Finn billige fly til São Paulo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i São Paulo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i São Paulo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL São Paulo

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass (GRU)

Vanligvis er flyvninger til São Paulo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til São Paulo-Guarulhos internasjonale, som i gjennomsnitt koster 6 548 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til São Paulo koster i gjennomsnitt kun 5 353 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember39 % dyrereDet koster ca. 9 317 kr for flyvninger til São Paulo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SÃO PAULO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til São Paulo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til São Paulo?

Høysesongen i São Paulo er fra juni til september. Disse vintermånedene har komfortable temperaturer og lite regn, en kombinasjon som gjør perioden til en populær tid å besøke byen på. Vær forberedt på relativt dyre flybilletter til São Paulo i disse månedene, i tillegg til mange reisende. Flere mener derfor at den beste tiden å reise til São Paulo på er fra mars til mai og fra oktober til november. I disse periodene er temperaturene behagelige, byen er mindre tåkete og det er mange spennende arrangementer som finner sted. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billige flybilletter til São Paulo derimot, kan det være ideelt å reise i lavsesongen mellom desember og februar. Da må du imidlertid være forberedt på svært høye temperaturer og et fuktig klima, men det kan være vel verdt det når du får billig fly til São Paulo.

 • Hvilken flyvning til São Paulo er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til São Paulo fra Rio de Janeiro fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til São Paulo. Du kan finne den billigste prisen til São Paulo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til São Paulo?

  I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til São Paulo fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 353 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke São Paulo i august, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 755 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til São Paulo?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til São Paulo på, er 26 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 6 714 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til São Paulo med en prislapp på kun 5 528 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av São Paulo?

  São Paulo-Guarulhos internasjonale flyplass eller São Paulo Viracopos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til São Paulo.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til São Paulo?

  Du kan finne tilbud for São Paulo Viracopos flyplass for i gjennomsnitt 5 490 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til São Paulo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til São Paulo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
30. okt.
OSL13:30Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
GRU07:10São Paulo-Guarulhos internasjonale
13. nov.
GRU11:20São Paulo-Guarulhos internasjonale
20t 15m
1 stopp
OSL07:35Oslo Gardermoen
5 528 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
20t 10m
1 stopp
GRU06:50São Paulo-Guarulhos internasjonale
13. nov.
GRU18:30São Paulo-Guarulhos internasjonale
19t 55m
2 stopp
OSL14:25Oslo Gardermoen
5 676 kr
Finn lignende
KLM
30. okt.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
32t 35m
1 stopp
GRU19:00São Paulo-Guarulhos internasjonale
13. nov.
GRU11:20São Paulo-Guarulhos internasjonale
17t 25m
2 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
5 851 kr
Finn lignende
KLM
30. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
17t 50m
2 stopp
GRU07:10São Paulo-Guarulhos internasjonale
13. nov.
GRU13:00São Paulo-Guarulhos internasjonale
18t 15m
2 stopp
OSL07:15Oslo Gardermoen
5 938 kr
Finn lignende
SWISS
4. feb.
OSL14:35Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
GRU05:45São Paulo-Guarulhos internasjonale
6. feb.
GRU14:50São Paulo-Guarulhos internasjonale
36t 20m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
5 982 kr
Finn lignende
SWISS
4. feb.
OSL14:35Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
GRU05:45São Paulo-Guarulhos internasjonale
6. feb.
GRU14:50São Paulo-Guarulhos internasjonale
36t 20m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
6 008 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til São Paulo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til São Paulo, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
28t 38m
3 stopp
GRU07:13São Paulo-Guarulhos internasjonale
7 850 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. okt.
BGO02:30Bergen Flesland
28t 43m
3 stopp
GRU07:13São Paulo-Guarulhos internasjonale
8 575 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
28t 38m
3 stopp
GRU07:13São Paulo-Guarulhos internasjonale
8 776 kr
Finn lignende

Flyplasser nære São Paulo

Under finner du alle flyplassene i São Paulo sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til São Paulo fra Norge er det sannsynligvis landets største flyplass, São Paulo/Guarulhos internasjonale lufthavn, du ankommer. Den ligger omtrent 25 km fra sentrum, og det er flere måter å komme seg til og fra flyplassen på. Mange busselskaper kjører inn til ulike steder av byen, og den blå metrolinje 1 ligger i nærheten av lufthavnen. Alternativt kan du ta buss til metrostoppene Barra Funda, República og Tatuapé, som alle ligger på den røde metrolinje 3. Du kan også velge å ta taxi inn til sentrum, og det pleier å være enkelt å finne engelsktalende taxisjåfører. Alternativt er det mange ulike private transportselskaper som du kan booke på forhånd.


Populære flybilletter til São Paulo

Finn dine flybilletter til São Paulo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til São Paulo
Raskeste flytid15t 10m
Billigst pris5 851 kr
Flyvninger fra Bergen til São Paulo
Raskeste flytid19t 45m
Billigst pris7 213 kr

Det er mange ulike måter å komme seg rundt i São Paulo på. Metrô São Paulo er byens velutviklede t-banesystem som er integrert med togsystemet CPTM. T-banen er en billig, trygg og effektiv måte å reise rundt i byen på. Alternativt kan du reise med buss, taxi eller Uber/Cabify. Vær imidlertid oppmerksom på at kun taxiene kan bruke kollektivfeltene i byen, så i rushtrafikken kan det være både rimeligere og raskere å ta taxi enn Uber/Cabify. Du kan kjøpe enkeltbilletter, dagsbilletter eller smartkort som kan fylles på etter behov. Disse billettene kan brukes på både buss, t-bane og CPTM, og kan kjøpes på stasjoner, kiosker og i app.


Som norsk statsborger kan du ikke reise til São Paulo uten pass, men du trenger ikke visum for opphold i Brasil i under 90 dager. Dersom du ønsker å bli i landet utover 90 dager, må du søke om forlengelse hos det føderale politiet. Det er imidlertid ikke garantert at denne forlengelsen blir innvilget.


Start planleggingen av reisen til São Paulo


Hva bør du se i São Paulo?

Det er mange ulike severdigheter å se og opplevelser å erfare i Sør-Amerikas største by. Her finner du mange kulturaktiviteter og et uteliv som regnes som Brasils beste. Få panoramautsikt over byen fra Edifício Italia og Edifício Banespa, opplev landets økonomiske hjerte i Avenida Paulista og slapp av i byens største park, Parque do Ibirapuera.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Det er en god idé å kjøpe reiseforsikring før du flyr til São Paulo for å forsikre deg om at du får nødvendig medisinsk hjelp dersom uhellet er ute, og får hjelp dersom bagasjen din eller pengene dine blir stjålet.

Kan du drikke vann fra springen?

Springvann i São Paulo er generelt trygt å drikke, men det smaker ikke spesielt godt. Derfor anbefales det å kjøpe vann på flaske.