Finn billige fly til Orlando

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Orlando (ORL)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Orlando

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Orlando fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tampa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Orlando

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tampa (TPA)

Vanligvis er flyvninger til Orlando fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tampa, som i gjennomsnitt koster 3 441 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Orlando koster i gjennomsnitt kun 2 948 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli91 % dyrereDet koster ca. 7 400 kr for flyvninger til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Orlando?

Florida kalles solskinnsstaten og har varmt klima med høy luftfuktighet, og det gjelder definitivt for Orlando. Klimaet i Orlando varierer mellom to perioder. Mai til oktober byr på mye varme og regn, og temperaturene ligger på mellom 18 og 28 grader. Den andre perioden fra november til mars byr på mindre regn, men kjøligere temperaturer på mellom 10 og 20 grader. Byen er kjent for sine mange fornøyelsesparker og trekker flere titalls millioner besøkende årlig. Mange flyr til Orlando i tidsrommet februar til april når klimaet er behagelig, men også skolefri og sommerferie gjør at mange reiser i sommermånedene, med juli som absolutte høysesong. Dersom du kan reise for eksempel i november eller januar er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Orlando. Da slipper du også unna de fleste turistene. Fly til Orlando og opplev Disneyworld, et eventyr av en temapark for både liten og stor. Sammenligner du priser på momondo før du booker, kan du absolutt finne billige flybilletter til Orlando. På momondo kan du også finne gunstige pakkereiser til Orlando.

Hvilken flyvning til Orlando er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Orlando for 512 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Orlando. Du kan finne den billigste prisen til Orlando fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Orlando?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Orlando fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 880 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Orlando i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 956 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Orlando?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Orlando på, er 44 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 847 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Orlando?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Orlando er på tirsdag med priser helt nede i 3 284 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 3 992 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Orlando.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Orlando?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Orlando, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 3 387 kr. Å fly til Orlando om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Orlando som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 6 198 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Orlando?

De som skal fly til Orlando kan potensielt finne bedre priser for Orlando Sanford flyplass (29 km fra sentrum i Orlando), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Orlando?

Orlando Sanford flyplass har en gjennomsnittspris på 5 598 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Orlando. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Orlando

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Orlando som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
16. sep.
09:45Oslo Gardermoen
13t 15m
1 stopp
23:00Orlando
16. okt.
14:45Orlando
11t 50m
1 stopp
02:35Oslo Gardermoen
4 418 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jun.
02:40Oslo Gardermoen
16t 07m
2 stopp
18:47Orlando
5. jul.
15:55Orlando
13t 05m
1 stopp
05:00Oslo Gardermoen
4 231 kr
Finn lignende
KLM
19. jun.
10:25Oslo Torp Sandefjord
15t 04m
2 stopp
01:29Orlando
8. jul.
13:00Orlando
14t 55m
2 stopp
03:55Oslo Torp Sandefjord
4 647 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. jun.
02:40Oslo Gardermoen
17t 30m
1 stopp
20:10Orlando
5. jul.
15:55Orlando
13t 05m
1 stopp
05:00Oslo Gardermoen
4 545 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. jun.
03:30Oslo Gardermoen
18t 25m
2 stopp
21:55Orlando
2. jul.
15:55Orlando
13t 05m
1 stopp
05:00Oslo Gardermoen
4 715 kr
Finn lignende
KLM
16. sep.
10:25Oslo Torp Sandefjord
15t 04m
2 stopp
01:29Orlando
16. okt.
11:00Orlando
16t 55m
2 stopp
03:55Oslo Torp Sandefjord
4 316 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Orlando?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Orlando

