Leiebil Mumbai, India - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Mumbai, India? Start søket her

Mumbai, MH, India
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Mumbai, MH, India
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Mumbai

Alle større selskaper som leier ut biler i Mumbai, India
Byråets vurdering: Ok 4.2

Poengsummen er basert på 7 vurderinger


Avstand fra Mumbai, India til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass

Leiebiler i Mumbai

Så langt i april har det vært 1 søk på momondo for leiebiler i Mumbai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Mumbai for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Mumbai har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Hertz, Europcar og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Mumbai. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Mumbai, India?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Mumbai ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Mumbai. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Mumbai, India?

Reisende som leier en bil i Mumbai må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 70 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Mumbai er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Mumbai, India i april?

Temperaturen i Mumbai i april ligger normalt på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 1 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Mumbai har vanligvis høye temperaturer i april, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Mumbai representativt for resten av Maharashtra?

Reisende som skal kjøre fra Mumbai på en biltur rundt omkring i Maharashtra eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C, og ca. 1 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i India


Finn hotell og fly til Mumbai