Finn billige fly til Salt Lake City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Salt Lake City

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Salt Lake City

Beste pris på enveisbillett

2 390 kr

Raskeste flytid

14t 00m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Salt Lake City fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 390 kr (Oslo Gardermoen til Salt Lake City Intl).
Den kjappeste flyvningen til Salt Lake City fra Norge tar 14t 00m (Oslo Gardermoen til Salt Lake City Intl).

De billigste flyvningene til flyplassene i Salt Lake City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Salt Lake City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Salt Lake City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Salt Lake City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Salt Lake City (SLC)

Vanligvis er flyvninger til Salt Lake City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Salt Lake City Intl, som i gjennomsnitt koster 8 284 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALT LAKE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober9 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Salt Lake City koster i gjennomsnitt kun 7 518 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALT LAKE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 10 493 kr for flyvninger til Salt Lake City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SALT LAKE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar887 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Salt Lake City fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Salt Lake City?

Når du bør reise til Salt Lake City avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve. Høysesongen her er om vinteren, og da er byen full av skientusiaster. Dersom du ønsker å reise hit i vintermånedene bør du være tidlig ute med å bestille ferien din, og du må være forberedt på at det kan være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Salt Lake City. Hvis du vil dra hit for å utforske den vakre naturen og gå fjellturer, bør du vurdere å reise hit om sommeren. Selv om dette ikke er høysesongen bør du likevel være tidlig ute med bestillingen. Den rimeligste tiden å reise hit er om høsten i september og oktober, når det er færre turister og svært rimelige hotell- og flypriser.

Den billigste måneden å fly til Salt Lake City fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 518 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Salt Lake City i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 538 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Salt Lake City på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 284 kr.

De som skal fly til Salt Lake City kan potensielt finne bedre priser for Ogden flyplass (50 km fra sentrum i Salt Lake City), eller Provo flyplass (62 km fra sentrum i Salt Lake City), avhengig av måned og avreiseflyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Salt Lake City

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Salt Lake City som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
TRDTrondheim Værnes (TRD)
34t 40m
SLCSalt Lake City Intl
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
14t 15m
SLCSalt Lake City Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Salt Lake City

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Salt Lake City, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
29. aug.
OSL05:10Oslo Gardermoen
31t 37m
3 stopp
SLC12:47Salt Lake City Intl
2 390 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. aug.
OSL15:50Oslo Gardermoen
33t 19m
2 stopp
SLC01:09Salt Lake City Intl
3 640 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. aug.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
31t 59m
3 stopp
SLC01:09Salt Lake City Intl
5 673 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Salt Lake City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Salt Lake City

Hvilke flyselskaper flyr til Salt Lake City?

KLM, Delta, Lufthansa og British Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Salt Lake City jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Salt Lake City med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Delta til Salt Lake City

Delta flyr til Salt Lake City ca. 52 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Delta, men det er funnet priser helt nede i 7 529 kr fra Oslo Gardermoen til Salt Lake City. Delta har fått en score på 7,8/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til Salt Lake City

Priser for fly med KLM til Salt Lake City kan koste fra så lite som 6 142 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 29 flyene som KLM flyr til Salt Lake City i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med KLM til Salt Lake City, koster fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM har fått en score på 7,7/10 av momondo-brukere basert på totalt 133 vurdering.


Flyplasser nære Salt Lake City

Under finner du alle flyplassene i Salt Lake City sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Salt Lake City, ankommer du Salt Lake City/Salt Lake City internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 6,5 kilometer fra byen, og det tar kun 13 minutter å kjøre til sentrum med taxi eller leiebil. En taxitur koster vanligvis omtrent 25 USD (ca. 218 NOK). Alternativt kan du også ta tog, og TRAX light rail er den rimeligste måten å komme seg inn til byen på. Togturen tar kun 20 minutter til hjertet av Salt Lake City, og koster 2,50 USD hver vei (ca. 22 NOK). Du kan også ta en del shuttlebuss med SuperShuttle eller Express Shuttle, som koster omtrent 15 USD (ca. 130 NOK) hver vei.


Populære flybilletter til Salt Lake City

Finn dine flybilletter til Salt Lake City med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Salt Lake City
Raskeste flytid34t 40m
Billigst pris11 832 kr
Flyvninger fra Oslo til Salt Lake City
Raskeste flytid14t 15m
Billigst pris7 508 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Salt Lake City

Den beste måten å komme seg rundt i Salt Lake City på, er med bil eller offentlig transport. Dersom du ønsker å utforske nærområdene for å stå på ski eller oppleve villmarken, bør du vurdere å leie egen bil enten på flyplassen eller i sentrum. Hvis du ser etter transportmidler for å utforske sentrum, kan du benytte deg av offentlige busser eller tog med TRAX light rail. Noen områder i byen, som for eksempel rundt Temple Square, er svært fotgjengervennlige, og kan best utforskes til fots. Det kan imidlertid være store avstander i andre områder, og da bør du enten ha bil eller benytte deg av offentlig kommunikasjon.


Visumkrav for Salt Lake City

Du kan ikke fly til Salt Lake City uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og passet må være maskinlesbart. I tillegg må du søke om innreise til USA via den offisielle ESTA-siden minimum 3 dager før innreise. Søknaden koster 14 USD (ca. 122 NOK), og betales med kredittkort.


Start planleggingen av reisen til Salt Lake City


De beste tingene å se og gjøre i Salt Lake City

Det er mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg under ditt opphold i Salt Lake City. Blant annet bør du ta turen innom Temple Square, som er det hellige stedet til mormonerne. Her finner du mormontempelet, mormontabernakelet, tempelannekset og flere andre monumenter. Besøk også Joseph Smith Memorial Building og ta en tur i Liberty Park for en hyggelig dag ute.

Du bør sørge for å ha reiseforsikring i orden før du flyr til Salt Lake City. Denne burde minimum dekke ulykker, sykdom, reisegods, avbestilling, hjemtransport ved sykdom og dødsfall.

Det er helt trygt å drikke vannet fra springen i Salt Lake City.

Det er vanlig å gi 15-25 % i tips på restauranter, hoteller og til taxisjåfører, avhengig av hvor fornøyd du er med servicen.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Salt Lake City når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Salt Lake City, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Salt Lake City for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Salt Lake City. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler for flyreiser til Salt Lake City er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.