Finn billige fly til Los Angeles

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Los Angeles (LAX)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Los Angeles

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Los Angeles fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Los Angeles

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Los Angeles

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Los Angeles (LAX)

Vanligvis er flyvninger til Los Angeles fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Los Angeles, som i gjennomsnitt koster 3 594 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Los Angeles koster i gjennomsnitt kun 2 851 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli89 % dyrereDet koster ca. 6 792 kr for flyvninger til Los Angeles fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LOS ANGELES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember150 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Los Angeles fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Los Angeles?

Høysesong for å fly til Los Angeles er i de solrike sommermånedene, og da strømmer det til med reiselystne som vil oppleve englenes by og samtidig besøke Hollywood. Vil du også spasere langs Sunset Boulevard, har du alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Los Angeles på momondo.

Velger du å reise fra sein høst til tidlig vår, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Los Angeles. Temperaturene er behagelige, og du slipper svære folkemengder når du skal se stjernene på Hollywood Walk of Fame. Bare merk deg at prisen for å fly til Los Angeles øker rundt juletider.

Hvilken flyvning til Los Angeles er den absolutt billigste?

531 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Los Angeles. Denne flyvningen er fra Phoenix, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Los Angeles. Du kan finne den billigste prisen til Los Angeles fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Los Angeles?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Los Angeles i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 885 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Los Angeles?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Los Angeles på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 598 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Los Angeles?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Los Angeles på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 150 kr. Flyvninger fra Norge til Los Angeles på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 3 953 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Los Angeles?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Los Angeles fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 966 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 4 911 kr.

Når er det best å reise på en strandferie til Los Angeles?

Hvis du ønsker å nyte strandlivet, er det som regel best å reise til Los Angeles i løpet av juli, august eller september på grunn av været. Venice Beach er den mest besøkte stranden i området.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Los Angeles?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Los Angeles. Hvis du planlegger å fly til Los Angeles, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hawthorne flyplass (15 km fra sentrum i Los Angeles), Los Angeles flyplass (15 km fra sentrum i Los Angeles), Burbank Bob Hope flyplass (17 km fra sentrum i Los Angeles), Long Beach Municipal flyplass (30 km fra sentrum i Los Angeles), eller Santa Ana John Wayne flyplass (59 km fra sentrum i Los Angeles).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Los Angeles?

Santa Monica flyplass har en gjennomsnittspris på 4 607 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Los Angeles. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Los Angeles

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Los Angeles som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
17. mai
02:30Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
16:50Los Angeles
30. mai
05:55Los Angeles
16t 10m
2 stopp
22:05Oslo Gardermoen
4 780 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mai
02:30Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
16:50Los Angeles
22. mai
11:20Los Angeles
16t 20m
1 stopp
03:40Oslo Gardermoen
4 470 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jun.
03:30Oslo Gardermoen
16t 35m
1 stopp
20:05Los Angeles
15. jul.
15:55Los Angeles
15t 10m
1 stopp
07:05Oslo Gardermoen
4 579 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. mai
02:30Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
16:50Los Angeles
27. mai
07:50Los Angeles
19t 50m
2 stopp
03:40Oslo Gardermoen
4 721 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jul.
05:20Oslo Gardermoen
21t 24m
2 stopp
02:44Los Angeles
11. jul.
11:20Los Angeles
16t 20m
1 stopp
03:40Oslo Gardermoen
4 763 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. mai
02:30Oslo Gardermoen
18t 01m
2 stopp
20:31Los Angeles
6. jun.
14:20Los Angeles
19t 55m
1 stopp
10:15Oslo Gardermoen
4 729 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Los Angeles

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Los Angeles, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
SWISS
21. jun.
05:00Oslo Gardermoen
16t 05m
1 stopp
21:05Los Angeles
3 321 kr
Finn lignende
Air Canada
24. jun.
03:30Oslo Gardermoen
24t 47m
2 stopp
04:17Los Angeles
3 304 kr
Finn lignende
Virgin Atlantic
24. jun.
10:25Oslo Torp Sandefjord
31t 50m
2 stopp
18:15Los Angeles
4 587 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Los Angeles?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Los Angeles

