Hoteller i USA

Finn de beste tilbudene på 639 537 hotels i USA

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i USA

Leter du etter en by å besøke i USA? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
996 kr - 2 369 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I USA Las Vegas 34 % billigere Hoteller i Las Vegas er de billigste i USA med en gjennomsnittspris på kun 996 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I USA Key West 58 % dyrere Key West har de dyreste hotellene i USA med rom som har en gjennomsnittspris på 2 369 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I USA New York 68 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i New York enn noen annen by i USA

Populære byer i USA

Bestill et av de beste tilbudene USA som tilbys på disse populære stedene

USA reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om USA

Når er det billigst å besøke USA?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i USA, bør du vurdere å besøke landet i juni som er den billigste måneden med priser helt nede i 1 164 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i september hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i USA velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i USA, men størstedelen av de som reiser til USA tilbringer mest tid i New York.

Hvilken by i USA har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 2 369 kr per natt for et hotellrom i Key West. Dette er ca. 58 % dyrere enn alle andre byer i USA.

Hvilken by i USA har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker USA er Las Vegas. Med en gjennomsnittspris på 810 kr per natt, er Las Vegas ca. 62 % billigere enn andre byer i USA.


Oppdag disse regionene i USA

Finn det perfekte området i USA for den neste reisen din