Hoteller i USA

Finn tilbud på 82 904 hoteller i USA

USA
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i USA

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i USA
Pris
kr650
kr4657
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i USA

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i USA

Pris

1 476 kr–4 710 kr

BILLIGSTE BY I USAOrlando43 % billigereHoteller i Orlando er de billigste i USA med en gjennomsnittspris på kun 1 476 kr per natt
DYRESTE BY I USAKey West45 % dyrereKey West har de dyreste hotellene i USA med rom med en gjennomsnittspris på 4 710 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I USANew York73 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i New York enn noen annen by i USA

Ting å gjøre i USA


Hoteller i populære byer i USA

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i USA, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i USA

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i USA
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
15 %forventet prisnedgang
19 %forventet prisøkning

Pris

2 044 kr–2 945 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 515 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 213 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i USA

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i USA

Laveste hotellpris

430 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

1 Hotel South Beach

Hoteller i nærheten av flyplassen

8256

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i USA funnet siste 7 dager er 430 kr/natten. Denne prisen fås hos Como Metropolitan Miami Beach, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos 1 Hotel South Beach, det mest populære 5-stjerners hotellet i USA(8,5/10 rating - basert på 750 anmeldelser).
Det er er 8 256 hoteller i USA i nærheten av Los Angeles Intl. Neugut Lax med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i USA. Gjennomsnittprisen for 7 dager i USA siste uken er 16 514 kr.

Informasjon om opphold i USA

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i USA

USA er et stort land med mye variasjon og mange alternativer når det kommer til byer og steder å besøke, og nettopp på grunn av dette så finnes det noe for mer eller mindre enhver smak. Blant de mest populære byene å besøke er New York i øst, Los Angeles og Las Vegas i vest og Miami i sør. New York er perfekt å oppdage til fots, gå fra sted til sted og ta inn alle inntrykkene på veien, men byen har også et stort t-banesystem, subway, som gjør at du raskt kommer dit du skal, hele døgnet. Her kan for eksempel overnatte på The William. Los Angeles har et litt dårligere kollektivtilbud, men de aller fleste steder kan du benytte deg av såkalte rideshare-apper som Uber og Lyft, som gjør at du enkelt kommer deg frem allikevel. Her kan du for eksempel overnatte på The Line Hotel. Minneapolis i nord er også en flott og moderne by med et vell av attraksjoner og opplevelser. Byen har busser og en lightrail, som gjør et besøk litt enklere, og et hotellalternativ her er Millennium Minneapolis. Det er forholdsvis greit å benytte seg av leiebil i USA, men vær obs på at kjørereglene kan variere fra stat til stat.

I et så stort land som USA er det masser av attraksjoner å velge mellom. En av de mest populære er Grand Canyon i Arizona – et imponerende naturfenomen. Byer som New York har et vell av attraksjoner å by på, alt fra museer til monumenter og parker, som for eksempel The Metropolian Museum of Art og Central Park. USA er et land kjent for sport, og i mange av de større byene kan du finne stadioner der du kan oppleve for eksempel baseball- eller amerikanske fotballkamper. For musikkelskere kan Nashville eller Graceland i Memphis, Elvis Presley’s tidligere bolig, være verdt å besøke. Er du et ordentlig stranddyr, kan Miami og Miami Beach være den ultimale destinasjon, hvor du for eksempel kan bo på KAYAK Miami Beach. Du har mange alternativer å velge mellom når du er på utkikk etter attraksjoner i USA, og du kan finne gode alternativer til hotell i USA og bestille gjennom momondo.


momondos favoritthoteller i USA

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i USA

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i USA. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i USA. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til USA