Finn billig fly til Latvia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til byer i Latvia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Latvia fra Norge
Riga
Riga

Nyttig informasjon om flyvningen din til Latvia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Latvia
  • Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Jurmala Beach?

    Det er som regel best å fly til Riga flyplass når du skal besøke Jurmala Beach, ettersom denne flyplassen ligger nærmest.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Latvia?

    De billigste flyvningene til Latvia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 259 kr med airBaltic, 403 kr med Wizz Air og 415 kr med LOT.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Latvia

Finn flyvninger til disse populære byene i Latvia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Latvia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Latvia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloRiga148 kr
TrondheimRiga1 572 kr
StavangerRiga1 790 kr

Latvia ligger i Nord-Europa, med kyst ut mot Østersjøen. I Latvia bor det omtrent 2 millioner mennesker og hovedstaden i landet heter Riga. Riga ligger på kysten ut mot Østersjøen. Latvia har mye å by på, og har blitt en populær feriedestinasjon. Det er blant annet svært mange som reiser hit for litt ekstra luksus på spahotell. I tillegg finnes det lange, vakre sandstrender i landet. En reise til Latvia er altså perfekt om sommeren når du vil kombinere avslapning og strandliv. Men det er ikke kun spa og strandliv dette landet byr på, for her er det en miks av gammelt og nytt som er verdt å oppdage. Landet byr på vakker natur, med kystlinje, dype innsjøer og store skoger. Mye av landet er fortsatt uberørt natur, som gjør kontrasten til storbyen Riga ekstra stor. I Latvias natur kan du gå fotturer og dra på sykkeltur, og oppleve landets spennende kultur. Det er høysesong for reiser til Latvia og hovedstaden Riga i de varmeste månedene, som er fra mai-oktober. Sommeren har temperaturer på rundt 20-23 grader fra juni-august. Når du skal fly til Latvia vil ofte høytider og ferier påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige flybilletter med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Latvia, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Latvia?

Du kan fly til Latvia direkte fra Oslo/Gardermoen med blant annet Norwegian, Wizz Air og Air Baltic til en billig pris. Det går hyppige flyvninger hit, og det er enkelt å finne rimelige flybilletter. Flyr du fra Bergen/Flesland er det en mellomlanding under reisen. Da kan du fly med blant annet SAS, Finnair, Norwegian og Air Baltic og mellomlande i Helsinki, Oslo eller København som regel. Fra Stavanger/Sola er det også en mellomlanding under reisen, og du kan fly med Norwegian, SAS eller Air Baltic. Det er ofte en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen når du flyr fra Stavanger/Sola.

Når er det best å reise til Latvia?

Latvia har i likhet med Norge distinkte årstider, med milde somre og ganske kjølige vintre. Det er anbefalt å reise til Latvia i det varmere halvåret, fra mai-oktober. Sommeren er også en bra tid å reise, med høye temperaturer på rundt 22 grader, ganske likt som i for eksempel Oslo. Reiser du om sommeren kan du forvente flere turister og det er også smart å bestille turen i god tid hvis du vil reise i denne perioden. Det er også greit å merke seg at det er mest regn akkurat i sommermånedene, så det kan hende du opplever en regnskur her og der. Det er også en fin tid å reise på våren, da er det solfylt men litt lavere temperaturer. Det er rundt 10-16 grader i mai-april. Temperaturene holder seg relativt milde utover høsten også, med rundt 20-11 grader fra august-oktober. Da kan du også fint fly til Latvia og oppleve både strandliv om du reiser tidlig, og gå fotturer og dra på sightseeing i behagelig vær.

Hvor lang tid tar det å fly til Latvia?

Skal du fly til Latvia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 30 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar flyreisen fra omtrent 3 timer og 15 minutter med en mellomlanding. Fra Bergen/Flesland til Riga tar reisen fra omtrent 3 timer og 30 minutter, også med en mellomlanding underveis.

Kan man reise til Latvia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Lativa trenger du ikke visum, men du må ha med deg et gyldig pass. Selv om Latvia er en del av Schengen, er dette er det eneste gyldige, internasjonale identitetsbeviset og smart å ha med på reise. Det er også nyttig når du skal sjekke inn på hoteller, og i tillegg er det som regel nødvendig å vise passet når du skal ombord på flyet ved utreise fra Latvia.


Internasjonale flyreiser til Latvia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Riga
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris148 kr
Flyvninger fra Trondheim til Riga
Raskeste flytid7t 10m
Billigst pris734 kr
Flyvninger fra Stavanger til Riga
Raskeste flytid3t 30m
Billigst pris1 991 kr

Finn flyvninger til Latvia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Latvia