Med en reisetid på mellom 9,5 og 11 timer kan du fly til Orlando med Norwegian direkte fra Oslo. Det går ikke direktefly til Orlando fra andre byer i Norge, men med én til to mellomlandinger kan du få billige flybilletter til Orlando fra flyselskaper som SAS, United Airlines, Lufthansa og Icelandair fra de største byene i Norge. Med to mellomlandinger kan du fly til Orlando fra de fleste andre flyplassene i Norge. Vær oppmerksom på at booking av flysete på forhånd, eller ønske om å sjekke inn bagasje, kan føre til ekstra tillegg. Dersom du sammenligner priser på momondo kan du finne ekstra billige flybilletter til Orlando.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Orlando, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Orlando fra Norge lander på Orlando internasjonale lufthavn som ligger omtrent 10 kilometer fra Orlando sentrum. Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men du kan komme deg til og fra flyplassen med annen transport. I Ground Transportation Concourse på nivå 1 i terminal 1 på flyplassen finner du informasjon og får kjøpt billetter til de ulike transportmidlene. Buss nr. 11, 42, 51 og 111 går til sentrum av Orlando hver halvtime og koster fra $ 2. Turen tar mellom 45 minutter og en time, og bussene kjører fra ca. kl. 05.30 om morgenen til 22.30 om kvelden. Det går også shuttlebusser til flere av hotellene og attraksjonene. Taxi finner du på både nord- og sørsiden av flyplassen. Å kjøre til sentrum av Orlando tar ca. 20 minutter og koster fra ca. $ 35. Man kan også leie bil. Velger du sistnevnte alternativ kan du bestille denne på forhånd hos momondo.


Hvordan kommer man seg rundt i Orlando?

Det er like enkelt å forflytte seg rundt i Orlando som det er å komme seg til og fra flyplassen. Bor du på et av de større hotellene går det en rekke busser, ferjer, båter, vanntaxier og baner som binder de ulike store temaparkene og attraksjonene sammen. I-Ride-bussene frekventerer det travle området ved International Drive. Du kan kjøpe dagskort eller ulike typer andre kort, eller en enkeltbillett fra ca. $ 2 per reise.

Du kan ta en av de mange bussene rundt i Orlando og til alle attraksjonene, men vær oppmerksom på at de kan bli ganske fulle i høysesongen, så beregn god tid. Du kan også ta taxi. Taxiene står ved holdeplasser utenfor de fleste større resorter og attraksjoner, og du kan også ringe og bestille en taxi. Taxi koster som vanlig litt mer enn offentlig transport.


Kan man reise til Orlando uten pass eller visum?

Når du flyr til Orlando behøver du ikke visum. Som hovedregel behøver ikke norske borgere som flyr til Orlando eller reiser på annen måte visum dersom man skal være i USA i maksimum 90 dager, men man må registrere seg online i ESTA-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før avreisen. Amerikanske myndigheter krever at man har med seg maskinlesbart pass (såkalt e-pass) for å kunne reise inn i USA uten visum. Passet bør være gyldig minimum seks måneder etter avreisedato fra USA. For artister og idrettsutøvere gjelder det egne krav til visum. Oppdatert informasjon om regler for pass og visum finner du hos USAs ambassade i Oslo, eller på USAs utenriksdepartements websider.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Orlando?

Når du flyr til Orlando bør du selvsagt få med deg Disneyworld. I tillegg bør du vurdere The Magic Kingdom, The Animal Kingdom og den fremtidsrettede temaparken Epcot Center.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Orlando er et ferieparadis for de små. Finner du billige flybilletter til Orlando kan du glede deg til å ta med barna til legendariske Disneyworld. Eller hvorfor ikke besøke en av de andre kjente temaparkene, som Sea World, Universal Studios eller Wet’n’Wild, eller nyt dagene på en av de fine strendene.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Orlando gjør at du kan slå deg løs litt ekstra på et av shoppingsentrene som The Florida Mall, eller et av fabrikkutsalgene som Orlando Premium Outlets på International Drive eller Vineland Avenue, eller Lake Buena Vista Outlet.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du kan sammenligne priser på momondo og finne billige flybilletter slik at du kan reise på ferie til Orlando. Når du er fremme bør du dra til en av de mange temaparkene. Når du har besøkt de kjente, som for ekesmpel Disneyworld, kan du ta turen til Discovery Cove. Dette er en tropisk oase med inspirasjon fra havene rundt Tahiti, Bahamas og Mikronesia.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse