Finn billige fly til New York

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
New York (JFK)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i New York

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i New York fra din nærmeste by eller flyplass
San Francisco
Newark flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA San Francisco TIL New York

San Francisco (SFO) til New York La Guardia flyplass (LGA)

Vanligvis er flyvninger til New York fra San Francisco billigere når du flyr fra San Francisco til New York La Guardia, som i gjennomsnitt koster 2 381 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA SAN FRANCISCOJanuar16 % billigereÅ fly fra San Francisco til New York koster i gjennomsnitt kun 2 066 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA SAN FRANCISCODesember39 % dyrereDet koster ca. 3 404 kr for flyvninger til New York fra San Francisco i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA SAN FRANCISCOoktober234 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til New York fra San Francisco i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til New York?

Ønsker du å oppleve den livlige og pulserende stemningen i “The Big Apple? Høysesong i New York starter på våren og varer utover de varme, deilige sommermånedene og rundt skoleferier. Som oftest koster det mer å reise til New York fra april og utover september. Rundt juletider er ofte det dyreste tidspunktet å fly til New York på.

Velger du heller å reise mellom januar og mars, samt oktober og november, er det ofte lettere å finne rimeligere billetter. Vår priskalender lar deg sammenligne ulike priser og tilbud, slik at du enkelt kan finne billige flybilletter til New York på et tidspunkt som passer for deg. Du kan også booke pakkereiser med hotell, dersom du ikke ønsker å bestille flyreisen separat. Fordelen ved å reise utenom sesong er mindre folkemengder og lettere tilgang til populære show på Broadway, men pakk med deg gode, varme klær i kofferten for pikniker i Central Park.

Hvilken flyvning til New York er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til New York, lå på 821 kr/per person fra Miami, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til New York. Du kan finne den billigste prisen til New York fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til New York?

Den billigste måneden å fly til New York fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 396 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke New York i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 437 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til New York?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til New York på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 070 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til New York med en prislapp på kun 3 016 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til New York?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til New York fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 2 945 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 572 kr for en reise fra Norge til New York.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til New York?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til New York på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 923 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til New York som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 3 894 kr per billett.

Når er det best å fly til New York, dersom man vil dra på sightseeing?

New York har mange attraksjoner å by på. De fleste turister foretrekker å dra på sightseeing når været er litt varmere. Vurder å legge reisen til New York i april, mai, eller september når temperaturene er litt høyere, og sannsynligheten for regn relativt liten. Mange reisende liker å ta turen til Times Square.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av New York?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av New York. Hvis du planlegger å fly til New York, bør du vurdere å bestille flyvninger til Newark flyplass (17 km fra sentrum i New York), New York John F Kennedy flyplass (22 km fra sentrum i New York), eller New Windsor Stewart flyplass (83 km fra sentrum i New York).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til New York?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av New York, er vanligvis New York La Guardia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 746 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til New York

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til New York som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
3. okt.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
EWR21:10Newark
9. okt.
EWR16:30Newark
10t 05m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 041 kr
Finn lignende
Icelandair
9. aug.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
EWR21:10Newark
15. aug.
EWR16:30Newark
10t 05m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 107 kr
Finn lignende
Icelandair
8. sep.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
EWR21:10Newark
13. sep.
EWR16:30Newark
10t 05m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 131 kr
Finn lignende
Icelandair
3. okt.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
JFK21:10New York John F Kennedy
9. okt.
JFK16:25New York John F Kennedy
10t 10m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 041 kr
Finn lignende
Icelandair
28. sep.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
JFK21:10New York John F Kennedy
6. okt.
JFK16:25New York John F Kennedy
10t 10m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 090 kr
Finn lignende
Icelandair
9. aug.
OSL09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
JFK21:10New York John F Kennedy
15. aug.
JFK16:25New York John F Kennedy
10t 10m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 107 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til New York

Hvis du ser etter enveisflyvninger til New York, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling og LOT
Vueling
15. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
JFK22:15New York John F Kennedy
1 628 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
26t 50m
2 stopp
JFK19:45New York John F Kennedy
2 173 kr
Finn lignende
LOT
27. jun.
OSL15:45Oslo Gardermoen
30t 20m
1 stopp
JFK22:05New York John F Kennedy
1 702 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til New York?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til New York

