Finn billige fly til Lexington

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 14.8.
sø. 21.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lexington

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lexington fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cincinnati

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lexington

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cincinnati (CVG)

Vanligvis er flyvninger til Lexington fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cincinnati Cinci./N. Kentucky, som i gjennomsnitt koster 8 293 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Lexington?

Brukere som har bestilt reiser til Lexington fra New York fant flyvninger som er 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Lexington. Du kan finne den billigste prisen til Lexington fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Lexington kan potensielt finne bedre priser for Louisville Intl flyplass (109 km fra Lexington ), Cincinnati Cinci./N. Kentucky flyplass (113 km fra sentrum i Lexington) eller Cincinnati flyplass (119 km fra sentrum i Lexington), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Louisville Intl flyplass har en gjennomsnittspris på 6 501 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Lexington. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Start planleggingen av reisen til Lexington


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Lexington.

Flyreiser til Lexington med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Lexington flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Lexington. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.