Finn billige fly til Washington

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Washington

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Washington fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Washington Dulles Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Washington

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Washington (WAS)

Vanligvis er flyvninger til Washington fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Washington, som i gjennomsnitt koster 3 523 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Washington koster i gjennomsnitt kun 3 046 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli57 % dyrereDet koster ca. 5 516 kr for flyvninger til Washington fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober256 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Washington fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Washington?

Sommeren i Washington kan være svært varm og ganske travel, ettersom mange reisende strømmer til byen for å nyte severdighetene under den strålende solen. Prisen pleier som regel å øke i juli og rundt påske- og vinterferien, og du bør derfor være ute i god tid om du skal bestille billetter i disse periodene. Det anbefales å reise om våren eller høsten om du har mulighet til det. Temperaturene er fortsatt varme og behagelige, prisene reduseres og du slipper unna de største folkemengdene. Vinteren er også et godt tidspunkt for å finne særdeles billige fly til Washington. Du kan riktignok ikke sole deg i parkene, men du kan derimot kose deg på skøyter, drikke varm kakao på kafeene, dra på julemarkeder og nyte kulturtilbud som spennende musikaler og teaterstykker. Du kan til og med spise utendørs på enkelte restauranter som fyrer i gang bål og utendørsovner for å holde deg varm. Washington er derfor en by som kan besøkes året rundt, og du finner alltid noe morsomt å se og oppleve.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Washington?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Washington. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 046 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Washington i mai, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 073 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Washington?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Washington på, er ca. 43 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 546 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Washington?

  Dataene våre viser at det er torsdag som er den billigste dagen å fly til Washington på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 3 316 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 3 969 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Washington.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Washington?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Washington på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Washington på denne tiden av dagen kan koste så lite som 3 258 kr. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Washington, med priser som ligger på ca. 4 887 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Washington?

  Washington Dulles Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Washington.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Washington?

  Washington R Reagan Nat flyplass har en gjennomsnittspris på 2 669 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Washington. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Washington

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Washington som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
1. des.
OSL07:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
IAD19:10Washington Dulles Intl
4. des.
IAD14:35Washington Dulles Intl
18t 35m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
3 595 kr
Finn lignende
KLM
29. sep.
OSL10:15Oslo Gardermoen
14t 59m
2 stopp
DCA01:14Washington R Reagan Nat
3. okt.
DCA12:20Washington R Reagan Nat
15t 20m
2 stopp
OSL03:40Oslo Gardermoen
4 020 kr
Finn lignende
SAS
19. des.
SVG10:55Stavanger Sola
29t 20m
1 stopp
IAD16:15Washington Dulles Intl
1. jan.
IAD12:15Washington Dulles Intl
16t 05m
1 stopp
SVG04:20Stavanger Sola
4 711 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. des.
SVG05:00Stavanger Sola
15t 55m
2 stopp
IAD20:55Washington Dulles Intl
31. des.
IAD12:30Washington Dulles Intl
14t 35m
2 stopp
SVG03:05Stavanger Sola
5 339 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. aug.
SVG17:50Stavanger Sola
23t 40m
2 stopp
IAD17:30Washington Dulles Intl
18. sep.
IAD13:35Washington Dulles Intl
15t 30m
2 stopp
SVG05:05Stavanger Sola
5 446 kr
Finn lignende
SAS
20. des.
SVG01:00Stavanger Sola
15t 15m
1 stopp
IAD16:15Washington Dulles Intl
31. des.
IAD12:15Washington Dulles Intl
18t 55m
1 stopp
SVG07:10Stavanger Sola
4 728 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Washington

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Washington, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, Brussels Airlines og KLM
Air France
31. aug.
OSL13:30Oslo Gardermoen
28t 45m
1 stopp
IAD18:15Washington Dulles Intl
2 125 kr
Finn lignende
KLM
23. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
23t 14m
2 stopp
DCA01:44Washington R Reagan Nat
2 506 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
22. aug.
OSL14:10Oslo Gardermoen
25t 55m
1 stopp
IAD16:05Washington Dulles Intl
2 825 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Washington

Under finner du alle flyplassene i Washington sammen med avstanden til sentrum

Det er stor sannsynlighet for at du lander på Washington Dulles International Airport når du kommer med fly til Washington, men det finnes også flere andre flyplasser i området. Den travle flyplassen Washington/Dulles ligger omtrent 50 minutter fra sentrum, så sant det ikke er kø eller rushtrafikk. Du kommer deg billig og raskt inn til byen ved å bruke t-bane, buss, taxi eller shuttle-buss. Washington ligger omtrent to timer unna New York med bil, og du kan derfor fly til New York tur-retur istedenfor om du ønsker det. Du har med andre ord mange flyplasser å velge mellom når du skal bestille flybilletter til Washington. Du kommer deg enkelt til og fra Washington med leiebil eller kollektivtransport.


Populære flybilletter til Washington

Finn dine flybilletter til Washington med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Washington
Raskeste flytid15t 15m
Billigst pris4 020 kr
Flyvninger fra Oslo til Washington
Raskeste flytid15t 26m
Billigst pris4 020 kr
Flyvninger fra Stavanger til Washington
Raskeste flytid16t 25m
Billigst pris4 702 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Washington?

En desidert billig og effektiv løsning er å leie sykkel, særlig med tanke på at Washington er en sykkelvennlig by som lar deg låne gratis sykler ved metrostasjonene. Bussene er dessuten utstyrt med sykkelstativ, dersom du trenger en pause og vil komme deg raskere rundt i bydelene. Du må enten betale for bussbilletten med nøyaktig beløp eller kjøpe et reisekort som heter SmarTrip. Metroen er også en gunstig løsning for turister, og du kommer deg enkelt til de fleste hotell og attraksjoner. Du kan bruke SmarTrip kort på metroen også. Et ubegrenset døgnpass til metroen koster omtrent 15 USD (150 NOK) og kjøpes på alle stasjoner.


Kan man reise til Washington uten pass eller visum?

Det er helt umulig å reise til Washington uten pass, ettersom USA har ganske strenge innreisekrav. Du må registrere deg online i Esta-databasen om du skal fly til Washington uten visum, og dette må gjøres i forkant av reisen. Det kan forekomme lange køer i kontrollen, ettersom myndighetene er veldig grundige når de skal sjekke innreisende til USA.


Start planleggingen av reisen til Washington


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Washington?

Washington er godt kjent for severdigheter som Det hvite hus og sine mange historiske monumenter, men byen har så mye mer å friste med. Du finner for eksempel mange fascinerende museer med gratis inngang, noe som er spesielt gode nyheter til alle dere backpackere der ute.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Washington har mye morsomt å tilby for både store og små. Museene som vi nevnte ovenfor er også spennende for barna, og dere kan utforske mange ulike temaer som for eksempel dinosaurer og romfart. Det er dessuten grøntområder ved de fleste attraksjonene, og det er enkelt å ta barna med i parkene for å la dem løpe fra seg.

Bør jeg tipse?

Det er vanlig å tipse i USA, og du bør derfor gi ca. 15-20 % når du spiser ute på restauranter. Du bør også tipse taxisjåføren. (Priser sjekket 24/04/2019).