Leiebiler i Melbourne, Victoria

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Melbourne, Victoria? Start søket her!

Melbourne, VIC, Australia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Melbourne, VIC, Australia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Melbourne

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Melbourne

Hvilket leiebilselskap er billigst i Melbourne?

De billigste leiebilene i Melbourne finner man som regel hos Atlas Car & Truck Rental. Ved bestilling med Atlas Car & Truck Rental, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 292 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Melbourne er 292 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Melbourne har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Melbourne, with 20 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Melbourne?

Til en gjennomsnittspris på 939 kr/dag (og kun 378 kr/dag), er leiebiler av typen Suzuki Swift i Melbourne den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Corolla i Melbourne for i gjennomsnitt 1 049 kr/dag (367 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Tilbud på Melbourne, Victoria bilutleie

Finn leiebil i Melbourne som passer for deg

Liten Leiebiler

393 kr - 1 959 kr

Alle biltyper

385 kr - 2 481 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Melbourne, Australia er 747 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Melbourne, Australia er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 393 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Melbourne. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Melbourne kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Melbourne, Australia er 584 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Melbourne, Australia er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 383 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Melbourne. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Melbourne kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Melbourne, Australia er 504 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Melbourne, Australia er i oktober. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 207 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Melbourne. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Melbourne kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Melbourne, Australia er 880 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Melbourne, Australia er i oktober. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 539 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Melbourne. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Melbourne kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Melbourne

Alle større selskaper som leier ut biler i Melbourne, Victoria

Europcar

7 utleiesteder

Firefly

7 utleiesteder

Avis

6 utleiesteder

Dollar

6 utleiesteder

Budget

5 utleiesteder

Hertz

4 utleiesteder

Ace Rental Cars

3 utleiesteder

Alpha

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Melbourne

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Melbourne

Mest populære selskap

Ace Rental Cars

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Economy

Billigste leiebil

591 kr

Mest populære modell

Class Full-size Car
Det mest populære bilutleiefirmaet i Melbourne funnet på momondo denne måneden er Ace Rental Cars. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og JUCY
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Melbourne de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Melbourne er 591 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 676 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Melbourne de siste 7 dagene er Class Full-size Car. Våre brukere foretrekker også Holden Commodore som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Melbourne

Nedenfor er de mest populære hotellene i Melbourne

Kjøre med en leiebil i Melbourne - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Melbourne, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i Melbourne som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Melbourne som Alpha, Ace Rental Cars og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Melbourne i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 10 °C og en nedbørsmengde på 50 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Melbourne vil koste deg i gjennomsnitt 345 kr/dag.


Start planleggingen av reisen til Melbourne


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Melbourne fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Melbourne. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.