Leiebiler i Lillehammer, Oppland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Lillehammer, Oppland? Start søket her!

Lillehammer, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Lillehammer, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Lillehammer

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Lillehammer

Hvilket leiebilselskap er billigst i Lillehammer?

De billigste leiebilene i Lillehammer finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 400 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Lillehammer er 597 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Lillehammer?

De fleste momondo-brukere leier Toyota C-HR i Lillehammer, men Toyota Yaris er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Toyota C-HR, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 692 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Toyota C-HR i Lillehammer for så lite som 589 kr per dag. Leiebiler av typen Toyota Yaris i Lillehammer koster i gjennomsnitt 818 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 473 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Lillehammer

Lillehammer er omringet av spennende steder som er verdt et besøk når du er i området, og en leiebil her gjør det enkelt å komme seg rundt. Slipp å være avhengig av busser eller tog, og lei en bil for å utforske områdene på egen hånd. Det er svært gode parkeringsmuligheter i byen, både på offentlige steder og på private parkeringsplasser, som gjør det lett å sette fra seg bilen når du kommer tilbake fra en dagsutflukt.

Du kan leie bil i Lillehammer fra flere ulike bilutleieselskaper. Både Avis, Hertz og Budget har utleiebiler her, og du kan velge mellom små og mellomstore biler. Velg en økonomibil dersom du ønsker en rimeligst mulig løsning, eller en minibil hvis du ikke trenger spesielt stor plass. Alternativt kan du velge en standardbil dersom du reiser med familien og trenger plass til bagasje. Mange av bilene har inkludert fri kjørelengde og gratis kansellering inntil 48 timer i forveien.

Du må ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år for å kunne leie bil i Lillehammer. Dette betyr i teorien at dersom du fikk førerkortet da du fylte 18 år, kan du leie bil fra du er 19 år. Imidlertid kan det være visse begrensninger og ekstra kostnader for leietakere under 25 år, og du bør derfor undersøke vilkårene for billeie nøye når du bestiller.

Det er gode muligheter for parkering i Lillehammer sentrum, både i parkeringshus og i gata. Offentlige parkeringsplasser er avgiftsbelagte mandag til fredag kl. 09:00-17:00, og lørdager kl. 09:00-15:00. Maksimal parkeringstid er angitt på parkeringsskiltene i området, og parkeringsavgiften betales på parkeringsautomatene med kredittkort eller mynt. Avgiften avhenger av hvor du parkerer, og hvor mange timer du betaler for av gangen. I tillegg finner du parkeringsmuligheter med Europark/Onepark i Storgata 61 og Mesna Senter, i Wiesesgate og Lilletorget, samt Kirkegata og sentrum parkeringshus.

Lillehammer er full av aktiviteter og moro hele året og for hele familien – enten du ønsker avslapning, shopping, kultur, sport eller spenning. Om sommeren kan du besøke Hunderfossen Eventyrpark, Hafjell sykkelpark, Lilleputthammer Familiepark eller ake- og bobbanen som ble brukt i OL i 1994. Dersom du ønsker en mer avslappende ferie, kan du gå på museumsvandring på Maihaugen, se Peer Gynt forestillingen på Gålå, besøke Lillehammer kunstmuseum eller se Ringebu Stavkirke. Reiser du hit om vinteren kan du oppleve en av Norges beste skidestinasjoner på Kvitfjell, Hafjell eller Sjusjøen. For å komme deg rundt til disse ulike nærliggende områdene, er det svært praktisk å ha en egen leiebil, slik at du har fleksibiliteten til å utforske områdene på egen hånd uten å være avhengige av busser eller andre.


Tilbud på Lillehammer, Oppland bilutleie

Finn leiebil i Lillehammer som passer for deg

Liten Leiebiler

511 kr - 1 637 kr

Alle biltyper

511 kr - 1 716 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Lillehammer, Norge er 801 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Lillehammer, Norge er i mai. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 511 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillehammer. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillehammer kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Lillehammer, Norge er 456 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Lillehammer, Norge er i juni. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 579 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillehammer. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillehammer kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Lillehammer

Alle større selskaper som leier ut biler i Lillehammer, Oppland

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Lillehammer

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Lillehammer

Populære biltyper

Wagon, Standard, Compact

Billigste leiebil

400 kr

Mest populære modell

Toyota C-HR
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Lillehammer de siste 72 timene: Wagon, Standard, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Lillehammer er 400 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 597 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Lillehammer de siste 7 dagene er Toyota C-HR. Våre brukere foretrekker også Class Commercial Truck som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Lillehammer

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark120,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark65,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark10,8 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Lillehammer

Nedenfor er de mest populære hotellene i Lillehammer

Kjøre med en leiebil i Lillehammer - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Lillehammer, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvis du leier et kjøretøy i Lillehammer, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Lillehammer ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Lillehammer, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Lillehammer

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Lillehammer

Start planleggingen av reisen til Lillehammer


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Lillehammer fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Lillehammer. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.