Finn billige fly til Seattle

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Seattle

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Seattle fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Seattle

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Seattle

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Seattle (SEA)

Vanligvis er flyvninger til Seattle fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma, som i gjennomsnitt koster 4 919 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Seattle koster i gjennomsnitt kun 4 249 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli26 % dyrereDet koster ca. 6 181 kr for flyvninger til Seattle fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember226 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Seattle fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Seattle?

Den beste tiden å reise til Seattle er fra september til oktober. Da er det tidlig høst og været er fortsatt varmt, og det er lite regn. I denne perioden er det også mindre folk og turister, og du kan finne billige flybilletter til Seattle, samt rimelig hotell. Lavsesong er om vinteren og våren da det er mye nedbør, så dette kan også være et godt tidspunkt å reise på dersom regn ikke plager deg, og du heller vil ha en billig tur.

I høysesongen fra juni til august er det høyere priser, men været er meget bra og det er lite regn. Da er det mange turister her, dermed kan flybilletter og hoteller koste mer enn utover på høsten. Da er det lurt å ikke bestille i siste liten, men i god tid. Du kan enkelt bruke momondo til å sammenligne og finne billige flybilletter til Seattle.

Fly til Seattle og opplev den amerikanske kystbyen der moderne storby møter gamle tradisjoner.

 • Hvilken flyvning til Seattle er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Seattle fra Portland fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Seattle. Du kan finne den billigste prisen til Seattle fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Seattle?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Seattle fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 249 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Seattle med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 265 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Seattle?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Seattle 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Seattle med en gjennomsnittspris på 4 919 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Seattle med en prislapp på kun 3 036 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Seattle?

  Seattle King County/Boeing flyplass, Kenmore Air Harbor flyplass, Seattle Tacoma flyplass, Everett Paine Field flyplass eller Lopez Island flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Seattle.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Seattle?

  Seattle King County/Boeing flyplass har en gjennomsnittspris på 5 456 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Seattle. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Seattle

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Seattle som nylig ble funnet av brukere på momondo
Icelandair
21. nov.
OSL07:45Oslo Gardermoen
13t 10m
1 stopp
SEA20:55Seattle Tacoma
2. des.
SEA09:50Seattle Tacoma
11t 40m
1 stopp
OSL21:30Oslo Gardermoen
3 036 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
21t 03m
2 stopp
SEA22:13Seattle Tacoma
2. des.
SEA08:25Seattle Tacoma
25t 00m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
3 136 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
21t 03m
2 stopp
SEA22:13Seattle Tacoma
20. nov.
SEA13:55Seattle Tacoma
43t 30m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
4 106 kr
Finn lignende
United Airlines
25. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
37t 22m
2 stopp
SEA15:42Seattle Tacoma
11. jan.
SEA03:17Seattle Tacoma
23t 53m
2 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
4 868 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
SEA16:20Seattle Tacoma
2. des.
SEA09:50Seattle Tacoma
23t 35m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
3 253 kr
Finn lignende
Icelandair
16. des.
OSL07:45Oslo Gardermoen
13t 10m
1 stopp
SEA20:55Seattle Tacoma
4. jan.
SEA09:50Seattle Tacoma
11t 40m
1 stopp
OSL21:30Oslo Gardermoen
3 847 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Seattle

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Seattle, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
27. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
47t 44m
2 stopp
SEA15:29Seattle Tacoma
3 488 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
46t 05m
3 stopp
SEA13:50Seattle Tacoma
4 575 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
33t 23m
3 stopp
SEA00:53Seattle Tacoma
4 759 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Seattle?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Seattle
 • Hvilke flyselskaper flyr til Seattle?

  På flyreiser fraNorge til Seattle, benytter momondos brukere som regel airlines such as KLM, Icelandair, Delta og British Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Seattle

Under finner du alle flyplassene i Seattle sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Seattle fra flyplassen

Ankommer du i fly til Seattle, vil du lande ved hovedflyplassen som heter Seattle-Tacoma International Airport. Den er også kalt Port of Seattle og ligger i Sea-Tac omtrent 21 kilometer sør for sentrum av byen. Det er mange alternativer når du skal komme deg fra flyplassen til sentrum. Du kan ta t-bane, som kalles link light rail, fra 5 om morgenen til 1 om natten. Den går gjennom byen med endestasjon ved Universitetet i Washington. Denne går hvert 6. minutt i rush-tiden og hvert 10. og 15. minutt utenom rushet. Voksenbillett koster fra $ 2,25 til 3,25 (18 til 26 NOK) og prisen er avhengig av hvor langt du reiser. Du kan kjøpe billett ombord eller på billettautomater før du går på. Du kan bruke kontanter og kredittkort når du kjøper billett. Du kan også laste ned Transit GO Ticket app, der du kjøper billett i appen. Last den ned før du ankommer, så er det enklere å kjøpe billett i farten.


Populære flybilletter til Seattle

Finn dine flybilletter til Seattle med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Seattle
Raskeste flytid13t 10m
Billigst pris3 036 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Seattle

Du kan velge mellom mange fremkomstmidler i Seattle. I tillegg til Link Light Rail kan du ta buss. King County Metro Transit er busser som går i sentrum av byen, og utover til nabolag i utkanten. Her kan du også bruke appen Transit Go Ticket App for å betale for billetten, og prisene er de samme som på Link Light Rail, men stiger i forhold til hvor mange soner du reiser i gjennom.

Det går også trikker, som har 11 stopp i Lake Union-området i Seattle. En billett koster $2,50 (20 NOK). Du kan også ta Seattle Center Monorail som går mellom Westlake Center og Seattle Center ved Queen Anne hill. Disse går hvert tiende minutt. Du kjøper billetter for $2,50 (20 NOK) som kjøpes kontant ved billettvinduet. Du kan også ta taxi i byen, og det er også populært å bruke tjenester som Uber, Lyft og Sidecar.


Visumkrav for Seattle

Nordmenn må registrere seg på nett for å få en ESTA. Dette må godkjennes før du kan lande i USA. Det er strenge regler for immigrasjon i USA, så det kan være lange køer ved innreise. Du må også ha maskinlesbart pass for å kunne søke om å få ESTA. Du bør ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist fra USA. Du bør sjekke oppdatert informasjon ved den amerikanske ambassade og regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Seattle


De beste tingene å se og gjøre i Seattle

Hva bør jeg oppleve i Seattle?

Du bør sjekke ut ikoniske Space Needle når du er i Seattle. Det er det velkjente tårnet som har en tallerkenformet topp. Dette utsiktstårnet er et av de mest kjente landemerkene, og var en gang i tiden USAs høyeste bygning.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det anbefales å ta turen ned til downtown Seattle og sjekke ut Pike Place Market. Dette markedet er unikt, eklektisk og kult, og har utsikt mot Elliott Bay waterfront. Her er det masse som skjer, og et stort utvalg av mat og håndverksprodukter.