Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i USA

Leter du etter billige leiebiltilbud i USA? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
fr. 31.5.
fr. 7.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i USA

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i USA nedenfor
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

57 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Citroen C4 Picasso
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

57 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Toyota Corolla
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

97 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Volkswagen T-ROC
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

110 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Volkswagen Passat
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

111 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Volkswagen Golf
BMW 3 Series
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

116 kr/dag

21 jun.–12 jul.
BMW 3 Series
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

117 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Suzuki Vitara
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

119 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

138 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Opel Corsa

Leiebiler innsikt og trender i USA

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen USA

Hvilket leiebilselskap er billigst i USA?

Det billigste leiebilselskapet i USA er Ok Mobility. Reisende har funnet leiebiler hos Ok Mobility til kun 83 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 640 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i USA?

Hvis du planlegger å leie en bil i USA, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Dollar – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 34 % av brukerne våre Dollar når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 5,7 av 10, basert på 3 064 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i USA har flest utleiesteder?

Med totalt 4 685 utleiesteder over hele USA, har Enterprise Rent-A-Car flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Los Angeles – den mest populære byen i USA. Her har Enterprise Rent-A-Car 32 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i USA?

Når det kommer til leie av bil i USA, foretrekker reisende å leie en SUV. Faktisk har 40 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 813 kr per dag.

Tilbud på USA bilutleie

Finn leiebil i USA som passer for deg

Liten biler

376 kr - 788 kr

Alle biltyper

575 kr - 763 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i USA er 520 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i USA er i april. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i USA er 571 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i USA er i november. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 482 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i USA er 708 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i USA er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 524 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i USA er 625 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i USA er i mai. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 525 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i USA er 732 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i USA er i mars. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 547 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i USA er 689 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i USA er i september. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 501 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i USA er 773 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i USA er i mai. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 662 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

57 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

111 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

138 kr/dag

21 jun.–12 jul.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i USA

Alle større selskaper som leier ut biler i USA

Enterprise Rent-A-Car

4685 utleiesteder

Hertz

2554 utleiesteder

Avis

1527 utleiesteder

Budget

1482 utleiesteder

Easirent

430 utleiesteder

Thrifty

394 utleiesteder

National

353 utleiesteder

Sunnycars

353 utleiesteder

Leiebiler i USA

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i USA, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i USA?

Loven i USA krever at du kjører på USA side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i USA?

Kvaliteten på veinettet i USA har en score på 5,7 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 14 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i USA?

0,80‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i USA. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Vær oppmerksom på at man må være 21 for å drikke alkohol i USA, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i USA?

Bensin i USA kostet i forrige uke 11,00 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i USA, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Egypt, som har en gjennomsnittspris på 3,10 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 34,27 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for USA fra biler sist?

Priser for biler fra USA ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for USA fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 15 483 tilbydere å velge mellom fra USA biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i USA?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert USA. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i USA?

For å leie en bil i USA må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i USA?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i USA er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i USA?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i USA ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i USA med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i USA med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i USA på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i USA.

Finner jeg utleiebiler i USA som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i USA.

Kan jeg søke etter leiebiler i USA med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i USA på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til USA på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 31.5.
12:00
fr. 7.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i USA