Leiebiler i Levanger, Nord-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Levanger, Nord-Trøndelag? Start søket her!

Levanger, Norge
14. jun. — 21. jun.
Samme leveringssted
Levanger, Norge
on. 14.6.
12:00
on. 21.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Levanger

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Levanger

Hvilket leiebilselskap er billigst i Levanger?

De billigste leiebilene i Levanger finner man som regel hos keddy by Europcar. Ved bestilling med keddy by Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 399 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Levanger er 399 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Levanger?

Ifølge dataene våre er Toyota Yaris den mest populære bilen å leie i Levanger. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Yaris for så lite som 328 kr/dag i Levanger, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 667 kr/dag. En annen populær bil å leie i Levanger, er Volkswagen Golf som i gjennomsnitt koster 879 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 447 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Levanger

Det kan lønne seg å bestille en billig leiebil i Levanger om du ønsker å utforske distriktet utenfor sentrum, særlig om du ikke vil være avhengig av offentlig transport og vil reise rundt som du selv ønsker. Mange rimelige bilutleiere holder til i området, blant annet Avis, Sixt, keddy by Europcar og flere andre. Du har derfor et godt utvalg av leiebiler i ulike prisklasser. Prisen for å leie en bil en dag starter fra ca. 1100 NOK for en liten personbil med klimaanlegg, mens en stor SUV med automatgir koster fra ca. 1500 NOK og opp. Fri kilometer, gratis avbestilling og grunnleggende forsikringer er som regel inkludert i prisen.

Det er visse vilkår for billeie som det er viktig å være oppmerksom på om du er en ung sjåfør mellom 19-25 år. Du må som regel hatt lappen i minst ett år før du kan leie bil, og det betyr i praksis at du må være 19 år for å få leie bil i Levanger og andre steder i landet. Du må også være klar over at du kan bli nektet visse typer forsikringer, for eksempel superforsikring. Enkelte bilutleiere innfører i tillegg ekstra gebyrer for sjåfører under en viss alder. Alderen din blir som regel regnet med i prisen når du angir fødselsdato under bestilling, men du kan godt lese gjennom betingelsene for å være sikker.

Det kun tillatt å parkere i Levanger sentrum på oppmerkede plasser, og du må være obs på at det er innført soneparkering. Du kan blant annet parkere i Sjøgata, bak Godshuet, tennisbanen og bak Kirka. Lørdag og søndag er som regel gratis, men du bør sjekke vilkårene nøye på skiltene før du forlater kjøretøyet. Det er mulig å betale via mobilen, og fordelen med dette er at du enkelt kan forlenge parkeringen uten å måtte gå tilbake til bilen din. Elbiler må også betale parkeringsavgift. Du finner flere ladestasjoner i området, for eksempel i Kirkegata og Rådhusveien.

Trehusbyen Levanger ligger i Innherred, et spennende distrikt med mange opplevelser og severdigheter. Inne i sentrum kan du beundre de vakre gamle trehusene, dra på shopping eller beundre kunstutstillinger i det gamle fengselet. Hvis du leier en bil under oppholdet ditt, har du mulighet til å utforske landskapet ved å kjøre rundt på gamleveier og besøke småbyer i nærheten. Du kan for eksempel kjøre sjøveien fra Trondheim for å oppleve vakker natur som Blåfjella Skjækerfjella Nasjonalpark. Ytterøy er også et godt eksempel på et sjarmerende småsted som det er verdt å besøke. Du oppdager raskt hvorfor øyen blir kalt for Trondheimsfjordens perle. Det tar ca. en halvtime med ferje fra Levanger sentrum.


Tilbud på Levanger, Nord-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Levanger som passer for deg

Liten Leiebiler

452 kr - 1 754 kr

Alle biltyper

452 kr - 1 754 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Levanger, Norge er 790 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Levanger, Norge er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 452 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Levanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Levanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Levanger

Alle større selskaper som leier ut biler i Levanger, Nord-Trøndelag

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Avis

4 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Kjøre med en leiebil i Levanger - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Levanger, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du bestiller en leiebil i Levanger, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Levanger er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Levanger du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Levanger

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Levanger

Start planleggingen av reisen til Levanger


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Levanger er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Levanger. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.