Finn billig fly til Kypros

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kypros

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Kypros

Beste pris på enveisbillett

476 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 089 kr

Raskeste flytid

4t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kypros fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 476 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kypros fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 089 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den kjappeste flyvningen til Kypros fra Norge tar 4t 35m (Oslo Gardermoen til Larnaka).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kypros, deriblant Wizz Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til byer i Kypros

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kypros fra Norge
Larnaka
Larnaka

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kypros

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kypros

De billigste flyvningene til Kypros som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 88 kr med Ryanair, 427 kr med Wizz Air og 755 kr med LOT.

Flyvningen fra Norge til Kypros avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Larnaka (den mest populære flyplassen i Kypros), er flytiden 9t 20m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Larnaka, er flytiden i snitt 6t 30m.

I snitt koster en flybillett til Kypros 4 273 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Kypros helt nede i 492 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 492 kr, men klarer å finne en til 3 971 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kypros? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kypros

Finn flyvninger til disse populære byene i Kypros fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kypros

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kypros som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloLarnaka9t 20m1 410 kr
BergenLarnaka6t 30m2 081 kr
StavangerLarnaka19t 40m3 481 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kypros

Du kan finne billige flybilletter til Kypros året rundt, men det er i sommermånedene juni til august at det er hyppigst avganger. Det er også da det er varmest, mest folksomt, og høyest priser i landet. Vår og høst er også fine tidspunkter å reise til Kypros på, ettersom det da er færre turister, lavere pris, men fortsatt behagelige temperaturer.

Du kan fly til Kypros direkte fra Oslo/Gardermoen med Norwegian, og fra Bergen/Flesland med Novair. Du lander da i Larnaca, som ligger på sørkysten av øya. Billige flybilletter til Kypros kan du også finne fra andre flyplasser i Norge, men da må du beregne en mellomlanding. Vil du reise innenlands på Kypros, er buss eller bil måten å gjøre det på. Øya er forholdsvis liten, og en kjøretur fra Larnaca til Pafos tar kun i underkant av to timer.

Å fly til Kypros tar fra Oslo/Gardermoen og Bergen/Flesland i overkant av fire og en halv time. Vil du reise til Kypros fra en annen flyplass i Norge, må du beregne lengre reisetid på grunn av mellomlanding.

Skal du reise fra Norge til Kypros må du ha med deg gyldig pass. Selv om Kypros ikke er en del av Schengen, er det avtale om visumfrihet mellom Norge og Kypros, så du behøver altså ikke å søke om visum.


Internasjonale flyreiser til Kypros

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Larnaka
Raskeste flytid9t 20m
Billigst pris1 410 kr
Flyvninger fra Bergen til Larnaka
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris2 081 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaka
Raskeste flytid19t 40m
Billigst pris3 481 kr

Finn flyvninger til Kypros

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kypros


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kypros når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kypros, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Kypros på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Kypros ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kypros, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kypros og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.