Finn billige fly til Philadelphia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Philadelphia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Philadelphia

Beste pris på enveisbillett

2 887 kr

Raskeste flytid

14t 17m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Philadelphia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 887 kr (Oslo Gardermoen til Philadelphia Intl).
Den kjappeste flyvningen til Philadelphia fra Norge tar 14t 17m (Oslo Gardermoen til Philadelphia Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Philadelphia, deriblant Lufthansa og Delta.

De billigste flyvningene til flyplassene i Philadelphia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Philadelphia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Philadelphia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Philadelphia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til New York Newark flyplass (EWR)

Vanligvis er flyvninger til Philadelphia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til New York Newark, som i gjennomsnitt koster 5 252 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHILADELPHIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Philadelphia koster i gjennomsnitt kun 4 947 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHILADELPHIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai66 % dyrereDet koster ca. 11 022 kr for flyvninger til Philadelphia fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PHILADELPHIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni515 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Philadelphia fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Philadelphia?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Philadelphia, lå på 1 331 kr/per person fra Toronto, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Philadelphia. Du kan finne den billigste prisen til Philadelphia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Philadelphia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 947 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Philadelphia i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 463 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Philadelphia. Hvis du planlegger å fly til Philadelphia, bør du vurdere å bestille flyvninger til Trenton-Mercer flyplass (46 km fra sentrum i Philadelphia), Greater Wilmington flyplass (49 km fra sentrum i Philadelphia), Atlantic City flyplass (74 km fra sentrum i Philadelphia), Allentown-Bethlehem flyplass (81 km fra sentrum i Philadelphia), eller New York Newark flyplass (117 km fra sentrum i Philadelphia).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Philadelphia, er vanligvis Allentown-Bethlehem flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 165 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Philadelphia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Philadelphia som nylig ble funnet av brukere på momondo
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
15t 35m
PHLPhiladelphia Intl
Lufthansa
BGOBergen Flesland
23t 06m
PHLPhiladelphia Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Philadelphia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Philadelphia, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL07:50Oslo Gardermoen
17t 27m
1 stopp
PHL01:17Philadelphia Intl
2 887 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL07:50Oslo Gardermoen
37t 03m
2 stopp
PHL20:53Philadelphia Intl
3 023 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL13:15Oslo Gardermoen
46t 53m
3 stopp
PHL12:08Philadelphia Intl
3 033 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Philadelphia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Philadelphia

Hvilke flyselskaper flyr til Philadelphia?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Philadelphia from Norge are Lufthansa, British Airways, KLM and Icelandair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Philadelphia

Det mest populære flyselskapet for fly til Philadelphia på momondo, er KLM som har 27 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Atlanta Hartsfield Jackson, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Philadelphia, kostet 4 676 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Philadelphia, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 152 KLM vurdering, har det fått en score på 7,5 av momondo-brukere.

Flyvninger med Icelandair til Philadelphia

Flytilbud med Icelandair til Philadelphia starter fra 3 474 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Icelandair vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Boston Logan Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Icelandair til Philadelphia, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Icelandair får 7,4/10 i score, basert på 90 vurderinger.


Populære flybilletter til Philadelphia

Finn dine flybilletter til Philadelphia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Philadelphia
Raskeste flytid15t 35m
Laveste pris6 104 kr
Flyvninger fra Stavanger til Philadelphia
Raskeste flytid27t 51m
Laveste pris6 260 kr
Flyvninger fra Bergen til Philadelphia
Raskeste flytid23t 06m
Laveste pris6 337 kr

Start planleggingen av reisen til Philadelphia


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Philadelphia på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Philadelphia som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Philadelphia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Philadelphia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Philadelphia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Philadelphia og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Philadelphia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Philadelphia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.