Finn billige fly til New Orleans

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i New Orleans

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i New Orleans fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
New Orleans

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL New Orleans

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til New Orleans (MSY)

Vanligvis er flyvninger til New Orleans fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til New Orleans L Armstrong Intl, som i gjennomsnitt koster 8 735 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW ORLEANS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til New Orleans koster i gjennomsnitt kun 7 441 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW ORLEANS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % dyrereDet koster ca. 10 504 kr for flyvninger til New Orleans fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW ORLEANS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril586 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til New Orleans fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til New Orleans?

Det er aldri et feil tidspunkt å fly til New Orleans på. Byen er full av alle de gode ting som gjør livet verdt å leve: vakker musikk, fristende mat og god stemning. Det holdes stadig vekk et arrangement eller en festival i byen, hvor menneskene kler seg ut, tar på seg masker og strømmer til gatene. Mardi Gras og Jazz Fest gjør bygatene om til en eneste stor fest. Musikkfestivalene begynner i mars, samtidig som temperaturene er varme nok til at du kan gå med shorts og T-skjorte. Du finner ofte billige flybilletter til New Orelans hvis du reiser i mars–mai, unntatt i påskeferien. Du bør være tidlig ute med bestillinger om du skal reise i høysesong. Sommermånedene er travle, men fantastiske. Varme temperaturer og utallige arrangementer lokker til seg mange eventyrlystne mennesker. Høsten er også en flott tid å fly til New Orleans på. Du kan få ganske billige hotellovernatinger og flybilletter til New Orleans tur-retur utover i september–oktober. Halloween er dessuten en uforglemmelig opplevelse i denne byen som elsker kostymer og moro. Lavsesong er i januar–februar, og dette er et ypperlig tidspunkt for å finne svært billige fly til New Orleans om du har et stramt feriebudsjett.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til New Orleans for 1 478 kr/person, noe som er 79 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til New Orleans. Du kan finne den billigste prisen til New Orleans fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til New Orleans fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 7 441 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke New Orleans i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 8 004 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av New Orleans. Hvis du planlegger å fly til New Orleans, bør du vurdere å bestille flyvninger til Gulfport Biloxi Regional flyplass (109 km fra sentrum i New Orleans), eller Baton Rouge Ryan flyplass (122 km fra sentrum i New Orleans).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Gulfport Biloxi Regional flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i New Orleans, med en gjennomsnittspris på 7 040 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til New Orleans

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til New Orleans som nylig ble funnet av brukere på momondo
Delta
SVGStavanger Sola
19t 37m
MSYNew Orleans L Armstrong Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til New Orleans

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til New Orleans, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Delta
Delta
SVGStavanger Sola
19t 37m
MSYNew Orleans L Armstrong Intl

Hvilke flyselskaper flyr til New Orleans?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til New Orleans

Hvilke flyselskaper flyr til New Orleans?

Scandinavian Airlines, KLM, British Airways og Delta er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to New Orleans jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til New Orleans med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Delta til New Orleans

Delta har ca. 26 flyvninger til New Orleans i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Atlanta Hartsfield Jackson, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Delta, kostet 4 184 kr (Stavanger Sola til New Orleans). Brukere har gitt de en score på Delta 7,8/10 basert på 392 vurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til New Orleans

E annet populært valg for fly til New Orleans, er KLM (7,7/10, 133 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i New Orleans, ankommer fra Atlanta Hartsfield Jackson, men det finnes 23 flyvninger med KLM til New Orleans fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 5 032 kr (Bergen Flesland til New Orleans, tur/retur).


Flyplasser nære New Orleans

Under finner du alle flyplassene i New Orleans sammen med avstanden til sentrum

E2 Airport Downtown Express er den billigste løsningen for å komme seg fra flyplassen til sentrum, så sant du ikke har det travelt eller har mye bagasje med deg. Den koster bare 2 USD (20 NOK). Den snirkler seg rundt bygatene og stopper omtrent foran annenhver blokk. Den går ikke helt inn til hjertet av byen, men herfra koster det ikke mye med en taxi videre til hotellet ditt. Det går også en flybuss, Airport Shuttle, fra flyplassen til forskjellige hotell i sentrum. Det er ganske behagelig å sitte på med den, siden du kommer deg helt frem uten å måtte bytte buss. Det kan imidlertid ta litt tid om du bor på det siste hotellet langs ruten. Taxi er også et godt alternativ. Prisen avhenger av antall personer. Det koster 36 USD (360 NOK) for en eller to personer og 15 USD (150 NOK) per person om dere er tre eller flere. Du finner i tillegg mange bilutleieselskaper i gåavstand fra terminalene, noe som kan være en smart løsning for deg som ønsker full frihet til å utforske områdene i og utenfor sentrum.


Populære flybilletter til New Orleans

Finn dine flybilletter til New Orleans med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til New Orleans
Raskeste flytid19t 37m
Billigst pris11 018 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i New Orleans

New Orleans har et greit busstilbud når du vil komme deg til sentrum, og det koster 1–2 USD (10–20 NOK) per enkeltbillett. Det går imidlertid ikke buss gjennom French Quarter. Mange foretrekker å heller ta trikken som er både effektiv og billig. Trikken koster det samme som bussen. Du må enten ha klart nøyaktig beløp når du går ombord eller kjøpe et Jazzy Pass. Et Jazzy Pass lar deg reise ubegrenset i en viss tidsperiode, og du kan kjøpe alt fra en dag til en måned. Et dagspass koster for eksempel 3 USD (30 NOK), og det skal ikke mange turene til før det lønner seg med et pass fremfor enkeltbilletter. Passet kan kjøpes på billettautomater og av bussjåførene.


Visumkrav for New Orleans

Du kan reise til New Orleans uten visum, men bare hvis du registrerer deg elektronisk i ESTA-databasen i forkant. Det er overhodet ikke mulig å reise til USA uten pass. Du må ha et maskinlesbart e-pass for å kunne bruke ESTA. Hvis du ikke kan registrere deg i databasen eller ha e-pass, må du søke visum på USAs ambassade i Oslo istedenfor.


Start planleggingen av reisen til New Orleans


De beste tingene å se og gjøre i New Orleans

New Orleans er rik på severdigheter og historie, og du kan oppleve alt fra voodoo og kirkegårder til forrykende jazzkonserter. Et besøk til French Quarter, Bourbon Street, Spis Po’Boys og Gumbo er et must.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til New Orleans.

Flyreiser til New Orleans med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til New Orleans ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til New Orleans. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.