Finn billige fly til São Paulo

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
São Paulo (SAO)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i São Paulo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i São Paulo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL São Paulo

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass (GRU)

Vanligvis er flyvninger til São Paulo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til São Paulo-Guarulhos internasjonale, som i gjennomsnitt koster 6 364 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til São Paulo koster i gjennomsnitt kun 5 203 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember39 % dyrereDet koster ca. 9 056 kr for flyvninger til São Paulo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til São Paulo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til São Paulo?

Høysesongen i São Paulo er fra juni til september. Disse vintermånedene har komfortable temperaturer og lite regn, en kombinasjon som gjør perioden til en populær tid å besøke byen på. Vær forberedt på relativt dyre flybilletter til São Paulo i disse månedene, i tillegg til mange reisende. Flere mener derfor at den beste tiden å reise til São Paulo på er fra mars til mai og fra oktober til november. I disse periodene er temperaturene behagelige, byen er mindre tåkete og det er mange spennende arrangementer som finner sted. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billige flybilletter til São Paulo derimot, kan det være ideelt å reise i lavsesongen mellom desember og februar. Da må du imidlertid være forberedt på svært høye temperaturer og et fuktig klima, men det kan være vel verdt det når du får billig fly til São Paulo.

Hvilken flyvning til São Paulo er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til São Paulo fra Rio de Janeiro fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til São Paulo. Du kan finne den billigste prisen til São Paulo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til São Paulo?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke São Paulo i løpet av august, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til São Paulo i mars er ikke like billige som de i august, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 610 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til São Paulo?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til São Paulo på, er ca. 24 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 517 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 6 068 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til São Paulo?

Ifølge dataene våre er det søndag som er den billigste dagen når man skal fly til São Paulo fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på søndag, lå på 6 510 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 7 489 kr for en reise fra Norge til São Paulo.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til São Paulo?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til São Paulo, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 6 843 kr. Å fly til São Paulo om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 8 091 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av São Paulo?

São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass eller São Paulo Viracopos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til São Paulo.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til São Paulo?

Du kan finne tilbud for São Paulo Viracopos flyplass for i gjennomsnitt 5 336 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til São Paulo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til São Paulo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
14. mai
10:15Bergen Flesland
19t 15m
2 stopp
05:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
18. mai
14:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
18t 20m
2 stopp
08:50Bergen Flesland
8 097 kr
Finn lignende
Lufthansa
14. mai
10:15Bergen Flesland
19t 15m
2 stopp
05:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
18. mai
14:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
18t 20m
2 stopp
08:50Bergen Flesland
8 105 kr
Finn lignende
SWISS
4. aug.
10:00Oslo Gardermoen
20t 30m
1 stopp
06:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
8. aug.
14:10São Paulo-Guarulhos internasjonale
20t 55m
1 stopp
11:05Oslo Gardermoen
6 068 kr
Finn lignende
SWISS
4. aug.
10:00Oslo Gardermoen
20t 30m
1 stopp
06:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
8. aug.
14:10São Paulo-Guarulhos internasjonale
20t 55m
1 stopp
11:05Oslo Gardermoen
6 077 kr
Finn lignende
Qatar Airways
4. aug.
11:45Oslo Gardermoen
28t 55m
1 stopp
16:40São Paulo-Guarulhos internasjonale
7. aug.
22:40São Paulo-Guarulhos internasjonale
30t 00m
1 stopp
04:40Oslo Gardermoen
9 820 kr
Finn lignende
Air Canada
4. aug.
07:35Oslo Gardermoen
24t 20m
2 stopp
07:55São Paulo-Guarulhos internasjonale
8. aug.
17:35São Paulo-Guarulhos internasjonale
34t 55m
2 stopp
04:30Oslo Gardermoen
9 692 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til São Paulo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til São Paulo

Det er ingen flyselskaper som flyr til São Paulo direkte fra Norge. Med en kombinasjon av SAS, LATAM Airlines og Lufthansa kan du fly fra Oslo/Oslo Lufthavn til São Paulo/Guarulhos internasjonale lufthavn med mellomlandinger i London eller Frankfurt, og en total reisetid på omtrent 19 timer hver vei. Lufthansa flyr via Frankfurt både på utreise og retur, og reisetiden er omtrent 15 timer hver vei. Andre flyselskaper med samme flytid er TAP AIR Portugal som mellomlander i Lisboa, Air France som mellomlander i Paris og KLM som mellomlander i Amsterdam. KLM flyr imidlertid fra Oslo/Torp Sandefjord lufthavn.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i São Paulo, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til São Paulo fra Norge er det sannsynligvis landets største flyplass, São Paulo/Guarulhos internasjonale lufthavn, du ankommer. Den ligger omtrent 25 km fra sentrum, og det er flere måter å komme seg til og fra flyplassen på. Mange busselskaper kjører inn til ulike steder av byen, og den blå metrolinje 1 ligger i nærheten av lufthavnen. Alternativt kan du ta buss til metrostoppene Barra Funda, República og Tatuapé, som alle ligger på den røde metrolinje 3. Du kan også velge å ta taxi inn til sentrum, og det pleier å være enkelt å finne engelsktalende taxisjåfører. Alternativt er det mange ulike private transportselskaper som du kan booke på forhånd.


Hvordan kommer man seg rundt i São Paulo?

Det er mange ulike måter å komme seg rundt i São Paulo på. Metrô São Paulo er byens velutviklede t-banesystem som er integrert med togsystemet CPTM. T-banen er en billig, trygg og effektiv måte å reise rundt i byen på. Alternativt kan du reise med buss, taxi eller Uber/Cabify. Vær imidlertid oppmerksom på at kun taxiene kan bruke kollektivfeltene i byen, så i rushtrafikken kan det være både rimeligere og raskere å ta taxi enn Uber/Cabify. Du kan kjøpe enkeltbilletter, dagsbilletter eller smartkort som kan fylles på etter behov. Disse billettene kan brukes på både buss, t-bane og CPTM, og kan kjøpes på stasjoner, kiosker og i app.


Kan man reise til São Paulo uten pass eller visum?

Som norsk statsborger kan du ikke reise til São Paulo uten pass, men du trenger ikke visum for opphold i Brasil i under 90 dager. Dersom du ønsker å bli i landet utover 90 dager, må du søke om forlengelse hos det føderale politiet. Det er imidlertid ikke garantert at denne forlengelsen blir innvilget.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i São Paulo?

Det er mange ulike severdigheter å se og opplevelser å erfare i Sør-Amerikas største by. Her finner du mange kulturaktiviteter og et uteliv som regnes som Brasils beste. Få panoramautsikt over byen fra Edifício Italia og Edifício Banespa, opplev landets økonomiske hjerte i Avenida Paulista og slapp av i byens største park, Parque do Ibirapuera.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Det er en god idé å kjøpe reiseforsikring før du flyr til São Paulo for å forsikre deg om at du får nødvendig medisinsk hjelp dersom uhellet er ute, og får hjelp dersom bagasjen din eller pengene dine blir stjålet.

Kan du drikke vann fra springen?

Springvann i São Paulo er generelt trygt å drikke, men det smaker ikke spesielt godt. Derfor anbefales det å kjøpe vann på flaske.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse