Finn billige fly til Jacksonville

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jacksonville

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jacksonville fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jacksonville

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jacksonville

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jacksonville (JAX)

Vanligvis er flyvninger til Jacksonville fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jacksonville Intl, som i gjennomsnitt koster 6 243 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JACKSONVILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jacksonville koster i gjennomsnitt kun 4 845 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JACKSONVILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli45 % dyrereDet koster ca. 9 068 kr for flyvninger til Jacksonville fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JACKSONVILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember287 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jacksonville fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Jacksonville?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Jacksonville for 3 842 kr/person, noe som er 71 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Jacksonville. Du kan finne den billigste prisen til Jacksonville fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Jacksonville i mars, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 020 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Jacksonville. Hvis du planlegger å fly til Jacksonville, bør du vurdere å bestille flyvninger til St. Augustine Northeast Florida Regional flyplass (51 km fra sentrum i Jacksonville), Gainesville Regional flyplass (93 km fra sentrum i Jacksonville), Brunswick Glynco Jetport flyplass (105 km fra sentrum i Jacksonville), eller Daytona Beach flyplass (140 km fra sentrum i Jacksonville).

Du kan finne tilbud for Gainesville Regional flyplass for i gjennomsnitt 13 010 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Jacksonville?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jacksonville

Hvilke flyselskaper flyr til Jacksonville?

På reiser til Jacksonville fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, American Airlines, British Airways eller Delta. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Jacksonville

KLM er et populært valg for de som reiser til Jacksonville. Flyselskapet har 23 ukentlige flyvninger til Jacksonville, med flest avganger fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 3 970 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 157 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Jacksonville

E annet populært valg for fly til Jacksonville, er Scandinavian Airlines (7,0/10, 281 vurderinger). De fleste flyvninger med Scandinavian Airlines som lander i Jacksonville, ankommer fra New York Newark, men det finnes 6 flyvninger med Scandinavian Airlines til Jacksonville fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Scandinavian Airlines på momondo denne uken, lå på 7 674 kr (Oslo Gardermoen til Jacksonville, tur/retur).


Start planleggingen av reisen til Jacksonville


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Jacksonville på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Jacksonville som passer deg.

Alle flysøk til Jacksonville på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Jacksonville, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Jacksonville er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Jacksonville

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Jacksonville

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.