Finn billige flyvninger til Goa fra 10 309 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
lø. 9.12.
lø. 16.12.

Om fly til Goa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Goa

Beste pris på tur/retur-billett

10 309 kr

Raskeste flytid

19t 25m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Goa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 309 kr (Bergen Flesland til Vasco da Gama Goa).
Den kjappeste flyvningen til Goa fra Norge tar 19t 25m (Bergen Flesland til Vasco da Gama Goa).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Goa, deriblant KLM og SWISS.

Goa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Goa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Goa?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Goa Du flyr fra. Som eksempel tar det 19t 15m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Vasco da Gama Goa. På den annen side tar det 19t 25m å fly fra Bergen Flesland til Vasco da Gama Goa i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

De billigste flyvningene til byer i Goa

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Goa fra Norge
Vasco da Gama
Vasco da Gama

Nyttig informasjon om flyvningen din til Goa

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Goa

Hvilken er den billigste flyvningen jeg kan finne til Goa?

Flyvninger til Goa varierer basert på flyselskap, bestillingstidspunkt, hvor du reiser fra og en rekke andre faktorer, men i gjennomsnitt kan momondo-brukere forvente seg å betale ca. 664 kr/per person. Den absolutt billigste flyvningen til Goa koster 627 kr/per person

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Vasco da Gama?

Jeg planlegger å reise til Palolem Beach. Hvilken flyplass er det kortest vei å kjøre til?

Hvis du vil ha kortest mulig kjøretur fra flyplassen til Palolem Beach, bør du fly til Vasco da Gama flyplass eller Pernem flyplass som ligger nærmest.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Goa fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Goa ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Goa fra flyvninger?

Antall tilbydere fra Goa flyvninger er 1 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Goa?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Goa med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Goa?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Goa, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Goa. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Goa? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Goa.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Goa

Finn flyvninger til disse populære byene i Goa fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Goa

Disse rutene har de billigste flyvningene til Goa som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloVasco da Gama19t 15m7 834 kr
BergenVasco da Gama19t 25m10 675 kr

De beste tingene å se og gjøre i Goa

Hvorfra kan du fly direkte til Goa, India?

Dersom du skal fly fra Norge til Goa, finner du ingen direkteruter. Du må mellomlande underveis. Ta flyet fra Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL) til for eksempel Dubai (DXB), og reis videre derfra. Du kan ta flyet til Amsterdam (AMS), og reise videre derfra. Vasco da Gama Internasjonale Lufthavn (GOI) har flyreiser direkte til flere byer i India og til Doha i Qatar, Dubai og Sharjah i de Forente Arabiske Emirater, Muskat i Oman og til Manama i Bahrain i utlandet. Du finner direkteruter innenlands fra Kolkata, Mysore, Surat, Raipur, Indore, Ahmedabad, Pune, Indore, Chennai, Kochi, Hyderabad, Bangalore og Lucknow, og selvsagt til Mumbai. Nettopp derfor er Goa, India, ikke bare et paradis for deg som liker lange sandstrender, men også for deg som vil videre og utforske India. Her kan du oppleve gammel arkitektur, kultur og historiske severdigheter. Dersom du reiser fra Norge til Goa, India, og planlegger turen din selv, kan du kanskje fly først til Dubai i de Forente Arabiske Emirater, eller til Mumbai i India og mellomlande der. For at turen skal bli behagelig, kan du overnatte på et av hotellene i nærheten av flyplassen, eller kombinere turen med å se denne byen også. Goa, India, er godt vant med turisme, og har en ny flyplass fra 2022 med økt kapasitet tilgjengelig. Planlegger du turen med mellomlandinger, kan dette bli et minne for livet. Se etter gode flytilbud her hos momondo, for å skreddersy reisen din.

Hvor enkelt er det å reise rundt i Goa, India?

Selve flyplassen er knutepunktet i regionen, og hjertet i AIX Connect. Det går lokale busser innom flyplassen, og du kan hoppe på faste shuttlebuss-ruter mellom flyplassen og Panaji eller Calangute. Du kan også bestille privat transport fra flyplassen, eller taxi. Det går ikke tog til flyplassen, men det er enkelt å komme seg til togstasjonen med buss eller taxi. Dersom du vil utforske India på egenhånd, kan det være smart å leie seg en leiebil. Bruk gjerne momondo som søkeverktøy for å finne frem til den beste avtalen, eller lei på stedet når du lander. Det er ganske enkelt å reise rundt i Goa, India. Infrastrukturen er utbygd her, og du kan komme deg til de fleste stedene med motorkjøretøy. Du finner både private og offentlige busselskaper i området. Du kan også leie deg en bil med sjåfør for å komme deg rundt i området, eller kanskje det frister med en turisttaxi som guider deg rundt. Disse er enkle å bestille eller bare praie, og du finner dem i nærheten av de fleste hotellene og turistattraksjonene. Du kan også hoppe på en motorsykkeltaxi. Disse finner du som regel nær strendene og i nærområdene der. Men den aller mest eksotiske måten, er kanskje den tradisjonelle rickshaw-taxien på tre hjul. Husk bare å bli enig om pris før du setter deg i vognen. Det går også romantiske fergeturer langs kysten av Goa.

Hvilke pass- eller visumkrav er det når du besøker Goa, India?

Det kreves både pass og visum når du skal til Goa, India, og du bør ta det med deg dersom du reiser rundt under oppholdet. Her gjelder det å ha et gyldig norsk pass, og det holder ikke med et ID-kort med reiserett. Når du skal søke om visum til turen din, må du søke gjennom den indiske ambassaden i Oslo og du finner søknadsskjema på nettsiden. Dette kalles «Indian E-visa» og det er bekreftelsen fra indiske myndigheter som du skal ha med deg på reisen. Pass på å søke for hele turen, fordi det er straffbart å bli i India utover visumets gyldighetsperiode. Er du i India og vil forlenge oppholdet, må du ta kontakt med Foreign Registration Offices (FRRO). Det er også enkelte områder i India der du må søke særskilt om å få lov til å besøke. Da må du søke tillatelse fra indiske myndigheter først, før du besøker områdene.    


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Goa

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Goa?

    Du kan dra nytte av momondos prisvarsler ved å første søke etter dine flyvninger til Goa. Flytilbud vises i sanntid. Derfra kan du opprette et prisvarsel ved å bruke miniprogrammet vårt på siden.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Goa med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Goa?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Goa.

Kan jeg finne flyreiser til Goa med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Goa som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Goa?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Goa ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Goa akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Goa. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Goa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.