Finn billige fly til Boston

Tur/retur
Økonomi
Fra?
Boston (BOS)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Boston

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Boston fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Boston

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Boston

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Boston (BOS)

Vanligvis er flyvninger til Boston fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Boston Logan Intl, som i gjennomsnitt koster 3 334 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Boston koster i gjennomsnitt kun 2 812 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 4 503 kr for flyvninger til Boston fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember338 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Boston fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Boston?

Boston er hovedstaden i Massachusetts. Byen ligger nord i USA, på østkysten ut mot Atlanterhavet. Dette er en svært populær by og tiltrekker seg turister året rundt. Det er få som kommer hit på grunnlag av vær og sesong. Vintrene kan bli kalde og somrene er svært varme. Derfor er det anbefalt å fly til Boston om høsten fra september til oktober, og om våren i april og mai. Hvis du vil finne billige flybilletter til Boston når været er behagelig bør du lete i disse månedene.

Vil du finne billige flybilletter til Boston bør du se utenom fellesferier, slik som i juni og juli, eller i desember. Hvis du helst vil reise i disse månedene, kan det anbefales å bestille flybilletter i god tid. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud.

Fly til Boston der du kan oppleve en stor og spennende by formet av interessant historie.

Hvilken flyvning til Boston er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Boston, lå på 716 kr/per person fra New York, noe som er 73 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Boston. Du kan finne den billigste prisen til Boston fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Boston?

Hvis du ikke kan fly til Boston i November, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Boston i februar ligger i gjennomsnitt på 2 821 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Boston?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Boston fra Norge er 59 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 338 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Boston fra Norge for så lite som 2 634 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Boston?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Boston er på onsdag med priser helt nede i 3 047 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 4 344 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Boston.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Boston?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Boston på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 122 kr. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 622 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Boston?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Boston. Hvis du planlegger å fly til Boston, bør du vurdere å bestille flyvninger til Norwood Memorial flyplass (21 km fra sentrum i Boston), Bedford Hanscom Field flyplass (22 km fra sentrum i Boston), Beverly flyplass (27 km fra sentrum i Boston), Manchester flyplass (70 km fra sentrum i Boston), eller Providence T F Green flyplass (77 km fra sentrum i Boston).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Boston?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Boston, er vanligvis Providence T F Green flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 701 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Boston Logan Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Boston Logan Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
11. mai
09:45Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
26. mai
16:50Boston Logan Intl
9t 45m
1 stopp
02:35Oslo Gardermoen
2 634 kr
Finn lignende
Icelandair
21. mai
09:45Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
22. mai
16:50Boston Logan Intl
9t 45m
1 stopp
02:35Oslo Gardermoen
5 921 kr
Finn lignende
Delta
8. mai
02:05Bergen Flesland
12t 40m
1 stopp
14:45Boston Logan Intl
12. mai
13:15Boston Logan Intl
12t 15m
1 stopp
01:30Bergen Flesland
5 174 kr
Finn lignende
Delta
8. mai
02:05Bergen Flesland
12t 40m
1 stopp
14:45Boston Logan Intl
12. mai
10:35Boston Logan Intl
14t 55m
2 stopp
01:30Bergen Flesland
5 182 kr
Finn lignende
Delta
8. mai
02:05Bergen Flesland
12t 40m
1 stopp
14:45Boston Logan Intl
12. mai
10:35Boston Logan Intl
14t 55m
2 stopp
01:30Bergen Flesland
5 191 kr
Finn lignende
Icelandair
9. jun.
09:45Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
12. jun.
16:50Boston Logan Intl
18t 20m
1 stopp
11:10Oslo Gardermoen
3 313 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Boston?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Boston

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Boston fra Oslo, og noen av de mest valgte er blant annet Brussels Airlines, Norwegian og British Airways. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Boston, og den raskeste flytiden er syv og en halv time. Man har som regel en mellomlanding på veien hit, og da avhenger reisetiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er lurt å merke seg at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Boston, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du ankommer med fly til Boston, lander du ved Boston Logan International Airport. Dette er den 17. mest travle flyplassen i USA med over 30 millioner passasjerer i året. Den ligger nordøst for byen, omtrent fire kilometer utenfor sentrum. Det finnes mange alternativer når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen. Vil du reise med kollektiv transport kan du velge Blue Line Subway, og ta Silver Line til South Station der du bytter til Red Line. Fra Red Line kan du komme deg inn til sentrum av Boston. Denne reisen er gratis. Du kan også ta Blue Line til Downtown Boston. Du må betale for å ta denne, og billetten kjøper du i billettmaskin på flyplassens undergrunnsstasjon. Denne koster $ 2,65 (21 NOK). Du kan bruke kontanter eller kredittkort i alle billettmaskiner. Det finnes også shuttlebusser som tar deg fra flyplassens ankomsthall til flyplassens undergrunnsstasjon, og det er ved denne stasjonen du kjøper billetter. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Boston?

Boston er en av de få byene i USA som er kjent for at det er mulig å gå rundt til fots. Uansett er dette en storby, og tilbudet av kollektiv transport kommer godt med. De lokale kaller det å take the T når man tar kollektiv transport, og dette omfatter busser, undergrunnsbane, trikk og båt. Det er fem undergrunnsbane-linjer i ulike farger, noe som gjør det lettere å få oversikt. Stoppene er fargekodet i rød, grønn, blå, oransje og sølv. Busser går også regelmessig rundt i sentrum og til områdene utenfor.

For å bruke kollektiv transport må du kjøpe et CharlieCard eller en CharlieTicket. Disse kan kjøpes på alle undergrunnsstasjoner ved billettautomater og i kiosker. En enkeltbillett har en standardpris på $ 2,75 (21 NOK). Alle barn under 11 år kjører gratis. Kjøper du et CharlieCard som kan fylles opp med reisepenger, får du også rabatter på en rekke attraksjoner i byen. Å kjøre taxi er også enkelt, og en tur fra for eksempel flyplassen til sentrum koster fra omtrent $ 25 (195 NOK). (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Kan man reise til Boston uten pass eller visum?

Nordmenn må registrere seg på nett for å få en ESTA. Dette må godkjennes før du kan lande i USA. Det er strenge regler for immigrasjon i USA, så det kan være lange køer ved innreise. Du må også ha maskinlesbart pass for å kunne søke om å få ESTA. Du bør ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist fra USA. Du bør sjekke oppdatert informasjon ved den amerikanske ambassade og regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Skal du ta med familien på tur til Boston, er det masse moro å finne på med barna. Lær nye ting på Museum of Science og dra på museet som er spesielt tilrettelagt for barn på Boston Children’s Museum. Dette er noen av byens familiefavoritter.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse