Finn billige fly til Parma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Parma flyinnsikt og trender

Se innsikt for Parma-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Parma er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Parma fra Billund for 59 kr. Dette er 98 % billigere enn de fleste flytilbudene til Parma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Parma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Parma?

Flyvningen fra Norge til Parma avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Milano Malpensa (den mest populære flyplassen i Parma), er flytiden 2t 40m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Milano Malpensa, er flytiden i snitt 5t 30m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Parma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Parma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Parma

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Parma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 1 114 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Parma

Verona flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass, Milano Linate flyplass eller Milano Malpensa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Parma.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bergamo Orio Al Serio flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Parma, med en gjennomsnittspris på 1 743 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Parma

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Parma

Hvilke flyselskaper flyr til Parma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Parma

Hvilke flyselskaper flyr til Parma?

På flyreiser fraNorge til Parma, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Ryanair, Scandinavian Airlines og Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Ryanair til Parma

Det går 1 fly med Ryanair til Parma under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Cagliari Elmas, og den beste billettprisen med Ryanair som er funnet på momondo, kostet 614 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Parma). Ryanair har en score på 7,0 basert på 996 brukervurderinger på momondo.


Start planleggingen av reisen til Parma


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Parma når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Parma, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Parma med denne policyen.

Når alle potensielle Parma flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Parma nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Parma og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.