Hoteller i USA

Finn de beste tilbudene på 782 074 hotels i USA

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i USA

Leter du etter en by å besøke i USA? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
1 009 kr - 2 401 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I USA Las Vegas 34 % billigere Hoteller i Las Vegas er de billigste i USA med en gjennomsnittspris på kun 1 009 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I USA Key West 58 % dyrere Key West har de dyreste hotellene i USA med rom som har en gjennomsnittspris på 2 401 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I USA New York 68 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i New York enn noen annen by i USA

Populære byer i USA

Bestill et av de beste tilbudene USA som tilbys på disse populære stedene

USA reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om USA

Når er det billigst å besøke USA?

Med en prislapp på kun 1 179 kr per natt i gjennomsnitt, er juni den billigste måneden for hotellovernattinger i USA. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i USA er september.

Hvor i USA velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i New York enn noen andre byer når de reiser til USA.

Hvilken by i USA har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i USA, kommer det ikke som noen overraskelse at Marco Island har de dyreste hotellrommene med en pris på 2 572 kr per natt – 65 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i USA har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til USA, bør du vurdere å bo i Las Vegas. Ifølge dataene våre er Las Vegas den billigste byen å overnatte i ved reiser til USA, med en gjennomsnittspris på 914 kr per natt, som er 65 % lavere enn gjennomsnittet for landet.


Oppdag disse regionene i USA

Finn det perfekte området i USA for den neste reisen din