Finn billige fly til San Jose

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i San Jose

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Jose fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Jose

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Jose

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Francisco (SFO)

Vanligvis er flyvninger til San Jose fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Francisco, som i gjennomsnitt koster 3 666 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN JOSE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Jose koster i gjennomsnitt kun 2 560 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN JOSE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli77 % dyrereDet koster ca. 6 903 kr for flyvninger til San Jose fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN JOSE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril744 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Jose fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til San Jose?

San Jose er hovedstaden på Costa Rica, og er et fredelig og vakkert sted. Her er det mildt klima, derfor er det anbefalt å besøke San Jose om vinteren. Da er det sol, varmt og som regel oppholdsvær, perfekt for dager på stranden og utflukter. Vil du finne billige flybilletter til San Jose i juleferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne gode priser.

Vil du finne billige flybilletter til San Jose og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mars er det fortsatt varmt vær. Det er regntid fra mai til november, så værmessig kan det også lønne seg å reise utenom fellesferien om sommeren. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til San Jose, slik at du kan booke reise når det passer deg best.

Fly til San Jose og opplev en spennende by som er en fredelig oase med vakker og variert natur.

 • Hvilken flyvning til San Jose er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til San Jose, lå på 484 kr/per person fra Los Angeles, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til San Jose. Du kan finne den billigste prisen til San Jose fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til San Jose?

  Den billigste måneden å fly til San Jose fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 560 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke San Jose i løpet av November, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 601 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av San Jose?

  Oakland flyplass, San Francisco flyplass, Concord Buchanan Fld flyplass, Monterey Regional flyplass eller Stockton flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til San Jose.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til San Jose?

  Oakland flyplass har en gjennomsnittspris på 2 623 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til San Jose. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til San Jose

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til San Jose som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
13. jan.
BGO01:10Bergen Flesland
20t 26m
2 stopp
SJC21:36San Jose
27. jan.
SJC04:56San Jose
27t 54m
2 stopp
BGO08:50Bergen Flesland
5 286 kr
Finn lignende
United Airlines
9. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
38t 50m
2 stopp
SJC16:00San Jose
23. nov.
SJC00:15San Jose
24t 35m
2 stopp
OSL00:50Oslo Gardermoen
5 511 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. des.
OSL13:55Oslo Gardermoen
34t 51m
2 stopp
SJC00:46San Jose
5. jan.
SJC07:53San Jose
49t 32m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
7 620 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL07:45Oslo Gardermoen
16t 49m
2 stopp
SJC00:34San Jose
23. nov.
SJC15:55San Jose
29t 35m
2 stopp
OSL21:30Oslo Gardermoen
9 663 kr
Finn lignende
Delta
2. des.
BGO01:10Bergen Flesland
22t 04m
2 stopp
SJC23:14San Jose
16. des.
SJC01:45San Jose
21t 55m
2 stopp
BGO23:40Bergen Flesland
9 788 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
22t 40m
2 stopp
SJC01:00San Jose
14. nov.
SJC03:55San Jose
29t 30m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
7 904 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til San Jose

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til San Jose, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways og KLM
KLM
22. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
18t 58m
2 stopp
SJC20:28San Jose
3 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL15:45Oslo Gardermoen
59t 26m
3 stopp
SJC03:11San Jose
4 460 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL13:10Oslo Gardermoen
35t 36m
2 stopp
SJC00:46San Jose
4 902 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til San Jose?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til San Jose
 • Hvilke flyselskaper flyr til San Jose?

  Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til San Jose med. British Airways, Iberia og KLM er også populære valg ved reiser til San Jose from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til San Jose jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære San Jose

Under finner du alle flyplassene i San Jose sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til San Jose, lander du på Juan Santamaria International Airport. Denne ligger 20 km vest for San Jose, i byen Alajuela. For å komme seg til og fra flyplassen kan man ta buss. Flyplassen ligger utenfor den mest travle motorveien i landet, og det går lokale busser som stopper ved flyplassen omtrent hvert femte minutt. Det tar omtrent 35 minutter å ta buss fra flyplassen og inn til sentrum av San Jose. En billett koster omtrent CRC 540 (omtrent 8 NOK). Skal du til Alajuela sentrum tar det femten minutter, og hvis du skal til Heredia tar det 40 minutter med buss. Når du skal ta bussen tilbake fra byen og inn til flyplassen, kan du ta den fra bussterminalen som ligger på Second Avenue, på nordsiden av Nuestra Senora de La Merced Catholic Church. Det er selskapene Transportes Unidos Alajuelenses (TUASA) og Station Wagon som kjører bussene til flyplassen.


Populære flybilletter til San Jose

Finn dine flybilletter til San Jose med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til San Jose
Raskeste flytid22t 40m
Billigst pris4 719 kr
Flyvninger fra Bergen til San Jose
Raskeste flytid19t 12m
Billigst pris5 286 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i San Jose

Om du bor sentralt i bykjernen i San Jose er det like greit å gå. Dette området er lite nok til at du kan komme deg rundt til fots, og du slipper å kaste bort tid i trafikken. Du kan også ta buss, og en billett koster omtrent CRC 540 (omtrent 8 NOK), avhengig av hvor du skal. Det går også an å ta busser til andre steder rundt om i landet, så hvis du skal reise fra byen og ut til kysten kan det koste mer.

Det er også nok av taxier å velge blant i San Jose, og disse er også rimelige. Da får du også sitte på med noen som er lokalt kjent, og som kan gi deg fine tips om områder verdt å besøke. Om kvelden blir prisene for taxi litt høyere. Det går også an å leie bil dersom du vil utforske større deler av Costa Rica. Det finnes en rekke leiebilselskaper i San Jose.


Visumkrav for San Jose

Du trenger ikke visum hvis du skal være i Costa Rica i mindre enn 90 dager. Du er nødt til å ha med deg pass som er gyldig i seks måneder etter datoen du har tenkt til å reise ut av landet. Nødpass er også godkjent som identifikasjonspapirer når du reiser inn i landet. Du kan finne mer informasjon og lese mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til San Jose


De beste tingene å se og gjøre i San Jose

Hvilke områder bør jeg besøke?

Hvis du vil oppleve naturfenomener utenom det vanlige, kan du reise for å se Poas Vulkan. Denne vulkanen er ikke aktiv, men er et spennende og vakkert syn, og du kommer garantert til å få lyst til å ta frem kameraet ditt. I området rundt er det også flere turstier å utforske.

Hva bør jeg oppleve i San Jose?

Dra på en dagstur ut fra byen og se La Paz Waterfall Gardens. Her er det massevis av vakre fossefall, i tillegg til en kolibri-hage og sommerfuglhage. Dette er vel verdt et besøk om du vil tilbringe en dag omringet av vakker natur.