Finn billige flyvninger til Washington fra 3 605 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Washington

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Washington

Beste pris på enveisbillett

3 605 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 132 kr

Raskeste flytid

12t 50m

Opereres av

11 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Washington fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 605 kr (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Washington fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 132 kr (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Den kjappeste flyvningen til Washington fra Norge tar 12t 50m (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Det finnes 11 andre flyselskaper som flyr til Washington, deriblant American Airlines, British Airways og Lufthansa.

Washington flyinnsikt og trender

Se innsikt for Washington-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Stat: Washington?

Flyvningen fra Norge til Stat: Washington avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Seattle Tacoma (den mest populære flyplassen i Stat: Washington), er flytiden 14t 50m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Seattle Tacoma, er flytiden i snitt .

Hvilke flyselskaper flyr til Stat: Washington?

Du kan finne flyvninger til Stat: Washington fra 10 flyselskaper. Dersom du er usikker på hvem du skal velge, bør du vurdere å fly med British Airways, KLM eller Icelandair, da disse er de mest populære blant brukerne våre. British Airways er det mest foretrukne blant 31 % av momondos brukere som har bestilt med dette flyselskapet.

De billigste flyvningene til byer i Stat: Washington

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Stat: Washington fra Norge
Seattle
Seattle

Nyttig informasjon om flyvningen din til Stat: Washington

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Stat: Washington

Hvilken er den billigste flyvningen jeg kan finne til Stat: Washington?

Flyvninger til Stat: Washington varierer basert på flyselskap, bestillingstidspunkt, hvor du reiser fra og en rekke andre faktorer, men i gjennomsnitt kan momondo-brukere forvente seg å betale ca. 6 899 kr/per person. Den absolutt billigste flyvningen til Stat: Washington koster 6 899 kr/per person

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Seattle?

Hvordan er været i Stat: Washington?

Stat: Washington har som regel en temperatur på mellom 5 °C(Desember) og 19 °C(juli). Hvis man ønsker å unngå regn og/eller snø under reisen til Stat: Washington, er det lurt å planlegge å reise i løpet av juli, august eller september, da dette er måneder med mindre sannsynlighet for nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Washington fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Washington ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Washington fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 10 tilbydere å velge mellom fra Washington flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Washington?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Washington med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Washington?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Washington, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Washington. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Stat: Washington? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Stat: Washington.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Stat: Washington

Finn flyvninger til disse populære byene i Stat: Washington fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Stat: Washington

Disse rutene har de billigste flyvningene til Stat: Washington som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSeattle14t 50m4 046 kr

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Stat: Washington

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Stat: Washington?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Stat: Washington med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Washington?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Washington med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Washington på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Washington?

Når alle potensielle Washington flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Washington akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Washington og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Stat: Washington på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.