Søk etter og finn billige fly til Argentina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Argentina

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Argentina

Beste pris på enveisbillett

6 033 kr

Beste pris på tur/retur-billett

9 394 kr

Raskeste flytid

18t 00m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Argentina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 033 kr (Oslo Torp Sandefjord til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Argentina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 394 kr (Oslo Gardermoen til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Argentina fra Norge tar 18t 00m (Oslo Torp Sandefjord til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Argentina, deriblant Air Canada, Lufthansa og Air France.

Argentina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Argentina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Argentina?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Argentina koster:
62 kr per person med Norwegian Air Argentina
368 kr per person med JetSMART
501 kr per person med Andes Lineas Aereas
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Argentina?

Ifølge momondo-brukerne er det Buenos Aires som er den mest populære byen i Argentina, og den besøkes 2 339 % oftere enn andre byer i Argentina. Mendoza og San Carlos de Bariloche er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Argentina?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Argentina (Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn), kan du regne med en flytid på henholdsvis 26t 23m og 27t 15m.

Hvilke flyselskaper flyr til Argentina?

Blant alle 7 flyselskapene som flyr til Argentina, er KLM, Lufthansa og Norwegian de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. KLM er det mest populære blant de tre flyselskapene – 41 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Argentina.

De billigste flyvningene til byer i Argentina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Argentina fra Norge
Buenos Aires
Buenos Aires

Nyttig informasjon om flyvningen din til Argentina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Argentina

Du kan regne med å måtte betale 24 923 kr i snitt for en flybillett til Argentina. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 503 kr til Argentina, som er det laveste vi har sett den siste uken. 212 736 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Argentina, mens alt rundt 24 547 kr og under er rimelig for denne strekningen.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Argentina

Finn flyvninger til disse populære byene i Argentina fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Argentina

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Argentina

Billige flybilletter til Argentina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Argentina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBuenos Aires27t 15m10 483 kr
BergenBuenos Aires26t 23m11 881 kr
TrondheimBuenos Aires42t 05m15 951 kr

De beste tingene å se og gjøre i Argentina

Du kan fly til Argentina fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Norwegian, Lufthansa, Air France eller KLM og mellomlande i blant annet Paris, Amsterdam eller Frankfurt. Det er ingen flyselskap som flyr direkte fra Norge til Argentina. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM eller Air France og mellomlande i Amsterdam eller Paris.

Når det er best å reise og når det er høysesong varierer ut ifra hvor du vil reise i landet og hva du vil gjøre. På grunn av landets lengde er det store variasjoner i været og sesongene og det finnes derfor noen generelle anbefalinger på når du helst bør dra hvor. Patagonia, som er den sørlige delen av Argentina, har omvendte årstider enn vi har her hjemme. Og regelen er at jo lenger sør du kommer i landet, jo større blir forskjellen. Så der regnes høysesongen mellom desember-februar. Da er det varmest og behagelig å gå tur i fjellet. I mars og april er det også vakre farger og anbefalt å reise, fordi dette ikke er i høysesongen så kan du være heldig å få rimeligere priser og mer plass på turstien. I midten av landet, og der Buenos Aires ligger, er det varierende vær og ganske like sesonger som her i Norge. Da er det varmt om sommeren, som er desember-februar. De lokale anbefaler å besøke Buenos Aires fra september-desember, fordi da er det ikke så varmt og det er mer stabilt vær. Nord i landet er det anbefalt å besøke vår og høst, ettersom det kan bli veldig fuktig klima i dalene ved Andesfjellene senere på året. Andesfjellene er også populære å besøke i juli og august når man kan stå på ski.

Skal du fly til Argentina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 17 timer til Buenos Aires. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 20 minutter. Reisetiden varierer også avhengig av om du reiser til andre flyplasser i Argentina.

Når du skal fly til Argentina trenger du ikke visum på forhånd. Dette får du ved ankomst og dette er gyldig i 90 dager. Du må ha med pass som er gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Argentina

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Argentina?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Argentina minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Argentina med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Argentina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Buenos Aires
Raskeste flytid27t 15m
Laveste pris10 483 kr
Flyvninger fra Trondheim til Buenos Aires
Raskeste flytid42t 05m
Laveste pris15 951 kr
Flyvninger fra Bergen til Buenos Aires
Raskeste flytid26t 23m
Laveste pris11 881 kr

Start planleggingen av reisen til Argentina


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Argentina. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Argentina på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Argentina flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Argentina og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.