Fly Nord-Amerika USA California San Francisco

Finn billige fly til San Francisco

Tur/retur
Økonomi
Saint George (SGU)
San Francisco (SFO)
tor.. 25.2.
tor.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i San Francisco

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Francisco fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Francisco

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Francisco

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Francisco (SFO)

Vanligvis er flyvninger til San Francisco fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Francisco, som i gjennomsnitt koster 3 728 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Francisco koster i gjennomsnitt kun 2 806 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli79 % dyrereDet koster ca. 6 672 kr for flyvninger til San Francisco fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober398 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Francisco fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til San Francisco?

San Francisco er en av de mest kjente byene i USA. Bestill billige flybilletter til San Francisco og utforsk den spennende og uformelle byen. Nyt utsikten mens du går over Golden Gate-broen fra 1937, verdens nest største hengebro. Mange som flyr til San Francisco tror at det er like solrikt og varmt som i Los Angeles, men byen har et mye friskere klima, selv om kuldegrader er svært sjeldent. I følge lokalbefolkningen er den beste tiden å besøke byen på i september eller oktober. Under vintermånedene fra desember til februar kan det gjerne falle en del regn. Sammenlign flybilletter til San Francisco på momondo, så finner du de aller beste tilbudene uansett sesong.

Hvilken flyvning til San Francisco er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til San Francisco fra Los Angeles fant flyvninger som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til San Francisco. Du kan finne den billigste prisen til San Francisco fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til San Francisco?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til San Francisco fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 806 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke San Francisco i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til San Francisco i oktober er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 976 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til San Francisco?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til San Francisco på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 738 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til San Francisco?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til San Francisco på, er onsdag. Reisende som velger å reise til San Francisco på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 3 433 kr. Flyvninger fra Norge til San Francisco på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 4 192 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til San Francisco?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til San Francisco på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 328 kr. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 4 634 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av San Francisco?

De som skal fly til San Francisco kan potensielt finne bedre priser for Oakland flyplass (19 km fra sentrum i San Francisco), Concord Buchanan Fld flyplass (38 km fra sentrum i San Francisco), Napa County flyplass (48 km fra sentrum i San Francisco), San Jose flyplass (64 km fra sentrum i San Francisco), eller Sacramento Intl flyplass (123 km fra sentrum i San Francisco), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til San Francisco?

Du kan finne tilbud for Oakland flyplass for i gjennomsnitt 2 630 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til San Francisco

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til San Francisco som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. mar.
02:30
Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
17:05
San Francisco
3. apr.
11:25
San Francisco
16t 15m
1 stopp
03:40
Oslo Gardermoen
3 807 kr
Finn lignende
Delta
4. jun.
05:20
Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
19:30
San Francisco
7. jun.
12:30
San Francisco
17t 05m
1 stopp
05:35
Oslo Gardermoen
4 358 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jul.
05:20
Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
19:30
San Francisco
12. aug.
16:25
San Francisco
17t 50m
1 stopp
10:15
Oslo Gardermoen
3 968 kr
Finn lignende
Delta
4. jun.
02:25
Oslo Torp Sandefjord
17t 56m
2 stopp
20:21
San Francisco
7. jun.
12:30
San Francisco
14t 30m
1 stopp
03:00
Oslo Torp Sandefjord
4 392 kr
Finn lignende
Delta
4. jun.
10:15
Oslo Gardermoen
18t 25m
2 stopp
04:40
San Francisco
7. jun.
09:55
San Francisco
14t 45m
1 stopp
00:40
Oslo Gardermoen
4 400 kr
Finn lignende
Delta
4. jun.
10:15
Oslo Gardermoen
18t 25m
2 stopp
04:40
San Francisco
7. jun.
09:55
San Francisco
14t 45m
1 stopp
00:40
Oslo Gardermoen
4 408 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til San Francisco

Hvis du ser etter enveisflyvninger til San Francisco, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
KLM
26. apr.
02:05
Bergen Flesland
14t 40m
1 stopp
16:45
San Francisco
18 541 kr
Finn lignende
SWISS
12. jun.
05:55
Bergen Flesland
15t 05m
1 stopp
21:00
San Francisco
2 755 kr
Finn lignende
SWISS
12. jun.
05:55
Bergen Flesland
15t 05m
1 stopp
21:00
San Francisco
2 764 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til San Francisco?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til San Francisco

På bare 13 timer kan du fly til San Francisco med SAS fra både Oslo og Bergen. Det går ikke direktefly til San Francisco, men med bare én mellomlanding kan du få billige flybilletter til San Francisco fra flyselskaper som Finnair, Air France, Iberia og Lufthansa fra de største byene i Norge. Husk at det kan tilkomme ekstra tillegg for å booke flysete på forhånd eller sjekke inn bagasje. Fly til San Francisco lander på San Francisco internasjonale lufthavn. Dersom du sammenligner priser online og booker på nettet, er det gode muligheter for å finne ekstra billige flybilletter til San Francisco.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i San Francisco, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til San Francisco fra Norge lander på San Francisco internasjonale lufthavn, omtrent 21 kilometer sør for sentrum. Flyplassen er Californias nest største flyplass etter Los Angeles, og består av fire terminaler og alt du behøver av fasiliteter. Fra flyplassen kan du ta hurtigtog (Bay Area Rapid Train – BART) eller lokaltog inn til sentrum. Buss kan ta deg til og fra sentrum på ca. 30 minutter og koster fra $ 5. Det finnes også minibusser som kjører deg fra dør til dør. Taxi kan du finne utenfor flyplassen, og der har du egne ansatte på taxiholdeplassen som hjelper deg. En taxi koster omtrent $ 45–65 for en times tur inn til sentrum. Prisen avhenger i stor grad av trafikken, og taxisjåførene forventer tips. Du kan også leie bil fra en de mange bilutleiefirmaene – bestill gjerne på forhånd hos momondo – og komme deg rundt på egenhånd.


Hvordan kommer man seg rundt i San Francisco?

Offentlig transport i San Francisco er lett tilgjengelig og driftes av selskapet MUNI. Du kan benytte trolleybusser, T-bane, busser og de berømte trikkene for å komme deg rundt i byen. Du betaler samme pris for billetter på alle kommunikasjonsmidlene, bortsett fra på trikkene, som er noe dyrere. Disse anses som nasjonalskatter, og er svært populære og gjerne overfylte av reisende. Ettersom det kan være utfordrende å få plass og mange skal av og på, bruker trikkene gjerne litt lengre tid til bestemmelsesstedet. Beregn derfor god tid. Husk å ha med nøyaktig beløp når du kjøper billetter.

Bussene kjører stort sett døgnet rundt, men med hyppigere avganger om dagen enn om natten. T-banen og BART-toget er et raskt og rimelig alternativ. Taxi kan være litt utfordrende å få tak i under rushtrafikken. Ta gjerne bena fatt for å oppleve byen, men vær forberedt på bratte oppoverbakker.


Kan man reise til San Francisco uten pass eller visum?

Du kan finne oppdatert informasjon om regler for visum og pass på USAs utenriksdepartements websider, eller hos USAs ambassade i Oslo. Som hovedregel behøver ikke norske borgere visum dersom man skal være i USA i maksimum tre måneder, men man må registrere seg på nettet i ESTA-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før man reiser. Amerikanske myndigheter krever at man har med seg maskinlesbart pass (såkalt e-pass) for å kunne reise inn i landet uten visum. Alle pass som ikke er håndskrevne er maskinlesbare. Passet bør være gyldig minimum seks måneder etter at du reiser fra USA. For idrettsutøvere og artister gjelder det egne krav til visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i San Francisco?

Når du flyr til San Francisco bør du selvsagt se Golden Gate-broen som strekker seg over sundet mellom Stillehavet og San Francisco Bay. Best utsikt får du fra festningen Fort Point fra 1861. Unngå stress i Japanese Tea Garden, eller besøk Ripleys Believe It Or Not Museum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til San Francisco kan du ta med barna og la dem oppleve det populære voksmuseet. Ta også turen til San Francisco Zoo og se over 250 dyrearter, eller se hai i Aquarium of the Bay.

Hvor bør jeg shoppe?

Midtpunktet for shopping ligger i Union Square og området rundt. Her finner du alle de store klesskjedene. Billige flybilletter til San Francisco gjør at du kan kjøpe med gaver, enten til deg selv eller andre. Den tidligere hermetikkfabrikken Cannery er full av små butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det er mye å utforske i San Francisco, og på momondo kan du sammenligne tilbud og finne de billigste flybillettene som tar deg til denne spennende byen. Når du har kommet frem kan du blant annet ta båten ut til det beryktede fengselet Alcatraz på en øy ute i San Francisco-bukten. Gled deg over synet av sjøløver som soler seg ved Pier 39, og nyt et deilig måltid i Chinatown.


Fly Nord-Amerika USA California San Francisco
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse