Finn billige fly til Oklahoma City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oklahoma City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oklahoma City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oklahoma City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oklahoma City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Oklahoma City (OKC)

Vanligvis er flyvninger til Oklahoma City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Oklahoma City Will Rogers World, som i gjennomsnitt koster 8 293 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OKLAHOMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust3 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Oklahoma City koster i gjennomsnitt kun 7 364 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OKLAHOMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober26 % dyrereDet koster ca. 9 564 kr for flyvninger til Oklahoma City fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OKLAHOMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember418 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Oklahoma City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oklahoma City?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det omtrent 15 timer til Will Rogers World Airport, Oklahoma City i USA, med to mellomlandinger underveis. Hvis du flyr fra for eksempel Bergen lufthavn Flesland, så tar turen over Atlanteren til Oklahoma City også nærmere 15 timer. Fra Stavanger lufthavn Sola vil det ta omtrent 14 og en halv time over til Oklahoma City lufthavn. Om du reiser fra Nord-Norge og Bodø, så tar turen i overkant av 16 timer. Fra Tromsø vil du bruke nærmere 17 timer over til Oklahoma City. Fra mindre flyplasser, slik som Kirkenes lufthavn, så tar det i overkant av 17 timer, og fra Torp Sandefjord tar det omtrent 15 timer. For flere gode flytilbud og billige flybilletter over til Will Rogers World Airport, så kan du sjekke hva du finner blant momondos gode utvalg, og enkelt bestille din neste reise.

Det finnes direkte forbindelser til Oklahoma City fra en rekke amerikanske flyplasser, men dessverre finnes det ingen flygninger fra Oklahoma City over til Europa, slik at nordmenn som vil ta turen er nødt til å mellomlande i USA. Fra Norge er den korteste ruta å fly via Amsterdam og Atlanta. Du kommer deg raskt til Amsterdam Schiphol fra de fleste norske flyplasser, som for eksempel Oslo og Trondheim, blant flere. Alternativt går det også an å fly til Oklahoma City fra Chicago O`Hare og lufthavner i New York City-området.

Brukere som har bestilt reiser til Oklahoma City fra Saint Louis fant flyvninger som er 47 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Oklahoma City. Du kan finne den billigste prisen til Oklahoma City fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Oklahoma City fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 7 364 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oklahoma City i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 490 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Oklahoma City. Hvis du planlegger å fly til Oklahoma City, bør du vurdere å bestille flyvninger til Stillwater Searcy Fld flyplass (86 km fra sentrum i Oklahoma City), Clinton Regional flyplass (128 km fra sentrum i Oklahoma City), eller Lawton-Fort Sill flyplass (129 km fra sentrum i Oklahoma City).

Lawton-Fort Sill flyplass har en gjennomsnittspris på 3 645 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Oklahoma City. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Oklahoma City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oklahoma City

Hvilke flyselskaper flyr til Oklahoma City?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Oklahoma City from Norge are KLM, United Airlines, American Airlines and British Airways. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Oklahoma City

KLM har ca. 24 flyvninger til Oklahoma City i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Atlanta Hartsfield Jackson, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med KLM, kostet 7 170 kr (Oslo Gardermoen til Oklahoma City). Brukere har gitt de en score på KLM 7,6/10 basert på 155 vurderinger på momondo.

Flyvninger med United Airlines til Oklahoma City

United Airlines flyr til Oklahoma City 33 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Oklahoma City fra Houston G.Bush Intercont. United Airlines (score: 7,1, 1 175 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Oklahoma City fra. Den beste billettprisen med United Airlines som er funnet på momondo til Oklahoma City, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (7 170 kr tur/retur).


Flyplasser nære Oklahoma City

Under finner du alle flyplassene i Oklahoma City sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Oklahoma City lufthavn?

Det beste alternativet for reisende til Oklahoma City er å benytte seg av leiebil, ettersom det er begrensede muligheter når det gjelder offentlig transport fra flyplassen og i sentrum av byen generelt. Du finner et utmerket utvalg av leiebiler tilgjengelig ved ankomst, slik at du raskt og enkelt kan starte din ferie til sjarmerende Oklahoma City. Det går hyppige avganger mellom terminalområdet og parkeringsplassen for leiebiler med shuttlebuss.


Visumkrav for Oklahoma City

Det er krav om at alle besøkende til USA og Oklahoma City har gyldig innreisevisum ved besøk til landet. Dette innreisevisumet må skaffes elektronisk flere dager før avreise fra Norge og er gyldig i 90 dager. Du må også medbringe pass som er gyldig i minst seks måneder etter planlagt hjemreisedato.


Start planleggingen av reisen til Oklahoma City


De beste tingene å se og gjøre i Oklahoma City

Oklahoma City er kjent for sin kobling til cowboyer og den amerikanske Midtvesten, og her finner du et stort antall spennende ting å gjøre for hele familien. For reisende som har behov for litt spenning, så kan et besøk til Frontier City fornøyelsespark være et glimrende valg. Her finner du en rekke store rutsjebaner, berg-og-dalbaner, og artige vannsklier. Denne fornøyelsesparken er perfekt for alle som reiser med mindre barn, og det er enkelt å tilbringe en hel dag her. Videre så bør besøkende til byen også sjekke ut Oklahoma City National Memorial and Museum, som er et stort og imponerende museum dedikert til terrorangrepet som rammet byen i 1995. Dette museet gir en god oversikt over hendelsene som utspilte seg dagen det smalt, og inneholder flere vakre minnesmerker for å hedre ofrene. Du finner også flere andre museer av interesse, slik som Oklahoma Railway Museum, som fokuserer på jernbaneindustrien, samt Oklahoma History Center som er et læringssenter for historieglade. Når det gjelder mat, så finner du flere utmerkede spisesteder midt i byen, enten du er på utkikk etter amerikansk mat av beste sort eller noe annet. Beef & Bun-Mr Catfish har glimrende hamburgere og grillretter som passer perfekt til hele familien. Chuck House serverer nydelige kyllingretter som nok faller i smak blant besøkende. Her finner du utsøkte råvarer av beste kvalitet til lave priser.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Oklahoma City med denne policyen.

Når alle potensielle Oklahoma City flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Oklahoma City. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oklahoma City

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oklahoma City

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.