Finn billige fly til Orlando

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Orlando

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Orlando fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tampa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Orlando

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tampa (TPA)

Vanligvis er flyvninger til Orlando fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tampa, som i gjennomsnitt koster 3 570 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Orlando koster i gjennomsnitt kun 3 059 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli91 % dyrereDet koster ca. 7 677 kr for flyvninger til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Orlando?

Florida kalles solskinnsstaten og har varmt klima med høy luftfuktighet, og det gjelder definitivt for Orlando. Klimaet i Orlando varierer mellom to perioder. Mai til oktober byr på mye varme og regn, og temperaturene ligger på mellom 18 og 28 grader. Den andre perioden fra november til mars byr på mindre regn, men kjøligere temperaturer på mellom 10 og 20 grader. Byen er kjent for sine mange fornøyelsesparker og trekker flere titalls millioner besøkende årlig. Mange flyr til Orlando i tidsrommet februar til april når klimaet er behagelig, men også skolefri og sommerferie gjør at mange reiser i sommermånedene, med juli som absolutte høysesong. Dersom du kan reise for eksempel i november eller januar er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Orlando. Da slipper du også unna de fleste turistene. Fly til Orlando og opplev Disneyworld, et eventyr av en temapark for både liten og stor. Sammenligner du priser på momondo før du booker, kan du absolutt finne billige flybilletter til Orlando. På momondo kan du også finne gunstige pakkereiser til Orlando.

 • Hvilken flyvning til Orlando er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Orlando for 531 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Orlando. Du kan finne den billigste prisen til Orlando fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Orlando?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Orlando i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 067 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Orlando?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Orlando på, er 44 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 991 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Orlando?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Orlando fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 3 407 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 4 142 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Orlando?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Orlando på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 514 kr. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 431 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Orlando?

  De som skal fly til Orlando kan potensielt finne bedre priser for Orlando Sanford flyplass (29 km fra sentrum i Orlando), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Orlando?

  Orlando Sanford flyplass har en gjennomsnittspris på 5 808 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Orlando. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Orlando

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Orlando som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
15. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
35t 37m
2 stopp
MCO12:47Orlando
15. feb.
MCO08:05Orlando
23t 45m
2 stopp
OSL07:50Oslo Gardermoen
4 522 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
MCO18:30Orlando
29. jan.
MCO14:08Orlando
13t 42m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
4 857 kr
Finn lignende
Delta
5. nov.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
29t 50m
1 stopp
MCO16:05Orlando
9. nov.
MCO10:00Orlando
16t 45m
2 stopp
TRF02:45Oslo Torp Sandefjord
4 883 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. jan.
OSL01:05Oslo Gardermoen
18t 51m
2 stopp
MCO19:56Orlando
15. feb.
MCO14:35Orlando
13t 15m
1 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
4 892 kr
Finn lignende
Delta
5. nov.
TRF02:20Oslo Torp Sandefjord
19t 49m
2 stopp
MCO22:09Orlando
9. nov.
MCO12:00Orlando
14t 45m
2 stopp
TRF02:45Oslo Torp Sandefjord
4 936 kr
Finn lignende
KLM
15. jan.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
18t 54m
2 stopp
MCO20:14Orlando
15. feb.
MCO10:00Orlando
16t 45m
2 stopp
TRF02:45Oslo Torp Sandefjord
4 971 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Orlando

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Orlando, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS og United Airlines
United Airlines
28. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
17t 35m
1 stopp
MCO20:10Orlando
3 226 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
21t 02m
2 stopp
MCO23:37Orlando
3 279 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. aug.
OSL02:50Oslo Gardermoen
44t 08m
3 stopp
MCO22:58Orlando
3 305 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Orlando

Under finner du alle flyplassene i Orlando sammen med avstanden til sentrum

Fly til Orlando fra Norge lander på Orlando internasjonale lufthavn som ligger omtrent 10 kilometer fra Orlando sentrum. Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men du kan komme deg til og fra flyplassen med annen transport. I Ground Transportation Concourse på nivå 1 i terminal 1 på flyplassen finner du informasjon og får kjøpt billetter til de ulike transportmidlene. Buss nr. 11, 42, 51 og 111 går til sentrum av Orlando hver halvtime og koster fra $ 2. Turen tar mellom 45 minutter og en time, og bussene kjører fra ca. kl. 05.30 om morgenen til 22.30 om kvelden. Det går også shuttlebusser til flere av hotellene og attraksjonene. Taxi finner du på både nord- og sørsiden av flyplassen. Å kjøre til sentrum av Orlando tar ca. 20 minutter og koster fra ca. $ 35. Man kan også leie bil. Velger du sistnevnte alternativ kan du bestille denne på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Orlando

Finn dine flybilletter til Orlando med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Orlando
Raskeste flytid15t 04m
Billigst pris4 768 kr
Flyvninger fra Trondheim til Orlando
Raskeste flytid22t 01m
Billigst pris5 147 kr
Flyvninger fra Stavanger til Orlando
Raskeste flytid17t 50m
Billigst pris5 156 kr
Flyvninger fra Molde til Orlando
Raskeste flytid20t 25m
Billigst pris7 615 kr
Flyvninger fra Ålesund til Orlando
Raskeste flytid32t 15m
Billigst pris11 617 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Orlando?

Det er like enkelt å forflytte seg rundt i Orlando som det er å komme seg til og fra flyplassen. Bor du på et av de større hotellene går det en rekke busser, ferjer, båter, vanntaxier og baner som binder de ulike store temaparkene og attraksjonene sammen. I-Ride-bussene frekventerer det travle området ved International Drive. Du kan kjøpe dagskort eller ulike typer andre kort, eller en enkeltbillett fra ca. $ 2 per reise.

Du kan ta en av de mange bussene rundt i Orlando og til alle attraksjonene, men vær oppmerksom på at de kan bli ganske fulle i høysesongen, så beregn god tid. Du kan også ta taxi. Taxiene står ved holdeplasser utenfor de fleste større resorter og attraksjoner, og du kan også ringe og bestille en taxi. Taxi koster som vanlig litt mer enn offentlig transport.


Kan man reise til Orlando uten pass eller visum?

Når du flyr til Orlando behøver du ikke visum. Som hovedregel behøver ikke norske borgere som flyr til Orlando eller reiser på annen måte visum dersom man skal være i USA i maksimum 90 dager, men man må registrere seg online i ESTA-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før avreisen. Amerikanske myndigheter krever at man har med seg maskinlesbart pass (såkalt e-pass) for å kunne reise inn i USA uten visum. Passet bør være gyldig minimum seks måneder etter avreisedato fra USA. For artister og idrettsutøvere gjelder det egne krav til visum. Oppdatert informasjon om regler for pass og visum finner du hos USAs ambassade i Oslo, eller på USAs utenriksdepartements websider.


Start planleggingen av reisen til Orlando


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Orlando?

Når du flyr til Orlando bør du selvsagt få med deg Disneyworld. I tillegg bør du vurdere The Magic Kingdom, The Animal Kingdom og den fremtidsrettede temaparken Epcot Center.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Orlando er et ferieparadis for de små. Finner du billige flybilletter til Orlando kan du glede deg til å ta med barna til legendariske Disneyworld. Eller hvorfor ikke besøke en av de andre kjente temaparkene, som Sea World, Universal Studios eller Wet’n’Wild, eller nyt dagene på en av de fine strendene.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Orlando gjør at du kan slå deg løs litt ekstra på et av shoppingsentrene som The Florida Mall, eller et av fabrikkutsalgene som Orlando Premium Outlets på International Drive eller Vineland Avenue, eller Lake Buena Vista Outlet.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du kan sammenligne priser på momondo og finne billige flybilletter slik at du kan reise på ferie til Orlando. Når du er fremme bør du dra til en av de mange temaparkene. Når du har besøkt de kjente, som for ekesmpel Disneyworld, kan du ta turen til Discovery Cove. Dette er en tropisk oase med inspirasjon fra havene rundt Tahiti, Bahamas og Mikronesia.