Finn billig fly til Latvia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Latvia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Latvia

Beste pris på enveisbillett

68 kr

Beste pris på tur/retur-billett

117 kr

Raskeste flytid

1t 30m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Latvia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 68 kr (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Latvia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 117 kr (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Den kjappeste flyvningen til Latvia fra Norge tar 1t 30m (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Latvia, deriblant Ryanair, Wizz Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til byer i Latvia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Latvia fra Norge
Riga
Riga

Nyttig informasjon om flyvningen din til Latvia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Latvia

Den flyplassen som ligger nærmest Jurmala Beach er Riga flyplass, som befinner seg i Jūrmala. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Riga flyplass.

Hvis du ønsker å fly til Latvia for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Wizz Air og airBaltic som henholdsvis har priser fra 60 kr, 152 kr og 289 kr.

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Latvia (Riga Intl), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 1t 30m.

Du kan regne med å måtte betale 2 673 kr i snitt for en flybillett til Latvia. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 61 kr til Latvia, som er det laveste vi har sett den siste uken. 7 302 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Latvia, mens alt rundt 2 555 kr og under er rimelig for denne strekningen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Latvia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Latvia

Finn flyvninger til disse populære byene i Latvia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Latvia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Latvia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloRiga1t 30m117 kr
StavangerRiga1t 55m739 kr
TrondheimRiga1t 40m963 kr

De beste tingene å se og gjøre i Latvia

Du kan fly til Latvia direkte fra Oslo/Gardermoen med blant annet Norwegian, Wizz Air og Air Baltic til en billig pris. Det går hyppige flyvninger hit, og det er enkelt å finne rimelige flybilletter. Flyr du fra Bergen/Flesland er det en mellomlanding under reisen. Da kan du fly med blant annet SAS, Finnair, Norwegian og Air Baltic og mellomlande i Helsinki, Oslo eller København som regel. Fra Stavanger/Sola er det også en mellomlanding under reisen, og du kan fly med Norwegian, SAS eller Air Baltic. Det er ofte en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen når du flyr fra Stavanger/Sola.

Latvia har i likhet med Norge distinkte årstider, med milde somre og ganske kjølige vintre. Det er anbefalt å reise til Latvia i det varmere halvåret, fra mai-oktober. Sommeren er også en bra tid å reise, med høye temperaturer på rundt 22 grader, ganske likt som i for eksempel Oslo. Reiser du om sommeren kan du forvente flere turister og det er også smart å bestille turen i god tid hvis du vil reise i denne perioden. Det er også greit å merke seg at det er mest regn akkurat i sommermånedene, så det kan hende du opplever en regnskur her og der. Det er også en fin tid å reise på våren, da er det solfylt men litt lavere temperaturer. Det er rundt 10-16 grader i mai-april. Temperaturene holder seg relativt milde utover høsten også, med rundt 20-11 grader fra august-oktober. Da kan du også fint fly til Latvia og oppleve både strandliv om du reiser tidlig, og gå fotturer og dra på sightseeing i behagelig vær.

Skal du fly til Latvia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 30 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar flyreisen fra omtrent 3 timer og 15 minutter med en mellomlanding. Fra Bergen/Flesland til Riga tar reisen fra omtrent 3 timer og 30 minutter, også med en mellomlanding underveis.

Når du skal reise til Lativa trenger du ikke visum, men du må ha med deg et gyldig pass. Selv om Latvia er en del av Schengen, er dette er det eneste gyldige, internasjonale identitetsbeviset og smart å ha med på reise. Det er også nyttig når du skal sjekke inn på hoteller, og i tillegg er det som regel nødvendig å vise passet når du skal ombord på flyet ved utreise fra Latvia.


Internasjonale flyreiser til Latvia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Riga
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris117 kr
Flyvninger fra Trondheim til Riga
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris963 kr
Flyvninger fra Stavanger til Riga
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris739 kr

Finn flyvninger til Latvia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Latvia


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Latvia. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Latvia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Latvia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Latvia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Latvia og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.