Fly til New York tar cirka åtte timer fra Oslo. Du kan fly direkte med SAS eller Norwegian, eller du kan også velge reiser med mellomlanding. Dette tar fra cirka ti timer og oppover. Passasjerer fra Bergen, Trondheim og andre flyplasser i Norge må først mellomlande på enten Gardermoen eller en annen flyplass i Europa, men herfra tilbyr blant andre Norwegian, SAS, United Airlines og Lufthansa videre flyreiser til New York. Vær oppmerksom på at mange selskaper med billige flybilletter til New York, som Norwegian, tar ekstra gebyr for valg av flysete og bagasje. Les deg nøye opp på priser når du bestiller fly til New York for å være sikker på at totalsummen blir som forventet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i New York, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Har du bestilt billige flybilletter til New York, havner du på én av tre flyplasser. Flytog og t-banen er de raskeste og rimeligste alternativene for alle flyplassene, med avganger døgnet rundt, men taxi er gjerne det enkleste om du vil komme deg direkte til hotellet. JFK ligger 24 km fra Manhattan, i Queens, og det raskeste flytoget tar 35–40 minutter og koster fra $ 15. Andre flytog herfra tar fra 50 minutter. Prisene begynner fra ca. $ 7 og oppover. Du kan kombinere t-bane og buss til LaGuardia med priser fra $ 2–3, men flybuss er raskere om du medregner tiden det tar å bytte t-bane flere ganger med koffert på slep. LaGuardia ligger cirka 13 km fra Manhattan, også i Queens. Til Newark er det enklest å ta flytog, med priser fra $ 5.50, og flyplassen ligger cirka 22 km fra Manhattan, mellom grensene til Newark og Elizabeth. På vei tilbake til flyplassen er det praktisk med flytog, flybuss eller taxi dersom du ønsker færrest stopp på veien, samtidig som t-banen og offentlig buss er de rimeligste løsningene.


Populære flybilletter til New York

Finn dine flybilletter til New York med disse populære rutene
Flyvninger fra San Francisco til Newark
Raskeste flytid
5t 11m
Billigste pris
1 132 kr

Hvordan kommer man seg rundt i New York?

New York er perfekt å utforske til fots, hvor du kan nyte de unike nabolagene og la den livlige atmosfæren synke inn. Skal du raskt av gårde, er det enkelt å praie en drosje. Skal du derimot legge større distanser bak deg, er undergrunnen den beste måten å komme seg rundt i byen på.

Offentlig transport er både rask og rimelig, og du kan hoppe av og på døgnet rundt, alle dager i uken. Første steg er å kjøpe et MetroCard ved undergrunnen og samtidig få med deg et gratis kart. Du kjøper et 7-dagers MetroCard for cirka $ 30. Enkeltbilletter ligger på rundt $ 2–3, og det kan fort lønne seg med ukeskort dersom du planlegger å reise mye rundt i byen. Du kan kjøpe kortet på holdestasjoner, undergrunnen og på enkelte butikker, men ikke på nettet.


Kan man reise til New York uten pass eller visum?

Du trenger maskinlesbart pass dersom du skal fly til New York uten visum og bli i inntil 90 dager. Har du funnet billige flybilletter til New York, må du registrere deg online i ESTA (Electronic System for Travel Authorization) før du reiser. I enkelte tilfeller må du ha visum, ta kontakt med ambassaden dersom du tror det gjelder deg. Det anbefales alltid å ta en ekstra sjekk hos enten politiet eller den amerikanske ambassaden på forhånd før du kjøper flybilletter til New York, ettersom regler for visum kan endre seg i siste liten.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i New York?

Hopper du på et fly til New York, venter det opplevelser på deg i bøtter og spann. Frihetsgudinnen er et ikonisk landemerke for byen, og det anbefales absolutt å ta en båttur for å ta en nærmere titt. Drar du videre til Times Square, kan du la deg inspirere av den pulserende stemningen med blinkende neonlys, talentfulle gatemusikanter og fristende butikker, før dagen fullføres i grønne og frodige Central Park.

Hvilke aktiviteter finnes det for barnefamilier?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til New York for hele familien – dette er storbyen hvor både store og små kan skape minner for livet. På Bronx Zoo kommer du tett på mer enn 6000 dyr, som grasiøse sjiraffer, store bjørner og skjønne præriehunder. Dersom dere er tørste på litt action, hva med å ta de to svære berg-og-dal-banene i Coney Island’s Luna Park?

Hvor er de beste shoppemulighetene?

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til New York, er det bare å glede seg til shopping. Det eneste problemet med shopping i New York, er å velge hvor du skal begynne. Byen er et paradis for enhver smak, med alt fra design til gatemote. Soho og Fifth Avenue er to av byens mest berømte shoppingområder, og her finner du butikker for enhver smak og lommebok.

Hvilke nabolag bør oppleves?

Har du først funnet fly til New York, venter det en verden av spennende opplevelser på deg. Det sies at New York får personligheten sin fra alle de små nabolagene med egne kulturer, som Little Italy i Manhattan. Brooklyn er et populært nabolag, hvor du blant annet kan spasere over den berømte broen Brooklyn Bridge. Fødestedet til hip-hop, nemlig Bronx, tilbyr kjente attraksjoner som New York Botanical Garden og Yankee Stadium. Queens kan friste med kunst, vakre parker og den største China Town i New York, mens Manhattan er hjemmet til store attraksjoner som Madison Square Garden og Empire State Building.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse