Finn billige fly til Phoenix

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 21.5.
fr. 28.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Phoenix

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Phoenix fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Phoenix

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Phoenix

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Phoenix (PHX)

Vanligvis er flyvninger til Phoenix fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Phoenix Sky Harbor Intl, som i gjennomsnitt koster 5 278 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHOENIX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Phoenix koster i gjennomsnitt kun 4 722 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHOENIX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli51 % dyrereDet koster ca. 7 966 kr for flyvninger til Phoenix fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PHOENIX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember450 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Phoenix fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Phoenix?

Været er stort sett alltid varmt og behagelig i den livlige ørkenbyen i USA. Når du bør booke fly til Phoenix, spørs derfor helt og holdent på dine interesser og preferanser. Høsten og vinteren er en bra tid om du ønsker å være aktiv, sykle og dra på fotturer i fjellet. Du får dessuten tak i svært billige flybilletter til Phoenix om du drar om vinteren, med unntak av desember. Flyprisene stiger ofte rundt jul og nyttår. Du kan også finne billige fly til Phoenix tur-retur om våren. Mars-mai er gode tidspunkt for å se kaktusene og villblomstene springe til live ute i ørkenen, og det er et fantastisk syn å se dem blomstre og pynte det ellers gylne landskapet. Sommeren må sies å være veldig varm. Hvis du ikke har noe imot høye temperaturer og gleder deg til å kose deg ved bassenget hele dagen, bør du booke flybilletter til Phoenix i juni-august. Bare husk at du må være tidlig ute med bestillingen, ettersom fellesferien er et spesielt populært tidspunkt å reise til Phoenix på.

 • Hvilken flyvning til Phoenix er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Phoenix fra Los Angeles fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Phoenix. Du kan finne den billigste prisen til Phoenix fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Phoenix?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Phoenix i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 747 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Phoenix?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Phoenix 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Phoenix med en gjennomsnittspris på 5 291 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Phoenix?

  Den billigste dagen å reise fra Norge til Phoenix på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 4 376 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 6 476 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Phoenix.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Phoenix?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Phoenix vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Phoenix kl. 12:00 for så lite som 3 698 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly om morgenen når prisene i gjennomsnitt ligger på 5 096 kr. Flyvninger til Phoenix fra Norge om morgenen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Phoenix?

  Phoenix-Mesa Gateway flyplass eller Prescott flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Phoenix.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Phoenix?

  Phoenix-Mesa Gateway flyplass har en gjennomsnittspris på 13 680 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Phoenix. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Phoenix

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Phoenix som nylig ble funnet av brukere på momondo
Delta
28. okt.
BGO02:05Bergen Flesland
22t 32m
2 stopp
PHX00:37Phoenix Sky Harbor Intl
1. nov.
PHX10:39Phoenix Sky Harbor Intl
15t 01m
2 stopp
BGO01:40Bergen Flesland
7 465 kr
Finn lignende
Delta
6. sep.
BGO02:05Bergen Flesland
24t 55m
2 stopp
PHX03:00Phoenix Sky Harbor Intl
10. sep.
PHX06:25Phoenix Sky Harbor Intl
15t 25m
2 stopp
BGO21:50Bergen Flesland
11 357 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mai
OSL02:40Oslo Gardermoen
20t 15m
2 stopp
PHX22:55Phoenix Sky Harbor Intl
22. mai
PHX20:49Phoenix Sky Harbor Intl
23t 31m
3 stopp
OSL20:20Oslo Gardermoen
11 300 kr
Finn lignende
Finnair
28. okt.
BGO13:10Bergen Flesland
32t 55m
1 stopp
PHX22:05Phoenix Sky Harbor Intl
1. nov.
PHX12:15Phoenix Sky Harbor Intl
21t 50m
1 stopp
BGO10:05Bergen Flesland
8 450 kr
Finn lignende
KLM
21. mai
OSL13:20Oslo Gardermoen
32t 16m
2 stopp
PHX21:36Phoenix Sky Harbor Intl
23. mai
PHX02:55Phoenix Sky Harbor Intl
24t 25m
2 stopp
OSL03:20Oslo Gardermoen
6 414 kr
Finn lignende
SAS
24. sep.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
35t 02m
2 stopp
PHX03:22Phoenix Sky Harbor Intl
28. sep.
PHX10:55Phoenix Sky Harbor Intl
23t 05m
2 stopp
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
8 155 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Phoenix

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Phoenix, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
5. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
25t 35m
2 stopp
PHX04:15Phoenix Sky Harbor Intl
6 487 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
25t 35m
2 stopp
PHX04:15Phoenix Sky Harbor Intl
6 898 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Phoenix

Under finner du alle flyplassene i Phoenix sammen med avstanden til sentrum

En av de enkleste måtene å komme seg fra Phoenix Sky Harbor International Airport til sentrum på er å ta toget. Først må du ta et gratis shuttle-tog som går mellom terminalene og til nærmeste togstasjon døgnet rundt med bare noen minutters mellomrom. Dette tar ca. fem minutter, avhengig av hvilken terminal du ankommer. Deretter kan du ta metroen videre inn til sentrum. En enkeltbillett koster bare 2 USD (20 NOK), og metroen bruker 15 min inn til byen. Det er også mulig å leie bil på flyplassen. Det kan lønne seg å bestille på nett i forkant. Ikke bare er bilen klar til henting når du lander med flyet, men du kan også få en ganske bra pris.


Populære flybilletter til Phoenix

Finn dine flybilletter til Phoenix med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Phoenix
Raskeste flytid14t 45m
Billigst pris6 414 kr
Flyvninger fra Bergen til Phoenix
Raskeste flytid18t 20m
Billigst pris7 752 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Phoenix?

Du må være obs på at trafikken i Phoenix kan være svært travel, særlig hvis du skal leie bil. Du bør beregne ekstra tid når du skal på sightseeing i nabolagene og utenfor byen. Det er også mulig å bruke kollektivtransport når du vil utforske byen og the Valley generelt, og du kan ta både buss og metro til en ganske billig pris. Enkeltbilletter koster 2 USD (20 NOK) og dagspass koster 4 USD (40 NOK). Det går dessuten gratisbusser som knytter sammen ulike deler av sentrum og gamlebyen. Dette er et svært godt tilbud når du skal på sightseeing i byen. Når du blir lei av å spasere, kan du enkelt ta gratisbussen videre til neste attraksjon.


Kan man reise til Phoenix uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Phoenix uten pass, og det utføres grundige kontroller på flyplassen. Du må derfor være forberedt på at det kan oppstå kø i kontrollen. Hvis du ønsker å reise til Phoenix uten visum, må du ha både e-pass og Esta. Du er nødt til å registrere deg i Esta-databasen før avreise fra Norge. Kontakt ambassaden i Oslo om du heller ønsker å søke visum.


Start planleggingen av reisen til Phoenix


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Phoenix?

Foruten fantastiske måltider med meksikansk mat og sol hele dagen lang, kan Phoenix friste med en rekke opplevelser, severdigheter og museer. Noen av de mest populære er Desert Botanical Garden og Heard Museum, samt Taliesin West hvor du får besøke hjemmet til den kjente arkitekten Frank Lloyd Wright. Friluftselskere bør dessuten gå på tur i Camelback Mountain, fjellet som minner om en kamel og er et ikonisk landemerke i Phoenix.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barna har faktisk sitt eget museum i Phoenix, nemlig Children´s Museum of Phoenix. Utstillingene oppfordrer barna til å delta aktivt ved å male, klatre, leke og sykle. Museet passer ypperlig for babyer og barn under ti år.

Bør jeg gi tips?

Du bør gi tips når du er i Phoenix, ettersom det forventes i USA generelt. Det anbefales å gi 15-20 % restauranter, samt tipse både taxisjåfør og rengjøringspersonalet på hotellet. (Priser sjekket 11/05/2019).