å bo for deg som ønsker en aktiv ferie, og byen er også et godt utgangspunkt for å besøke flere steder på øya. Hovedstaden er for øvrig så visst verdt å se i seg selv. Ta turen til byens hovedtorg, Plaza de España, omringet av flott kanarisk arkitektur, deriblant den storslagne Church of El Salvador. Er du ytterligere interessert i kanarisk arkitektur, så kan du spasere ned Avenida Maritima for å se de typisk kanariske balkongene i tre. Akkurat disse balkongene er de best bevarte av sitt slag på Kanariøyene. Er du mer interessert i maritime konstruksjoner, som for eksempel skip, kan du besøke Naval Museum of Santa Cruz de La Palma. Har du i stedet et øye for kunst eller et hode for vitenskap, så kan du dra innom Insular Museum of Fine Arts, Natural Sciences and Ethnography. Du kan også besøke byens strand, som skiller seg ut fra det vanlige, med sin svarte, vulkanske sand. Vil du holde deg i aktivitet, så er det utvilsomt verdt den fire kilometer lange turen oppover bratte bakker til Santuario de la Virgen de las Nieves. Dette er en kirke med praktfullt interiør, og den befinner seg blant frodig, grønn natur med en fantastisk utsikt over byen nedenfor.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Santa Cruz de la Palma.

Flyreiser til Santa Cruz de la Palma med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Santa Cruz de la Palma flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Santa Cruz de la Palma flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.