Finn billige fly til Kailua-Kona

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Kailua-Kona flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kailua-Kona-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Kailua-Kona?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Kailua-Kona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 9 271 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kailua-Kona i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Kailua-Kona i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 9 433 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kailua-Kona?

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kailua-Kona?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kailua-Kona fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 11 768 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kailua-Kona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kailua-Kona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kailua-Kona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kailua-Kona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kahului (OGG)

Vanligvis er flyvninger til Kailua-Kona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kahului, som i gjennomsnitt koster 10 683 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAILUA-KONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kailua-Kona koster i gjennomsnitt kun 9 271 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAILUA-KONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar38 % dyrereDet koster ca. 16 264 kr for flyvninger til Kailua-Kona fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KAILUA-KONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 125 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kailua-Kona fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kailua-Kona

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kailua-Kona?

Waikoloa Village flyplass, Waimea (Kamuela) Waimea Kohala flyplass, Hawi Upolu Point flyplass eller Hilo Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kailua-Kona.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kona Intl flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Kona Intl flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kona Intl flyplass fra flyvninger?

Fra og med september 2023, er det 6 tilbydere å velge mellom fra Kona Intl flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Kona Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Kona Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Kona Intl flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Kona Intl flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Kona Intl flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Hvilke flyselskaper flyr til Kailua-Kona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kailua-Kona

Hvilke flyselskaper flyr til Kailua-Kona?

Flyvninger med Delta til Kailua-Kona

Delta flyr til Kailua-Kona ca. 47 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Delta, men det er funnet priser helt nede i 9 996 kr fra Oslo Gardermoen til Kailua-Kona. Delta har fått en score på 7,8/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til Kailua-Kona

KLM flyr til Kailua-Kona 3 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Kailua-Kona fra Vancouver Intl. KLM (score: 7,5, 354 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Kailua-Kona fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Kailua-Kona, hadde avgang fra Kristiansand Kjevik (8 973 kr tur/retur).


Start planleggingen av reisen til Kailua-Kona


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Kailua-Kona?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Kailua-Kona. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til Kailua-Kona med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kailua-Kona med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Kailua-Kona?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Kailua-Kona ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Kailua-Kona akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Kailua-Kona. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Kailua-Kona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.