Finn billige fly til Erfurt

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Erfurt

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Erfurt fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Leipzig

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Erfurt

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Leipzig (LEJ)

Vanligvis er flyvninger til Erfurt fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Leipzig/Halle, som i gjennomsnitt koster 3 008 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Erfurt?

Fra Norge og Oslo lufthavn til Erfurt-Weimar Airport, Tyskland, vil det i snitt ta seks timer og 30 minutter. Hvis du reiser fra en litt mindre flyplass som Sandefjord Torp, er beregnet reisetid åtte timer og 45 minutter totalt sett. Tar du turen fra Norges nest største by og Bergen Flesland lufthavn, så vil turen ned til Erfurt flyplass ta rundt syv timer og 40 minutter, og fra oljehovedstaden i sørvest Norge ved Stavanger Sola er gjennomsnittlig flytid beregnet til syv timer og 20 minutter alt i alt.

Det finnes ingen direkte flygninger fra Norge eller resten av Skandinavia til Erfurt. Det enkleste er derfor er å fly via Frankfurt, som ligger kun noen få timer unna med bil eller tog. Fra Frankfurt internasjonale lufthavn har du et hav av forbindelser til Oslo og resten av Norge, og det er enkelt å benytte seg av tog mellom Frankfurt og Erfurt. Det er gode forbindelser fra Bergen og Stavanger til Frankfurt via Oslo, samtidig som det er lett å reise fra Bodø eller Tromsø via Oslo, og så mot Frankfurt videre til Erfurt Airport. Her finner du flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Erfurt for 2 503 kr/person, noe som er 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Erfurt. Du kan finne den billigste prisen til Erfurt fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Erfurt kan potensielt finne bedre priser for Leipzig/Halle flyplass (96 km fra Erfurt ), Kassel-Calden flyplass (125 km fra sentrum i Erfurt) eller Braunschweig-Wolfsburg flyplass (153 km fra sentrum i Erfurt), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Erfurt-Weimar flyplass for i gjennomsnitt 4 795 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Erfurt

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Erfurt som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Flyplasser nære Erfurt

Under finner du alle flyplassene i Erfurt sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Erfurt flyplass?

Det går trikk fra Erfurt flyplass og inn til sentrum av byen. Se etter linje nummer 4, en rute som kjører hele døgnet, slik at det er enkelt å komme seg inn til hjertet av byen. Videre er det god tilgang på drosjer ved flyplassen, enten du reiser alene eller som en del av en større gruppe. Du finner en rekke ventende drosjer utenfor terminalområdet, så det er lett å finne en passende bil. For deg som heller vil leie en bil fra utleiefirmaene, finnes det gode muligheter for dette. Alle de store selskapene er representert ved flyplassen, og det er kort vei fra deres kontorer til parkeringsområdet hvor du finner din leiebil.


Visumkrav for Erfurt

Det er ingen spesielle krav når det gjelder visum for norske borgere, men det er anbefalt å medbringe et gyldig pass som identifikasjon ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Erfurt


De beste tingene å se og gjøre i Erfurt

Du kan starte med å besøke Severikirche, en av Tysklands største og vakreste kirker, som ligger i sentrum av Erfurt. Kirken som er bygget i en gotisk stil bør oppleves av alle besøkende til byen. Du finner denne kirken tett på koselige små restauranter, barer og trivelige handlegater i denne mellomstore tyske byen. Sjekk også ut det kjente Augustinerkloster, som var hjemmet til Martin Luther i sin tid. Tidligere var dette også hjem til et av Tysklands eldste universiteter, men de har i dag flyttet. Hovedtorget midt i Erfurt heter Anger, og er fullt av yrende byliv og butikker. Her finner du klesbutikker, mindre spesialbutikker og bakerier side om side. Denne plassen bør sjekkes ut av alle som vil handle med seg suvenirer og spesialiteter fra Erfurt. Rett i nærheten er det flere sjarmerende tyske ølbarer og små restauranter, og som bør besøkes når man er i byen. Erfurt var tidligere hjem til en relativt stor jødisk befolkning, og de har satt sitt preg på byen gjennom en rekke vakre monumenter og synagoger. Sjekk ut den gamle synagogen, som er den eldste overlevende synagogen i Europa. Her finner du i dag et storslått museum, som er beskyttet og oppført på UNESCO sin verdensarvliste. Bygget har røtter helt tilbake til 1300-tallet, og viser den rike jødiske historien i byen. Et absolutt must for alle som reiser til Erfurt.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Erfurt på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Erfurt som passer deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Erfurt med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Erfurt.

Ja. momondo kan spore flypriser for Erfurt og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.