Finn billige flyvninger til Kypros fra 603 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kypros

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kypros

Beste pris på enveisbillett

603 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 853 kr

Raskeste flytid

4t 35m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kypros fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 603 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kypros fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 853 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den kjappeste flyvningen til Kypros fra Norge tar 4t 35m (Oslo Gardermoen til Larnaka).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Kypros, deriblant Scandinavian Airlines, Finnair og airBaltic.

Kypros flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kypros-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kypros?

De billigste flyvningene til Kypros som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 292 kr med Ryanair, 1 094 kr med Wizz Air og 1 619 kr med Norwegian.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kypros?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Kypros. Den mest populære byen å reise til i Kypros er Larnaka, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 164 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Kypros er Pafos og Nikosia.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Kypros?

Flyvningen fra Norge til Kypros avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Larnaka (den mest populære flyplassen i Kypros), er flytiden 4t 35m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Larnaka, er flytiden i snitt 8t 25m.

Hvilke flyselskaper flyr til Kypros?

Ifølge dataene våre er Norwegian, Lufthansa og Aegean Airlines de tre mest populære flyselskapene som flyr til Kypros. Norwegian er førstevalget blant brukerne våre – 36 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Kypros. Husk at det er totalt 13 ulike flyselskaper som flyr til Kypros til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

De billigste flyvningene til byer i Kypros

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kypros fra Norge
Larnaka
Larnaka

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kypros

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kypros

I snitt koster en flybillett til Kypros 5 395 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Kypros helt nede i 415 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 415 kr, men klarer å finne en til 5 152 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kypros

Finn flyvninger til disse populære byene i Kypros fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kypros

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kypros som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloLarnaka4t 35m1 524 kr
BergenLarnaka8t 25m3 155 kr
StavangerLarnaka17t 00m3 631 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kypros

Du kan finne billige flybilletter til Kypros året rundt, men det er i sommermånedene juni til august at det er hyppigst avganger. Det er også da det er varmest, mest folksomt, og høyest priser i landet. Vår og høst er også fine tidspunkter å reise til Kypros på, ettersom det da er færre turister, lavere pris, men fortsatt behagelige temperaturer.

Du kan fly til Kypros direkte fra Oslo/Gardermoen med Norwegian, og fra Bergen/Flesland med Novair. Du lander da i Larnaca, som ligger på sørkysten av øya. Billige flybilletter til Kypros kan du også finne fra andre flyplasser i Norge, men da må du beregne en mellomlanding. Vil du reise innenlands på Kypros, er buss eller bil måten å gjøre det på. Øya er forholdsvis liten, og en kjøretur fra Larnaca til Pafos tar kun i underkant av to timer.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Kypros

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Kypros?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Kypros med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Kypros

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Larnaka
Raskeste flytid4t 35m
Laveste pris1 524 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaka
Raskeste flytid17t 00m
Laveste pris3 631 kr
Flyvninger fra Bergen til Larnaka
Raskeste flytid8t 25m
Laveste pris3 155 kr

Finn flyvninger til Kypros

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kypros


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kypros når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kypros, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Kypros på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.