Leiebiler i Sandnessjøen, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sandnessjøen, Norge? Start søket her

Sandnessjøen, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Sandnessjøen, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sandnessjøen

Alle større selskaper som leier ut biler i Sandnessjøen, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sandnessjøen

Leter du etter en billig leiebil i Sandnessjøen? Du kan velge mellom mange forskjellige selskaper når du leier bil på nett, blant annet keddy by Europcar, Avis, Hertz Bilutleie, Budget, Sunnycars og Sixt. Det anbefales å bestille billeie på nett for å sikre deg et meget godt tilbud med fordeler som fri kilometer, tyveri- og kollisjonsskadeforsikring og gratis avbestilling. Du kan også velge mellom manuell eller automatgir, samt størrelse på bilen. Prisen på å leie en bil en dag begynner på ca. 400 NOK, og kostnaden øker som regel i takt med størrelsen på bilen. Mellomstor koster ca. 500 NOK og opp, stor koster fra 3000 NOK og SUV fra ca. 2000 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sandnessjøen?

I teorien kan du være 18 år for å leie bil i Sandnessjøen, men du må som regel ha hatt et gyldig i førerkort i minst ett år. Det betyr at du som regel må være 19 år for å kunne leie bil. Du regnes som ung sjåfør om du er mellom 19-25 år gammel, og det kan være at bilutleieselskapene innfører visse begrensinger for hvilke biler du kan leie. Det kan også bety at du ikke kan kjøpe alle de forsikringene du har lyst på. Det er for eksempel ganske vanlig at sjåfører under 25 år ikke har lov til å kjøpe superforsikring. Enkelte selskaper legger dessuten på et tillegg i prisen hvis du er under en viss alder. Det anbefales å undersøke dette før du bestemmer deg for hvilket selskap du vil benytte deg av.

Parkering

Sandnessjøen har et lite og kompakt sentrum som du enkelt kan utforske uten bil. Det kan derfor lønne seg å la leiebilen stå igjen ved hotellet, så sant du bor sentralt. Hvis du bor på et overnattingssted ute på landet, finnes det flere parkeringsmuligheter når du skal ta deg en tur til byen. Det er tidsbegrenset soneparkering i Sandnessjøen sentrum, og du må passe på at du kun parkerer på oppmerkede eller skiltede steder. Hvor lenge du kan stå og når du må betale parkeringsavgift står oppført på skiltene i området. Prisen ligger på ca. 20 NOK per time. Du finner offentlige parkeringsplasser med langtidsparkering ved Alstahaug Havnevesen og Karivika. Det er mulig å betale både med mobilen og på parkeringsautomatene. Ønsker du å parkere på flyplassen? Sandnessjøen lufthavn har automatisk skiltgjenkjenning, samt egne parkeringsplasser med ladepunkt for elbil.

Utfluktsmål i og rundt Sandnessjøen

Sandnessjøen er en trivelig liten by i Helgeland, omringet av spektakulære fjell. Byen er en perfekt base for fjellturer i distriktet og utflukter til andre severdigheter i Helgeland. Sandnessjøen er nemlig et viktig knutepunkt for trafikken i området, og det er svært gode forbindelser til andre flotte steder langs kysten. Du får full frihet til å nyte alt det spennende Helgeland har å by på når du leier en bil under oppholdet ditt. Du kan for eksempel dra på fjelltur og vandring i De Syv Søstre den ene dagen, og slappe av og hvile såre muskler på kulturbadet neste dag.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det mest nødvendige forsikringene for å leie bil i Norge er som regel inkludert, for eksempel ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonsskade/selvrisikoforsikring. Sistnevnte gjør at du kun betaler egenandel ved kollisjon og uhell. Dekk og frontrute pleier ikke å være dekket av forsikringen, og du kan noen ganger bli tilbudt ekstraforsikringer for dette. Du bør selv vurdere hvilke forsikringer du trenger. Det lønner seg å sjekke hva kredittkortet og reiseforsikringen din dekker. Enkelte kredittkort fjerner egenandelen på leiebilen, men du må i så fall betale med nettopp dette kortet når du bestiller bilen. Du kan også vurdere å droppe forsikringer for tap av eiendeler ved innbrudd i bilen, ettersom de fleste reiseforsikringer dekker dette.

Hvor i Sandnessjøen kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Sandnessjøen sentrum, samt på Sandnessjøen lufthavn. Du må opplyse under booking om du ønsker å levere bilen tilbake på et annet sted. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Sandnessjøen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Sandnessjøen

Hvilket leiebilselskap i Sandnessjøen har de billigste prisene på leiebiler?

Hertz har generelt de billigste prisene per dag i Sandnessjøen på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 990 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 918 kr/dag for leiebiler i Sandnessjøen.

Hva er fartsgrensen i Sandnessjøen, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Sandnessjøen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Sandnessjøen ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Sandnessjøen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Sandnessjøen i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Sandnessjøen.

Er været i Sandnessjøen representativt for resten av Nordland?

Hvis du ser etter en leiebil i Sandnessjøen for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Nordland vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 115 mm.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Start planleggingen av reisen til Sandnessjøen