Leiebil Levanger, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Levanger, Norge? Start søket her

Levanger, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Levanger, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Levanger

Det kan lønne seg å bestille en billig leiebil i Levanger om du ønsker å utforske distriktet utenfor sentrum, særlig om du ikke vil være avhengig av offentlig transport og vil reise rundt som du selv ønsker. Mange rimelige bilutleiere holder til i området, blant annet Avis, Sixt, keddy by Europcar og flere andre. Du har derfor et godt utvalg av leiebiler i ulike prisklasser. Prisen for å leie en bil en dag starter fra ca. 1100 NOK for en liten personbil med klimaanlegg, mens en stor SUV med automatgir koster fra ca. 1500 NOK og opp. Fri kilometer, gratis avbestilling og grunnleggende forsikringer er som regel inkludert i prisen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Levanger?

Det er visse vilkår for billeie som det er viktig å være oppmerksom på om du er en ung sjåfør mellom 19-25 år. Du må som regel hatt lappen i minst ett år før du kan leie bil, og det betyr i praksis at du må være 19 år for å få leie bil i Levanger og andre steder i landet. Du må også være klar over at du kan bli nektet visse typer forsikringer, for eksempel superforsikring. Enkelte bilutleiere innfører i tillegg ekstra gebyrer for sjåfører under en viss alder. Alderen din blir som regel regnet med i prisen når du angir fødselsdato under bestilling, men du kan godt lese gjennom betingelsene for å være sikker.

Parkering

Det kun tillatt å parkere i Levanger sentrum på oppmerkede plasser, og du må være obs på at det er innført soneparkering. Du kan blant annet parkere i Sjøgata, bak Godshuet, tennisbanen og bak Kirka. Lørdag og søndag er som regel gratis, men du bør sjekke vilkårene nøye på skiltene før du forlater kjøretøyet. Det er mulig å betale via mobilen, og fordelen med dette er at du enkelt kan forlenge parkeringen uten å måtte gå tilbake til bilen din. Elbiler må også betale parkeringsavgift. Du finner flere ladestasjoner i området, for eksempel i Kirkegata og Rådhusveien.

Utfluktsmål i og rundt Levanger

Trehusbyen Levanger ligger i Innherred, et spennende distrikt med mange opplevelser og severdigheter. Inne i sentrum kan du beundre de vakre gamle trehusene, dra på shopping eller beundre kunstutstillinger i det gamle fengselet. Hvis du leier en bil under oppholdet ditt, har du mulighet til å utforske landskapet ved å kjøre rundt på gamleveier og besøke småbyer i nærheten. Du kan for eksempel kjøre sjøveien fra Trondheim for å oppleve vakker natur som Blåfjella Skjækerfjella Nasjonalpark. Ytterøy er også et godt eksempel på et sjarmerende småsted som det er verdt å besøke. Du oppdager raskt hvorfor øyen blir kalt for Trondheimsfjordens perle. Det tar ca. en halvtime med ferje fra Levanger sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

I Norge og Europa forøvrig pleier de mest nødvendige forsikringene være inkludert, blant annet ansvarsforsikring som er lovpålagt. I tillegg pleier både tyveri- og selvrisikoforsikring å være inkludert. Det betyr at hvis bilen blir stjålet eller du kolliderer, reduseres ditt økonomiske ansvar til kun egenandelen. Enkelte bilutleiere kan innføre ganske høy egenandel, og mange velger derfor å tegne ekstra forsikringer som fjerner den. Du bør selv vurdere om du synes det er nødvendig. Det kan også være verdt å ta en telefon til forsikringsselskapet ditt for å spørre hva som inkluderes i reiseforsikringen din.

Hvor i Levanger kan man hente og levere leiebilen?

Du angir ønsket hente- og leveringssted når du bestiller bilen, og du kan som regel hente leiebilen i Levanger sentrum eller på Værnes lufthavn. Det er som regel ikke noe problem å levere bilen tilbake på en helt annen utleiestasjon. Mange velger å leie bil for å reise kun én vei, noe som kan være praktisk i Norge. Det kan være snakk om store avstander mellom ulike byer, og tilbudet for offentlig transport kan være ganske begrenset visse steder. (Informasjon kontrollert: 26/05/2019).


Avstand fra Levanger, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Trondheim Værnes (TRD) flyplass

Leiebiler i Levanger

Vi har hatt 1 søk fra en bruker som ser etter leiebil i Levanger så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Levanger for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Hertz og Europcar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Levanger. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Levanger, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Levanger. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Levanger tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Levanger, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Levanger, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Levanger er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Levanger du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Levanger i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Levanger.


Leiebiler på flyplasser i Levanger

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Levanger

Finn hotell og fly til Levanger

  • Få den siste informasjonen om Levanger flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Levanger