Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to New York

Finn billige flyvninger til New York fra 2 290 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Di 5.3.
Di 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til New York

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for New York

Beste pris på enveisbillett

2 290 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 996 kr

Raskeste flytid

8t 05m

Opereres av

12 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til New York fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 290 kr (Oslo Gardermoen til New York John F Kennedy).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til New York fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 996 kr (Oslo Gardermoen til New York Newark).
Den kjappeste flyvningen til New York fra Norge tar 8t 05m (Oslo Gardermoen til New York John F Kennedy).
Det finnes 12 andre flyselskaper som flyr til New York, deriblant British Airways, Air Canada og Lufthansa.

New York flyinnsikt og trender

Se innsikt for New York-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til New York?

Den billigste måneden å fly til New York fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 463 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke New York i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 473 kr.

Hvilken flyvning til New York er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til New York, lå på 1 221 kr/per person fra Miami, noe som er 67 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til New York. Du kan finne den billigste prisen til New York fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til New York?

Ifølge dataene våre er det torsdag som er den billigste dagen når man skal fly til New York fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på torsdag, lå på 5 473 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 6 297 kr for en reise fra Norge til New York.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til New York?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til New York på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 594 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til New York som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 5 936 kr per billett.

Hvor lang tid tar det å fly til New York?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i New York Du flyr fra. Som eksempel tar det 8t 05m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til New York John F Kennedy. På den annen side tar det 13t 45m å fly fra Bergen Flesland til New York John F Kennedy i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til New York?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til New York på, er ca. 50 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 435 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i New York

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i New York fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
New York La Guardia flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL New York

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til New York John F Kennedy flyplass (JFK)

Vanligvis er flyvninger til New York fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til New York John F Kennedy, som i gjennomsnitt koster 5 133 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til New York koster i gjennomsnitt kun 4 463 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 7 081 kr for flyvninger til New York fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW YORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli173 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til New York fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til New York

Ønsker du å oppleve den livlige og pulserende stemningen i “The Big Apple”? Høysesong i New York starter på våren og varer utover de varme, deilige sommermånedene og rundt skoleferier. Som oftest koster det mer å reise til New York fra april og utover september. Rundt juletider er ofte det dyreste tidspunktet å fly til New York på.

Velger du heller å reise mellom januar og mars, samt oktober og november, er det ofte lettere å finne rimeligere billetter. Vår priskalender lar deg sammenligne ulike priser og tilbud, slik at du enkelt kan finne billige flybilletter til New York på et tidspunkt som passer for deg. Du kan også booke pakkereiser med hotell, dersom du ikke ønsker å bestille flyreisen separat. Fordelen ved å reise utenom sesong er mindre folkemengder og lettere tilgang til populære show på Broadway, men pakk med deg gode, varme klær i kofferten for pikniker i Central Park.

Når er det best å fly til New York, dersom man vil dra på sightseeing?

New York har mange attraksjoner å by på. De fleste turister foretrekker å dra på sightseeing når været er litt varmere. Vurder å legge reisen til New York i april, mai, eller september når temperaturene er litt høyere, og sannsynligheten for regn relativt liten. Mange reisende liker å ta turen til Times Square.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av New York?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av New York. Hvis du planlegger å fly til New York, bør du vurdere å bestille flyvninger til New York La Guardia flyplass (10 km fra sentrum i New York), New York Newark flyplass (17 km fra sentrum i New York), New York John F Kennedy flyplass (22 km fra sentrum i New York), eller New Windsor Stewart flyplass (83 km fra sentrum i New York).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til New York?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av New York, er vanligvis New York La Guardia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 147 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Manhattan?

Ja, du kan kjøpe en flybillett til New York Newark hvis du ønsker å besøke Manhattan. Det er den flyplassen i New York som ligger nærmest (17,6 km unna).

Hvilken flyplass har kortest avstand til New York bysentrum?

Flyplassen med kortest avstand til New York bysentrum, er New York Newark. Den ligger 18,1 km unna og er i New York.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra flyvninger sist?

Priser for New York fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra flyvninger?

Det er 14 tilbydere fra New York flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til New York?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til New York med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til New York?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til New York, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst New York. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til New York

