Finn billige fly til Venezia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Venezia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Venezia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Venezia Treviso flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Venezia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Venezia (I31)

Vanligvis er flyvninger til Venezia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Venezia, som i gjennomsnitt koster 1 712 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Venezia koster i gjennomsnitt kun 1 211 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni31 % dyrereDet koster ca. 2 254 kr for flyvninger til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember344 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Venezia?

Høysesong for å fly til Venezia og utforske den romantiske vannbyen, med alle sine øyer og broer, er fra sein vår til tidlig høst. Spesielt juni og juli er travle måneder når turistene flokker til for å spise italiensk gelato på torgene. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Venezia på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du booke fly og hotell sammen.

Drar du sein høst og vinter, slipper du svære folkemengder når du skal beundre vakre palazzoer. Dessuten har du gode muligheter til å spare penger ved å reise til Venezia i lavsesongen. Spesielt januar og november er ofte gunstige måneder hvor du kan gjøre et kupp på billige flybilletter til Venezia.

 • Hvilken flyvning til Venezia er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Venezia for 209 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Venezia. Du kan finne den billigste prisen til Venezia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Venezia?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Venezia. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 211 kr. Hvis du ikke kan fly til Venezia i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Venezia i mars ligger i gjennomsnitt på 1 286 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Venezia?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Venezia fra Norge er 30 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 717 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Venezia utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Venezia for 301 kr.

 • Når er det best å reise på en strandferie til Venezia?

  Hvis planen din er å tilbringe tid i Lido Beach når du besøker Venezia, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til juli, august da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Venezia?

  Venezia Treviso flyplass, Trieste Dei Legionari flyplass, Verona flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Bolzano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Venezia.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Venezia?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Venezia Treviso flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Venezia, med en gjennomsnittspris på 1 516 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Venezia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Venezia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL18:00Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
TSF05:20Venezia Treviso
5. nov.
TSF11:15Venezia Treviso
6t 25m
1 stopp
OSL17:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
TSF05:20Venezia Treviso
7. nov.
TSF17:00Venezia Treviso
14t 55m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
27. nov.
TRF03:05Oslo Torp Sandefjord
10t 50m
1 stopp
TSF13:55Venezia Treviso
4. des.
TSF14:20Venezia Treviso
15t 40m
1 stopp
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL17:35Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
TSF05:20Venezia Treviso
7. nov.
TSF17:00Venezia Treviso
14t 55m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL18:00Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
TSF05:20Venezia Treviso
5. nov.
TSF13:15Venezia Treviso
15t 50m
2 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
16. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
TSF16:30Venezia Treviso
19. nov.
TSF10:15Venezia Treviso
19t 20m
1 stopp
OSL05:35Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Venezia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Venezia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
27. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
10t 35m
1 stopp
TSF16:35Venezia Treviso
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
TSF05:40Venezia Treviso
Ryanair
27. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
12t 05m
2 stopp
TSF16:35Venezia Treviso

Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Venezia
 • Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

  På flyreiser fraNorge til Venezia, benytter momondos brukere som regel airlines such as KLM, Norwegian, Lufthansa og Brussels Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Venezia

Under finner du alle flyplassene i Venezia sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Venezia fra flyplassen

Når du kommer med fly til Venezia Marco Polo lufthavn, kan du ta båt, taxi eller buss videre. Det går busser ca. Hvert 20.–30. minutt til Venezia-Santa Lucia jernbanestasjon, samt flybuss og ACTV-busser til Piazzale Roma og Mestre togstasjon. Reisetiden er på omtrent 20–30 minutter, og koster ca. € 5–10. Herfra må du gå eller ta båt videre til sentrum. Spaserer du ca. fem minutter ned til havnen, kan du ta en Alilaguna-båt rett inn til sentrum. Båten koster ca. € 10–20 per vei og bruker ca. en halvtime. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Venezia

Finn dine flybilletter til Venezia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Venezia
Raskeste flytid8t 40m
Billigst pris301 kr
Flyvninger fra Bergen til Venezia
Raskeste flytid7t 35m
Billigst pris1 319 kr
Flyvninger fra Trondheim til Venezia
Raskeste flytid11t 00m
Billigst pris3 072 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Venezia

Byen er bilfri, og derfor må du enten ta båt eller spasere når du vil komme deg fra A til B. Vannbussene, Vaporetti, er billigste måten å ta seg rundt i byen på. De koster mye mindre enn de klassiske gondolene. Kjøper du turistkortet Venezia Unica, fra ca. € 25–30 og opp, får du offentlig transport og en rekke attraksjoner inkludert i prisen.

På land må du ta beina fatt for å utforske vannbyen. En spasertur gjennom Venezia blir som et eget eventyr, med vakre broer, labyrintaktige smug og trange gater. Det sies at å gå seg vill i Venezia er en del av opplevelsen. Det anbefales å ta med kart, bare vær oppmerksom på at ikke alle gater er med på kartet.


Visumkrav for Venezia

Selv om det ikke er passkontroll i Norge når du skal fly til Venezia, kommer du deg ikke tilbake igjen fra Italia uten passet. Du må også vise pass når du skal sjekke inn på hoteller. Nødpass aksepteres som gyldig reisedokument, f.eks. hvis du reiser i siste liten og passet har utløpt. Husk at innreisebestemmelser kan endre seg på kort varsel, og det anbefales å sjekke nettsidene til den italienske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Venezia. Norske borgere trenger ikke visum for å fly til Venezia.


Start planleggingen av reisen til Venezia


De beste tingene å se og gjøre i Venezia

Hva bør jeg oppleve i Venezia?

Har du bestilt deg billige flybilletter til Venezia, kan du glede deg til å oppleve en verdensberømt by med over tusen års historie. Besøk fiskemarkedet med fersk sjømat, ta deg en gondoltur ned Canal Grande og se den spektakulære katedralen Basilica di San Marco på nært hold.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan fint booke billige flybilletter til Venezia for hele familien, for her venter det en spennende ferie for både store og små. Barna kommer til å elske å utforske kanalene og smågatene, og dagene kan varieres med sandslottbygging og bading på stranden. Campingplassene ved stranden er barnevennlige alternativer til hoteller i sentrum.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du er klar for litt shopping, finner du store moteforretninger og varehus nær Piazza San Marco. I tillegg finner du flere kjedebutikker langs Strada Nova, og kunst og håndverk finner du langs Calle delle Chiesa.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Hvert nabolag har sin egen historie og sjarm. I San Polo for eksempel, finner du byens eldste kirke, San Giacometto, og en livlig markedsplass. Området St. Mark derimot, har over 1000 år med historie på ryggen og er hjemstedet til mange historiske attraksjoner, som f.eks. Palazzo Ducale.