Søk etter og finn billige fly til Østerrike

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Østerrike

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Østerrike

Beste pris på enveisbillett

87 kr

Beste pris på tur/retur-billett

173 kr

Raskeste flytid

2t 10m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Østerrike fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 87 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Østerrike fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 173 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den kjappeste flyvningen til Østerrike fra Norge tar 2t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Østerrike, deriblant Norwegian og Ryanair.

Østerrike flyinnsikt og trender

Se innsikt for Østerrike-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Østerrike?

Prisen på billetter til Østerrike varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 82 kr eller så høyt som 35 896 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Østerrike for 4 760 kr eller lavere er en god deal, mens 4 936 kr er snittprisen.
See prices from:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Østerrike?

Ifølge momondo-brukerne er det Wien som er den mest populære byen i Østerrike, og den besøkes 409 % oftere enn andre byer i Østerrike. Salzburg og Innsbruck er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Østerrike?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Østerrike (Wien Vienna Intl), kan du regne med en flytid på henholdsvis 6t 35m og 2t 10m.

Hvilke flyselskaper flyr til Østerrike?

Ryanair er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Østerrike – 41 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Østerrike. Andre populære alternativer inkluderer Austrian Airlines og Lufthansa. Totalt 13 ulike flyselskaper flyr til Østerrike.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Østerrike? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Østerrike

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Østerrike fra Norge
Wien
Wien

Nyttig informasjon om flyvningen din til Østerrike

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Østerrike

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Østerrike koster:
66 kr per person med Ryanair
185 kr per person med Lauda
187 kr per person med Wizz AirDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Østerrike

Finn flyvninger til disse populære byene i Østerrike fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Østerrike

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Østerrike

Billige flybilletter til Østerrike

Disse rutene har de billigste flyvningene til Østerrike som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloWien2t 10m173 kr
BergenWien6t 35m1 038 kr
OsloKlagenfurt25t 05m1 125 kr
TrondheimWien4t 20m1 330 kr
OsloGraz5t 35m1 806 kr
OsloInnsbruck4t 10m2 303 kr
StavangerSalzburg7t 40m2 357 kr
BergenGraz10t 25m2 509 kr
HaugesundWien9t 35m3 277 kr
KristiansandWien8t 20m6 261 kr

De beste tingene å se og gjøre i Østerrike

Østerrike er destinasjonen for deg som elsker vakker natur. Landet ligger midt i Europa og grenser til blant annet Tyskland, Italia og Sveits. Hovedstaden er berømte Wien, en by kjent for blant annet musikk og kulturopplevelser. Hele 60% av Østerrike er dekket av Alpene, og det aller høyeste fjellet heter Grossglockner og er 3797 meter høyt. Andre deler av Østerrike er lavland, så vær og klima varierer ut ifra hvor langt oppe i fjellene du er. Som regel er det generelt varme somre og kalde vintre. Alpene er virkelig et trekkplaster i Østerrike og mange tar seg turen hit for å enten gå fjellturer om vår, sommer eller høst. Eller så reiser mange hit for å stå på slalåm om vinteren. For de som elsker en helgetur til storbyer, skuffer hovedstaden Wien sjeldent. Her er det vakre bygninger, blant annet Hofburg som er et keiserpalass med et kompleks bestående av vakre bygninger. Pass på å få med deg en konsert, opera eller ballett hvis du reiser hit om vinteren. Når du skal finne fly til Østerrike kan høytider og ferier påvirke flypriser, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne relativt billig fly med hotell.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Østerrike?

Du kan fly til Østerrike fra flere flyplasser i Norge, og da velger du hvilken destinasjon du vil til avhengig av dine ferieplaner. Ønsker du å reise til Alpene, kan du fly til Salzburg eller Innsbruck, og vil du på storbyferie kan du lande i Wien. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly til Wien direkte med blant annet Austrian. Du kan fly til Salzburg med en mellomlanding med Austrian eller Lufthansa, og til Innsbruck er det også en mellomlanding, med de samme flyselskapene.

Når er det best å reise til Østerrike?

Østerrike er en av de aller beste stedene å reise til i Europa for en fantastisk skiferie. Vinterhalvåret er den beste tiden å reise til Alpene, for eksempel med base i Innsbruck, for å stå på ski. Det er høysesong rundt jul og utover mot påske. Skisesongen varer som regel fra desember-april. Men du kan også reise til Alpene for fjellturer om sen vår, sommer og høst. Da er det best å reise når snøen har smeltet helt, så sommermånedene er som regel mest optimale. I tillegg er tidlig høst en anbefalt tid å reise om du vil oppleve Alpene utenfor høysesong. Skal du på storbyferie, er det virkelig vakkert i Wien fra mai-oktober. Sommersesongen fra juni-august er høysesong med varmt vær og mange besøkende. Det er mest behagelig vær vår og høst, og da er det også mindre turister her. Vil du se den berømte ballett- eller operaforestillingen Nøtteknekkeren i operaen i Wien så bør du reise hit i desember og bestille billettene til forestillingen i god tid. Det er også mange andre oppsetninger resten av året og det anbefales å ta turen til en forestilling, fordi dette er en av de mest tradisjonsrike opplevelsene å få med seg i byen.

Hvor lang tid tar det å fly til Østerrike?

Skal du fly til Østerrike fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 20 minutter. Da reiser du direkte. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 4 timer og 10 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Innsbruck tar det omtrent fra 3 timer og 55 minutter med mellomlanding i Wien eller Frankfurt. Fra Oslo/Gardermoen til Salzburg er det en reisetid fra omtrent 4 timer og 50 minutter med mellomlanding.

Kan man reise til Østerrike uten pass eller visum?

Når du skal reise til Østerrike trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks tre måneder. Du må ha gyldig pass, og det må være gyldig under hele oppholdet. Dersom barn under 18 år reiser uten voksen til Østerrike, bør man ha med fullmakt fra foreldre med kontaktinformasjon. Fullmakten finnes på tysk og engelsk hos den østerrikske ambassaden i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Østerrike

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Wien
Raskeste flytid2t 10m
Laveste pris173 kr
Flyvninger fra Trondheim til Wien
Raskeste flytid4t 20m
Laveste pris1 330 kr
Flyvninger fra Bergen til Wien
Raskeste flytid6t 35m
Laveste pris1 038 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Wien
Raskeste flytid8t 20m
Laveste pris6 261 kr
Flyvninger fra Oslo til Graz
Raskeste flytid5t 35m
Laveste pris1 806 kr
Flyvninger fra Oslo til Innsbruck
Raskeste flytid4t 10m
Laveste pris2 303 kr
Flyvninger fra Stavanger til Salzburg
Raskeste flytid7t 40m
Laveste pris2 357 kr
Flyvninger fra Oslo til Klagenfurt
Raskeste flytid25t 05m
Laveste pris1 125 kr
Flyvninger fra Haugesund til Wien
Raskeste flytid9t 35m
Laveste pris3 277 kr
Flyvninger fra Bergen til Graz
Raskeste flytid10t 25m
Laveste pris2 509 kr

Start planleggingen av reisen til Østerrike


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Østerrike. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Østerrike på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Østerrike flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Østerrike flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.