Leiebiler i USA

Leter du etter billige leiebiltilbud i USA? Søk her!

New York, NY, USA
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i USA

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i USA nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

45 kr/dag

22 aug.–27 aug.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

42 kr/dag

2 sep.–17 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

59 kr/dag

7 sep.–19 sep.
Mercedes-Benz GLA
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

53 kr/dag

2 sep.–17 sep.
Ford Galaxy

Leiebilinformasjon for USA

Det er ikke vanskelig å kjøre i USA og det er heller ikke så ulikt Norge som en kanskje skulle tro. Noen sier at det er bedre skiltet og lettere å finne frem enn i Norge også. I USA er alt stort og veiene er intet unntak, derfor kan det være smart å leie seg en større bil for å ikke føle seg for liten på veien. En ting som virkelig er forskjellig fra Norge, er veikryss der alle biler må stoppe. De heter 4 ways stop og her gjelder det at den bilen som stopper først, er også den første som kjører. USA har også en intern fargekoding i byer og tettsteder. Her gjelder det at dersom kantsteinene er røde kan du ikke stoppe eller parkere inntil fortauet, mens om de er gule kan du slippe passasjerer av og på. Du kan heller ikke parkere inne en brannhydrant, da får du som regel bot med en gang.

I Norge har vi et førerkort i bankkortformat som følger EØS-modellen og dette er gyldig i alle EU- og EØS-land. Det er derfor smart å ta med seg et internasjonalt førerkort når du skal reise utenom dette området og leie en bil. Et internasjonalt førerkort kan du få hvis du henvender deg til NAF (Norges Automobil Forbund), MA (Rusfri Trafikk) eller KNA (Kongelig Norsk Automobilforbund). Den norske Førerkort-appen fra Statens vegvesen er derfor ikke gyldig som førerkort i USA. I tillegg til å fremvise førerkortet, må du vise passet ditt når du leier leiebil i USA. Utover dette er det viktig at du har forsikring og dette kan du få hos bilutleiefirmaet når du leier. Pass på at forsikringen dekker det meste dersom uhellet skulle være ute. Sammenlign gjerne prisene før du leier leiebil i USA og da gjerne med forsikringen samtidig. Da kan du lett finne billige leiebiler slik at ferieturen din blir billigere enn forventet.

Her må du nok se til de største byene og områdene rundt. Byer som New York og San Fransisco er typiske steder der du må beregne ekstra tid fordi du kan havne i mye trafikk. Motorveien gjennom hele USA blir brukt, men det fylles alltid mest opp rundt de store byene. Du har kanskje sett hvordan rushtrafikken kan gå i stampe for eksempel over Golden Gate hengebroen i San Fransisco på film og slik er det gjerne rundt i største byene. Men fortvil ikke. Med god planlegging kan du enkelt unngå den verste rushtrafikken når du er på tur og slippe å kaste vekk flere timer i kø.

Siden USA er et vidstrakt kontinent så er det ikke lett å peke ut den aller vakreste naturen. Her kommer det an på om du liker solen og den sydlige stemningen i Florida eller om du er mer tilhenger av den spektakulære Niagarafossen. De som har reist mye i USA vil nok nevne Mount Rushmore som en fantastisk opplevelse på ruten, der du kan se hodene til George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln hugget ut i fjellsiden. Det er rett og slett de flotte nasjonalparkene som mange vil se når de skal kjøre i USA. Det er ikke så rart når du ser de merkelige formasjonene på eventyrland i stein. Arhes National Park og Zion National Park er noe av det merkeligste og samtidig det vakreste som du kan se. Er du villig til å gå litt også, så kan du oppleve eventyrlandskap som du sent vil glemme. Og det er sant at alt i USA er stort, også nasjonalparkene.


Tilbud på USA bilutleie

Finn leiebil i USA som passer for deg

Liten Leiebiler

317 kr - 825 kr

Alle biltyper

473 kr - 895 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i USA er 555 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i USA er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 317 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i USA er 638 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i USA er i februar. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i USA er 675 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i USA er i november. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 423 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i USA er 687 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i USA er i mai. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 559 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i USA er 601 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i USA er i mai. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 462 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i USA er 634 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i USA er i juni. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 449 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i USA er 708 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i USA er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 515 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i USA

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km
Universal Studios Hollywood22,3 km
Gaslamp Quarter179,2 km
Union Square558,8 km
Ghirardelli Square561,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Walt Disney World Resort311,9 km
Orange County Konferansesenter314,7 km
International Drive315,3 km
Clearwater Beach349,6 km
Cedar Point1756,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Union Square18,7 km
Ghirardelli Square20,8 km
Squaw Valley Resort255,9 km
Universal Studios Hollywood530,2 km
Venice Beach536,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i USA

Nedenfor er de mest populære hotellene i USA

Leiebiler i USA

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i USA, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det billigste leiebilselskapet i USA er HDC Rent A Car. Reisende har funnet leiebiler hos HDC Rent A Car til kun 210 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 803 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Hvis du planlegger å leie en bil i USA, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Budget – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 17 % av brukerne våre Budget når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 6,1 av 10, basert på 2 039 vurderinger.

Med totalt 4 597 utleiesteder over hele USA, har Enterprise flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Los Angeles – den mest populære byen i USA. Her har Enterprise 32 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Loven i USA krever at du kjører på USA side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Kvaliteten på veinettet i USA har en score på 5,7 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 14 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

0,80‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i USA. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Vær oppmerksom på at man må være 21 for å drikke alkohol i USA, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i USA, foretrekker reisende å leie en SUV. Faktisk har 19 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 310 kr per dag.

Bensin i USA kostet i forrige uke 11,91 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i USA, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,03 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 29,08 kr per liter.


Utforsk flere leiebiler i Nord-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Nord-Amerika

Start planleggingen av reisen til USA


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i USA er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i USA ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i USA med gratis avbestilling.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i USA.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i USA.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i USA på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.