Finn billige fly til Seattle

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Seattle

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Seattle

Beste pris på enveisbillett

3 568 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 549 kr

Raskeste flytid

18t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Seattle fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 568 kr (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Seattle fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 549 kr (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Den kjappeste flyvningen til Seattle fra Norge tar 18t 00m (Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Seattle, deriblant British Airways, Delta og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Seattle

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Seattle fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Seattle

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Seattle

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Seattle (SEA)

Vanligvis er flyvninger til Seattle fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Seattle Tacoma, som i gjennomsnitt koster 5 965 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Seattle koster i gjennomsnitt kun 3 924 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 9 040 kr for flyvninger til Seattle fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SEATTLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli283 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Seattle fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Seattle?

Den beste tiden å reise til Seattle er fra september til oktober. Da er det tidlig høst og været er fortsatt varmt, og det er lite regn. I denne perioden er det også mindre folk og turister, og du kan finne billige flybilletter til Seattle, samt rimelig hotell. Lavsesong er om vinteren og våren da det er mye nedbør, så dette kan også være et godt tidspunkt å reise på dersom regn ikke plager deg, og du heller vil ha en billig tur.

I høysesongen fra juni til august er det høyere priser, men været er meget bra og det er lite regn. Da er det mange turister her, dermed kan flybilletter og hoteller koste mer enn utover på høsten. Da er det lurt å ikke bestille i siste liten, men i god tid. Du kan enkelt bruke momondo til å sammenligne og finne billige flybilletter til Seattle.

Fly til Seattle og opplev den amerikanske kystbyen der moderne storby møter gamle tradisjoner.

Brukere som har bestilt reiser til Seattle fra Santa Barbara fant flyvninger som er 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Seattle. Du kan finne den billigste prisen til Seattle fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Seattle fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 924 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Seattle med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 183 kr fra Norge.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Seattle 55 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Seattle med en gjennomsnittspris på 5 965 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Seattle med en prislapp på kun 5 549 kr.

Seattle King County/Boeing flyplass, Kenmore Air Harbor flyplass, Seattle Tacoma flyplass, Everett Paine Field flyplass eller Lopez Island flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Seattle.

Everett Paine Field flyplass har en gjennomsnittspris på 2 134 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Seattle. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Seattle

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Seattle som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
1. nov.
OSL14:15Oslo Gardermoen
31t 45m
1 stopp
SEA22:00Seattle Tacoma
7. nov.
SEA13:30Seattle Tacoma
37t 15m
1 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
5 549 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
1. nov.
OSL14:15Oslo Gardermoen
31t 45m
1 stopp
SEA22:00Seattle Tacoma
6. nov.
SEA13:30Seattle Tacoma
37t 20m
1 stopp
OSL02:50Oslo Gardermoen
5 713 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
1. nov.
OSL07:40Oslo Gardermoen
38t 20m
1 stopp
SEA22:00Seattle Tacoma
6. nov.
SEA13:30Seattle Tacoma
37t 20m
1 stopp
OSL02:50Oslo Gardermoen
5 789 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
1. nov.
OSL07:40Oslo Gardermoen
38t 20m
1 stopp
SEA22:00Seattle Tacoma
7. nov.
SEA13:30Seattle Tacoma
31t 20m
1 stopp
OSL20:50Oslo Gardermoen
5 799 kr
Finn lignende
British Airways
5. okt.
OSL04:45Oslo Gardermoen
17t 55m
1 stopp
SEA22:40Seattle Tacoma
21. okt.
SEA09:35Seattle Tacoma
20t 25m
1 stopp
OSL06:00Oslo Gardermoen
6 020 kr
Finn lignende
British Airways
5. okt.
OSL04:45Oslo Gardermoen
17t 55m
1 stopp
SEA22:40Seattle Tacoma
21. okt.
SEA09:35Seattle Tacoma
17t 35m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
6 030 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Seattle

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Seattle, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL15:50Oslo Gardermoen
23t 42m
1 stopp
SEA15:32Seattle Tacoma
3 568 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL15:50Oslo Gardermoen
46t 09m
3 stopp
SEA13:59Seattle Tacoma
3 578 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL15:50Oslo Gardermoen
36t 49m
2 stopp
SEA04:39Seattle Tacoma
3 654 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Seattle?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Seattle

Hvilke flyselskaper flyr til Seattle?

