Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Orlando

Finn billige flyvninger til Orlando fra 3 022 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
lör 2.3.
lör 9.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Orlando

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Orlando

Beste pris på enveisbillett

3 022 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 276 kr

Raskeste flytid

16t 04m

Opereres av

9 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Orlando fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 022 kr (Oslo Gardermoen til Orlando Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Orlando fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 276 kr (Oslo Gardermoen til Orlando Intl).
Den kjappeste flyvningen til Orlando fra Norge tar 16t 04m (Oslo Gardermoen til Orlando Intl).
Det finnes 9 andre flyselskaper som flyr til Orlando, deriblant American Airlines, United Airlines og British Airways.

Orlando flyinnsikt og trender

Se innsikt for Orlando-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Orlando?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Orlando i september, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 487 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Orlando?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Orlando fra Norge en torsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på torsdag for så lite som 5 814 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er tirsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 7 144 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Orlando?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Orlando på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 771 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 585 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Orlando?

I gjennomsnitt tar det 15t 37m å fly fra Norge til Orlando dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Orlando Intl (den mest populære flyplassen i Orlando). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Orlando Intl, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Orlando?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Orlando på, er 13 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 6 549 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Orlando

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Orlando fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Orlando Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Orlando

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tampa (TPA)

Vanligvis er flyvninger til Orlando fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tampa Intl, som i gjennomsnitt koster 5 850 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Orlando koster i gjennomsnitt kun 5 465 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 8 835 kr for flyvninger til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ORLANDO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars611 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Orlando fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Orlando

Florida kalles solskinnsstaten og har varmt klima med høy luftfuktighet, og det gjelder definitivt for Orlando. Klimaet i Orlando varierer mellom to perioder. Mai til oktober byr på mye varme og regn, og temperaturene ligger på mellom 18 og 28 grader. Den andre perioden fra november til mars byr på mindre regn, men kjøligere temperaturer på mellom 10 og 20 grader. Byen er kjent for sine mange fornøyelsesparker og trekker flere titalls millioner besøkende årlig. Mange flyr til Orlando i tidsrommet februar til april når klimaet er behagelig, men også skolefri og sommerferie gjør at mange reiser i sommermånedene, med juli som absolutte høysesong. Dersom du kan reise for eksempel i november eller januar er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Orlando. Da slipper du også unna de fleste turistene. Fly til Orlando og opplev Disneyworld, et eventyr av en temapark for både liten og stor. Sammenligner du priser på momondo før du booker, kan du absolutt finne billige flybilletter til Orlando. På momondo kan du også finne gunstige pakkereiser til Orlando.

Hva kan man finne på i Orlando når det regner?

Når du planlegger reisen din til Orlando, er det viktig å være oppmerksom på at visse måneder har dårligere værforhold enn andre. Månedene juni, juli eller august kan ha større sannsynlighet for regn, og Orlando har 130 mm nedbør eller mer. Det er fortsatt en rekke ting å finne på i Orlando selv om det regner, men vær obs på at det er stor sannsynlighet for regn i området. Kjøpesentre som International Drive er veldig populære destinasjoner for de som besøker Orlando. International Drive er et flott alternativ hvis du ønsker å oppholde deg innendørs.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Orlando?

De som skal fly til Orlando kan potensielt finne bedre priser for Orlando Sanford flyplass (29 km fra sentrum i Orlando), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det flyvninger til Downtown?

Ja, flyvninger til Downtown betjenes av flyplassen Orlando Intl i Orlando som ligger 14,7 km unna.

Hvilken flyplass har kortest avstand til Walt Disney World Resort?

Med en avstand på 26,1 km er Orlando Intl den flyplassen i Orlando som ligger nærmest Walt Disney World Resort.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra flyvninger sist?

Priser for Orlando fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra flyvninger?

Antall tilbydere fraOrlando flyvninger er 14 fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Orlando?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Orlando med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Orlando?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Orlando, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Orlando. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Orlando

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Orlando som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
19. mar.
OSL07:10Oslo Gardermoen
21t 42m
2 stopp
MCO23:52Orlando Intl
2. apr.
MCO20:13Orlando Intl
21t 12m
2 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
4 276 kr
Finn lignende
Royal Air Maroc
11. apr.
OSL07:10Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
MCO18:30Orlando Intl
24. apr.
MCO18:52Orlando Intl
22t 38m
2 stopp
OSL23:30Oslo Gardermoen
4 360 kr
Finn lignende
Lufthansa
8. apr.
OSL06:35Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
MCO17:55Orlando Intl
27. apr.
MCO19:50Orlando Intl
16t 10m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
4 676 kr
Finn lignende
Air France
26. mar.
OSL06:20Oslo Gardermoen
20t 59m
2 stopp
MCO22:19Orlando Intl
2. apr.
MCO17:30Orlando Intl
16t 25m
2 stopp
OSL15:55Oslo Gardermoen
4 802 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. apr.
OSL06:35Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
MCO17:55Orlando Intl
24. apr.
MCO19:50Orlando Intl
16t 10m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
4 897 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. apr.
OSL06:35Oslo Gardermoen
18t 46m
2 stopp
MCO19:21Orlando Intl
24. apr.
MCO19:50Orlando Intl
16t 10m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
4 928 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Orlando

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Orlando, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av American Airlines, British Airways og KLM
Flere flyselskaper
30. mar.
OSL13:30Oslo Gardermoen
26t 15m
2 stopp
MCO10:45Orlando Intl
3 022 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
MCO18:25Orlando Intl
4 233 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL07:10Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
MCO18:25Orlando Intl
4 254 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Orlando

Det er like enkelt å forflytte seg rundt i Orlando som det er å komme seg til og fra flyplassen. Bor du på et av de større hotellene går det en rekke busser, ferjer, båter, vanntaxier og baner som binder de ulike store temaparkene og attraksjonene sammen. I-Ride-bussene frekventerer det travle området ved International Drive. Du kan kjøpe dagskort eller ulike typer andre kort, eller en enkeltbillett fra ca. $ 2 per reise.

Du kan ta en av de mange bussene rundt i Orlando og til alle attraksjonene, men vær oppmerksom på at de kan bli ganske fulle i høysesongen, så beregn god tid. Du kan også ta taxi. Taxiene står ved holdeplasser utenfor de fleste større resorter og attraksjoner, og du kan også ringe og bestille en taxi. Taxi koster som vanlig litt mer enn offentlig transport.


Visumkrav for Orlando

Når du flyr til Orlando behøver du ikke visum. Som hovedregel behøver ikke norske borgere som flyr til Orlando eller reiser på annen måte visum dersom man skal være i USA i maksimum 90 dager, men man må registrere seg online i ESTA-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før avreisen. Amerikanske myndigheter krever at man har med seg maskinlesbart pass (såkalt e-pass) for å kunne reise inn i USA uten visum. Passet bør være gyldig minimum seks måneder etter avreisedato fra USA. For artister og idrettsutøvere gjelder det egne krav til visum. Oppdatert informasjon om regler for pass og visum finner du hos USAs ambassade i Oslo, eller på USAs utenriksdepartements websider.


De beste tingene å se og gjøre i Orlando

Hva bør jeg oppleve i Orlando?

Når du flyr til Orlando bør du selvsagt få med deg Disneyworld. I tillegg bør du vurdere The Magic Kingdom, The Animal Kingdom og den fremtidsrettede temaparken Epcot Center.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Orlando er et ferieparadis for de små. Finner du billige flybilletter til Orlando kan du glede deg til å ta med barna til legendariske Disneyworld. Eller hvorfor ikke besøke en av de andre kjente temaparkene, som Sea World, Universal Studios eller Wet’n’Wild, eller nyt dagene på en av de fine strendene.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Orlando gjør at du kan slå deg løs litt ekstra på et av shoppingsentrene som The Florida Mall, eller et av fabrikkutsalgene som Orlando Premium Outlets på International Drive eller Vineland Avenue, eller Lake Buena Vista Outlet.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du kan sammenligne priser på momondo og finne billige flybilletter slik at du kan reise på ferie til Orlando. Når du er fremme bør du dra til en av de mange temaparkene. Når du har besøkt de kjente, som for ekesmpel Disneyworld, kan du ta turen til Discovery Cove. Dette er en tropisk oase med inspirasjon fra havene rundt Tahiti, Bahamas og Mikronesia.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Orlando?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Orlando med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Orlando på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Orlando?

Når alle potensielle Orlando flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Orlando akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Orlando og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando.

Populære flyvninger til Orlando
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Orlando
1 voksen
lör 2.3.
lör 9.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post