Leiebiler i Larnaka, Kypros

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Larnaka, Kypros? Start søket her

Larnaka, Kypros
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Larnaka, Kypros
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Larnaka, Kypros bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

48 kr - 212 kr

Alle biltyper

48 kr - 2 048 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Larnaka i Kypros, koster 98 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Larnaka i Kypros, er i februar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med en pris på kun 48 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 67 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Larnaka. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Larnaka kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Larnaka funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Larnaka

Alle større selskaper som leier ut biler i Larnaka, Kypros
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,1
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Larnaka, Kypros til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Larnaka flyplass

Leiebiler i Larnaka

Så langt i oktober har 2 932 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Larnaka.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Larnaka for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Larnaka har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Europcar og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Larnaka. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Larnaka har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Larnaka er Budget med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 389 kr fra 2 utleiesteder i Larnaka. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Budget i Larnaka med en pris på 98 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Larnaka, Kypros?

Flertallet av leiebilselskapene i Larnaka tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Europcar og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Larnaka i November?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Larnaka i November. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I November har Larnaka temperaturer på omkring 13 °C, og en nedbørsmengde på 90 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Larnaka vil koste deg i gjennomsnitt 90 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Larnaka har flest utleiesteder?

Budget har flest utleiesteder i Larnaka, Kypros med 2 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 389 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Larnaka, Kypros?

Reisende som leier en bil i Larnaka må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Larnaka er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 100 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Larnaka?

Leie av Hyundai i10 i Larnaka er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai i10 i Larnaka for i gjennomsnitt 116 kr per dag, og så billig som 23 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Larnaka ligger på 119 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 38 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Larnaka?

Budget er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Audi A4 i Larnaka. Prisen for å leie Audi A4 hos Budget, ligger på i gjennomsnitt 806 kr/dag.

Hvordan er været i Larnaka, Kypros i oktober?

I oktober har Larnaka vanligvis en nedbørsmengde på 20 mm og en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Larnaka ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Larnaka vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Larnaka representativt for resten av Larnaca?

Klimaet i Larnaca i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 20 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Larnaka til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Kypros

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Ayia Napa, Limassol og Nikosia i Kypros

Leiebiler på flyplasser i Larnaka

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Larnaka

Start planleggingen av reisen til Larnaka