Finn billige fly til Venezia

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Venezia (VCE)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Venezia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Venezia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Verona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Venezia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Venezia (I31)

Vanligvis er flyvninger til Venezia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Venezia, som i gjennomsnitt koster 1 740 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Venezia koster i gjennomsnitt kun 1 222 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni32 % dyrereDet koster ca. 2 292 kr for flyvninger til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VENEZIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember247 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Venezia fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Venezia?

Høysesong for å fly til Venezia og utforske den romantiske vannbyen, med alle sine øyer og broer, er fra sein vår til tidlig høst. Spesielt juni og juli er travle måneder når turistene flokker til for å spise italiensk gelato på torgene. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Venezia på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du booke fly og hotell sammen.

Drar du sein høst og vinter, slipper du svære folkemengder når du skal beundre vakre palazzoer. Dessuten har du gode muligheter til å spare penger ved å reise til Venezia i lavsesongen. Spesielt januar og november er ofte gunstige måneder hvor du kan gjøre et kupp på billige flybilletter til Venezia.

Hvilken flyvning til Venezia er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Venezia for 212 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Venezia. Du kan finne den billigste prisen til Venezia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Venezia?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Venezia. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 222 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Venezia i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 349 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Venezia?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Venezia på, er ca. 30 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 750 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Venezia med en prislapp på kun 492 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Venezia?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Venezia på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 884 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Venezia på en torsdag, 2 208 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Venezia?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Venezia på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Venezia på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 807 kr. Flyvninger til Venezia er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 156 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Når er det best å reise på en strandferie til Venezia?

juli, august regnes for å være det beste tidspunktet å besøke Venezia på, for å dra til strandområder som Lido Beach.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Venezia?

Venezia Treviso flyplass, Trieste Dei Legionari flyplass, Verona flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Rimini Miramare flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Venezia.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Venezia?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Venezia Treviso flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Venezia, med en gjennomsnittspris på 1 541 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Venezia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Venezia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
13. jul.
06:05Oslo Gardermoen
2t 40m
08:45Venezia Treviso
20. jul.
03:00Venezia Treviso
2t 40m
05:40Oslo Gardermoen
Lufthansa
7. jul.
03:30Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
08:45Venezia Marco Polo
7. jul.
10:45Venezia Marco Polo
6t 55m
2 stopp
17:40Oslo Gardermoen
2 767 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jul.
02:30Oslo Gardermoen
4t 20m
1 stopp
06:50Venezia Marco Polo
7. jul.
11:20Venezia Marco Polo
7t 55m
1 stopp
19:15Oslo Gardermoen
1 791 kr
Finn lignende
Lufthansa
1. mai
07:35Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
18:55Venezia Marco Polo
11. mai
02:30Venezia Marco Polo
4t 20m
1 stopp
06:50Oslo Gardermoen
1 146 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. jul.
03:30Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
08:45Venezia Marco Polo
20. jul.
06:40Venezia Marco Polo
11t 00m
2 stopp
17:40Oslo Gardermoen
2 079 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
30. aug.
08:10Bergen Flesland
9t 20m
2 stopp
17:30Venezia Marco Polo
2. sep.
03:05Venezia Marco Polo
7t 25m
2 stopp
10:30Bergen Flesland
2 444 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Venezia

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Venezia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
19. jun.
15:20Oslo Gardermoen
2t 40m
18:00Venezia Treviso
Ryanair
26. jun.
15:20Oslo Gardermoen
2t 40m
18:00Venezia Treviso
Ryanair
27. jun.
04:05Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
11:40Venezia Treviso

Hvilke flyselskaper flyr til Venezia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Venezia

Reisende fra Norge kan fly til Venezia direkte på 2–3 timer. Fra Oslo er det Norwegian og KLM som tilbyr direkteflyvninger, men inkluderer du også mellomlandinger kan du sammenligne flere pristilbud. Lufthansa, Ryanair og easyJet er alle selskap med billige flybilletter til Venezia fra Oslo, så sant du ikke har noe imot mellomlandinger. Fra Bergen, Trondheim og flere andre flyplasser i Norge velger mange å fly til Venezia med KLM, Norwegian og SAS. Lavpriskjedene har ofte billige flybilletter til Venezia, bare husk at det kan påløpe ekstra gebyr og kostnader for valg av flysete, sjekke inn bagasje, o.l.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Venezia, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Venezia Marco Polo lufthavn, kan du ta båt, taxi eller buss videre. Det går busser ca. Hvert 20.–30. minutt til Venezia-Santa Lucia jernbanestasjon, samt flybuss og ACTV-busser til Piazzale Roma og Mestre togstasjon. Reisetiden er på omtrent 20–30 minutter, og koster ca. € 5–10. Herfra må du gå eller ta båt videre til sentrum. Spaserer du ca. fem minutter ned til havnen, kan du ta en Alilaguna-båt rett inn til sentrum. Båten koster ca. € 10–20 per vei og bruker ca. en halvtime. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Venezia

Finn dine flybilletter til Venezia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Venezia
Raskeste flytid
2t 40m
Billigste pris
679 kr
Flyvninger fra Bergen til Venezia
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
2 445 kr
Flyvninger fra Trondheim til Venezia
Raskeste flytid
13t 25m
Billigste pris
3 811 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Venezia?

Byen er bilfri, og derfor må du enten ta båt eller spasere når du vil komme deg fra A til B. Vannbussene, Vaporetti, er billigste måten å ta seg rundt i byen på. De koster mye mindre enn de klassiske gondolene. Kjøper du turistkortet Venezia Unica, fra ca. € 25–30 og opp, får du offentlig transport og en rekke attraksjoner inkludert i prisen.

På land må du ta beina fatt for å utforske vannbyen. En spasertur gjennom Venezia blir som et eget eventyr, med vakre broer, labyrintaktige smug og trange gater. Det sies at å gå seg vill i Venezia er en del av opplevelsen. Det anbefales å ta med kart, bare vær oppmerksom på at ikke alle gater er med på kartet.


Kan man reise til Venezia uten pass eller visum?

Selv om det ikke er passkontroll i Norge når du skal fly til Venezia, kommer du deg ikke tilbake igjen fra Italia uten passet. Du må også vise pass når du skal sjekke inn på hoteller. Nødpass aksepteres som gyldig reisedokument, f.eks. hvis du reiser i siste liten og passet har utløpt. Husk at innreisebestemmelser kan endre seg på kort varsel, og det anbefales å sjekke nettsidene til den italienske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Venezia. Norske borgere trenger ikke visum for å fly til Venezia.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Venezia?

Har du bestilt deg billige flybilletter til Venezia, kan du glede deg til å oppleve en verdensberømt by med over tusen års historie. Besøk fiskemarkedet med fersk sjømat, ta deg en gondoltur ned Canal Grande og se den spektakulære katedralen Basilica di San Marco på nært hold.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan fint booke billige flybilletter til Venezia for hele familien, for her venter det en spennende ferie for både store og små. Barna kommer til å elske å utforske kanalene og smågatene, og dagene kan varieres med sandslottbygging og bading på stranden. Campingplassene ved stranden er barnevennlige alternativer til hoteller i sentrum.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du er klar for litt shopping, finner du store moteforretninger og varehus nær Piazza San Marco. I tillegg finner du flere kjedebutikker langs Strada Nova, og kunst og håndverk finner du langs Calle delle Chiesa.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Hvert nabolag har sin egen historie og sjarm. I San Polo for eksempel, finner du byens eldste kirke, San Giacometto, og en livlig markedsplass. Området St. Mark derimot, har over 1000 år med historie på ryggen og er hjemstedet til mange historiske attraksjoner, som f.eks. Palazzo Ducale.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse