Finn billige fly til Kyiv Zhulhany flyplass

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kyiv Zhulhany flyplass

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kyiv Zhulhany flyplass fra din nærmeste by eller flyplass
DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KYIV ZHULHANY FLYPLASS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kyiv Zhulhany flyplass koster i gjennomsnitt kun 1 400 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KYIV ZHULHANY FLYPLASS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust75 % dyrereDet koster ca. 3 368 kr for flyvninger til Kyiv Zhulhany flyplass fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KYIV ZHULHANY FLYPLASS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember293 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kyiv Zhulhany flyplass fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kyiv Zhulhany flyplass?

Fra de fleste destinasjoner er det best å bestille flyvningen din til Kyiv Zhulhany flyplass i løpet av November for å fp det beste tilbudet, men du kan også finne gode tilbud på andre tider av året.

De fleste flyreisende har funnet ut det å bestille flybilletter 22 dager i forkant av planlagt avreisedato i gjennomsnitt er det beste tidspunktet for å få billige flyvninger til Kyiv Zhulhany flyplass.

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Kyiv Zhulhany flyplass Du flyr fra. Som eksempel tar det 10t 45m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Kyiv Boryspil Intl. På den annen side tar det 9t 30m å fly fra Bergen Flesland til Kyiv Boryspil Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.Andre kabinklasser for flyvninger til Kyiv Zhulhany flyplass

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvilke flyselskaper flyr til Kyiv Zhulhany flyplass?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kyiv Zhulhany flyplass

Hvilke flyselskaper flyr til Kyiv Zhulhany flyplass?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Kyiv Zhulhany flyplass from Norge are Lufthansa, airBaltic, LOT and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Andre flyplasser i nærheten av Kyiv Zhulhany flyplass

Nedenfor finner du andre flyplasser i nærheten av Kyiv Zhulhany flyplass i tillegg til avstanden fra dem til sentrum

Fly til Kiev fra Norge lander på Boryspil internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger ca. tre mil sørøst for sentrum, og taxi er den enkleste måten å komme seg til og fra sentrum på. Du finner taxier utenfor flyplassterminalen. Velg å gå bort til taxiholdeplassen utenfor terminalbygget istedenfor at uregistrerte drosjesjåfører henvender seg til deg inne i ankomsthallen. Disse tar gjerne litt mer betalt. Ratene for de registrerte taxiene ligger på ca. 5 hryvnja, som tilsvarer ca. 1,5 kroner per kilometer, og det anbefales å avtale pris på forhånd med sjåføren. En taxitur fra flyplassen til sentrum tar ca. 25–45 minutter, avhengig av trafikk. Prisen bør ligge på ca. 400 hryvnja, ca. 130 kroner. Man kan også ta buss til og fra flyplassen. Reisetiden tar i underkant av en time, og billett kjøpes på flyplassen eller fra sjåføren. Buss går døgnet rundt og ca. hvert 20. minutt på dagtid. Det er også mulig å leie leiebil fra et av flere leiebilselskaper. Her kan momondo være behjelpelig – sjekk mulighetene på momondo Leiebil.


Populære flybilletter til Kyiv Zhulhany flyplass

Finn dine flybilletter til Kyiv Zhulhany flyplass med disse populære rutene
Flyvninger fra Narvik til Kyiv Zhulhany flyplass
Raskeste flytid32t 50m
Laveste pris5 178 kr
Flyvninger fra Bergen til Kyiv Zhulhany flyplass
Raskeste flytid9t 30m
Laveste pris2 199 kr
Flyvninger fra Oslo til Kyiv Zhulhany flyplass
Raskeste flytid6t 55m
Laveste pris14 733 kr

Populære flyvninger fra Kyiv Zhulhany flyplass

Dette er flyvningene som det søkes mest på fra Kyiv Zhulhany flyplass, i tillegg til den billigste prisen og korteste varigheten
Flyvninger fra Paris Charles de Gaulle flyplass til Oslo
Raskeste flytid2t 10m
Laveste pris968 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til New York
Raskeste flytid8t 05m
Laveste pris3 052 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til Bangkok
Raskeste flytid16t 25m
Laveste pris5 514 kr
Flyvninger fra London Heathrow flyplass til Oslo
Raskeste flytid2t 10m
Laveste pris1 284 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til London
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris210 kr
Flyvninger fra New York Newark flyplass til Oslo
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris4 020 kr
Flyvninger fra Wien til Oslo
Raskeste flytid2t 15m
Laveste pris158 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til Paris
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris1 273 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kyiv Zhulhany flyplass

Det er mange muligheter for å komme seg rundt i Kiev. Offentlig transport er svært rimelig og går fra ca. kl. Halv seks om morgenen til halv ett om natten, men vær forberedt på at det ofte kan være trangt om plassen. T-banen går jevnlig hele dagen og dekker hele byen. Enkelte av T-banestasjonene ligger langt under bakkenivå og det går rulletrapper ned til stasjonene. Billetter kjøper du i skranke eller i automater før du går om bord. På bussene kjøper du enten billetter på stasjonene eller av føreren, og disse stempler du om bord.

Du kan fint ta taxi i Kiev. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd, og ha med kontanter. I bykjernen bør en taxitur ikke overstige 50 hryvnja, eller 16 kr. Du kan også ta den elektriske kabelbanen opp de bratte bakkene fra bydelen Podil ved Dnepr-elven. Reisetiden er på et par minutter og koster bare noen kroner.


Visumkrav for Kyiv Zhulhany flyplass

Er du norsk statsborger og flyr til Kiev eller reiser på annen måte behøver du ikke å søke om visum dersom du ikke skal oppholde deg i Ukraina i mer enn tre måneder i løpet av et halvt år. Alle som vil oppholde seg i landet i mer enn 90 dager må søke om visum. Pass må du ta med på reisen, ettersom pass er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon for nordmenn. Du må sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Det anbefales at du sjekker de siste oppdaterte reglene angående visum og pass på de offisielle nettsidene til den ukrainske ambassaden i Oslo før avreise.


Start planleggingen av reisen til Kyiv Zhulhany flyplass


De beste tingene å se og gjøre i Kyiv Zhulhany flyplass

Hva bør jeg oppleve i Kiev?

Når du flyr til Kiev bør du oppleve hovedgaten vul Khreshchatyk som i helgene gjøres om til gågate. Her finner du mange restauranter, butikker og vakker arkitektur. Du bør også se den tusen år gamle St. Sophia-katedralen med sitt 76 meter høye klokketårn.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Kiev gjør at du kan ta med barna til bade- og fornøyelsesparken Hydropark. Å leke i en av Kievs mange parker vil også være populært blant de små. Mange vil nok også la seg begeistre av utsikten fra tårnet i St. Sophia-katedralen.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Kiev bør du besøke et av de store shoppingsentrene Globus ved Maydan Nezalezhnosti, Metrograd ved enden av Khreschatyk eller det 8-etasjer høye senteret Mandarin Plaza. Vil du handle suvenirer, er brosteinsgaten Andriyvskyi uzviz å foretrekke.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det gamle klosterområdet Lavra med sitt Miniatyrmuseum er verdt et besøk når du har funnet billige flybilletter til Kiev. Det meste av tiden er det naturlig å tilbringe i sentrumsområdene med alle severdighetene rundt torget Maydan Nezalezhnosti.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kyiv. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. Alle flyreiser til Kyiv på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Kyiv. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kyiv og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.