Finn billige fly til Dallas

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Dallas (DFW)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dallas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dallas fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dallas Fort Worth Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dallas

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dallas Fort Worth Intl flyplass (DFW)

Vanligvis er flyvninger til Dallas fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dallas Fort Worth Intl, som i gjennomsnitt koster 4 881 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dallas koster i gjennomsnitt kun 4 214 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli33 % dyrereDet koster ca. 6 519 kr for flyvninger til Dallas fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DALLAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember258 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dallas fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Dallas?

Våren er en nydelig tid å fly til Dallas på. Temperaturene er behagelige og byens grøntområder er i full blomst. Du kan ofte finne ganske billige fly til Dallas første halvdelen av året frem til fellesferien begynner, bortsett fra i skoleferier. Det er også veldig fint å besøke byen i september når turistmengdene har avtatt. Det er også den rette tiden for å dra på joggeturer i parkene og utforske byen med sykkelen, ettersom temperaturene igjen er milde og herlige. Prisene reduseres fra november-mars og du kan få ganske billige flybilletter til Dallas, i tillegg til at du kan få svært gode priser på hotell. Du bør booke overnatting og fly til Dallas tur-retur god tid i forveien om du vil reise rundt jul og nyttår. Hvert år strømmer unge mennesker til byen for å feire Lights All Night Festival på nyttårsaften og danse det nye året inn.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dallas?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Dallas fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 230 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dallas i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 330 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dallas?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Dallas på, er 50 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 4 892 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dallas?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Dallas fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 4 466 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Dallas på en lørdag, 5 385 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dallas?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Dallas. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Dallas om morgenen for så lite som 4 687 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Dallas er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 760 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dallas?

De som skal fly til Dallas kan potensielt finne bedre priser for Dallas Addison flyplass (21 km fra sentrum i Dallas), Dallas Fort Worth Intl flyplass (25 km fra sentrum i Dallas), Waco flyplass (136 km fra sentrum i Dallas), eller Tyler Pounds Field flyplass (140 km fra sentrum i Dallas), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dallas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dallas som nylig ble funnet av brukere på momondo
United Airlines
9. jul.
OSL02:35Oslo Gardermoen
14t 40m
1 stopp
DFW17:15Dallas Fort Worth Intl
16. jul.
DFW10:30Dallas Fort Worth Intl
17t 30m
2 stopp
OSL04:00Oslo Gardermoen
6 114 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. jul.
OSL02:35Oslo Gardermoen
20t 04m
2 stopp
DFW22:39Dallas Fort Worth Intl
23. jul.
DFW12:00Dallas Fort Worth Intl
12t 55m
1 stopp
OSL00:55Oslo Gardermoen
6 131 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
16t 32m
2 stopp
DFW02:57Dallas Fort Worth Intl
18. jul.
DFW10:00Dallas Fort Worth Intl
16t 55m
2 stopp
TRF02:55Oslo Torp Sandefjord
5 990 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
16t 32m
2 stopp
DFW02:57Dallas Fort Worth Intl
18. jul.
DFW09:00Dallas Fort Worth Intl
17t 55m
2 stopp
TRF02:55Oslo Torp Sandefjord
6 007 kr
Finn lignende
Lufthansa
30. jun.
OSL05:15Oslo Gardermoen
18t 45m
2 stopp
DFW00:00Dallas Fort Worth Intl
21. jul.
DFW12:00Dallas Fort Worth Intl
16t 00m
1 stopp
OSL04:00Oslo Gardermoen
6 032 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
18t 12m
2 stopp
DFW20:42Dallas Fort Worth Intl
18. jul.
DFW12:46Dallas Fort Worth Intl
16t 34m
2 stopp
OSL05:20Oslo Gardermoen
5 999 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dallas

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Dallas, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Lufthansa
23. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
DFW17:15Dallas Fort Worth Intl
4 296 kr
Finn lignende
KLM
23. jun.
OSL07:50Oslo Gardermoen
17t 58m
2 stopp
DAL01:48Dallas Love Field
4 594 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. jun.
OSL03:45Oslo Gardermoen
20t 15m
3 stopp
DFW00:00Dallas Fort Worth Intl
4 660 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dallas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dallas

British Airways, KLM, Iberia og Finnair er noen av alternativene dine når du skal booke flybiletter til Dallas. Det kan være vanskelig å finne et selskap som flyr direkte fra Norge, men du kan bestille flyreiser med bare en mellomlanding. Det tar i så fall 13-14 timer å fly til Dallas fra Oslo/Gardermoen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dallas, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er enkelt og billig å bruke kollektivtransport for å komme seg fra begge av Dallas sine flyplasser til sentrum. Dersom du skal fly til Dallas Love Field Airport, kommer du deg raskt videre med buss og trikk. Du må ta bussnummer 524 til Inwood/Love Field Station, og deretter tar det 15 minutter inn til hjertet av byen. Det tar 1 time med trikk fra DFW International Airport til sentrum. Trikken har avgang fra Terminal A og koster 5 USD (50 NOK). Du kan også ta taxi inn til byen. En Uber for eksempel koster 40-60 USD (400-600 NOK). Det er også mulig å leie bil på flyplassen, men du må være obs på at trafikken på dagtid kan være veldig travel.


Hvordan kommer man seg rundt i Dallas?

Dallas har et godt tilbud for buss og trikk som knytter sammen ulike deler av sentrum og forskjellige nabolag. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen og på billettautomater ved trikkestoppene. M-Line Trolley er en gratis trikk med historisk betydning. Den kjører fra St Paul DART til City Place/Uptown Station via Arts District. Dette er et supert tilbud for alle som er på sightseeing, og den gjør det rimelig og praktisk å utforske byens severdigheter. Det er selskapet DART som driver bussene og trikkene. I tillegg driver de også Dallas Streetcar, en slags trikk som går fra Downtown mot sørvest. Den korresponderer med bussnummer 723 som går videre til Bishop Arts District.


Kan man reise til Dallas uten pass eller visum?

Du kan ikke reise til Dallas uten pass, og du må også registrere deg i Esta-databasen om du skal dra til USA uten visum. Det er viktig at du registrerer deg før avreise. Du kan alternativt søke visum på forhånd hos ambassaden om du ikke kan registrere deg i Esta. Immigrasjonskøene kan være ganske lange, ettersom USA kontrollerer innreisende ganske grundig. Du bør derfor påse at du har alle reisedokumenter i orden. Innreisebestemmelser kan forandres brått og på kort varsel.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Dallas?

Dallas har klengenavnet Big D, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Nesten alt I byen er stort. Langstrakte parker, skyhøye bygninger og fascinerende arkitektur utgjør byens særpreg, og det finnes mange severdigheter for både voksne og barn. Flere av museene i byen kommer til å gjøre inntrykk på hele familien, blant annet The Sixth Floor Museum ved Dealey Plaza og Perot Museum of Nature and Science. Trenger du en liten pause for bylivet? I så fall bør du sette kursen mot The Dallas Arboretum and Botanical Garden. (Priser sjekket 05/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse