Finn billige fly til Houston

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Houston (IAH)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Houston

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Houston fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Houston

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Houston

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Houston (HOU)

Vanligvis er flyvninger til Houston fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Houston Hobby, som i gjennomsnitt koster 5 652 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HOUSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Houston koster i gjennomsnitt kun 4 778 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HOUSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 7 960 kr for flyvninger til Houston fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HOUSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember429 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Houston fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Houston?

Den travleste tiden å fly til Houston på er om sommeren og rundt jul. Du har størst sjanse til å nyte varme temperaturer om du reiser fra juni og ut august, men når det er sagt kan været være bra om våren og høsten også. Du kan finne meget billige fly til Houston om du velger å reise i lavsesong istedenfor. Klimaet er subtropisk og vintrene er milde med enkelte regndager. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at det skal bli for kaldt om du slår til og booker flybilletter til Houston tur-retur i januar-mars når prisene er ganske rimelige.

Hvilken flyvning til Houston er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Houston fra Orlando fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Houston. Du kan finne den billigste prisen til Houston fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Houston?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Houston. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 778 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Houston i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 897 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Houston?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Houston 31 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Houston med en gjennomsnittspris på 5 663 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Houston?

Dataene våre viser at det er torsdag som er den billigste dagen å fly til Houston på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 921 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 6 409 kr for en reise fra Norge til Houston.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Houston?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Houston fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 5 168 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 640 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Houston?

De som skal fly til Houston kan potensielt finne bedre priser for Houston G.Bush Intercont flyplass (26 km fra Houston ), Beaumont Jefferson County flyplass (132 km fra sentrum i Houston) eller College Station Easterwood Field flyplass (133 km fra sentrum i Houston), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Houston?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Houston Hobby flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Houston, med en gjennomsnittspris på 6 364 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Finn de billigste enveisflyvningene til Houston Hobby

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Houston, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Delta
Delta
6. mai
02:30Oslo Gardermoen
20t 27m
2 stopp
22:57Houston Hobby
5 380 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
11:45Oslo Gardermoen
28t 59m
2 stopp
16:44Houston Hobby
8 469 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
08:10Oslo Gardermoen
32t 34m
3 stopp
16:44Houston Hobby
17 397 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Houston?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Houston

Du må beregne god tid når du skal fly til Houston, ettersom det ikke er mulig å fly direkte. KLM og Air Canada har imidlertid ganske raske flyruter og kan ta deg med fra Oslo/Gardermoen til Houston på rundt 17-19 timer. Du kan spare penger og booke meget billige flybilletter til Houston om du heller velger flyvninger med lengre og flere mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Houston, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander på en av byens to flyplasser når du kommer med fly til Houston. Det går hyppige shuttle-busser til og fra sentrum og George Bush Intercontinental Airport, og det er sannsynligvis denne du lander på når du kommer fra utlandet. Det går også busser herfra til andre områder i Texas. Det kan være at du lander på William P Hobby Airport om du har mellomlandet et annet sted i USA. Denne flyplassen er hovedsakelig beregnet for innenlandsflygninger. Det går både lokalbuss og shuttle-buss til sentrum og til større hoteller. Følg skiltene til Ground Transportation for å finne frem til bussene.


Hvordan kommer man seg rundt i Houston?

Byen har forskjellige sykkelstasjoner rundt i byen som du kan bruke etter behov. Du leverer tilbake sykkelen på hvilken som helst stasjon som er mest praktisk for deg. Du kan benytte offentlig transport for å komme deg raskt og billig rundt i sentrum. Det går både busser og trikker som knyter sammen de ulike nabolagene. Turister kan i tillegg benytte en shuttle-buss som går mellom de ulike attraksjonene i sentrum. Den har avgang ca. hvert tiende minutt. Det koster ingenting å bruke shuttle-bussen, og dette er derfor en god løsning om du reiser på budsjett. Du kan også bruke både de gule taxiene eller ringe etter en Uber istedenfor.


Kan man reise til Houston uten pass eller visum?

Du kan ikke reise til Houston uten pass, og du må også søke om visum eller registrere deg i Esta-databasen før avreise. Du bør være obs på at kontrollene er ganske strenge i USA, og det er ditt eget ansvar å påse at reisedokumentene er gyldige. Innreisekravene kan endre seg ganske fort, og du bør derfor sjekke grundig opp i regelverket før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Houston?

Det finnes mange severdigheter i Houston som bør oppleves, og det anbefales å planlegge og tenke nøye gjennom hva du vil ha utav oppholdet ditt. NASAs besøkssenter Space Center Houston er blant de mest populære attraksjonene, og den høye skyskraperen Williams Tower er alltid et imponerende syn.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Houston er en by med mye å finne på for både voksne og barn. Dere bør besøke badelandet Splashtown om det blir for varmt for dere. Det spennende akvariet Downtown Aquarium står klar til å imponere barna 200 dyrearter, mens Houston Museum of Natural Science er stedet for alle som er fascinert av verdensrommet.

Bør jeg tipse?

Det er viktig å tipse når du er i USA, og du kan godt gi omtrent 15-20 % av regningen på restauranter.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du bør sette kursen mot Upper Kirby District for å shoppe alt fra mat til interiør, sko til trendy moteklær. Det er mange gater som bør utforskes i dette området, og du har et godt utgangspunkt om du starter i Upper Kirby og jobber deg videre mot Montrose.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse