Finn billige fly til Kyiv

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Kyiv (IEV)
lør.. 16.1.
lør.. 23.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kyiv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kyiv fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Kiev?

Du kan fly til Kiev året rundt, men klimaet ligner det norske. Det vil si at vintrene kan være kalde og temperaturen kan synke under 0 grader. Flere av byens attraksjoner holder vinterstengt. Sommermånedene er vanligvis varme og behagelige, noe som gjør at de fleste flyr til Kiev om sommeren. Kan du unngå høysesongen i sommermånedene og heller reise høst, vinter eller vår kan det være enklere å finne billige billetter til Kiev. Sammenligner du priser på momondo er det gode muligheter for å finne billige billetter til Kiev uansett sesong. Fly til Kiev og opplev den tusen år gamle St. Sophia-katedralen med sitt 76 meter høye klokketårn. Katedralen står på UNESCOs liste over verdensarven.

Hvilken flyvning til Kyiv er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Kyiv for 325 kr/person, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kyiv. Du kan finne den billigste prisen til Kyiv fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Kyiv?

Den billigste måneden å fly til Kyiv fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 313 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kyiv i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Kyiv i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 321 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kyiv?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kyiv fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 485 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kyiv?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Kyiv på, er på en mandag da man kan finne priser fra så lite som 1 477 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 777 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kyiv?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Kyiv. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Kyiv om morgenen for så lite som 1 574 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 213 kr. Flyvninger til Kyiv fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kyiv?

De som skal fly til Kyiv kan potensielt finne bedre priser for Kyiv Boryspil Intl flyplass (29 km fra sentrum i Kyiv), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kyiv?

Kyiv Boryspil Intl flyplass har en gjennomsnittspris på 2 026 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kyiv. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kyiv Zhulhany

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kyiv Zhulhany som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
LOT
30. mai
OSL
Oslo Gardermoen
4t 30m
1 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
1. jun.
IEV
Kyiv Zhulhany
11t 15m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 143 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
19t 20m
2 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
24. jan.
IEV
Kyiv Zhulhany
34t 15m
3 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2 498 kr
Finn lignende
LOT
30. mai
OSL
Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
1. jun.
IEV
Kyiv Zhulhany
4t 50m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 151 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
19t 20m
2 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
24. jan.
IEV
Kyiv Zhulhany
16t 25m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
3 091 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
14t 40m
2 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
25. jan.
IEV
Kyiv Zhulhany
36t 15m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
3 235 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
19t 20m
2 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
25. jan.
IEV
Kyiv Zhulhany
15t 30m
3 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
3 828 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kyiv Zhulhany

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Kyiv, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
7. apr.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
24t 45m
1 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
Flere flyselskaper
13. apr.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
17t 30m
1 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany
Flere flyselskaper
8. apr.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
11t 55m
1 stopp
IEV
Kyiv Zhulhany

Hvilke flyselskaper flyr til Kiev?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kyiv

Finnair, Ukraine International Airlines og LOT Polish Airlines er blant flyselskapene som flyr til Kiev fra Oslo på ca. 4 timer inkludert én mellomlanding. KLM flyr til Kiev fra Bergen på ca. 5 timer og 20 minutter med ett stopp underveis, samt fra Trondheim på litt over seks timer. Sammenligner du priser på nettet før du booker kan du få billige flybilletter til Kiev med en rekke flyselskaper som for eksempel SAS og Wizz Air fra flere ulike flyplasser i Norge. Sjekk da om de tar noe ekstra for å servere mat, reservere flysete på forhånd eller for å sjekke inn bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kyiv, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Kiev fra Norge lander på Boryspil internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger ca. tre mil sørøst for sentrum, og taxi er den enkleste måten å komme seg til og fra sentrum på. Du finner taxier utenfor flyplassterminalen. Velg å gå bort til taxiholdeplassen utenfor terminalbygget istedenfor at uregistrerte drosjesjåfører henvender seg til deg inne i ankomsthallen. Disse tar gjerne litt mer betalt. Ratene for de registrerte taxiene ligger på ca. 5 hryvnja, som tilsvarer ca. 1,5 kroner per kilometer, og det anbefales å avtale pris på forhånd med sjåføren. En taxitur fra flyplassen til sentrum tar ca. 25–45 minutter, avhengig av trafikk. Prisen bør ligge på ca. 400 hryvnja, ca. 130 kroner. Man kan også ta buss til og fra flyplassen. Reisetiden tar i underkant av en time, og billett kjøpes på flyplassen eller fra sjåføren. Buss går døgnet rundt og ca. hvert 20. minutt på dagtid. Det er også mulig å leie leiebil fra et av flere leiebilselskaper. Her kan momondo være behjelpelig – sjekk mulighetene på momondo Leiebil.


Populære flybilletter til Kyiv

Finn dine flybilletter til Kyiv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kiev
Raskeste flytid
12t 35m
Billigste pris
1 601 kr
Flyvninger fra Evenes til Kiev
Raskeste flytid
24t 10m
Billigste pris
3 320 kr
Flyvninger fra Bergen til Kiev
Raskeste flytid
6t 00m
Billigste pris
3 396 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Kiev?

Det er mange muligheter for å komme seg rundt i Kiev. Offentlig transport er svært rimelig og går fra ca. kl. Halv seks om morgenen til halv ett om natten, men vær forberedt på at det ofte kan være trangt om plassen. T-banen går jevnlig hele dagen og dekker hele byen. Enkelte av T-banestasjonene ligger langt under bakkenivå og det går rulletrapper ned til stasjonene. Billetter kjøper du i skranke eller i automater før du går om bord. På bussene kjøper du enten billetter på stasjonene eller av føreren, og disse stempler du om bord.

Du kan fint ta taxi i Kiev. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd, og ha med kontanter. I bykjernen bør en taxitur ikke overstige 50 hryvnja, eller 16 kr. Du kan også ta den elektriske kabelbanen opp de bratte bakkene fra bydelen Podil ved Dnepr-elven. Reisetiden er på et par minutter og koster bare noen kroner.


Kan man reise til Kiev uten pass eller visum?

Er du norsk statsborger og flyr til Kiev eller reiser på annen måte behøver du ikke å søke om visum dersom du ikke skal oppholde deg i Ukraina i mer enn tre måneder i løpet av et halvt år. Alle som vil oppholde seg i landet i mer enn 90 dager må søke om visum. Pass må du ta med på reisen, ettersom pass er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon for nordmenn. Du må sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Det anbefales at du sjekker de siste oppdaterte reglene angående visum og pass på de offisielle nettsidene til den ukrainske ambassaden i Oslo før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Kiev?

Når du flyr til Kiev bør du oppleve hovedgaten vul Khreshchatyk som i helgene gjøres om til gågate. Her finner du mange restauranter, butikker og vakker arkitektur. Du bør også se den tusen år gamle St. Sophia-katedralen med sitt 76 meter høye klokketårn.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Kiev gjør at du kan ta med barna til bade- og fornøyelsesparken Hydropark. Å leke i en av Kievs mange parker vil også være populært blant de små. Mange vil nok også la seg begeistre av utsikten fra tårnet i St. Sophia-katedralen.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Kiev bør du besøke et av de store shoppingsentrene Globus ved Maydan Nezalezhnosti, Metrograd ved enden av Khreschatyk eller det 8-etasjer høye senteret Mandarin Plaza. Vil du handle suvenirer, er brosteinsgaten Andriyvskyi uzviz å foretrekke.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det gamle klosterområdet Lavra med sitt Miniatyrmuseum er verdt et besøk når du har funnet billige flybilletter til Kiev. Det meste av tiden er det naturlig å tilbringe i sentrumsområdene med alle severdighetene rundt torget Maydan Nezalezhnosti.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse