Finn billige fly til Venezia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Venezia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Venezia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Verona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Venezia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Venezia (I31)

Vanligvis er flyvninger til Venezia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Venezia, som i gjennomsnitt koster 1 807 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Venezia koster i gjennomsnitt kun 1 269 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni32 % dyrereDet koster ca. 2 380 kr for flyvninger til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember247 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Venezia?

Høysesong for å fly til Venezia og utforske den romantiske vannbyen, med alle sine øyer og broer, er fra sein vår til tidlig høst. Spesielt juni og juli er travle måneder når turistene flokker til for å spise italiensk gelato på torgene. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Venezia på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du booke fly og hotell sammen.

Drar du sein høst og vinter, slipper du svære folkemengder når du skal beundre vakre palazzoer. Dessuten har du gode muligheter til å spare penger ved å reise til Venezia i lavsesongen. Spesielt januar og november er ofte gunstige måneder hvor du kan gjøre et kupp på billige flybilletter til Venezia.

 • Hvilken flyvning til Venezia er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Venezia for 220 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Venezia. Du kan finne den billigste prisen til Venezia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Venezia?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Venezia. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 269 kr. Hvis du ikke kan fly til Venezia i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Venezia i mars ligger i gjennomsnitt på 1 401 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Venezia?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Venezia fra Norge er 30 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 818 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Venezia utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Venezia for 1 146 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Venezia?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Venezia på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Venezia på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 956 kr. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 294 kr for en reise fra Norge til Venezia.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Venezia?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Venezia på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Venezia på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 877 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 239 kr. Flyvninger til Venezia fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Når er det best å reise på en strandferie til Venezia?

  Hvis planen din er å tilbringe tid i Lido Beach når du besøker Venezia, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til juli, august da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Venezia?

  Venezia Treviso flyplass, Trieste Dei Legionari flyplass, Verona flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Bolzano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Venezia.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Venezia?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Venezia Treviso flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Venezia, med en gjennomsnittspris på 1 601 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Venezia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Venezia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
21. nov.
OSL06:25Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
VCE15:45Venezia Marco Polo
28. nov.
VCE03:10Venezia Marco Polo
9t 45m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 146 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. aug.
OSL07:25Oslo Gardermoen
21t 55m
1 stopp
VCE05:20Venezia Marco Polo
21. aug.
VCE04:10Venezia Marco Polo
28t 35m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 172 kr
Finn lignende
KLM
30. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
15t 50m
1 stopp
VCE18:20Venezia Marco Polo
6. sep.
VCE02:00Venezia Marco Polo
10t 20m
1 stopp
OSL12:20Oslo Gardermoen
1 234 kr
Finn lignende
Ryanair
14. aug.
OSL04:50Oslo Gardermoen
24t 25m
2 stopp
TSF05:15Venezia Treviso
21. aug.
TSF03:30Venezia Treviso
29t 15m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 490 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. aug.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
22t 40m
2 stopp
TSF04:35Venezia Treviso
6. sep.
TSF13:35Venezia Treviso
19t 55m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
1 172 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
VCE14:20Venezia Marco Polo
25. aug.
VCE06:40Venezia Marco Polo
6t 20m
1 stopp
OSL13:00Oslo Gardermoen
1 278 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Venezia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Venezia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Vueling
Ryanair
3. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
1 stopp
TSF08:10Venezia Treviso
Flere flyselskaper
3. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
12t 40m
2 stopp
VCE18:50Venezia Marco Polo
Vueling
12. aug.
OSL07:35Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
VCE17:05Venezia Marco Polo

Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Venezia

Reisende fra Norge kan fly til Venezia direkte på 2–3 timer. Fra Oslo er det Norwegian og KLM som tilbyr direkteflyvninger, men inkluderer du også mellomlandinger kan du sammenligne flere pristilbud. Lufthansa, Ryanair og easyJet er alle selskap med billige flybilletter til Venezia fra Oslo, så sant du ikke har noe imot mellomlandinger. Fra Bergen, Trondheim og flere andre flyplasser i Norge velger mange å fly til Venezia med KLM, Norwegian og SAS. Lavpriskjedene har ofte billige flybilletter til Venezia, bare husk at det kan påløpe ekstra gebyr og kostnader for valg av flysete, sjekke inn bagasje, o.l.


Flyplasser nære Venezia

Under finner du alle flyplassene i Venezia sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Venezia Marco Polo lufthavn, kan du ta båt, taxi eller buss videre. Det går busser ca. Hvert 20.–30. minutt til Venezia-Santa Lucia jernbanestasjon, samt flybuss og ACTV-busser til Piazzale Roma og Mestre togstasjon. Reisetiden er på omtrent 20–30 minutter, og koster ca. € 5–10. Herfra må du gå eller ta båt videre til sentrum. Spaserer du ca. fem minutter ned til havnen, kan du ta en Alilaguna-båt rett inn til sentrum. Båten koster ca. € 10–20 per vei og bruker ca. en halvtime. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Venezia

Finn dine flybilletter til Venezia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Venezia
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris776 kr
Flyvninger fra Bergen til Venezia
Raskeste flytid6t 25m
Billigst pris1 948 kr
Flyvninger fra Trondheim til Venezia
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris3 728 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Venezia?

Byen er bilfri, og derfor må du enten ta båt eller spasere når du vil komme deg fra A til B. Vannbussene, Vaporetti, er billigste måten å ta seg rundt i byen på. De koster mye mindre enn de klassiske gondolene. Kjøper du turistkortet Venezia Unica, fra ca. € 25–30 og opp, får du offentlig transport og en rekke attraksjoner inkludert i prisen.

På land må du ta beina fatt for å utforske vannbyen. En spasertur gjennom Venezia blir som et eget eventyr, med vakre broer, labyrintaktige smug og trange gater. Det sies at å gå seg vill i Venezia er en del av opplevelsen. Det anbefales å ta med kart, bare vær oppmerksom på at ikke alle gater er med på kartet.


Kan man reise til Venezia uten pass eller visum?

Selv om det ikke er passkontroll i Norge når du skal fly til Venezia, kommer du deg ikke tilbake igjen fra Italia uten passet. Du må også vise pass når du skal sjekke inn på hoteller. Nødpass aksepteres som gyldig reisedokument, f.eks. hvis du reiser i siste liten og passet har utløpt. Husk at innreisebestemmelser kan endre seg på kort varsel, og det anbefales å sjekke nettsidene til den italienske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Venezia. Norske borgere trenger ikke visum for å fly til Venezia.


Start planleggingen av reisen til Venezia


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Venezia?

Har du bestilt deg billige flybilletter til Venezia, kan du glede deg til å oppleve en verdensberømt by med over tusen års historie. Besøk fiskemarkedet med fersk sjømat, ta deg en gondoltur ned Canal Grande og se den spektakulære katedralen Basilica di San Marco på nært hold.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan fint booke billige flybilletter til Venezia for hele familien, for her venter det en spennende ferie for både store og små. Barna kommer til å elske å utforske kanalene og smågatene, og dagene kan varieres med sandslottbygging og bading på stranden. Campingplassene ved stranden er barnevennlige alternativer til hoteller i sentrum.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du er klar for litt shopping, finner du store moteforretninger og varehus nær Piazza San Marco. I tillegg finner du flere kjedebutikker langs Strada Nova, og kunst og håndverk finner du langs Calle delle Chiesa.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Hvert nabolag har sin egen historie og sjarm. I San Polo for eksempel, finner du byens eldste kirke, San Giacometto, og en livlig markedsplass. Området St. Mark derimot, har over 1000 år med historie på ryggen og er hjemstedet til mange historiske attraksjoner, som f.eks. Palazzo Ducale.