Finn billige fly til Washington

Tur/retur
Økonomi
Fra?
Washington (WAS)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Washington

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Washington fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Washington Dulles Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Washington

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Washington (WAS)

Vanligvis er flyvninger til Washington fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Washington, som i gjennomsnitt koster 3 336 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Washington koster i gjennomsnitt kun 2 885 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli57 % dyrereDet koster ca. 5 224 kr for flyvninger til Washington fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WASHINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober256 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Washington fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Washington?

Sommeren i Washington kan være svært varm og ganske travel, ettersom mange reisende strømmer til byen for å nyte severdighetene under den strålende solen. Prisen pleier som regel å øke i juli og rundt påske- og vinterferien, og du bør derfor være ute i god tid om du skal bestille billetter i disse periodene. Det anbefales å reise om våren eller høsten om du har mulighet til det. Temperaturene er fortsatt varme og behagelige, prisene reduseres og du slipper unna de største folkemengdene. Vinteren er også et godt tidspunkt for å finne særdeles billige fly til Washington. Du kan riktignok ikke sole deg i parkene, men du kan derimot kose deg på skøyter, drikke varm kakao på kafeene, dra på julemarkeder og nyte kulturtilbud som spennende musikaler og teaterstykker. Du kan til og med spise utendørs på enkelte restauranter som fyrer i gang bål og utendørsovner for å holde deg varm. Washington er derfor en by som kan besøkes året rundt, og du finner alltid noe morsomt å se og oppleve.

Hvilken måned er det billigst å fly til Washington?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Washington i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Washington i November er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 910 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Washington?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Washington på, er ca. 43 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 358 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Washington?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Washington fra Norge en torsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på torsdag for så lite som 3 140 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Washington på en fredag, 3 759 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Washington?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Washington, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 3 085 kr. Å fly til Washington kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 4 628 kr. Flyvninger til Washington fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Washington?

Washington Dulles Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Washington.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Washington?

Washington R Reagan Nat flyplass har en gjennomsnittspris på 2 528 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Washington. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Washington

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Washington som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
4. sep.
09:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
21:10Washington Dulles Intl
1. okt.
16:35Washington Dulles Intl
10t 00m
1 stopp
02:35Oslo Gardermoen
3 581 kr
Finn lignende
Lufthansa
1. mai
02:40Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
17:45Washington Dulles Intl
5. jun.
13:25Washington Dulles Intl
11t 25m
1 stopp
00:50Oslo Gardermoen
4 109 kr
Finn lignende
SAS
4. sep.
05:55Oslo Torp Sandefjord
11t 05m
1 stopp
17:00Washington Dulles Intl
1. okt.
13:15Washington Dulles Intl
16t 20m
1 stopp
05:35Oslo Torp Sandefjord
5 644 kr
Finn lignende
KLM
1. mai
02:30Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
17:40Washington Dulles Intl
5. jun.
15:45Washington Dulles Intl
14t 35m
2 stopp
06:20Oslo Gardermoen
4 226 kr
Finn lignende
KLM
4. sep.
10:25Oslo Torp Sandefjord
16t 10m
2 stopp
02:35Washington Dulles Intl
1. okt.
13:40Washington Dulles Intl
14t 15m
1 stopp
03:55Oslo Torp Sandefjord
4 226 kr
Finn lignende
KLM
1. mai
02:30Oslo Gardermoen
16t 20m
2 stopp
18:50Washington R Reagan Nat
5. jun.
10:27Washington R Reagan Nat
14t 38m
2 stopp
01:05Oslo Gardermoen
4 268 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Washington

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Washington, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
KLM
31. mai
10:30Oslo Torp Sandefjord
15t 02m
2 stopp
01:32Washington R Reagan Nat
2 893 kr
Finn lignende
Delta
31. mai
07:50Oslo Gardermoen
17t 42m
2 stopp
01:32Washington R Reagan Nat
2 893 kr
Finn lignende
Delta
31. mai
07:50Oslo Gardermoen
18t 37m
2 stopp
02:27Baltimore/Washington
2 893 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Washington?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Washington

British Airways flyr til Washington fra Oslo/Gardermoen på omtrent 23-26 timer. Du må regne med et par mellomlandinger underveis, ettersom det dessverre ikke er mulig å fly direkte. Backpackere bør vurdere å heller booke flyreiser med lange mellomlandinger, ettersom du kan få ganske billige flybilletter til Washington ved å bruke lengre tid på reisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Washington, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er stor sannsynlighet for at du lander på Washington Dulles International Airport når du kommer med fly til Washington, men det finnes også flere andre flyplasser i området. Den travle flyplassen Washington/Dulles ligger omtrent 50 minutter fra sentrum, så sant det ikke er kø eller rushtrafikk. Du kommer deg billig og raskt inn til byen ved å bruke t-bane, buss, taxi eller shuttle-buss. Washington ligger omtrent to timer unna New York med bil, og du kan derfor fly til New York tur-retur istedenfor om du ønsker det. Du har med andre ord mange flyplasser å velge mellom når du skal bestille flybilletter til Washington. Du kommer deg enkelt til og fra Washington med leiebil eller kollektivtransport.


Hvordan kommer man seg rundt i Washington?

En desidert billig og effektiv løsning er å leie sykkel, særlig med tanke på at Washington er en sykkelvennlig by som lar deg låne gratis sykler ved metrostasjonene. Bussene er dessuten utstyrt med sykkelstativ, dersom du trenger en pause og vil komme deg raskere rundt i bydelene. Du må enten betale for bussbilletten med nøyaktig beløp eller kjøpe et reisekort som heter SmarTrip. Metroen er også en gunstig løsning for turister, og du kommer deg enkelt til de fleste hotell og attraksjoner. Du kan bruke SmarTrip kort på metroen også. Et ubegrenset døgnpass til metroen koster omtrent 15 USD (150 NOK) og kjøpes på alle stasjoner.


Kan man reise til Washington uten pass eller visum?

Det er helt umulig å reise til Washington uten pass, ettersom USA har ganske strenge innreisekrav. Du må registrere deg online i Esta-databasen om du skal fly til Washington uten visum, og dette må gjøres i forkant av reisen. Det kan forekomme lange køer i kontrollen, ettersom myndighetene er veldig grundige når de skal sjekke innreisende til USA.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Washington?

Washington er godt kjent for severdigheter som Det hvite hus og sine mange historiske monumenter, men byen har så mye mer å friste med. Du finner for eksempel mange fascinerende museer med gratis inngang, noe som er spesielt gode nyheter til alle dere backpackere der ute.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Washington har mye morsomt å tilby for både store og små. Museene som vi nevnte ovenfor er også spennende for barna, og dere kan utforske mange ulike temaer som for eksempel dinosaurer og romfart. Det er dessuten grøntområder ved de fleste attraksjonene, og det er enkelt å ta barna med i parkene for å la dem løpe fra seg.

Bør jeg tipse?

Det er vanlig å tipse i USA, og du bør derfor gi ca. 15-20 % når du spiser ute på restauranter. Du bør også tipse taxisjåføren. (Priser sjekket 24/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse