Finn billige fly til Chicago

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Chicago (CHI)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Chicago

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chicago fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chicago O'Hare Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Chicago

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chicago O'Hare Intl flyplass (ORD)

Vanligvis er flyvninger til Chicago fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chicago O'Hare Intl, som i gjennomsnitt koster 3 766 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHICAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Chicago koster i gjennomsnitt kun 3 234 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHICAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 5 500 kr for flyvninger til Chicago fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHICAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember312 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Chicago fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Chicago?

Det anbefales å booke fly til Chicago for å oppleve spektakulære skyskrapere og arkitektur, elleville festivaler og velsmakende gourmetmat, alt samlet på et spennende sted. Sommeren er spesielt populær, takket være deilige temperaturer, mye sol og mange musikkfestivaler som garantert får deg i sommerstemning. Prisen på flybilletter til Chicago øker i sommermånedene og rundt juleferien, og det anbefales å bestille i god tid om du ønsker å reise i dette tidsrommet. Desember er spesielt populær, takket være julemarkedet og arrangement. Du bør derimot vurdere å reise i enten mai, september eller oktober for å booke rimelige hotell og billige fly til Chicago tur-retur. Været er fortsatt bra og du kan finne mange gode tilbud på nett. November og januar-mars er tiden for å sikre deg svært lave priser på fly til Chicago. Det kan være ganske kaldt på denne tiden, men så lenge du pakker med deg varme klær er det ingenting som hindrer deg i å utforske byens attraksjoner og severdigheter. Kanskje det frister å stå på skøyter i Maggie Daley Park, etterfulgt av rykende varm kakao på en koselig kafé etterpå?

Hvilken flyvning til Chicago er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Chicago, lå på 1 391 kr/per person fra Rochester, noe som er 72 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Chicago. Du kan finne den billigste prisen til Chicago fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Chicago?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Chicago fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 234 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Chicago i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 3 234 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Chicago?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Chicago fra Norge hvis du bestiller 42 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Chicago for ca. 3 792 kr når du søker 42 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Chicago fra Norge for så lite som 3 429 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Chicago?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Chicago på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 584 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Chicago på en lørdag, 4 844 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Chicago?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Chicago på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 884 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 4 470 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Chicago?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Chicago. Hvis du planlegger å fly til Chicago, bør du vurdere å bestille flyvninger til Chicago O'Hare Intl flyplass (26 km fra sentrum i Chicago), eller Chicago Greater Rockford flyplass (126 km fra sentrum i Chicago).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Chicago?

Chicago Greater Rockford flyplass har en gjennomsnittspris på 4 590 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Chicago. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Chicago

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chicago som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
9. jun.
09:45Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
21:20Chicago O'Hare Intl
12. jun.
15:30Chicago O'Hare Intl
10t 05m
1 stopp
01:35Oslo Gardermoen
3 709 kr
Finn lignende
United Airlines
30. mai
07:35Oslo Gardermoen
13t 35m
1 stopp
21:10Chicago O'Hare Intl
7. jun.
16:05Chicago O'Hare Intl
15t 45m
1 stopp
07:50Oslo Gardermoen
9 107 kr
Finn lignende
KLM
31. mai
02:30Oslo Gardermoen
17t 13m
2 stopp
19:43Chicago O'Hare Intl
7. jun.
09:00Chicago O'Hare Intl
15t 05m
2 stopp
00:05Oslo Gardermoen
8 954 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
9. jun.
08:50Oslo Gardermoen
14t 15m
1 stopp
23:05Chicago O'Hare Intl
12. jun.
12:00Chicago O'Hare Intl
18t 55m
1 stopp
06:55Oslo Gardermoen
3 429 kr
Finn lignende
LOT
1. jun.
06:45Oslo Gardermoen
15t 35m
1 stopp
22:20Chicago O'Hare Intl
7. jun.
13:25Chicago O'Hare Intl
18t 30m
1 stopp
07:55Oslo Gardermoen
8 538 kr
Finn lignende
Delta
30. mai
02:30Oslo Gardermoen
17t 13m
2 stopp
19:43Chicago O'Hare Intl
6. jun.
12:45Chicago O'Hare Intl
16t 55m
2 stopp
05:40Oslo Gardermoen
9 251 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Chicago

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Chicago, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
KLM
1. jun.
02:00Trondheim Værnes (TRD)
15t 15m
1 stopp
17:15Chicago O'Hare Intl
3 624 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jun.
16:20Trondheim Værnes (TRD)
30t 00m
2 stopp
22:20Chicago O'Hare Intl
2 003 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jun.
16:20Trondheim Værnes (TRD)
30t 00m
3 stopp
22:20Chicago O'Hare Intl
3 403 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Chicago?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chicago

Til tross for at det er vanskelig å finne noen som flyr til Chicago direkte, kan du til gjengjeld bestille billetter med bare en mellomlanding. Icelandair bruker ikke stort mer enn ni timer til Chicago fra Oslo/Gardermoen, og Delta, Brussels Airlines og Lufthansa bruker ca. 13-15 timer. Et lite tips til deg som har god tid er å velge flyreiser med lengre og flere mellomlandinger for å sikre deg billigere flybilletter til Chicago.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Chicago, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du har mange valgmuligheter når du skal komme deg til og fra flyplassen. Tog er et rimelig og raskt alternativ fra O’Hare International Airport som frakter deg rett inn til sentrum på knappe 40 minutter. Togene går døgnet rundt og koster omtrent fem USD (50 NOK). Et annet alternativ er flybussen som bruker i overkant av en time inn til byen og koster omtrent 35 USD (350 NOK) per person. Det koster omtrent 50 USD (500 NOK) å ta taxi, men selve reisen tar ikke mer enn 30 minutter så lenge det ikke er kø. Midway International Airport ligger nærmere sentrum, og toget bruker stort sett ikke mer enn 30 minutter inn til byen. Togbilletten koster ca. 3 USD (30 NOK).


Hvordan kommer man seg rundt i Chicago?

Det er både billig og raskt å bruke offentlig transport i Chicago. Det er spesielt praktisk å ta toget. Det anbefales å kjøpe reisekort på togstasjonen som varer i et, tre eller syv døgn for å slippe å stadig kjøpe enkeltbilletter. Reisekortet er dessuten rimeligere enn enkeltbilletter om du skal ta toget ofte. Det koster omtrent 2-3 USD (20-30 NOK) å ta bussen. Du kan enten kjøpe et reisekort eller du kan betale direkte til bussjåføren, så sant du gjør klart det nøyaktig beløpet før du går ombord. Vanntaxi bør også nevnes, rett og slett fordi det er en spennende opplevelse i seg selv. Du kan enkelt forflytte deg mellom turistattraksjonene og beundre arkitekturen mens du suser avsted på vannet.


Kan man reise til Chicago uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan reise til Chicago uten visum, men du må i så fall registrere deg i Esta-databasen før du reiser. Du må også ha enten visum eller Esta om du skal mellomlande i USA. Du kan ikke reise uten pass. Passet må være maskinlesbart (dvs. e-pass) om du benytter deg av Esta.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Chicago?

Noen av de mest populære severdighetene i byen inkluderer Millennium Park, Art Institute of Chicago og Wrigley Field. Bruk gjerne litt tid før avreise på å undersøke de ulike attraksjonene, og prioriter det som virker mest spennende.

Bør jeg tipse?

Det forventes at du tipser i USA. Du bør gi ca. 15-20 % på restauranter og 10-15 % i taxier.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Sett kursen mot Magnificent Mile i sentrum for å slå deg løs i over 460 butikker. Her finner du alt fra luksusmerker til trendy moteforretninger. (Priser sjekket 24/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse