Fly Europa Latvia

Finn billig fly til Latvia

lør.. 28.3.
lør.. 4.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Latvia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Latvia

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Latvia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Riga
Salaspils memoriāls
Skonto stadions
Rīgas Doms
Trīs brāļi
Rīgas pils
Liepāja
Monument to the Sailors and Fishermen Lost At Sea
St. Nicholas Orthodox Naval Cathedral
St. Anna Evangelical Lutheran Church
Liepaja Beach
Daugava Stadium

Billige flybilletter til Latvia

De billigste flyene til Latvia funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Riga 359 kr
Stavanger Riga 719 kr
Trondheim Riga 1 776 kr

Fly til Latvia

Latvia ligger i Nord-Europa, med kyst ut mot Østersjøen. I Latvia bor det omtrent 2 millioner mennesker og hovedstaden i landet heter Riga. Riga ligger på kysten ut mot Østersjøen. Latvia har mye å by på, og har blitt en populær feriedestinasjon. Det er blant annet svært mange som reiser hit for litt ekstra luksus på spahotell. I tillegg finnes det lange, vakre sandstrender i landet. En reise til Latvia er altså perfekt om sommeren når du vil kombinere avslapning og strandliv. Men det er ikke kun spa og strandliv dette landet byr på, for her er det en miks av gammelt og nytt som er verdt å oppdage. Landet byr på vakker natur, med kystlinje, dype innsjøer og store skoger. Mye av landet er fortsatt uberørt natur, som gjør kontrasten til storbyen Riga ekstra stor. I Latvias natur kan du gå fotturer og dra på sykkeltur, og oppleve landets spennende kultur. Det er høysesong for reiser til Latvia og hovedstaden Riga i de varmeste månedene, som er fra mai-oktober. Sommeren har temperaturer på rundt 20-23 grader fra juni-august. Når du skal fly til Latvia vil ofte høytider og ferier påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige flybilletter med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Latvia, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Latvia?

Du kan fly til Latvia direkte fra Oslo/Gardermoen med blant annet Norwegian, Wizz Air og Air Baltic til en billig pris. Det går hyppige flyvninger hit, og det er enkelt å finne rimelige flybilletter. Flyr du fra Bergen/Flesland er det en mellomlanding under reisen. Da kan du fly med blant annet SAS, Finnair, Norwegian og Air Baltic og mellomlande i Helsinki, Oslo eller København som regel. Fra Stavanger/Sola er det også en mellomlanding under reisen, og du kan fly med Norwegian, SAS eller Air Baltic. Det er ofte en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen når du flyr fra Stavanger/Sola.

Når er det best å reise til Latvia?

Latvia har i likhet med Norge distinkte årstider, med milde somre og ganske kjølige vintre. Det er anbefalt å reise til Latvia i det varmere halvåret, fra mai-oktober. Sommeren er også en bra tid å reise, med høye temperaturer på rundt 22 grader, ganske likt som i for eksempel Oslo. Reiser du om sommeren kan du forvente flere turister og det er også smart å bestille turen i god tid hvis du vil reise i denne perioden. Det er også greit å merke seg at det er mest regn akkurat i sommermånedene, så det kan hende du opplever en regnskur her og der. Det er også en fin tid å reise på våren, da er det solfylt men litt lavere temperaturer. Det er rundt 10-16 grader i mai-april. Temperaturene holder seg relativt milde utover høsten også, med rundt 20-11 grader fra august-oktober. Da kan du også fint fly til Latvia og oppleve både strandliv om du reiser tidlig, og gå fotturer og dra på sightseeing i behagelig vær.

Hvor lang tid tar det å fly til Latvia?

Skal du fly til Latvia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 30 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar flyreisen fra omtrent 3 timer og 15 minutter med en mellomlanding. Fra Bergen/Flesland til Riga tar reisen fra omtrent 3 timer og 30 minutter, også med en mellomlanding underveis.

Kan man reise til Latvia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Lativa trenger du ikke visum, men du må ha med deg et gyldig pass. Selv om Latvia er en del av Schengen, er dette er det eneste gyldige, internasjonale identitetsbeviset og smart å ha med på reise. Det er også nyttig når du skal sjekke inn på hoteller, og i tillegg er det som regel nødvendig å vise passet når du skal ombord på flyet ved utreise fra Latvia.


Populære destinasjoner i Latvia

Utforsk byene Latvia som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Latvia

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Riga
Raskeste flytid
1t 30m
Billigste pris
359 kr
Flyvninger fra Stavanger til Riga
Raskeste flytid
1t 55m
Billigste pris
719 kr
Flyvninger fra Trondheim til Riga
Raskeste flytid
1t 40m
Billigste pris
1 776 kr
Fly Europa Latvia