Finn billige fly til San Diego

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 5.10.
on. 12.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til San Diego

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for San Diego

Beste pris på enveisbillett

5 200 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 383 kr

Raskeste flytid

18t 05m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til San Diego fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 200 kr (Oslo Gardermoen til San Diego).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til San Diego fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 383 kr (Oslo Gardermoen til San Diego).
Den kjappeste flyvningen til San Diego fra Norge tar 18t 05m (Oslo Gardermoen til San Diego).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til San Diego, deriblant American Airlines, United Airlines og British Airways.

San Diego flyinnsikt og trender

Se innsikt for San Diego-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til San Diego?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke San Diego i løpet av mars, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 327 kr.

Hvilken flyvning til San Diego er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til San Diego fra Orlando fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til San Diego. Du kan finne den billigste prisen til San Diego fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til San Diego?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i San Diego Du flyr fra. Som eksempel tar det 17t 55m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til San Diego. På den annen side tar det 21t 01m å fly fra Bergen Flesland til San Diego i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til San Diego?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til San Diego på, er 27 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 480 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i San Diego

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Diego fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Diego

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Diego

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Diego (SAN)

Vanligvis er flyvninger til San Diego fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Diego, som i gjennomsnitt koster 8 480 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN DIEGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Diego koster i gjennomsnitt kun 7 091 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN DIEGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli39 % dyrereDet koster ca. 11 786 kr for flyvninger til San Diego fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN DIEGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli320 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Diego fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til San Diego

Du kan trygt booke fly til San Diego året rundt. Den spennende byen har nemlig mye å frise med uansett årstid, fra hvalsafari om vinteren til musikkfestivaler om sommeren. Høysesongen varer fra juni–august, og det anbefales å være raskt ute med å bestille hotell og flybilletter til San Diego om du skal reise i fellesferien. Våren og høsten er også en fin tid å reise til San Diego på, og både hotell og flyreiser er ofte ganske billige. Det kan regne endel i desember–februar, men temperaturene er allikevel behagelige. Du kan være heldig og finne svært billige fly til San Diego når du reiser i lavsesongen. Hotellene pleier også å være rimelige. Vinteren passer utmerket for alle som reiser på budsjett. Du kan fortsatt nyte alle severdighetene som byen er så kjent for, bare pass på at du pakker med deg en paraply. Det bør nevnes at desember kan være ganske travel, særlig rundt jul og nyttår. En tur til San Diego rundt juletider passer ypperlig for alle som vil unnslippe vinterkulden og se de vakre juledekorasjonene som settes opp langs stranden på San Diego Bay Parade of Lights.

San Diego Carlsbad-Palomar flyplass, Santa Ana John Wayne flyplass, Palm Springs Mnpl flyplass, Imperial County flyplass eller Ontario Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til San Diego.

Du kan finne tilbud for Santa Ana John Wayne flyplass for i gjennomsnitt 6 888 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.



Flotte tilbud på flyreiser til San Diego

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til San Diego som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til San Diego

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til San Diego

Hvilke flyselskaper flyr til San Diego?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til San Diego

Hvilke flyselskaper flyr til San Diego?

På reiser til San Diego fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: British Airways, KLM, Lufthansa eller United Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Delta til San Diego

Delta flyr til San Diego ca. 34 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Delta, men det er funnet priser helt nede i 6 311 kr fra Oslo Gardermoen til San Diego. Delta har fått en score på 7,9/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til San Diego

Priser for fly med KLM til San Diego kan koste fra så lite som 6 232 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 23 flyene som KLM flyr til San Diego i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med KLM til San Diego, koster fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM har fått en score på 7,6/10 av momondo-brukere basert på totalt 167 vurdering.


Flyplasser nære San Diego

Under finner du alle flyplassene i San Diego sammen med avstanden til sentrum

Du har mange valgmuligheter når du skal reise fra flyplassen til sentrum. Du kan først ta bussen Metropolitan Transit System Route 992, og deretter reise videre med tog og bybane. Du kan også sitte på med bussen helt inn til byen. Bussen stopper ved Terminal 1 og 2 hvert 15. minutt på hverdager og hvert 30. minutt i helger. Du må gå av bussen ved Santa Fe Depot for å reise videre med tog. Det går tog herfra til nærliggende områder og til andre byer. Bybanen er veldig praktisk for å reise til populære attraksjoner og severdigheter, og den går både til sentrum og til gamlebyen. Hvis du heller vil ta taxi, er det bare å følge skiltene til Transportation Plaza. Du blir tildelt første tilgjengelige taxi, med mindre du har ønsker om et spesifikt taxiselskap. Vil du heller leie bil under oppholdet ditt? Mange bilutleieselskaper lar deg hente og levere leiebilen på flyplassen. Gratis shuttle-busser tar deg til og fra terminalene og senteret for bilutleie.


Populære flybilletter til San Diego

Finn dine flybilletter til San Diego med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til San Diego
Raskeste flytid24t 55m
Laveste pris8 466 kr
Flyvninger fra Stavanger til San Diego
Raskeste flytid46t 28m
Laveste pris8 251 kr
Flyvninger fra Bergen til San Diego
Raskeste flytid21t 01m
Laveste pris6 919 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i San Diego

San Diego er en ganske flat by, og det er enkelt å sykle rundt i sentrum. Du kan leie sykler i alt fra en time til flere dager. Du kan dessuten ta sykkelen med gratis på ferjene som går mellom Broadway Pier og B Ave i Coronado. Det er også muligheter for å ta vanntaxi rundt i sentrum og Cornado. Det går hyppige busser rundt i byen som kobler sammen de fleste nabolag med strendene, sentrum og attraksjonene. Bybanen er, som nevnt ovenfor, et godt alternativ når du skal på sightseeing. Det koster 2–3 USD (20–30 NOK) per enkeltbillett med bybane og buss. Du bør vurdere å kjøpe et dagspass for bussturer i sentrum for 5 USD (50 NOK), todagersbillett for 9 USD (90 NOK), tredagersbillett for 12 USD (120 NOK) og firedagersbillett for 15 USD (150 NOK) om du skal bruke mye kollektivtransport. Det er også mulig å kjøpe reisekort som gjelder for 14 og 30 dager.


Visumkrav for San Diego

Det er ikke mulig å reise til San Diego uten pass, og alle som reiser visumfritt må registrere seg i ESTA-databasen i forkant av reisen for å slippe inn i USA. Du kan søke om visum ved ambassaden om du ikke kan registrere deg i ESTA, og du må kontakte dem for å få mer informasjon.


Start planleggingen av reisen til San Diego


De beste tingene å se og gjøre i San Diego

Hva bør oppleves i San Diego?

En av byens mest populære severdigheter er kulturparken Balboa Park. Her finner du museer, vakre hager, teater, bygninger med fascinerende arkitektur og mye mer. Du bør også besøke den populære stranden Pacific Beach for å sole deg, bade og surfe.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barnefamilier har en festelig dag i vente på SeaWorld San Diego, en stor vannpark med attraksjoner og show. Balboa Park bør også besøkes for å nyte en piknik i solen mens ungene får løpe rundt og leke.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til San Diego når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til San Diego, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til San Diego med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til San Diego ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til San Diego, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til San Diego og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.