Finn billige fly til Los Angeles

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 28.10.
to. 4.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Los Angeles

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Los Angeles fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Los Angeles

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Los Angeles

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Los Angeles (LAX)

Vanligvis er flyvninger til Los Angeles fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Los Angeles, som i gjennomsnitt koster 3 579 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Los Angeles koster i gjennomsnitt kun 2 839 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli89 % dyrereDet koster ca. 6 764 kr for flyvninger til Los Angeles fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember150 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Los Angeles fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Los Angeles?

Høysesong for å fly til Los Angeles er i de solrike sommermånedene, og da strømmer det til med reiselystne som vil oppleve englenes by og samtidig besøke Hollywood. Vil du også spasere langs Sunset Boulevard, har du alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Los Angeles på momondo.

Velger du å reise fra sein høst til tidlig vår, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Los Angeles. Temperaturene er behagelige, og du slipper svære folkemengder når du skal se stjernene på Hollywood Walk of Fame. Bare merk deg at prisen for å fly til Los Angeles øker rundt juletider.

 • Hvilken flyvning til Los Angeles er den absolutt billigste?

  528 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Los Angeles. Denne flyvningen er fra Phoenix, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Los Angeles. Du kan finne den billigste prisen til Los Angeles fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Los Angeles?

  Den billigste måneden å fly til Los Angeles fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 839 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Los Angeles i løpet av oktober, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 856 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Los Angeles?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Los Angeles 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Los Angeles med en gjennomsnittspris på 3 579 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Los Angeles på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 3 106 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Når er det best å reise på en strandferie til Los Angeles?

  juli, august eller september regnes for å være det beste tidspunktet å besøke Los Angeles på, for å dra til strandområder som Venice Beach.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Los Angeles?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Los Angeles. Hvis du planlegger å fly til Los Angeles, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hawthorne flyplass (15 km fra sentrum i Los Angeles), Los Angeles flyplass (15 km fra sentrum i Los Angeles), Burbank Bob Hope flyplass (17 km fra sentrum i Los Angeles), Long Beach Municipal flyplass (30 km fra sentrum i Los Angeles), eller Santa Ana John Wayne flyplass (59 km fra sentrum i Los Angeles).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Los Angeles?

  Santa Monica flyplass har en gjennomsnittspris på 4 588 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Los Angeles. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Los Angeles

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Los Angeles som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
26. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
24t 21m
2 stopp
LAX01:31Los Angeles
13. feb.
LAX02:20Los Angeles
20t 05m
2 stopp
OSL22:25Oslo Gardermoen
3 106 kr
Finn lignende
Air Canada
2. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
23t 46m
2 stopp
LAX01:31Los Angeles
13. des.
LAX02:30Los Angeles
19t 55m
2 stopp
OSL22:25Oslo Gardermoen
3 240 kr
Finn lignende
Air Canada
26. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
24t 21m
2 stopp
LAX01:31Los Angeles
12. feb.
LAX03:15Los Angeles
19t 10m
2 stopp
OSL22:25Oslo Gardermoen
3 432 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
24t 21m
2 stopp
LAX01:31Los Angeles
13. feb.
LAX12:15Los Angeles
15t 40m
1 stopp
OSL03:55Oslo Gardermoen
3 440 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
24t 21m
2 stopp
LAX01:31Los Angeles
9. des.
LAX15:00Los Angeles
15t 15m
1 stopp
OSL06:15Oslo Gardermoen
3 449 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
23t 50m
2 stopp
LAX01:00Los Angeles
9. des.
LAX03:15Los Angeles
19t 10m
2 stopp
OSL22:25Oslo Gardermoen
3 474 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Los Angeles

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Los Angeles, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Delta, SAS og SWISS
SAS
19. jan.
OSL03:00Oslo Gardermoen
16t 15m
2 stopp
LAX19:15Los Angeles
2 430 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. feb.
OSL03:30Oslo Gardermoen
41t 13m
3 stopp
LAX20:43Los Angeles
2 597 kr
Finn lignende
SAS
19. feb.
OSL15:40Oslo Gardermoen
24t 20m
2 stopp
LAX16:00Los Angeles
2 739 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Los Angeles?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Los Angeles
 • Hvilke flyselskaper flyr til Los Angeles?

  KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Los Angeles med. SAS, Finnair og Norwegian er også populære valg ved reiser til Los Angeles from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Los Angeles jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Los Angeles

Under finner du alle flyplassene i Los Angeles sammen med avstanden til sentrum

Los Angeles internasjonale lufthavn er den desidert største flyplassen tilknyttet byen, og det er her du lander når du skal fly til Los Angeles fra Norge. Flyplassen er svært travel, og et godt utvalg av tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder sørger for at du har gode sjanser til å finne billige flybilletter til Los Angeles. Flybussen er både rask og praktisk, og du kommer deg direkte til sentrum for ca. $ 8–10 per vei. Reisende kan ta shuttlebuss til nærmeste busstasjon. Rutebussene koster fra $ 1–2 og opp, avhengig av reiselengde.


Populære flybilletter til Los Angeles

Finn dine flybilletter til Los Angeles med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Los Angeles
Raskeste flytid13t 30m
Billigst pris3 440 kr
Flyvninger fra Bergen til Los Angeles
Raskeste flytid25t 13m
Billigst pris4 075 kr
Flyvninger fra Stavanger til Los Angeles
Raskeste flytid14t 45m
Billigst pris4 551 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Los Angeles
Raskeste flytid17t 15m
Billigst pris5 094 kr
Flyvninger fra Ålesund til Los Angeles
Raskeste flytid28t 00m
Billigst pris5 545 kr
Flyvninger fra Trondheim til Los Angeles
Raskeste flytid31t 05m
Billigst pris5 762 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Los Angeles

Det kan være lurt å planlegge reisen litt før du skal ta fly til Los Angeles. Dersom du synes det er praktisk med et kort som dekker både attraksjoner og offentlig transport, kan du booke turistkortet GO Los Angeles. Du kan kjøpe all-inclusive for ca. $ 80–90, eller sette sammen din egen pakke.

Buss og Metro er et billig og praktisk alternativ når du vil komme deg rundt i Los Angeles uten turistkort. Enkeltbilletter koster ca. $ 1–2, men skal du reise mye rundt kan det lønne seg å kjøpe reisepass. Et dagspass koster ca. $ 5–10 og ukespass ca. $ 20–30. Kjøper du enkeltbilletter må du ha nøyaktig sum, ettersom bussjåførene ikke har kontanter, eller kjøpe et reisekort fra automatene.


Visumkrav for Los Angeles

Du trenger e-pass for å kunne reise til Los Angeles uten visum. Ett e-pass har en elektronisk brikke med foto og fingeravtrykk, og dette medfølger norske pass som er utstedt fra 03.10.2015. Dersom du skal reise til USA uten visum, må du registrere deg i ESTA før avreise. Ved enkelte tilfeller kan visum likevel være nødvendig. For utfyllende opplysninger, ta kontakt med den amerikanske ambassaden. Regler for innreise kan endres på kort tid, og reisende bør sjekke nettsidene til ambassaden i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Los Angeles


De beste tingene å se og gjøre i Los Angeles

Hva bør jeg oppleve i Los Angeles?

Ta deg en tur på drive-in-kino for den ultimate amerikanske opplevelsen, etter at du har cruiset rundt i Hollywood Hills på jakt etter kjendiser. Ønsker du å la bilen stå, kan du spasere langs strandpromenaden ved Venice Beach eller gå tur i Runyon Canyon.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du bestilt billige flybilletter til Los Angeles for hele familien, er det bare å glede seg til morsomme eventyr i Disneyland og Universal Studios. Rett i nærheten av Los Angeles finner dere også strandbyen Malibu, hvor det venter deilige dager med bading og sandslott.

Hvor bør jeg shoppe?

Abbot Kinney, rett bak Venice Beach, er et must for shoppingentusiaster som vil fråtse i moteklær og gallerier. Det er også verdt å ta en titt på både Third Street Promenade i Santa Monica og LA Fashion District.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du booket billige flybilletter til Los Angeles, kan du se frem til storbyferie, fornøyelsesparker og strandferie i én og samme by. Hollywood er en attraksjon i seg selv, med kjendiser, natteliv og restauranter. Santa Monica inviterer til strandliv og opplevelser på Santa Monica Pier, mens Anaheim lokker med Disneyland.