Leiebiler i Lillehammer, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Lillehammer, Norge? Start søket her

Lillehammer, Norge
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Lillehammer, Norge
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Lillehammer

Alle større selskaper som leier ut biler i Lillehammer, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark120,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark65,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Hunderfossen Familiepark10,8 km

Informasjon om reisen din til Lillehammer

Lillehammer er omringet av spennende steder som er verdt et besøk når du er i området, og en leiebil her gjør det enkelt å komme seg rundt. Slipp å være avhengig av busser eller tog, og lei en bil for å utforske områdene på egen hånd. Det er svært gode parkeringsmuligheter i byen, både på offentlige steder og på private parkeringsplasser, som gjør det lett å sette fra seg bilen når du kommer tilbake fra en dagsutflukt.

Du kan leie bil i Lillehammer fra flere ulike bilutleieselskaper. Både Avis, Hertz og Budget har utleiebiler her, og du kan velge mellom små og mellomstore biler. Velg en økonomibil dersom du ønsker en rimeligst mulig løsning, eller en minibil hvis du ikke trenger spesielt stor plass. Alternativt kan du velge en standardbil dersom du reiser med familien og trenger plass til bagasje. Mange av bilene har inkludert fri kjørelengde og gratis kansellering inntil 48 timer i forveien.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Lillehammer?

Du må ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år for å kunne leie bil i Lillehammer. Dette betyr i teorien at dersom du fikk førerkortet da du fylte 18 år, kan du leie bil fra du er 19 år. Imidlertid kan det være visse begrensninger og ekstra kostnader for leietakere under 25 år, og du bør derfor undersøke vilkårene for billeie nøye når du bestiller.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Lillehammer sentrum, både i parkeringshus og i gata. Offentlige parkeringsplasser er avgiftsbelagte mandag til fredag kl. 09:00-17:00, og lørdager kl. 09:00-15:00. Maksimal parkeringstid er angitt på parkeringsskiltene i området, og parkeringsavgiften betales på parkeringsautomatene med kredittkort eller mynt. Avgiften avhenger av hvor du parkerer, og hvor mange timer du betaler for av gangen. I tillegg finner du parkeringsmuligheter med Europark/Onepark i Storgata 61 og Mesna Senter, i Wiesesgate og Lilletorget, samt Kirkegata og sentrum parkeringshus.

Utfluktsmål i og rundt Lillehammer

Lillehammer er full av aktiviteter og moro hele året og for hele familien – enten du ønsker avslapning, shopping, kultur, sport eller spenning. Om sommeren kan du besøke Hunderfossen Eventyrpark, Hafjell sykkelpark, Lilleputthammer Familiepark eller ake- og bobbanen som ble brukt i OL i 1994. Dersom du ønsker en mer avslappende ferie, kan du gå på museumsvandring på Maihaugen, se Peer Gynt forestillingen på Gålå, besøke Lillehammer kunstmuseum eller se Ringebu Stavkirke. Reiser du hit om vinteren kan du oppleve en av Norges beste skidestinasjoner på Kvitfjell, Hafjell eller Sjusjøen. For å komme deg rundt til disse ulike nærliggende områdene, er det svært praktisk å ha en egen leiebil, slik at du har fleksibiliteten til å utforske områdene på egen hånd uten å være avhengige av busser eller andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det finnes mange ulike forsikringer å velge mellom når du skal bestille leiebil i Lillehammer. I henhold til bilansvarsloven av 3. februar 1961 (BAL), er det lovpålagt å tegne ansvarsforsikring. Dette er det rimeligste og minst dekkende alternativet til bilforsikring, og er alltid inkludert når du leier bil i Norge. Forsikringen dekker erstatningsansvaret som defineres i bilansvarsloven, inkludert skader påført andre mennesker og dyr, annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, men ikke skader på egen bil. Dersom du ønsker en mer omfattende dekning, kan du tegne tilleggsforsikringer som blant annet kollisjonsskadeforsikring, biltyveriforsikring, personlig skadeforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Mange selskaper for bilutleie har også forsikringspakker for redusert egenandel, slik at du slipper å betale høye summer dersom uhellet skulle være ute.

Hvor i Lillehammer kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Lillehammer, avhenger av hvilket bilutleieselskap du bruker. Dersom du velger Budget eller Avis, kan du hente og levere bilen i Industrigata 24 som ligger nord i byen. Bruker du derimot Hertz, kan bilen hentes i Hageveien 13B, som ligger sør i Lillehammer. Hvis du derimot ankommer Lillehammer med fly, kan du også hente bilen på Oslo lufthavn. (Informasjon kontrollert: 20/05/2019).


Avstand fra Lillehammer, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Lillehammer

Så langt i september har 6 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Lillehammer.

Hvilket leiebilselskap i Lillehammer har de billigste prisene på leiebiler?

Hertz har generelt de billigste prisene per dag i Lillehammer på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 510 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 477 kr/dag for leiebiler i Lillehammer.

Hva er fartsgrensen i Lillehammer, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Lillehammer, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Lillehammer ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Lillehammer, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Lillehammer i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Lillehammer.


Leiebiler på flyplasser i Lillehammer

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Lillehammer

Start planleggingen av reisen til Lillehammer