Finn billig fly til Argentina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til byer i Argentina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Argentina fra Norge
Buenos Aires
Buenos Aires

Nyttig informasjon om flyvningen din til Argentina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Argentina
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Argentina?

  Argentina har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (2 117 %) besøkte Buenos Aires oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Argentina inkluderer Mendoza og Puerto Iguazú.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Argentina?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Argentina koster:
  52 kr per person med Norwegian Air Argentina
  308 kr per person med JetSMART
  419 kr per person med Andes Lineas Aereas


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Argentina? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Argentina

Finn flyvninger til disse populære byene i Argentina fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Argentina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Argentina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloBuenos Aires6 682 kr
TrondheimBuenos Aires6 777 kr
BergenBuenos Aires9 615 kr

Argentina, et av de største landene i Sør-Amerika og grenser til blant annet Bolivia, Chile og Uruguay. Vest i landet finner du de berømte Andesfjellene og øst i landet er det en lang kystlinje utover mot Atlanterhavet. Her snakker de spansk, så hvis du skal reise til Argentina kommer det godt med å ha lært seg noen spanske fraser. En spennende og verdensberømt by i Argentina er hovedstaden Buenos Aires der det bor over 15 millioner mennesker. Buenos Aires har en lang historie, og menneskene her stammer fra mange ulike land i verden, slik som Spania, Italia, Bolivia og Peru. Argentina er stort og ligger både langt nord og langt sør, dette gjør at landet har et veldig variert klima. I nord er det tropisk og helt i sør er det subarktisk klima. Høytider og ferier i Norge kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er også ulike høysesonger i ulike områder i Argentina. Sør i landet er det høysesong fra desember-februar. Da er det varmest og best vær for å gå fjellturer. Sentralt i landet er det høysesong i sommermånedene som er november-februar og om vinteren i juli-august da mange står på ski i Andesfjellene.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Argentina?

Du kan fly til Argentina fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Norwegian, Lufthansa, Air France eller KLM og mellomlande i blant annet Paris, Amsterdam eller Frankfurt. Det er ingen flyselskap som flyr direkte fra Norge til Argentina. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM eller Air France og mellomlande i Amsterdam eller Paris.

Når er det best å reise til Argentina?

Når det er best å reise og når det er høysesong varierer ut ifra hvor du vil reise i landet og hva du vil gjøre. På grunn av landets lengde er det store variasjoner i været og sesongene og det finnes derfor noen generelle anbefalinger på når du helst bør dra hvor. Patagonia, som er den sørlige delen av Argentina, har omvendte årstider enn vi har her hjemme. Og regelen er at jo lenger sør du kommer i landet, jo større blir forskjellen. Så der regnes høysesongen mellom desember-februar. Da er det varmest og behagelig å gå tur i fjellet. I mars og april er det også vakre farger og anbefalt å reise, fordi dette ikke er i høysesongen så kan du være heldig å få rimeligere priser og mer plass på turstien. I midten av landet, og der Buenos Aires ligger, er det varierende vær og ganske like sesonger som her i Norge. Da er det varmt om sommeren, som er desember-februar. De lokale anbefaler å besøke Buenos Aires fra september-desember, fordi da er det ikke så varmt og det er mer stabilt vær. Nord i landet er det anbefalt å besøke vår og høst, ettersom det kan bli veldig fuktig klima i dalene ved Andesfjellene senere på året. Andesfjellene er også populære å besøke i juli og august når man kan stå på ski.

Hvor lang tid tar det å fly til Argentina?

Skal du fly til Argentina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 17 timer til Buenos Aires. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 20 minutter. Reisetiden varierer også avhengig av om du reiser til andre flyplasser i Argentina.

Kan man reise til Argentina uten pass eller visum?

Når du skal fly til Argentina trenger du ikke visum på forhånd. Dette får du ved ankomst og dette er gyldig i 90 dager. Du må ha med pass som er gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet.


Internasjonale flyreiser til Argentina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Buenos Aires
Raskeste flytid20t 40m
Billigst pris6 691 kr
Flyvninger fra Trondheim til Buenos Aires
Raskeste flytid59t 35m
Billigst pris6 777 kr
Flyvninger fra Bergen til Buenos Aires
Raskeste flytid31t 10m
Billigst pris9 615 kr

Start planleggingen av reisen til Argentina