På flyreiser fraNorge til Seattle, benytter momondos brukere som regel airlines such as Icelandair, KLM, Lufthansa og Delta. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Delta til Seattle

Delta er et populært valg for de som reiser til Seattle. Flyselskapet har 49 ukentlige flyvninger til Seattle, med flest avganger fra Spokane Intl. Delta sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 598 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 396 vurderinger, har momondo-brukere gitt Delta en gjennomsnittsscore på 7,8/10.

Flyvninger med Finnair til Seattle

Flytilbud med Finnair til Seattle starter fra 6 688 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Finnair vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Los Angeles Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Finnair til Seattle, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Finnair får 7,7/10 i score, basert på 148 vurderinger.


Flyplasser nære Seattle

Under finner du alle flyplassene i Seattle sammen med avstanden til sentrum

Ankommer du i fly til Seattle, vil du lande ved hovedflyplassen som heter Seattle-Tacoma International Airport. Den er også kalt Port of Seattle og ligger i Sea-Tac omtrent 21 kilometer sør for sentrum av byen. Det er mange alternativer når du skal komme deg fra flyplassen til sentrum. Du kan ta t-bane, som kalles link light rail, fra 5 om morgenen til 1 om natten. Den går gjennom byen med endestasjon ved Universitetet i Washington. Denne går hvert 6. minutt i rush-tiden og hvert 10. og 15. minutt utenom rushet. Voksenbillett koster fra $ 2,25 til 3,25 (18 til 26 NOK) og prisen er avhengig av hvor langt du reiser. Du kan kjøpe billett ombord eller på billettautomater før du går på. Du kan bruke kontanter og kredittkort når du kjøper billett. Du kan også laste ned Transit GO Ticket app, der du kjøper billett i appen. Last den ned før du ankommer, så er det enklere å kjøpe billett i farten.


Populære flybilletter til Seattle

Finn dine flybilletter til Seattle med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Seattle
Raskeste flytid13t 30m
Laveste pris5 136 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Seattle

Du kan velge mellom mange fremkomstmidler i Seattle. I tillegg til Link Light Rail kan du ta buss. King County Metro Transit er busser som går i sentrum av byen, og utover til nabolag i utkanten. Her kan du også bruke appen Transit Go Ticket App for å betale for billetten, og prisene er de samme som på Link Light Rail, men stiger i forhold til hvor mange soner du reiser i gjennom.

Det går også trikker, som har 11 stopp i Lake Union-området i Seattle. En billett koster $2,50 (20 NOK). Du kan også ta Seattle Center Monorail som går mellom Westlake Center og Seattle Center ved Queen Anne hill. Disse går hvert tiende minutt. Du kjøper billetter for $2,50 (20 NOK) som kjøpes kontant ved billettvinduet. Du kan også ta taxi i byen, og det er også populært å bruke tjenester som Uber, Lyft og Sidecar.


Visumkrav for Seattle

Nordmenn må registrere seg på nett for å få en ESTA. Dette må godkjennes før du kan lande i USA. Det er strenge regler for immigrasjon i USA, så det kan være lange køer ved innreise. Du må også ha maskinlesbart pass for å kunne søke om å få ESTA. Du bør ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist fra USA. Du bør sjekke oppdatert informasjon ved den amerikanske ambassade og regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Seattle


De beste tingene å se og gjøre i Seattle

Du bør sjekke ut ikoniske Space Needle når du er i Seattle. Det er det velkjente tårnet som har en tallerkenformet topp. Dette utsiktstårnet er et av de mest kjente landemerkene, og var en gang i tiden USAs høyeste bygning.

Det anbefales å ta turen ned til downtown Seattle og sjekke ut Pike Place Market. Dette markedet er unikt, eklektisk og kult, og har utsikt mot Elliott Bay waterfront. Her er det masse som skjer, og et stort utvalg av mat og håndverksprodukter.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Seattle.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Seattle som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Seattle ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Seattle nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Seattle og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.