Finn billige fly til San Francisco

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i San Francisco

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Francisco fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Francisco

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Francisco

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Francisco (SFO)

Vanligvis er flyvninger til San Francisco fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Francisco, som i gjennomsnitt koster 3 872 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Francisco koster i gjennomsnitt kun 2 915 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli79 % dyrereDet koster ca. 6 930 kr for flyvninger til San Francisco fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN FRANCISCO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober398 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Francisco fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til San Francisco?

San Francisco er en av de mest kjente byene i USA. Bestill billige flybilletter til San Francisco og utforsk den spennende og uformelle byen. Nyt utsikten mens du går over Golden Gate-broen fra 1937, verdens nest største hengebro. Mange som flyr til San Francisco tror at det er like solrikt og varmt som i Los Angeles, men byen har et mye friskere klima, selv om kuldegrader er svært sjeldent. I følge lokalbefolkningen er den beste tiden å besøke byen på i september eller oktober. Under vintermånedene fra desember til februar kan det gjerne falle en del regn. Sammenlign flybilletter til San Francisco på momondo, så finner du de aller beste tilbudene uansett sesong.

 • Hvilken flyvning til San Francisco er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til San Francisco fra Los Angeles fant flyvninger som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til San Francisco. Du kan finne den billigste prisen til San Francisco fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til San Francisco?

  I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til San Francisco fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 915 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke San Francisco i løpet av November, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 3 091 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til San Francisco?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til San Francisco fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til San Francisco for ca. 3 882 kr når du søker 60 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 3 672 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til San Francisco?

  Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til San Francisco fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 3 587 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 4 355 kr for en reise fra Norge til San Francisco.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til San Francisco?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til San Francisco på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 938 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 4 879 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av San Francisco?

  De som skal fly til San Francisco kan potensielt finne bedre priser for Oakland flyplass (19 km fra sentrum i San Francisco), Concord Buchanan Fld flyplass (38 km fra sentrum i San Francisco), Napa County flyplass (48 km fra sentrum i San Francisco), San Jose flyplass (64 km fra sentrum i San Francisco), eller Santa Rosa Sonoma County flyplass (87 km fra sentrum i San Francisco), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til San Francisco?

  Du kan finne tilbud for Oakland flyplass for i gjennomsnitt 2 770 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til San Francisco

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til San Francisco som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
14t 15m
1 stopp
SFO16:45San Francisco
16. okt.
SFO11:25San Francisco
22t 50m
2 stopp
OSL10:15Oslo Gardermoen
3 690 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. okt.
OSL05:20Oslo Gardermoen
35t 25m
1 stopp
SFO16:45San Francisco
11. nov.
SFO10:15San Francisco
16t 30m
1 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
3 725 kr
Finn lignende
Air France
11. okt.
OSL02:05Oslo Gardermoen
16t 00m
1 stopp
SFO18:05San Francisco
11. nov.
SFO10:15San Francisco
16t 30m
1 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
3 751 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
18t 37m
2 stopp
SFO21:07San Francisco
8. nov.
SFO10:15San Francisco
16t 15m
1 stopp
OSL02:30Oslo Gardermoen
3 769 kr
Finn lignende
KLM
8. okt.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
30t 20m
1 stopp
SFO16:45San Francisco
16. okt.
SFO09:45San Francisco
15t 10m
1 stopp
TRF00:55Oslo Torp Sandefjord
3 769 kr
Finn lignende
KLM
6. okt.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
30t 20m
1 stopp
SFO16:45San Francisco
9. nov.
SFO09:15San Francisco
14t 30m
1 stopp
TRF23:45Oslo Torp Sandefjord
3 778 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til San Francisco

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til San Francisco, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, KLM og Lufthansa
Flere flyselskaper
10. aug.
OSL10:40Oslo Gardermoen
31t 25m
2 stopp
SFO18:05San Francisco
3 091 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. aug.
OSL08:10Oslo Gardermoen
34t 55m
1 stopp
SFO19:05San Francisco
3 267 kr
Finn lignende
KLM
8. aug.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
30t 20m
1 stopp
SFO16:45San Francisco
3 285 kr
Finn lignende

Flyplasser nære San Francisco

Under finner du alle flyplassene i San Francisco sammen med avstanden til sentrum

Fly til San Francisco fra Norge lander på San Francisco internasjonale lufthavn, omtrent 21 kilometer sør for sentrum. Flyplassen er Californias nest største flyplass etter Los Angeles, og består av fire terminaler og alt du behøver av fasiliteter. Fra flyplassen kan du ta hurtigtog (Bay Area Rapid Train – BART) eller lokaltog inn til sentrum. Buss kan ta deg til og fra sentrum på ca. 30 minutter og koster fra $ 5. Det finnes også minibusser som kjører deg fra dør til dør. Taxi kan du finne utenfor flyplassen, og der har du egne ansatte på taxiholdeplassen som hjelper deg. En taxi koster omtrent $ 45–65 for en times tur inn til sentrum. Prisen avhenger i stor grad av trafikken, og taxisjåførene forventer tips. Du kan også leie bil fra en de mange bilutleiefirmaene – bestill gjerne på forhånd hos momondo – og komme deg rundt på egenhånd.


Populære flybilletter til San Francisco

Finn dine flybilletter til San Francisco med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til San Francisco
Raskeste flytid14t 15m
Billigst pris3 690 kr
Flyvninger fra Bergen til San Francisco
Raskeste flytid15t 00m
Billigst pris4 614 kr
Flyvninger fra Trondheim til San Francisco
Raskeste flytid14t 55m
Billigst pris5 301 kr
Flyvninger fra Stavanger til San Francisco
Raskeste flytid15t 10m
Billigst pris5 548 kr
Flyvninger fra Haugesund til San Francisco
Raskeste flytid16t 40m
Billigst pris5 979 kr
Flyvninger fra Longyearbyen til San Francisco
Raskeste flytid36t 09m
Billigst pris30 135 kr

Hvordan kommer man seg rundt i San Francisco?

Offentlig transport i San Francisco er lett tilgjengelig og driftes av selskapet MUNI. Du kan benytte trolleybusser, T-bane, busser og de berømte trikkene for å komme deg rundt i byen. Du betaler samme pris for billetter på alle kommunikasjonsmidlene, bortsett fra på trikkene, som er noe dyrere. Disse anses som nasjonalskatter, og er svært populære og gjerne overfylte av reisende. Ettersom det kan være utfordrende å få plass og mange skal av og på, bruker trikkene gjerne litt lengre tid til bestemmelsesstedet. Beregn derfor god tid. Husk å ha med nøyaktig beløp når du kjøper billetter.

Bussene kjører stort sett døgnet rundt, men med hyppigere avganger om dagen enn om natten. T-banen og BART-toget er et raskt og rimelig alternativ. Taxi kan være litt utfordrende å få tak i under rushtrafikken. Ta gjerne bena fatt for å oppleve byen, men vær forberedt på bratte oppoverbakker.


Kan man reise til San Francisco uten pass eller visum?

Du kan finne oppdatert informasjon om regler for visum og pass på USAs utenriksdepartements websider, eller hos USAs ambassade i Oslo. Som hovedregel behøver ikke norske borgere visum dersom man skal være i USA i maksimum tre måneder, men man må registrere seg på nettet i ESTA-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før man reiser. Amerikanske myndigheter krever at man har med seg maskinlesbart pass (såkalt e-pass) for å kunne reise inn i landet uten visum. Alle pass som ikke er håndskrevne er maskinlesbare. Passet bør være gyldig minimum seks måneder etter at du reiser fra USA. For idrettsutøvere og artister gjelder det egne krav til visum.


Start planleggingen av reisen til San Francisco


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i San Francisco?

Når du flyr til San Francisco bør du selvsagt se Golden Gate-broen som strekker seg over sundet mellom Stillehavet og San Francisco Bay. Best utsikt får du fra festningen Fort Point fra 1861. Unngå stress i Japanese Tea Garden, eller besøk Ripleys Believe It Or Not Museum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til San Francisco kan du ta med barna og la dem oppleve det populære voksmuseet. Ta også turen til San Francisco Zoo og se over 250 dyrearter, eller se hai i Aquarium of the Bay.

Hvor bør jeg shoppe?

Midtpunktet for shopping ligger i Union Square og området rundt. Her finner du alle de store klesskjedene. Billige flybilletter til San Francisco gjør at du kan kjøpe med gaver, enten til deg selv eller andre. Den tidligere hermetikkfabrikken Cannery er full av små butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det er mye å utforske i San Francisco, og på momondo kan du sammenligne tilbud og finne de billigste flybillettene som tar deg til denne spennende byen. Når du har kommet frem kan du blant annet ta båten ut til det beryktede fengselet Alcatraz på en øy ute i San Francisco-bukten. Gled deg over synet av sjøløver som soler seg ved Pier 39, og nyt et deilig måltid i Chinatown.