Finn billige fly til Alghero

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Alghero

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Alghero

Beste pris på enveisbillett

495 kr

Beste pris på tur/retur-billett

723 kr

Raskeste flytid

7t 05m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Alghero fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 495 kr (Oslo Torp Sandefjord til Alghero-Fertilia).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Alghero fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 723 kr (Oslo Torp Sandefjord til Alghero-Fertilia).
Den kjappeste flyvningen til Alghero fra Norge tar 7t 05m (Oslo Torp Sandefjord til Alghero-Fertilia).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Alghero, deriblant ITA Airways og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alghero

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alghero fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alghero

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alghero

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Alghero fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero-Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 103 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar65 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alghero koster i gjennomsnitt kun 742 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli73 % dyrereDet koster ca. 3 633 kr for flyvninger til Alghero fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli403 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alghero fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Alghero?

Sommerhalvåret er den beste tiden å fly til Alghero på med tanke på været, særlig hvis du er ute etter sol og varme. Juli kan imidlertid være svært travel, og du bør booke flybillettene dine til Alghero tur-retur i god tid om du vil reise i fellesferien. Det bør allikevel sies at det milde klimaet åpner opp for at du kan reise året rundt. Vinteren er et ypperlig tidspunkt for å dra på fotturer og være aktiv. Du kan dessuten finne svært billige fly til Alghero rundt januar-februar. Det pleier også å være varmt og behagelig både om våren og høsten.

Brukere som har bestilt reiser til Alghero fra Torino fant flyvninger som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Alghero. Du kan finne den billigste prisen til Alghero fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Alghero fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 742 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alghero i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 132 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Alghero. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 103 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Alghero på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 723 kr i løpet av de siste 72 timene.

De som skal fly til Alghero kan potensielt finne bedre priser for Olbia Costa Smeralda flyplass (108 km fra sentrum i Alghero), eller Cagliari Elmas flyplass (158 km fra sentrum i Alghero), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 744 kr per person, er det Alghero-Fertilia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Alghero. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Alghero

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alghero som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
4. okt.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
16t 10m
2 stopp
AHO03:25Alghero-Fertilia
11. okt.
AHO16:15Alghero-Fertilia
13t 05m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. okt.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
19t 00m
2 stopp
AHO06:55Alghero-Fertilia
11. okt.
AHO16:15Alghero-Fertilia
13t 05m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
17t 50m
1 stopp
AHO06:55Alghero-Fertilia
11. okt.
AHO16:15Alghero-Fertilia
13t 05m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL15:55Oslo Gardermoen
14t 00m
1 stopp
AHO05:55Alghero-Fertilia
11. okt.
AHO15:20Alghero-Fertilia
13t 50m
2 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 008 kr
Finn lignende
Ryanair
1. okt.
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
18t 40m
2 stopp
AHO11:40Alghero-Fertilia
9. okt.
AHO03:40Alghero-Fertilia
24t 40m
2 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1 027 kr
Finn lignende
Ryanair
4. okt.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
4t 40m
1 stopp
AHO10:35Alghero-Fertilia
11. okt.
AHO16:15Alghero-Fertilia
13t 05m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
1 046 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Alghero

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Alghero, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
2. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
AHO12:05Alghero-Fertilia
Ryanair
3. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
AHO12:05Alghero-Fertilia
Ryanair
2. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
23t 40m
2 stopp
AHO17:25Alghero-Fertilia

Hvilke flyselskaper flyr til Alghero?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alghero

Hvilke flyselskaper flyr til Alghero?

På flyreiser fraNorge til Alghero, benytter momondos brukere som regel airlines such as Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines og ITA Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Flyr AS til Alghero

Det går 1 fly med Flyr AS til Alghero under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Oslo Gardermoen, og den beste billettprisen med Flyr AS som er funnet på momondo, kostet 1 532 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Alghero). Flyr AS har en score på 8,6 basert på 3 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Alghero

Under finner du alle flyplassene i Alghero sammen med avstanden til sentrum

Mange bilutleieselskaper holder til på flyplassen, både lokale og internasjonale. Det anbefales å bestille på nett i forkant, ettersom du ofte kan få rabatterte priser. Bilen er dessuten klar til henting når du ankommer med flyet, noe som er meget praktisk. Det går også buss mellom flyplassen og sentrum fra tidlig morgen til seint på kveld. Billetter kjøpes på billettautomaten som du finner inne i flyplassen. Du må ta taxi om du ankommer om natten. Det koster ca. 25 EUR (250 NOK) til sentrum og kjøreturen tar ca. 15 minutter. Du velger selv om du vil forhåndsbestille eller finne en ledig bil utenfor ankomsthallen.


Populære flybilletter til Alghero

Finn dine flybilletter til Alghero med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alghero
Raskeste flytid12t 55m
Laveste pris723 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Alghero

Kollektivtransport er den billigste løsningen når du vil komme deg rundt til ulike nabolag i byen. Det går buss langs hele stranden til Fertilia. Du kan enten kjøpe billetter ombord for ca. 1,5 EUR (15 NOK) eller på forhånd i kiosker for 1 EUR (10 NOK). Ellers anbefales det å utforske byen til fots, særlig med tanke på at det ikke er lov å kjøre bil i gamlebyen. Det kan være nyttig å leie en sykkel istedenfor, og det koster ca. 8 EUR (80 NOK) for en dag. Taxiholdeplassen finner du ved Giardini Pubblici i Via Vittorio Emanuele 1. Du kan alternativt be hotellet eller restauranten om å ringe etter drosje for deg.


Visumkrav for Alghero

Du kan ikke fly til Alghero uten pass, selv om det ikke er passkontroll i Norge. Du trenger nemlig passet for å identifisere deg på hotellet. Det er dessuten passkontroll når du skal ut av Italia igjen. Du trenger derimot ikke visum som norsk statsborger. Det anbefales å undersøke innreisebestemmelser før du skal dra, ettersom regelverket kan endres på kort varsel.


Start planleggingen av reisen til Alghero


De beste tingene å se og gjøre i Alghero

Alghero er en vakker by ved havet i Sardinia. Gamlebyen er nok en av de mest populære severdighetene, og du finner mange interessante bygninger i området. De mest attraktive strendene derimot inkluderer Le Bombarde, Lazzaretto og Lido San Giovanni.

Det oppfordres til å både ta med europeisk helsetrygdkort og kjøpe privat reiseforsikring før du reiser til Alghero.

Du finner flere butikker i gamlebyen, både suvenirer og enkelte klesforretninger. De fleste butikkene stenger rundt lunsj og åpner igjen om ettermiddagen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Alghero. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Alghero på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Alghero, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Alghero, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Alghero og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Alghero

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Alghero

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.