Reisende fra Norge må ofte belage seg på mellomlandinger, men til gjengjeld kan du velge å fly til Los Angeles med både tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder. Fra Oslo velger mange å reise til Los Angeles med Norwegian, SAS og British Airways, med reisetid fra ca. 13 timer og opp. I tillegg finner du ofte billige flybilletter til Los Angeles med US Airways og American Airlines. Fra Bergen og Trondheim er i tillegg KLM et populært selskap som lar deg fly til Los Angeles, med en reisetid på ca. 15–20 timer og opp.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Los Angeles, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Los Angeles internasjonale lufthavn er den desidert største flyplassen tilknyttet byen, og det er her du lander når du skal fly til Los Angeles fra Norge. Flyplassen er svært travel, og et godt utvalg av tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder sørger for at du har gode sjanser til å finne billige flybilletter til Los Angeles. Flybussen er både rask og praktisk, og du kommer deg direkte til sentrum for ca. $ 8–10 per vei. Reisende kan ta shuttlebuss til nærmeste busstasjon. Rutebussene koster fra $ 1–2 og opp, avhengig av reiselengde.


Hvordan kommer man seg rundt i Los Angeles?

Det kan være lurt å planlegge reisen litt før du skal ta fly til Los Angeles. Dersom du synes det er praktisk med et kort som dekker både attraksjoner og offentlig transport, kan du booke turistkortet GO Los Angeles. Du kan kjøpe all-inclusive for ca. $ 80–90, eller sette sammen din egen pakke.

Buss og Metro er et billig og praktisk alternativ når du vil komme deg rundt i Los Angeles uten turistkort. Enkeltbilletter koster ca. $ 1–2, men skal du reise mye rundt kan det lønne seg å kjøpe reisepass. Et dagspass koster ca. $ 5–10 og ukespass ca. $ 20–30. Kjøper du enkeltbilletter må du ha nøyaktig sum, ettersom bussjåførene ikke har kontanter, eller kjøpe et reisekort fra automatene.


Kan man reise til Los Angeles uten pass eller visum?

Du trenger e-pass for å kunne reise til Los Angeles uten visum. Ett e-pass har en elektronisk brikke med foto og fingeravtrykk, og dette medfølger norske pass som er utstedt fra 03.10.2015. Dersom du skal reise til USA uten visum, må du registrere deg i ESTA før avreise. Ved enkelte tilfeller kan visum likevel være nødvendig. For utfyllende opplysninger, ta kontakt med den amerikanske ambassaden. Regler for innreise kan endres på kort tid, og reisende bør sjekke nettsidene til ambassaden i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Los Angeles?

Ta deg en tur på drive-in-kino for den ultimate amerikanske opplevelsen, etter at du har cruiset rundt i Hollywood Hills på jakt etter kjendiser. Ønsker du å la bilen stå, kan du spasere langs strandpromenaden ved Venice Beach eller gå tur i Runyon Canyon.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du bestilt billige flybilletter til Los Angeles for hele familien, er det bare å glede seg til morsomme eventyr i Disneyland og Universal Studios. Rett i nærheten av Los Angeles finner dere også strandbyen Malibu, hvor det venter deilige dager med bading og sandslott.

Hvor bør jeg shoppe?

Abbot Kinney, rett bak Venice Beach, er et must for shoppingentusiaster som vil fråtse i moteklær og gallerier. Det er også verdt å ta en titt på både Third Street Promenade i Santa Monica og LA Fashion District.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du booket billige flybilletter til Los Angeles, kan du se frem til storbyferie, fornøyelsesparker og strandferie i én og samme by. Hollywood er en attraksjon i seg selv, med kjendiser, natteliv og restauranter. Santa Monica inviterer til strandliv og opplevelser på Santa Monica Pier, mens Anaheim lokker med Disneyland.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse