Finn billige fly til Alghero

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Alghero (AHO)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Alghero

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alghero fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alghero

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alghero

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Alghero fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero-Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 817 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar43 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alghero koster i gjennomsnitt kun 1 600 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember69 % dyrereDet koster ca. 4 775 kr for flyvninger til Alghero fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALGHERO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember287 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alghero fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Alghero?

Sommerhalvåret er den beste tiden å fly til Alghero på med tanke på været, særlig hvis du er ute etter sol og varme. Juli kan imidlertid være svært travel, og du bør booke flybillettene dine til Alghero tur-retur i god tid om du vil reise i fellesferien. Det bør allikevel sies at det milde klimaet åpner opp for at du kan reise året rundt. Vinteren er et ypperlig tidspunkt for å dra på fotturer og være aktiv. Du kan dessuten finne svært billige fly til Alghero rundt januar-februar. Det pleier også å være varmt og behagelig både om våren og høsten.

Hvilken flyvning til Alghero er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Alghero fra Pisa fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Alghero. Du kan finne den billigste prisen til Alghero fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Alghero?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Alghero fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 792 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alghero i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 967 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Alghero?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Alghero på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 404 kr. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 410 kr for en reise fra Norge til Alghero.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Alghero?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Alghero. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Alghero på kvelden for så lite som 2 354 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 506 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Alghero?

De som skal fly til Alghero kan potensielt finne bedre priser for Olbia Costa Smeralda flyplass (108 km fra sentrum i Alghero), eller Cagliari Elmas flyplass (158 km fra sentrum i Alghero), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Alghero?

Med en gjennomsnittspris på 1 974 kr per person, er det Cagliari Elmas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Alghero. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Alghero-Fertilia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alghero-Fertilia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL03:30Oslo Gardermoen
7t 15m
2 stopp
AHO10:45Alghero-Fertilia
2. sep.
AHO03:00Alghero-Fertilia
8t 05m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
20 566 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL04:10Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
AHO13:50Alghero-Fertilia
2. sep.
AHO05:15Alghero-Fertilia
8t 00m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
1 642 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL04:05Oslo Gardermoen
8t 05m
2 stopp
AHO12:10Alghero-Fertilia
2. sep.
AHO16:30Alghero-Fertilia
12t 05m
1 stopp
OSL04:35Oslo Gardermoen
3 083 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL05:15Oslo Gardermoen
13t 25m
2 stopp
AHO18:40Alghero-Fertilia
2. sep.
AHO05:15Alghero-Fertilia
8t 00m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
4 075 kr
Finn lignende
Alitalia
26. aug.
OSL02:05Oslo Gardermoen
16t 35m
2 stopp
AHO18:40Alghero-Fertilia
2. sep.
AHO03:00Alghero-Fertilia
9t 40m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
6 208 kr
Finn lignende
Alitalia
7. jun.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
8t 15m
2 stopp
AHO18:45Alghero-Fertilia
11. jun.
AHO15:15Alghero-Fertilia
18t 40m
2 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
3 850 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Alghero?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alghero

Det tar ca. 7-8 timer å fly til Alghero fra Oslo/Gardermoen med selskaper som Corendon Dutch, Blue Air og KLM. Du bør allikevel vurdere å bestille flyreiser med lengre mellomlandinger om du har et stramt budsjett, ettersom det kan være mulig å finne billige fly om du velger vekk kort reisetid. Lavpriskjeder som Ryanair tilbyr også billige flybilletter til Alghero fra Norge. Du kan ikke fly direkte til Alghero.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Alghero, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Mange bilutleieselskaper holder til på flyplassen, både lokale og internasjonale. Det anbefales å bestille på nett i forkant, ettersom du ofte kan få rabatterte priser. Bilen er dessuten klar til henting når du ankommer med flyet, noe som er meget praktisk. Det går også buss mellom flyplassen og sentrum fra tidlig morgen til seint på kveld. Billetter kjøpes på billettautomaten som du finner inne i flyplassen. Du må ta taxi om du ankommer om natten. Det koster ca. 25 EUR (250 NOK) til sentrum og kjøreturen tar ca. 15 minutter. Du velger selv om du vil forhåndsbestille eller finne en ledig bil utenfor ankomsthallen.


Populære flybilletter til Alghero

Finn dine flybilletter til Alghero med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alghero
Raskeste flytid
7t 15m
Billigste pris
3 850 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Alghero?

Kollektivtransport er den billigste løsningen når du vil komme deg rundt til ulike nabolag i byen. Det går buss langs hele stranden til Fertilia. Du kan enten kjøpe billetter ombord for ca. 1,5 EUR (15 NOK) eller på forhånd i kiosker for 1 EUR (10 NOK). Ellers anbefales det å utforske byen til fots, særlig med tanke på at det ikke er lov å kjøre bil i gamlebyen. Det kan være nyttig å leie en sykkel istedenfor, og det koster ca. 8 EUR (80 NOK) for en dag. Taxiholdeplassen finner du ved Giardini Pubblici i Via Vittorio Emanuele 1. Du kan alternativt be hotellet eller restauranten om å ringe etter drosje for deg.


Kan man reise til Alghero uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Alghero uten pass, selv om det ikke er passkontroll i Norge. Du trenger nemlig passet for å identifisere deg på hotellet. Det er dessuten passkontroll når du skal ut av Italia igjen. Du trenger derimot ikke visum som norsk statsborger. Det anbefales å undersøke innreisebestemmelser før du skal dra, ettersom regelverket kan endres på kort varsel.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Alghero?

Alghero er en vakker by ved havet i Sardinia. Gamlebyen er nok en av de mest populære severdighetene, og du finner mange interessante bygninger i området. De mest attraktive strendene derimot inkluderer Le Bombarde, Lazzaretto og Lido San Giovanni.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Sardinia er generelt sett et flott reisemål for barnefamilier. Både små og store pleier å stortrives på de hvite sandstrendene. Det pleier å være god plass på stranden Maria Pia, bortsett fra i juli-august når det er ganske travelt overalt i byen. Den bilfrie gamlebyen er dessuten et veldig barnevennlig sted, og en spasertur her passer ypperlig når dere vil ta dere en pause fra strandlivet.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det oppfordres til å både ta med europeisk helsetrygdkort og kjøpe privat reiseforsikring før du reiser til Alghero.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du finner flere butikker i gamlebyen, både suvenirer og enkelte klesforretninger. De fleste butikkene stenger rundt lunsj og åpner igjen om ettermiddagen. (Priser sjekket 16/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse