Finn billige fly til Venezia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Venezia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Venezia

Beste pris på enveisbillett

254 kr

Beste pris på tur/retur-billett

861 kr

Raskeste flytid

2t 40m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Venezia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 254 kr (Oslo Torp Sandefjord til Venezia Marco Polo).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Venezia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 861 kr (Oslo Torp Sandefjord til Venezia Marco Polo).
Den kjappeste flyvningen til Venezia fra Norge tar 2t 40m (Oslo Gardermoen til Venezia Marco Polo).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Venezia, deriblant Lufthansa, Norwegian og Air Serbia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Venezia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Venezia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Venezia Treviso flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Venezia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Venezia Treviso flyplass (TSF)

Vanligvis er flyvninger til Venezia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Venezia Treviso, som i gjennomsnitt koster 1 676 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Venezia koster i gjennomsnitt kun 1 478 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli43 % dyrereDet koster ca. 2 936 kr for flyvninger til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli423 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Venezia?

Høysesong for å fly til Venezia og utforske den romantiske vannbyen, med alle sine øyer og broer, er fra sein vår til tidlig høst. Spesielt juni og juli er travle måneder når turistene flokker til for å spise italiensk gelato på torgene. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Venezia på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du booke fly og hotell sammen.

Drar du sein høst og vinter, slipper du svære folkemengder når du skal beundre vakre palazzoer. Dessuten har du gode muligheter til å spare penger ved å reise til Venezia i lavsesongen. Spesielt januar og november er ofte gunstige måneder hvor du kan gjøre et kupp på billige flybilletter til Venezia.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Venezia for 116 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Venezia. Du kan finne den billigste prisen til Venezia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Venezia. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 478 kr. Hvis du ikke kan fly til Venezia i Januar, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Venezia i september ligger i gjennomsnitt på 1 673 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Venezia fra Norge er 59 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 060 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Venezia utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Venezia for 861 kr.

Hvis planen din er å tilbringe tid i Lido Beach når du besøker Venezia, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til juli, august da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

Venezia Treviso flyplass, Trieste Dei Legionari flyplass, Verona flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Bolzano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Venezia.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Venezia Treviso flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Venezia, med en gjennomsnittspris på 1 825 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Venezia Marco Polo hvis du ønsker å besøke Santa Croce. Det er den flyplassen i Venezia som ligger nærmest (7,0 km unna).

Flyplassen med kortest avstand til Lido Beach, er Venezia Marco Polo. Den ligger 13,2 km unna og er i Venezia.Flotte tilbud på flyreiser til Venezia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Venezia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
7. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
27t 50m
2 stopp
VCE14:45Venezia Marco Polo
13. okt.
VCE12:45Venezia Marco Polo
22t 55m
2 stopp
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
30t 00m
2 stopp
TSF16:55Venezia Treviso
13. okt.
TSF14:25Venezia Treviso
20t 05m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
27t 50m
2 stopp
VCE14:45Venezia Marco Polo
13. okt.
VCE12:45Venezia Marco Polo
15t 50m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. okt.
TRF12:05Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
TSF09:15Venezia Treviso
13. okt.
TSF14:25Venezia Treviso
20t 05m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
10. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
12t 10m
2 stopp
TSF17:55Venezia Treviso
17. sep.
TSF10:55Venezia Treviso
6t 00m
1 stopp
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 067 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
14t 45m
1 stopp
TSF08:45Venezia Treviso
20. sep.
TSF10:55Venezia Treviso
6t 00m
1 stopp
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 086 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Venezia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Venezia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Norwegian og Ryanair
Ryanair
19. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
11t 50m
1 stopp
VCE16:35Venezia Marco Polo
Ryanair
3. sep.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
29t 50m
2 stopp
TSF10:25Venezia Treviso
Ryanair
5. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
11t 50m
1 stopp
VCE16:35Venezia Marco Polo

Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Venezia

Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

På flyreiser fraNorge til Venezia, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, KLM, Norwegian og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Venezia

Under finner du alle flyplassene i Venezia sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Venezia fra flyplassen

Når du kommer med fly til Venezia Marco Polo lufthavn, kan du ta båt, taxi eller buss videre. Det går busser ca. Hvert 20.–30. minutt til Venezia-Santa Lucia jernbanestasjon, samt flybuss og ACTV-busser til Piazzale Roma og Mestre togstasjon. Reisetiden er på omtrent 20–30 minutter, og koster ca. € 5–10. Herfra må du gå eller ta båt videre til sentrum. Spaserer du ca. fem minutter ned til havnen, kan du ta en Alilaguna-båt rett inn til sentrum. Båten koster ca. € 10–20 per vei og bruker ca. en halvtime. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Venezia

Finn dine flybilletter til Venezia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Venezia
Raskeste flytid2t 40m
Laveste pris861 kr
Flyvninger fra Bergen til Venezia
Raskeste flytid10t 30m
Laveste pris1 321 kr
Flyvninger fra Trondheim til Venezia
Raskeste flytid9t 05m
Laveste pris4 746 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Venezia

Byen er bilfri, og derfor må du enten ta båt eller spasere når du vil komme deg fra A til B. Vannbussene, Vaporetti, er billigste måten å ta seg rundt i byen på. De koster mye mindre enn de klassiske gondolene. Kjøper du turistkortet Venezia Unica, fra ca. € 25–30 og opp, får du offentlig transport og en rekke attraksjoner inkludert i prisen.

På land må du ta beina fatt for å utforske vannbyen. En spasertur gjennom Venezia blir som et eget eventyr, med vakre broer, labyrintaktige smug og trange gater. Det sies at å gå seg vill i Venezia er en del av opplevelsen. Det anbefales å ta med kart, bare vær oppmerksom på at ikke alle gater er med på kartet.


Visumkrav for Venezia

Selv om det ikke er passkontroll i Norge når du skal fly til Venezia, kommer du deg ikke tilbake igjen fra Italia uten passet. Du må også vise pass når du skal sjekke inn på hoteller. Nødpass aksepteres som gyldig reisedokument, f.eks. hvis du reiser i siste liten og passet har utløpt. Husk at innreisebestemmelser kan endre seg på kort varsel, og det anbefales å sjekke nettsidene til den italienske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Venezia. Norske borgere trenger ikke visum for å fly til Venezia.


Start planleggingen av reisen til Venezia


De beste tingene å se og gjøre i Venezia

Har du bestilt deg billige flybilletter til Venezia, kan du glede deg til å oppleve en verdensberømt by med over tusen års historie. Besøk fiskemarkedet med fersk sjømat, ta deg en gondoltur ned Canal Grande og se den spektakulære katedralen Basilica di San Marco på nært hold.

Du kan fint booke billige flybilletter til Venezia for hele familien, for her venter det en spennende ferie for både store og små. Barna kommer til å elske å utforske kanalene og smågatene, og dagene kan varieres med sandslottbygging og bading på stranden. Campingplassene ved stranden er barnevennlige alternativer til hoteller i sentrum.

Dersom du er klar for litt shopping, finner du store moteforretninger og varehus nær Piazza San Marco. I tillegg finner du flere kjedebutikker langs Strada Nova, og kunst og håndverk finner du langs Calle delle Chiesa.

Hvert nabolag har sin egen historie og sjarm. I San Polo for eksempel, finner du byens eldste kirke, San Giacometto, og en livlig markedsplass. Området St. Mark derimot, har over 1000 år med historie på ryggen og er hjemstedet til mange historiske attraksjoner, som f.eks. Palazzo Ducale.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Venezia.

Ja. Alle flyreiser til Venezia på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Venezia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Venezia, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Venezia og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Venezia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Venezia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.