Finn billige fly til Little Rock

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 8.7.
fr. 15.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Little Rock?

Det tar nærmere 18 timer å fly fra Oslo til Clinton National Airport i Little Rock, Arkansas. Dette inkluderer to mellomlandinger på veien. Fra Trondheim tar reisen om lag 16 timer, men reisetiden avhenger av hvor mange mellomlandinger du har på veien. Dersom du flyr fra Tromsø må du belage deg på minst tre mellomlandinger og en reisetid på rundt 21 timer. Fra Bergen og Stavanger vil reisen til Little Rock ta mellom 15 og 16 timer med to mellomlandinger.

Dessverre finnes det ingen direktefly til Little Rock fra Norge. Hovedårsaken til dette er at flyplassen er en nasjonal, heller enn en internasjonal, flyplass. Du må derfor regne med noen mellomlandinger på veien. Hvis du flyr fra Oslo er det vanlig å mellomlande i Paris og Atlanta, og dersom du flyr fra Trondheim eller Bergen er det vanlig å mellomlande i Amsterdam og Atlanta før endelig avreise til Little Rock. Fra Tromsø må du belage deg på en mellomlanding i Oslo før videre avreise. På momondo finner du både billige flybilletter og tips til reiseruter til Little Rock og flere andre destinasjoner.

De som skal fly til Little Rock kan potensielt finne bedre priser for Hot Springs Memorial Field flyplass (80 km fra sentrum i Little Rock), avhengig av måned og avreiseflyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Little Rock?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Little Rock

Hvilke flyselskaper flyr til Little Rock?

KLM, British Airways, American Airlines og United Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Little Rock jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Little Rock med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med KLM til Little Rock

Det mest populære flyselskapet for fly til Little Rock på momondo, er KLM som har 16 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Atlanta Hartsfield Jackson, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Little Rock, kostet 8 292 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Little Rock, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 133 KLM vurdering, har det fått en score på 7,7 av momondo-brukere.

Flyvninger med British Airways til Little Rock

E annet populært valg for fly til Little Rock, er British Airways (6,5/10, 405 vurderinger). De fleste flyvninger med British Airways som lander i Little Rock, ankommer fra Dallas Fort Worth Intl, men det finnes 27 flyvninger med British Airways til Little Rock fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med British Airways på momondo denne uken, lå på 7 948 kr (Oslo Gardermoen til Little Rock, tur/retur).


Flyplasser nære Little Rock

Under finner du alle flyplassene i Little Rock sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg fra Clinton nasjonale lufthavn til sentrum?

Det er enkelt å komme seg fra Clinton National Airport til sentrum i Little Rock. Her finnes det flere alternativer å velge mellom, alt avhengig av antallet i reisefølget og behov. Utenfor utgang H, til venstre for bagasjebåndene, finner du taxi. Du kan også benytte deg av såkalte ride shares, som Uber og Lyft. Disse tjenestene kan du bestille gjennom en app på smarttelefonen din og du vil bli hentet utenfor utgang D. Her finner du shuttlebusser som kan ta deg direkte til ditt hotell. Ved utgang D, like i nærheten av shuttlebussene, vil du finne en bussholdeplass med hyppige avganger inn til sentrum i Little Rock. Dersom du ønsker å disponere eget kjøretøy på turen er det også mulig å leie en bil ved flyplassen. Vær oppmerksom på at noen bilutleiefirmaer krever ekstra dokumentasjon eller legitimasjon. Det kan derfor være lurt å sjekke hva du trenger av dokumenter før avreise fra Norge.


Visumkrav for Little Rock

Når du skal reise til USA og Little Rock må du sørge for at passet ditt er gyldig i minst seks måneder. Du må også søke om elektronisk visum, såkalt ESTA. Mot en liten sum kan du enkelt gjøre dette hjemmefra på internett.


Start planleggingen av reisen til Little Rock


De beste tingene å se og gjøre i Little Rock

En av Little Rocks store attraksjoner er Clinton Presidential Library and Museum, som ligger i Clinton Presidential Center and Park. I dette museet er det til enhver tid en rekke interessante utstillinger, arrangementer og opplæringsprogrammer. Museet har også et eget bibliotek. Museum of Discovery er et svært godt alternativ, dersom du reiser med hele familien. Dette er et vitenskapsmuseum som passer ypperlig for både store og små nysgjerrige sjeler. For litt kunstnerisk påfyll kan du ta turen innom Arkansas Museum of Fine Arts. Her finner du både flotte kunstutstillinger og teater. Hvis du interesserer deg for amerikansk historie kan du ta turen innom Old State House Museum. Her får du et innblikk i den amerikanske borgerkrigen. Dersom du ønsker å ta med familien din på en liten utflukt utenfor byen, kan du ta turen til Pinnacle Mountain State Park. Dette er et flott parkområde med flere muligheter for både turer og klatring i det flotte fjellandskapet. Little Rock er en perfekt sykkelby og det er et vell av sykkelruter å velge mellom. Utforsk gjerne de forskjellige bydelene, som alle har sitt særpreg. For eksempel det livlige River Market District.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Little Rock. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Little Rock med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Little Rock ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Little Rock nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Little Rock og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.