Finn billige fly til Kahului

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Kahului (OGG)
søn.. 11.4.
søn.. 18.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kahului

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kahului fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kahului

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kahului

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kahului (OGG)

Vanligvis er flyvninger til Kahului fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kahului, som i gjennomsnitt koster 7 644 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober51 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kahului koster i gjennomsnitt kun 3 754 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli79 % dyrereDet koster ca. 13 656 kr for flyvninger til Kahului fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober656 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kahului fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Kahului?

Når du bør reise til Kahului avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Med et tropisk klima er dette en ideell feriedestinasjon året rundt, med en gjennomsnittlig dagtemperatur på 23 °C om vinteren og 29 °C om sommeren. Det er mest nedbør i landet fra november til mars, og dette er følgende også de månedene hvor det er størst sjanse for å finne billig overnatting og billig fly til Kahului. Det er også relativt rimelig å reise hit om våren og om høsten, og i disse sesongene er det færre turister på øya. Dersom du reiser hit ved juletider og om sommeren bør du være forberedt på høyere priser og større folkemengder.

Hvilken flyvning til Kahului er den absolutt billigste?

1 812 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kahului. Denne flyvningen er fra Seattle, og er 84 % billigere enn de fleste flyvninger til Kahului. Du kan finne den billigste prisen til Kahului fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Kahului?

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Kahului fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 754 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kahului i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Kahului i Januar er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 756 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kahului?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Kahului fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 6 429 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en onsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 8 387 kr for en reise fra Norge til Kahului.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kahului?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kahului. Hvis du planlegger å fly til Kahului, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kapalua West Maui flyplass (23 km fra sentrum i Kahului), eller Hana flyplass (49 km fra sentrum i Kahului).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kahului?

Kapalua West Maui flyplass har en gjennomsnittspris på 1 362 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kahului. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kahului

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kahului som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
18. aug.
02:30Oslo Gardermoen
24t 02m
2 stopp
02:32Kahului
21. aug.
18:40Kahului
24t 25m
2 stopp
19:05Oslo Gardermoen
8 849 kr
Finn lignende
KLM
17. aug.
02:30Oslo Gardermoen
24t 02m
2 stopp
02:32Kahului
21. aug.
18:40Kahului
27t 00m
2 stopp
21:40Oslo Gardermoen
8 501 kr
Finn lignende
Lufthansa
14. aug.
02:40Oslo Gardermoen
22t 55m
2 stopp
01:35Kahului
24. aug.
17:35Kahului
28t 25m
2 stopp
22:00Oslo Gardermoen
8 136 kr
Finn lignende
KLM
19. aug.
02:30Oslo Gardermoen
24t 02m
2 stopp
02:32Kahului
23. aug.
18:00Kahului
27t 40m
2 stopp
21:40Oslo Gardermoen
8 289 kr
Finn lignende
KLM
18. aug.
02:30Oslo Gardermoen
24t 02m
2 stopp
02:32Kahului
23. aug.
18:00Kahului
27t 40m
2 stopp
21:40Oslo Gardermoen
8 637 kr
Finn lignende
KLM
19. aug.
02:30Oslo Gardermoen
24t 02m
2 stopp
02:32Kahului
22. aug.
18:00Kahului
27t 40m
2 stopp
21:40Oslo Gardermoen
9 189 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kahului?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kahului

Du kan ikke bestille flybilletter til Kahului direkte fra Norge, og vanligvis får du minimum to mellomlandinger både på utreise og retur. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet KLM, SAS, Air France, United Airlines og American Airlines, og den totale flytiden hver vei er 22-37 timer. Som regel er det større sjanse for å finne billige flybilletter til Kahului dersom du velger flyvninger med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kahului, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Kahului, ankommer du Kahului/Kahului lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med buss, shuttle, taxi, leiebil eller forhåndsbestilt transport. Det rimeligste alternativet er en flybuss som går rett utenfor terminalbygget. Både linje 35 og 40 har avgang hvert 90. minutt, og kjører ulike ruter til byen og nærliggende områder. Det går også en shuttleservice fra flyplassen til forskjellige steder i sentrum, og du finner taxier utenfor bagasjehallen. En taxitur til Kahului sentrum koster omtrent 13 USD (ca. 114 NOK). Alternativt kan du forhåndsbestille transport før reisen din, eller leie egen bil fra en av de åtte leiebilselskapene som finnes på flyplassen.


Hvordan kommer man seg rundt i Kahului?

Det er enkelt å komme seg rundt i Kahului, og dersom du ønsker å virkelig oppleve den sjarmerende lokale atmosfæren, bør du vurdere å ta beina fatt for å utforske sentrum. Rusle rundt i de koselige gatene og spis lunsj på en av de mange utekafeene mens du observerer det lokale livet. Du kan også hoppe på en av turistbussene for å reise til de viktigste attraksjonene, eller ta en lokalbuss for å komme deg rundt. Det finnes også mange taxier du kan benytte deg av her for å komme fra A til B, men det beste alternativet er kanskje å leie bil og kjøre selv.


Kan man reise til Kahului uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Kahului uten pass som er maskinlesbart, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg trenger du innreisetillatelse for å reise til USA, også kjent som ESTA eller Visa Waiver. Denne søknaden må fylles ut minimum tre dager før reisen.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Kahului?

Kahului er en vakker feriedestinasjon å besøke, og det er mange ulike severdigheter du bør få med deg mens du er her. Blant annet burde du ta turen til Haleakala nasjonalpark for å se den storslåtte og frodige naturen som byr på unike turmuligheter, og deretter videre til strandparadiset Kaanapali Beach, en av Amerikas vakreste strender. Du bør også dra til statsparken Wai?anapanapa som ligger langs Mauis vulkanske kystlinje, og Iao Valley statspark for å se en variert lokal flora og fauna, flotte turstier og unike geologiske formasjoner. En tur til Kahului er heller ikke komplett uten å ha besøkt Maui Nui botaniske hage.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha en reiseforsikring i orden før du flyr til Kahului. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan drikke vannet fra springen i Hawaii, men mange foretrekker likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld. (Priser sjekket 18/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse