Leiebiler i USA

Leter du etter billige leiebiltilbud i USA? Søk her!

New York, NY, USA
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i USA

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen USA

Hvilket leiebilselskap er billigst i USA?

Det billigste leiebilselskapet i USA er Easirent. Reisende har funnet leiebiler hos Easirent til kun 48 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 579 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i USA?

Hvis du planlegger å leie en bil i USA, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Avis – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 45 % av brukerne våre Avis når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 6,5 av 10, basert på 2 490 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i USA har flest utleiesteder?

Med totalt 4 613 utleiesteder over hele USA, har Enterprise Rent-A-Car flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Los Angeles – den mest populære byen i USA. Her har Enterprise Rent-A-Car 32 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i USA?

Når det kommer til leie av bil i USA, foretrekker reisende å leie en SUV. Faktisk har 34 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 910 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i USA

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i USA nedenfor
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

139 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

139 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Toyota Yaris
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

154 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

167 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Volkswagen Golf
BMW 2 Series Active Tourer
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

236 kr/dag

15 okt.–19 okt.
BMW 2 Series Active Tourer
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

246 kr/dag

15 okt.–19 okt.
Nissan Qashqai
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

255 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Peugeot 3008
BMW 3 Series
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

280 kr/dag

28 okt.–1 nov.
BMW 3 Series
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

295 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Volkswagen Passat

Leiebilinformasjon for USA

Har USA noen noen unike trafikklover?

Det er ikke vanskelig å kjøre i USA og det er heller ikke så ulikt Norge som en kanskje skulle tro. Noen sier at det er bedre skiltet og lettere å finne frem enn i Norge også. I USA er alt stort og veiene er intet unntak, derfor kan det være smart å leie seg en større bil for å ikke føle seg for liten på veien. En ting som virkelig er forskjellig fra Norge, er veikryss der alle biler må stoppe. De heter 4 ways stop og her gjelder det at den bilen som stopper først, er også den første som kjører. USA har også en intern fargekoding i byer og tettsteder. Her gjelder det at dersom kantsteinene er røde kan du ikke stoppe eller parkere inntil fortauet, mens om de er gule kan du slippe passasjerer av og på. Du kan heller ikke parkere inne en brannhydrant, da får du som regel bot med en gang.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i USA?

I Norge har vi et førerkort i bankkortformat som følger EØS-modellen og dette er gyldig i alle EU- og EØS-land. Det er derfor smart å ta med seg et internasjonalt førerkort når du skal reise utenom dette området og leie en bil. Et internasjonalt førerkort kan du få hvis du henvender deg til NAF (Norges Automobil Forbund), MA (Rusfri Trafikk) eller KNA (Kongelig Norsk Automobilforbund). Den norske Førerkort-appen fra Statens vegvesen er derfor ikke gyldig som førerkort i USA. I tillegg til å fremvise førerkortet, må du vise passet ditt når du leier leiebil i USA. Utover dette er det viktig at du har forsikring og dette kan du få hos bilutleiefirmaet når du leier. Pass på at forsikringen dekker det meste dersom uhellet skulle være ute. Sammenlign gjerne prisene før du leier leiebil i USA og da gjerne med forsikringen samtidig. Da kan du lett finne billige leiebiler slik at ferieturen din blir billigere enn forventet.

Hvilke områder i USA har mest trafikk?

Her må du nok se til de største byene og områdene rundt. Byer som New York og San Fransisco er typiske steder der du må beregne ekstra tid fordi du kan havne i mye trafikk. Motorveien gjennom hele USA blir brukt, men det fylles alltid mest opp rundt de store byene. Du har kanskje sett hvordan rushtrafikken kan gå i stampe for eksempel over Golden Gate hengebroen i San Fransisco på film og slik er det gjerne rundt i største byene. Men fortvil ikke. Med god planlegging kan du enkelt unngå den verste rushtrafikken når du er på tur og slippe å kaste vekk flere timer i kø.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i USA?

Siden USA er et vidstrakt kontinent så er det ikke lett å peke ut den aller vakreste naturen. Her kommer det an på om du liker solen og den sydlige stemningen i Florida eller om du er mer tilhenger av den spektakulære Niagarafossen. De som har reist mye i USA vil nok nevne Mount Rushmore som en fantastisk opplevelse på ruten, der du kan se hodene til George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln hugget ut i fjellsiden. Det er rett og slett de flotte nasjonalparkene som mange vil se når de skal kjøre i USA. Det er ikke så rart når du ser de merkelige formasjonene på eventyrland i stein. Arhes National Park og Zion National Park er noe av det merkeligste og samtidig det vakreste som du kan se. Er du villig til å gå litt også, så kan du oppleve eventyrlandskap som du sent vil glemme. Og det er sant at alt i USA er stort, også nasjonalparkene.


Tilbud på USA bilutleie

Finn leiebil i USA som passer for deg

Liten

567 kr - 1 122 kr

Alle biltyper

646 kr - 998 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i USA er 779 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i USA er i juni. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 567 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i USA er 714 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i USA er i oktober. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 566 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i USA er 802 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i USA er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 587 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i USA er 751 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i USA er i oktober. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 527 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i USA er 887 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i USA er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 568 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i USA er 747 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i USA er i oktober. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 574 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i USA er 865 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i USA er i september. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 680 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i USA. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i USA kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for USA Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

139 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

139 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

167 kr/dag

28 okt.–1 nov.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i USA

Alle større selskaper som leier ut biler i USA

Enterprise Rent-A-Car

4613 utleiesteder

Hertz

2429 utleiesteder

Avis

1488 utleiesteder

Budget

1456 utleiesteder

Easirent

430 utleiesteder

Sunnycars

354 utleiesteder

National

348 utleiesteder

Thrifty

347 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i USA

Attraksjoner i nærheten:

Venice Beach7,4 km
Universal Studios Hollywood22,3 km
Gaslamp Quarter179,2 km
Union Square558,8 km
Ghirardelli Square561,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Duval Street205,5 km
Walt Disney World Resort311,9 km
Orange County Konferansesenter314,7 km
International Drive315,3 km
Clearwater Beach349,6 km

Attraksjoner i nærheten:

The Roosevelt Hotel21,0 km
New York bysentrum21,8 km
Times Square21,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i USA

Nedenfor er de mest populære hotellene i USA

Leiebiler i USA

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i USA, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i USA?

Loven i USA krever at du kjører på USA side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i USA?

Kvaliteten på veinettet i USA har en score på 5,7 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 14 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i USA?

0,80‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i USA. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Vær oppmerksom på at man må være 21 for å drikke alkohol i USA, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i USA?

Bensin i USA kostet i forrige uke 11,86 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i USA, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,67 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,32 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for USA fra biler sist?

Priser for biler fra USA ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for USA fra biler?

Fra og med september 2023, er det 14 760 tilbydere å velge mellom fra USA biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i USA?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert USA. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i USA?

For å leie en bil i USA må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i USA

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i USA som du ikke må gå glipp av

Utforsk flere leiebiler i Nord-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Nord-Amerika

Start planleggingen av reisen til USA


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i USA?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i USA er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i USA?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i USA ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i USA med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i USA med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i USA på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i USA.

Finner jeg utleiebiler i USA som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i USA.

Kan jeg søke etter leiebiler i USA med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i USA på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til USA på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.