Finn billige fly til Kahului

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kahului

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kahului

Beste pris på tur/retur-billett

10 225 kr

Raskeste flytid

25t 23m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kahului fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 225 kr (Oslo Gardermoen til Kahului).
Den kjappeste flyvningen til Kahului fra Norge tar 25t 23m (Oslo Gardermoen til Kahului).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kahului, deriblant Lufthansa og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kahului

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kahului fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kahului

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kahului

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kahului (OGG)

Vanligvis er flyvninger til Kahului fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kahului, som i gjennomsnitt koster 9 466 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kahului koster i gjennomsnitt kun 6 732 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril20 % dyrereDet koster ca. 11 402 kr for flyvninger til Kahului fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KAHULUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kahului fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kahului?

Når du bør reise til Kahului avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Med et tropisk klima er dette en ideell feriedestinasjon året rundt, med en gjennomsnittlig dagtemperatur på 23 °C om vinteren og 29 °C om sommeren. Det er mest nedbør i landet fra november til mars, og dette er følgende også de månedene hvor det er størst sjanse for å finne billig overnatting og billig fly til Kahului. Det er også relativt rimelig å reise hit om våren og om høsten, og i disse sesongene er det færre turister på øya. Dersom du reiser hit ved juletider og om sommeren bør du være forberedt på høyere priser og større folkemengder.

1 783 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kahului. Denne flyvningen er fra Los Angeles, og er 81 % billigere enn de fleste flyvninger til Kahului. Du kan finne den billigste prisen til Kahului fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Kahului i mars, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Kahului i september ligger i gjennomsnitt på 8 240 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kahului. Hvis du planlegger å fly til Kahului, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kapalua West Maui flyplass (23 km fra sentrum i Kahului), eller Hana flyplass (49 km fra sentrum i Kahului).

Kapalua West Maui flyplass har en gjennomsnittspris på 9 204 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kahului. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Kahului

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kahului som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
10. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
25t 23m
2 stopp
OGG02:33Kahului
20. nov.
OGG04:57Kahului
26t 28m
2 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
10 225 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
26t 55m
2 stopp
OGG04:05Kahului
19. nov.
OGG19:19Kahului
36t 01m
2 stopp
OSL07:20Oslo Gardermoen
14 000 kr
Finn lignende
KLM
10. nov.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
27t 17m
2 stopp
OGG04:37Kahului
20. nov.
OGG18:55Kahului
26t 50m
2 stopp
TRF21:45Oslo Torp Sandefjord
14 690 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kahului

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kahului, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av American Airlines
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
25t 23m
OGGKahului

Hvilke flyselskaper flyr til Kahului?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kahului

Hvilke flyselskaper flyr til Kahului?

KLM, Lufthansa, Air France og Delta er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kahului jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kahului med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Air France til Kahului

Det går 6 fly med Air France til Kahului under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Los Angeles Intl, og den beste billettprisen med Air France som er funnet på momondo, kostet 7 798 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Kahului). Air France har en score på 7,6 basert på 199 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Kahului

8 407 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med KLM til Kahului som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. KLM har 7 flyvninger til Kahului de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 152 momondo-brukere har vurdert KLM og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,5/10.


Flyplasser nære Kahului

Under finner du alle flyplassene i Kahului sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Kahului, ankommer du Kahului/Kahului lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med buss, shuttle, taxi, leiebil eller forhåndsbestilt transport. Det rimeligste alternativet er en flybuss som går rett utenfor terminalbygget. Både linje 35 og 40 har avgang hvert 90. minutt, og kjører ulike ruter til byen og nærliggende områder. Det går også en shuttleservice fra flyplassen til forskjellige steder i sentrum, og du finner taxier utenfor bagasjehallen. En taxitur til Kahului sentrum koster omtrent 13 USD (ca. 114 NOK). Alternativt kan du forhåndsbestille transport før reisen din, eller leie egen bil fra en av de åtte leiebilselskapene som finnes på flyplassen.


Populære flybilletter til Kahului

Finn dine flybilletter til Kahului med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kahului
Raskeste flytid25t 23m
Laveste pris10 225 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kahului

Det er enkelt å komme seg rundt i Kahului, og dersom du ønsker å virkelig oppleve den sjarmerende lokale atmosfæren, bør du vurdere å ta beina fatt for å utforske sentrum. Rusle rundt i de koselige gatene og spis lunsj på en av de mange utekafeene mens du observerer det lokale livet. Du kan også hoppe på en av turistbussene for å reise til de viktigste attraksjonene, eller ta en lokalbuss for å komme deg rundt. Det finnes også mange taxier du kan benytte deg av her for å komme fra A til B, men det beste alternativet er kanskje å leie bil og kjøre selv.


Visumkrav for Kahului

Du kan ikke fly til Kahului uten pass som er maskinlesbart, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg trenger du innreisetillatelse for å reise til USA, også kjent som ESTA eller Visa Waiver. Denne søknaden må fylles ut minimum tre dager før reisen.


Start planleggingen av reisen til Kahului


De beste tingene å se og gjøre i Kahului

Kahului er en vakker feriedestinasjon å besøke, og det er mange ulike severdigheter du bør få med deg mens du er her. Blant annet burde du ta turen til Haleakala nasjonalpark for å se den storslåtte og frodige naturen som byr på unike turmuligheter, og deretter videre til strandparadiset Kaanapali Beach, en av Amerikas vakreste strender. Du bør også dra til statsparken Wai?anapanapa som ligger langs Mauis vulkanske kystlinje, og Iao Valley statspark for å se en variert lokal flora og fauna, flotte turstier og unike geologiske formasjoner. En tur til Kahului er heller ikke komplett uten å ha besøkt Maui Nui botaniske hage.

Du bør ha en reiseforsikring i orden før du flyr til Kahului. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Du kan drikke vannet fra springen i Hawaii, men mange foretrekker likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kahului når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kahului, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Kahului med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Kahului ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Kahului nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Kahului og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kahului

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kahului

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.