Finn billige fly til Dallas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dallas

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dallas

Beste pris på enveisbillett

3 324 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 083 kr

Raskeste flytid

23t 48m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dallas fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 324 kr (Oslo Gardermoen til Dallas Fort Worth Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dallas fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 083 kr (Oslo Gardermoen til Dallas Fort Worth Intl).
Den kjappeste flyvningen til Dallas fra Norge tar 23t 48m (Oslo Gardermoen til Dallas Love Field).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Dallas, deriblant British Airways, Air Canada og Air France.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dallas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dallas fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dallas Fort Worth Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dallas

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dallas (A78)

Vanligvis er flyvninger til Dallas fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dallas, som i gjennomsnitt koster 7 249 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dallas koster i gjennomsnitt kun 6 201 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli26 % dyrereDet koster ca. 9 156 kr for flyvninger til Dallas fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember421 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dallas fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dallas?

Våren er en nydelig tid å fly til Dallas på. Temperaturene er behagelige og byens grøntområder er i full blomst. Du kan ofte finne ganske billige fly til Dallas første halvdelen av året frem til fellesferien begynner, bortsett fra i skoleferier. Det er også veldig fint å besøke byen i september når turistmengdene har avtatt. Det er også den rette tiden for å dra på joggeturer i parkene og utforske byen med sykkelen, ettersom temperaturene igjen er milde og herlige. Prisene reduseres fra november-mars og du kan få ganske billige flybilletter til Dallas, i tillegg til at du kan få svært gode priser på hotell. Du bør booke overnatting og fly til Dallas tur-retur god tid i forveien om du vil reise rundt jul og nyttår. Hvert år strømmer unge mennesker til byen for å feire Lights All Night Festival på nyttårsaften og danse det nye året inn.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Dallas fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 201 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dallas i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 6 755 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Dallas på, er 22 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 7 255 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Dallas utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Dallas for 5 083 kr.

De som skal fly til Dallas kan potensielt finne bedre priser for Dallas Addison flyplass (21 km fra sentrum i Dallas), Dallas Fort Worth Intl flyplass (25 km fra sentrum i Dallas), Waco flyplass (136 km fra sentrum i Dallas), eller Tyler Pounds Field flyplass (140 km fra sentrum i Dallas), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Ja, du kan fly til Dallas Love Field i Dallas (15,7 km unna East Dallas).Flotte tilbud på flyreiser til Dallas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dallas som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. okt.
OSL07:50Oslo Gardermoen
28t 35m
1 stopp
DFW12:25Dallas Fort Worth Intl
15. nov.
DFW02:26Dallas Fort Worth Intl
23t 04m
1 stopp
OSL01:30Oslo Gardermoen
5 083 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL15:50Oslo Gardermoen
26t 14m
1 stopp
DFW18:04Dallas Fort Worth Intl
22. okt.
DFW03:26Dallas Fort Worth Intl
24t 54m
2 stopp
OSL04:20Oslo Gardermoen
5 336 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL15:50Oslo Gardermoen
26t 14m
1 stopp
DFW18:04Dallas Fort Worth Intl
14. nov.
DFW02:26Dallas Fort Worth Intl
23t 04m
1 stopp
OSL01:30Oslo Gardermoen
5 433 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. sep.
OSL07:50Oslo Gardermoen
28t 17m
1 stopp
DFW12:07Dallas Fort Worth Intl
2. okt.
DFW03:35Dallas Fort Worth Intl
24t 35m
2 stopp
OSL04:10Oslo Gardermoen
5 472 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL07:50Oslo Gardermoen
28t 35m
1 stopp
DFW12:25Dallas Fort Worth Intl
21. okt.
DFW03:26Dallas Fort Worth Intl
24t 24m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
5 482 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL15:50Oslo Gardermoen
26t 14m
1 stopp
DFW18:04Dallas Fort Worth Intl
14. nov.
DFW02:26Dallas Fort Worth Intl
23t 04m
1 stopp
OSL01:30Oslo Gardermoen
5 560 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dallas

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dallas, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL07:50Oslo Gardermoen
53t 43m
2 stopp
DFW13:33Dallas Fort Worth Intl
3 324 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. okt.
OSL07:50Oslo Gardermoen
35t 04m
1 stopp
DFW18:54Dallas Fort Worth Intl
3 451 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. aug.
OSL15:50Oslo Gardermoen
45t 49m
2 stopp
DFW13:39Dallas Fort Worth Intl
3 878 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dallas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dallas

Hvilke flyselskaper flyr til Dallas?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Dallas from Norge are British Airways, Lufthansa, KLM and Finnair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Dallas

Under finner du alle flyplassene i Dallas sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Dallas fra flyplassen

Det er enkelt og billig å bruke kollektivtransport for å komme seg fra begge av Dallas sine flyplasser til sentrum. Dersom du skal fly til Dallas Love Field Airport, kommer du deg raskt videre med buss og trikk. Du må ta bussnummer 524 til Inwood/Love Field Station, og deretter tar det 15 minutter inn til hjertet av byen. Det tar 1 time med trikk fra DFW International Airport til sentrum. Trikken har avgang fra Terminal A og koster 5 USD (50 NOK). Du kan også ta taxi inn til byen. En Uber for eksempel koster 40-60 USD (400-600 NOK). Det er også mulig å leie bil på flyplassen, men du må være obs på at trafikken på dagtid kan være veldig travel.


Populære flybilletter til Dallas

Finn dine flybilletter til Dallas med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dallas
Raskeste flytid14t 20m
Laveste pris5 336 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dallas
Raskeste flytid26t 05m
Laveste pris8 524 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dallas

Dallas har et godt tilbud for buss og trikk som knytter sammen ulike deler av sentrum og forskjellige nabolag. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen og på billettautomater ved trikkestoppene. M-Line Trolley er en gratis trikk med historisk betydning. Den kjører fra St Paul DART til City Place/Uptown Station via Arts District. Dette er et supert tilbud for alle som er på sightseeing, og den gjør det rimelig og praktisk å utforske byens severdigheter. Det er selskapet DART som driver bussene og trikkene. I tillegg driver de også Dallas Streetcar, en slags trikk som går fra Downtown mot sørvest. Den korresponderer med bussnummer 723 som går videre til Bishop Arts District.


Visumkrav for Dallas

Du kan ikke reise til Dallas uten pass, og du må også registrere deg i Esta-databasen om du skal dra til USA uten visum. Det er viktig at du registrerer deg før avreise. Du kan alternativt søke visum på forhånd hos ambassaden om du ikke kan registrere deg i Esta. Immigrasjonskøene kan være ganske lange, ettersom USA kontrollerer innreisende ganske grundig. Du bør derfor påse at du har alle reisedokumenter i orden. Innreisebestemmelser kan forandres brått og på kort varsel.


Start planleggingen av reisen til Dallas


De beste tingene å se og gjøre i Dallas

Dallas har klengenavnet Big D, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Nesten alt I byen er stort. Langstrakte parker, skyhøye bygninger og fascinerende arkitektur utgjør byens særpreg, og det finnes mange severdigheter for både voksne og barn. Flere av museene i byen kommer til å gjøre inntrykk på hele familien, blant annet The Sixth Floor Museum ved Dealey Plaza og Perot Museum of Nature and Science. Trenger du en liten pause for bylivet? I så fall bør du sette kursen mot The Dallas Arboretum and Botanical Garden.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Dallas. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Alle flysøk til Dallas på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Dallas.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Dallas, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Dallas og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.