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til New York som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
13. mar.
OSL07:40Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
EWR14:35New York Newark
20. mar.
EWR18:50New York Newark
31t 10m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
3 996 kr
Finn lignende
Icelandair
23. apr.
OSL13:50Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
EWR19:10New York Newark
30. apr.
EWR20:25New York Newark
10t 10m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 134 kr
Finn lignende
Icelandair
11. apr.
OSL13:50Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
EWR19:10New York Newark
25. apr.
EWR20:25New York Newark
10t 10m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 166 kr
Finn lignende
Icelandair
22. mai
OSL16:30Oslo Gardermoen
32t 40m
1 stopp
EWR19:10New York Newark
26. mai
EWR20:25New York Newark
10t 10m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 176 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
11. mar.
OSL07:05Oslo Gardermoen
19t 25m
1 stopp
JFK21:30New York John F Kennedy
21. mar.
JFK23:20New York John F Kennedy
9t 50m
1 stopp
OSL14:10Oslo Gardermoen
4 208 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. apr.
BGO06:20Bergen Flesland
19t 45m
1 stopp
JFK20:05New York John F Kennedy
17. apr.
JFK21:50New York John F Kennedy
19t 20m
1 stopp
BGO23:10Bergen Flesland
4 282 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til New York

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til New York, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norse Atlantic Airways og TAP AIR PORTUGAL
Norse Atlantic Airways
21. mai
OSL19:55Oslo Gardermoen
8t 05m
JFK22:00New York John F Kennedy
2 290 kr
Finn lignende
Norse Atlantic Airways
23. mai
OSL19:55Oslo Gardermoen
8t 05m
JFK22:00New York John F Kennedy
2 300 kr
Finn lignende
Norse Atlantic Airways
23. mai
OSL19:55Oslo Gardermoen
8t 05m
JFK22:00New York John F Kennedy
2 311 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i New York

New York er perfekt å utforske til fots, hvor du kan nyte de unike nabolagene og la den livlige atmosfæren synke inn. Skal du raskt av gårde, er det enkelt å praie en drosje. Skal du derimot legge større distanser bak deg, er undergrunnen den beste måten å komme seg rundt i byen på.

Offentlig transport er både rask og rimelig, og du kan hoppe av og på døgnet rundt, alle dager i uken. Første steg er å kjøpe et MetroCard ved undergrunnen og samtidig få med deg et gratis kart. Du kjøper et 7-dagers MetroCard for cirka $ 30. Enkeltbilletter ligger på rundt $ 2–3, og det kan fort lønne seg med ukeskort dersom du planlegger å reise mye rundt i byen. Du kan kjøpe kortet på holdestasjoner, undergrunnen og på enkelte butikker, men ikke på nettet.


Visumkrav for New York

Du trenger maskinlesbart pass dersom du skal fly til New York uten visum og bli i inntil 90 dager. Har du funnet billige flybilletter til New York, må du registrere deg online i ESTA (Electronic System for Travel Authorization) før du reiser. I enkelte tilfeller må du ha visum, ta kontakt med ambassaden dersom du tror det gjelder deg. Det anbefales alltid å ta en ekstra sjekk hos enten politiet eller den amerikanske ambassaden på forhånd før du kjøper flybilletter til New York, ettersom regler for visum kan endre seg i siste liten.


De beste tingene å se og gjøre i New York

Hva bør jeg oppleve i New York?

Hopper du på et fly til New York, venter det opplevelser på deg i bøtter og spann. Frihetsgudinnen er et ikonisk landemerke for byen, og det anbefales absolutt å ta en båttur for å ta en nærmere titt. Drar du videre til Times Square, kan du la deg inspirere av den pulserende stemningen med blinkende neonlys, talentfulle gatemusikanter og fristende butikker, før dagen fullføres i grønne og frodige Central Park.

Hvilke aktiviteter finnes det for barnefamilier?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til New York for hele familien – dette er storbyen hvor både store og små kan skape minner for livet. På Bronx Zoo kommer du tett på mer enn 6000 dyr, som grasiøse sjiraffer, store bjørner og skjønne præriehunder. Dersom dere er tørste på litt action, hva med å ta de to svære berg-og-dal-banene i Coney Island’s Luna Park?

Hvor er de beste shoppemulighetene?

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til New York, er det bare å glede seg til shopping. Det eneste problemet med shopping i New York, er å velge hvor du skal begynne. Byen er et paradis for enhver smak, med alt fra design til gatemote. Soho og Fifth Avenue er to av byens mest berømte shoppingområder, og her finner du butikker for enhver smak og lommebok.

Hvilke nabolag bør oppleves?

Har du først funnet fly til New York, venter det en verden av spennende opplevelser på deg. Det sies at New York får personligheten sin fra alle de små nabolagene med egne kulturer, som Little Italy i Manhattan. Brooklyn er et populært nabolag, hvor du blant annet kan spasere over den berømte broen Brooklyn Bridge. Fødestedet til hip-hop, nemlig Bronx, tilbyr kjente attraksjoner som New York Botanical Garden og Yankee Stadium. Queens kan friste med kunst, vakre parker og den største China Town i New York, mens Manhattan er hjemmet til store attraksjoner som Madison Square Garden og Empire State Building.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til New York?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til New York.

Kan jeg finne flyreiser til New York med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til New York på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til New York?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene New York. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til New York akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på New York flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til New York
1 voksen
Di 5.3.
Di 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post